Asla unutmam. :) 8. Gün 89 12. Gün 340 çıkmıştı ikizmiş ama biri gelişemedi maalesef.
I saallah kuzumm degerlerimiz katlanarak artsin..Rabbim hepjmize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..kucagimiza almayi nazip etsin..guzel haberlerde bulusmak dilegiyle
Kızlar sağolun desteğiniz için. Yokhe canım geçmiş olsun. Benim de 7 çıkmıştı geçen seferlerden birinde ama doktor yinede 2 gün daha devam ettirmişti, 9 olmuştu 😔 adet olmam da 10 günü bulmuştu. Meraklanma yani olmazsan. Ama ben olsam 2 gün daha ilaç alırdım. Belki geç tutunmuştur. Denemekten ne çıkar?
Benim daha kan sonucum gelmedi ama hassasiyeti 10 olan testle ölçtüm sabah, ufacık bir çizgi bile yoktu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ne desek boş bundan sonrası güzel olsun senin için......Kızlar malesef negatif.
Yalnız şunu söyleyeyim; iyiyim. İçimden ağlamak gelmiyor. Denedik olmadı napalım. Bir daha deneriz. Önümüzde bayram ve ardından tatil var. Sporu da özledim. Evi temizlemyi özledim. Bahçeyi çapalamayı özledim. 2 haftadır korka korka harket ediyordum. Üzerimden bir yük kalktı.
Bu çok garip bir dünya. İstersen 10 kere başarısız ol tüp bebekte hala kendi kendine olma ihtimali bile var. O nedenle üzülmeye gerek yok.
amin cnm aminnnnnnnnnnnnnnnnEvet bende o konuda rahatım inşallah atlatacağız bu günleri en güzel şekilde
allah razı olsun cnmgeçmiş olsun canım,inşallah iyi şekilde atlatır... bu arada dün gece fatihte bir sürü cami gezip namaz kılıp dua ettim hepiniz için kızlar... benim de bugünlerde lekelenmem var.Doğum kontrol ilacı vermişti ya doktor.bayram giriyor diye fazla içicem. ama bayramda adet olursam bir de bursa da olucam.alel acele dönerim artık..ya daha önce ginera kullanan arkadaşlar sizde de oldumu son günlerde lekelenme ??
eylül ekim güzel gelsin sanada inşlh bol kaliteli yumoşların olurSelam kizlarrr dun ettigimiz tum dualar kabul olsun insallah.
Okumustum gecenlerde birkacsiniz eylul/ekim gibi baslicakti tedaviye.doktordan geliyorum benimde tedavim eylul/ekim gibi baslicak kismetse.
Yumos pek olmayabilir amh dan dolayi ama elimizden geleni yapicaz dedi.
Cok heycabliyimmmm
geçmiş olsun canım,inşallah iyi şekilde atlatır... bu arada dün gece fatihte bir sürü cami gezip namaz kılıp dua ettim hepiniz için kızlar... benim de bugünlerde lekelenmem var.Doğum kontrol ilacı vermişti ya doktor.bayram giriyor diye fazla içicem. ama bayramda adet olursam bir de bursa da olucam.alel acele dönerim artık..ya daha önce ginera kullanan arkadaşlar sizde de oldumu son günlerde lekelenme ??
55 canım evet anjiyo da açıldı dediler
canım merhaba geçmiş olsun ya ananen rahatsızmış ben yazılanları yenı gordum geçmişi pek takıp etmediğim için..
rabbim en kısa zamanda sağlık sıhhat versin.
doğum kontrol hapını niçin kullanıyorsun canım?
GÜNAYDINN herkese umarım çoook güzel bir gün geçirirsinizzzzzzz
inşallh sorun yoktur arkadaşım ödem oluşması ne demek oluyor peki
Geçti ağrı. Yumurta toplamda sonra hassaslasiyomus yumurtalık lar bende tam bilmiyorum
benim de ikiz olabilir mi acaba10 gün sonra keseyi görünce anlaşılır mı daha önce değerden dr tahmin edebilir mi
canım çok üzüldüm diğeri kendi kendine mi düştü
Rabbim bunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Kuzummmm Allahim sizlerden razi olsunnnn...inan transfer namaz gunumuze geldi her zaman iki saat takildigimiz trafik hic yoktu..bunlar hep dualarinizla du cok sukur..Allahim saglikli bi gebelikle kucagima almayi nasip etsinnn..Aminnnnn.Kuuzumm dualarimdasiniz Rabbim sizlere de nasip etsin hayirli saglikki evlatlar insaallahhhh
Inşallah dediğin gibidir canım ama ağrı karın boşluğuma yükseldi. Merkezi aradım gaz sancısı olabilir takip edin geçmezse yarın tekrar ara dedi yumurtalık lar ödem oluşturabilir dedi:18:
Canim cok gecmis olsun... Allah acil sifalar versin, anjiyoyu da guzelce atlatir insallah. Benim babam da61-62 yaslarinda oldu stend takilmisti babama. Babami anjiyodan iki sene sonra kaybettik, Rabbim buyuklerimize uzun omurler versin. Ameliyati rahat gecmisti sonrasinda da skintisi yoktu pek. Ama babam hipertansiyon, astim ve kolesterol gibi daha bir cok hastaligi vardi. Anneannenle babamin vefatini iliskilendirme sakin... Dualarimdasinnnn...Canııım Allah razı olsun güzel dileklerin için
Selam kizlarrr dun ettigimiz tum dualar kabul olsun insallah.
Okumustum gecenlerde birkacsiniz eylul/ekim gibi baslicakti tedaviye.doktordan geliyorum benimde tedavim eylul/ekim gibi baslicak kismetse.
Yumos pek olmayabilir amh dan dolayi ama elimizden geleni yapicaz dedi.
Cok heycabliyimmmm
eski bir kisk varmış onun için verdi.Birde tedaviden önce veriyorlarmış.Yumurta boyutu aynı olsun bazı yumurtalar boşa gitmesin diye... :))
Canim cok gecmis olsun... Allah acil sifalar versin, anjiyoyu da guzelce atlatir insallah. Benim babam da61-62 yaslarinda oldu stend takilmisti babama. Babami anjiyodan iki sene sonra kaybettik, Rabbim buyuklerimize uzun omurler versin. Ameliyati rahat gecmisti sonrasinda da skintisi yoktu pek. Ama babam hipertansiyon, astim ve kolesterol gibi daha bir cok hastaligi vardi. Anneannenle babamin vefatini iliskilendirme sakin... Dualarimdasinnnn...
Hayirli ugurlu sonu bebisli olan bi tedavi olsun insallah. Kac yasindasin ve amh degerin kac canim???
Kızlar malesef negatif.
Yalnız şunu söyleyeyim; iyiyim. İçimden ağlamak gelmiyor. Denedik olmadı napalım. Bir daha deneriz. Önümüzde bayram ve ardından tatil var. Sporu da özledim. Evi temizlemyi özledim. Bahçeyi çapalamayı özledim. 2 haftadır korka korka harket ediyordum. Üzerimden bir yük kalktı.
Bu çok garip bir dünya. İstersen 10 kere başarısız ol tüp bebekte hala kendi kendine olma ihtimali bile var. O nedenle üzülmeye gerek yok.
pofff bnde sana bakmaya gelmiştim yarın değilmiydi günün canım benim ya benimde 7.4 çıktı kimyasal yani hala sökülmedim ama ne zman sökülrdr kürlere başlarım diyorum bende uzun bi ara verdim ağlayamıyorum bile gözümdeki yaşlar yok olmuş sanki zamnı var demekki kuzum bizimde sıramız gelck inş dua sabırla bekleycz artık yapcak bişey yok kaynanamda dedi dün üzlüp hasta olmayın olur bi tek sizmisinz gdin gezin eğlenin dedi bende bayramdan sonra spra gidecm bi sene ehliyet alcam kursa gidecem unutacam belki stersten olmuyordur unutalım bi o fikri hiç ummadığımzda gelir belkide bilemeyiz verirsede çok şükr vermesede çok şükür sağlığımz yerinden olsun canım benm sağlık olsun çabalyalım napalım dîmi
Canim cok gecmis olsun... Allah acil sifalar versin, anjiyoyu da guzelce atlatir insallah. Benim babam da61-62 yaslarinda oldu stend takilmisti babama. Babami anjiyodan iki sene sonra kaybettik, Rabbim buyuklerimize uzun omurler versin. Ameliyati rahat gecmisti sonrasinda da skintisi yoktu pek. Ama babam hipertansiyon, astim ve kolesterol gibi daha bir cok hastaligi vardi. Anneannenle babamin vefatini iliskilendirme sakin... Dualarimdasinnnn...
Hayirli ugurlu sonu bebisli olan bi tedavi olsun insallah. Kac yasindasin ve amh degerin kac canim???
arkadaşlar bi sorum daha olacak şimdi eylül başı tatilden döneceğim eylül 4- 5i gibi adet olurummerkeze adet günümü gitmem lazım napmam lazım ben henüz göürşmedimde klasik adetin 3. günümü gidiliyor :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?