2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Asla unutmam. :) 8. Gün 89 12. Gün 340 çıkmıştı ikizmiş ama biri gelişemedi maalesef.

benim de ikiz olabilir mi acaba 10 gün sonra keseyi görünce anlaşılır mı daha önce değerden dr tahmin edebilir mi
canım çok üzüldüm diğeri kendi kendine mi düştü
Rabbim bunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

Sen idrar testine göre mi negatif dedin ve karalar bağladın? Anlamadı ben

ne desek boş bundan sonrası güzel olsun senin için......
Evet bende o konuda rahatım inşallah atlatacağız bu günleri en güzel şekilde
amin cnm aminnnnnnnnnnnnnnnn
allah razı olsun cnm
eylül ekim güzel gelsin sanada inşlh bol kaliteli yumoşların olur

doğum kontrol hapını niçin kullanıyorsun canım?

canım merhaba geçmiş olsun ya ananen rahatsızmış ben yazılanları yenı gordum geçmişi pek takıp etmediğim için..
rabbim en kısa zamanda sağlık sıhhat versin.

canııım çok teşekkür ederim. Allah büyüklerimize uzun ömürler versin inşallah

Geçti ağrı. Yumurta toplamda sonra hassaslasiyomus yumurtalık lar bende tam bilmiyorum

bilmedğim okadar çok şey var ki Allah yardımcımız olsun ee beklerken neler yapıyorsun zaman nasıl geçiyor bence dışarı at hergün kendini ben şimdiden stres yapıyorumda :44::44:

Eğer 2 embriyo konduysa ihtimal var canım. Keseyi görünce değil keseyi gördükten 10 gün daha sonra öğrendim ben ikiz olduğunu ama gelişemedi kendi kendine kanamam oldu 15 gün önce falan. Allah razı olsun inşallah diğerini sağlıkla kucağıma alırım.
Dr değerden şüphelense de ultrason olmadan ikiz demez bence. Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.

Ne güzel canim ya insallah Rabbim bizlere de nasip eder dualarını eksik etme bizden de:)

Herkese tunaydın kızlar yeğenim var ona bakıyorum da gelemedim:)

Canııım Allah razı olsun güzel dileklerin için
Canim cok gecmis olsun... Allah acil sifalar versin, anjiyoyu da guzelce atlatir insallah. Benim babam da61-62 yaslarinda oldu stend takilmisti babama. Babami anjiyodan iki sene sonra kaybettik, Rabbim buyuklerimize uzun omurler versin. Ameliyati rahat gecmisti sonrasinda da skintisi yoktu pek. Ama babam hipertansiyon, astim ve kolesterol gibi daha bir cok hastaligi vardi. Anneannenle babamin vefatini iliskilendirme sakin... Dualarimdasinnnn...

Hayirli ugurlu sonu bebisli olan bi tedavi olsun insallah. Kac yasindasin ve amh degerin kac canim???

eski bir kisk varmış onun için verdi.Birde tedaviden önce veriyorlarmış.Yumurta boyutu aynı olsun bazı yumurtalar boşa gitmesin diye... :))

Kist için duymuştumda yumurta boyu için diye ilk defa duyuyorum

Teşekkür ederim canım duaların için, şuan tam da ezan okunuyor Allahım yarın ananeme yardım et ve hiç bir şeyi çıkmasın

arkadaslar cok gecmis olsunn((
gercekten insan belli asamalardan gecince artik aglayamaz hale geliyor.. bende son iki negatifimde hic aglayamadim nedense..
demekki daha zamani degilmis ne yazikki(
insallah bunlar son negatiflerimiz olur...

Amiin canim insallah.yasim 27-amh degerim 0,1

arkadaşlar bi sorum daha olacak şimdi eylül başı tatilden döneceğim eylül 4- 5i gibi adet olurummerkeze adet günümü gitmem lazım napmam lazım ben henüz göürşmedimde klasik adetin 3. günümü gidiliyor :44::44::44:

Evet cnm adetin ucuncu gunu git hastaneye bir muyane ediyo sonra igne dozun ayarlaniyo ins hayirli olur tedavin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…