2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Tedaviye baslamadan once merkezle gorusmen gerekiyor.adetin 3.gunu ben geldim diye gitme dr sana aoyluyor zaten kacinci gun olacagini..mesela bana regl olunca ara haber ver demisti..sonrasinda 2.gunu muayene oldum,ilaclara 3.gunu basladim..ama bazi arkadaslar 2.gunu ilaca basliyor..sen gec kalmis olma,erken ara merkezini..

Arkadaslar ibrahim saracoglunu izledim bugun tup bebek yaptirdiktan sonra hergun 1 bardak havuc suyu icelim cok faydali oldugunu soyledi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

En güzeli adetinin 2. Günü gitmen canım

Evet cnm adetin ucuncu gunu git hastaneye bir muyane ediyo sonra igne dozun ayarlaniyo ins hayirli olur tedavin

En güzeli adetinin 2. Günü gitmen canım

teşekkürler kızlar ben direk gitmeyi planlıyordum öncesinde bi gidip görüşellim eşimle ozaman

ayy pcoslu olmanın en zor yanı adet günlerini bilememek ayy geçse gitsede hemen günler hemencik başasam diyorum

eşime test yapıyorlar mı peki ya hiçbişe bilmemek ne kötü dimi

sagol canım allah razı olsun rabbim herkese nasip etsin

bilmedğim okadar çok şey var ki Allah yardımcımız olsun ee beklerken neler yapıyorsun zaman nasıl geçiyor bence dışarı at hergün kendini ben şimdiden stres yapıyorumda :44::44:

Evdeyim yatıyorum.ilk denememde 7. gün ise geri donmustum bu defa sonuna kadar dinlenmeyi düşünüyorum hayırlısı olur inşallah

Çok yoğundum bugün gelemedim
Günün anlam ve önemi gereği eşimle yemekteydik..
Bugün akşama kadar aradı beni sık sık her teli açışımda iyi ki doğdun hatun dedi
Ağır abi kendileri komikime gitti haliyle..
Çiçek istemem dedim üzülüyorum çiçeğe verilen paraya
Sen o parayı ve hediye paramı kredi kartı olarak takdim et dedim
Hay Allahrazı olsun ben de tüm hafta ne alsam diye kara kara düşündüm dedi
Eminim büyük sıkıntı olmıştur ne alsa beğenmediğimden
Örneğin bir doğum günümde nevresim takımı almıştı iyi bir marka iyi de para vermiş belli
Ben görünce şookkk tabii ve gülmeye başladım niye gülüyon dedi geçen gün nevresim takımı almam lazım demiyomuydun dedi ben de onu aldım dedi
O kadar zevklidir kocacım
Yalnız doğum günü hediyesi olarak güzel olmasada seçtiği nevresim takımı şahane bir modeldi hakkını yemiyim severek kullandık kendilerini

Allah dualarını kabul etsin canım. Doğum günün kutlu olsun iyi ki doğmuşsun yeni yaşında dilediğin her şey gerçek olsun inşallah. Çok sevgiler.

Eki Görüntüle 1199997

Canım doğum günün için akşam sana masa ayarladım, gel olur mu kutlayacağız.

Ama ben çok duygulandım
Ne güzel mesajlar bunlar böyle nasıl teşekkür edeceğimi bilemedim
Ben de hepinizi çooook ama çok seviyorum...
Sizlerin varlığı bana güç veriyor..
Bizi bir araya getiren ortak sıkıntımız evlat hasreti olsa da, sonrasında birbirimize sevgiyle bağlanıyor haber alamazsak merak ediyor ve özlüyoruz..
Rabbim hepinizin anne olduğu günleri göstersin bana...
Benim de size inşallah
Tekrarlıyorum sizi yürekten SEVİYORUM

Ama doğum günü çocuu nu neden yalnız bırakıyorsunuz ki...
Geleydiniz keşke muhabbet edeydik...

canım artık hiiiççç bişi diyemiyorum ben kalıyorum öylece...
ilk fırsatta tekrar deneme isteğinden dolayı seni takdir ediyorum ve hayranlık duyuyorum...
sen bu kadar isteyip uğraşıyorsun Rabbim evladını verecek sana öyle inanıyorum ki hem de çok yakında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…