arkadaşlar bi sorum daha olacak şimdi eylül başı tatilden döneceğim eylül 4- 5i gibi adet olurummerkeze adet günümü gitmem lazım napmam lazım ben henüz göürşmedimde klasik adetin 3. günümü gidiliyor :44::44::44:
Arkadaslar ibrahim saracoglunu izledim bugun tup bebek yaptirdiktan sonra hergun 1 bardak havuc suyu icelim cok faydali oldugunu soyledi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar bi sorum daha olacak şimdi eylül başı tatilden döneceğim eylül 4- 5i gibi adet olurummerkeze adet günümü gitmem lazım napmam lazım ben henüz göürşmedimde klasik adetin 3. günümü gidiliyor :44::44::44:
Asla unutmam. :) 8. Gün 89 12. Gün 340 çıkmıştı ikizmiş ama biri gelişemedi maalesef.[/QUOTE
aysin ne kadarlık oldu senin... Ilk muayene ne kadar sonra gittin.. Ikizin diğeri gelişmedi demişsin o ne oluyor içerde kanaman oldu mu o düştü mü .. Benim. 12. Gün değerim 313 çıkmıştı .. 4+4 üz daha ... Yarın ilaç yazdırma için gidecemm .. Alttan muayene etmez sanırım doktor ...
Evet cnm adetin ucuncu gunu git hastaneye bir muyane ediyo sonra igne dozun ayarlaniyo ins hayirli olur tedavin
Tedaviye baslamadan once merkezle gorusmen gerekiyor.adetin 3.gunu ben geldim diye gitmedr sana aoyluyor zaten kacinci gun olacagini..mesela bana regl olunca ara haber ver demisti..sonrasinda 2.gunu muayene oldum,ilaclara 3.gunu basladim..ama bazi arkadaslar 2.gunu ilaca basliyor..sen gec kalmis olma,erken ara merkezini..
En güzeli adetinin 2. Günü gitmen canım
Canim maşallah yavrunasağlıkla kucağına al insalla
Tebrikler cnm ne guzel hediye olmuss..Rabbim kucagina almayi nasip etsin cnm
Canimm demesi kolay yapmasi zor bilirim iki defa yasadim budurrumu Rabbim hayirli vakitte versin diyebilmeliyiz..Rabbim sabir versin gonlune ferahlik versin kuzumm..Allahim mucizeni en hayirli zamanda nasip etsin canimm..
aynen kuzumm herseyi bir vakti saati var..gecenin en kor vakti safaga en yakin zamanidir..dilerim Rabbim en hayirli zamanda nasip etsin melegini
Saolllll kuzucummmmm ..Allah razi olsun sizlerden canim..Rabbim hepimize hayirli saglikli evlat nasip etsin...senin de guzel haberlerjni bekliyoruz kuzucumm
sağlıklı bir şekilde kucağına almanı dilerim canım.Eminim çok büyük heyecandır
Kızlar Allah orucunuzu kabul etsin inş
Hadi gelin ama artık
O vakittt seni kirmayayim şimdi bi selam veriimm canin cekmis bellikii isyanlardasingidicem amaa efemi gezmeye cikarmam gerek bi de banyosunu yapalim malumm bayram gelio:))
bilmedğim okadar çok şey var ki Allah yardımcımız olsun ee beklerken neler yapıyorsun zaman nasıl geçiyor bence dışarı at hergün kendini ben şimdiden stres yapıyorumda :44::44:
Canim aslında bu tüp bebek işi olmazsa böyle bi siteyi girip üye olmayacaktim,sizleri taniyamayacaktim her şerde bi hayır varmış ışte.tabi keşke bu şekilde tanismasaydik ama kısmet...burda bu kadar insanı bi araya getirdin,sorularımıza anında cevap oluyorsun,moralimiz bozulduğunda destek oluyorsun..iyiki dogmussun iyiki tanimisim seni.nice sağlıkla mutlu huzurlu günler görürsün.insallah.gelecek sene de bu zamanlar doğum yapıp çocuğunun 40 ini çıkartıyor oluyorsun..seni seviyorum gönlü güzel kendi güzel insan
Happy bitrhday to you
Canım arkadaşım editörüm :) Eylül 2013'te üye olduğum bu topikte ilk seninle tanıştım ne zaman aklıma bişey takılsa doktorumdan önce sana sordum :) kısacık zamanda bana süper bir arkadaş oldun...Yeni yaşında öncelikle sana sağlıklı bir bebek sonrasında ise uzuuuunnn sağlıklı ve mutlu ömürler diliyorum canım arkadaşım :) ay lav yuuuuu iyi ki doğmuşşşsunnnnnnn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1199925 Eki Görüntüle 1199926 Eki Görüntüle 1199927 Eki Görüntüle 1199928 Eki Görüntüle 1199929 Eki Görüntüle 1199930 Eki Görüntüle 1199931
İyiki seni tanıdık iyi bizim arkadaşımızsın canımmmmmmmmm..
iyi günde kötü günde hep yanımızda oldun her sorduğumuza cevap verdin bizi hep bilgilendirdin saollll bitanem..
yeşi yaşın sana önce sağlık sonra da nur topu gibi bir evlat getirsin
Allah dualarını kabul etsin canım. Doğum günün kutlu olsun iyi ki doğmuşsun yeni yaşında dilediğin her şey gerçek olsun inşallah. Çok sevgiler.
Canim sagol insallah bekler o zibidi... Simarik ve aceleci olcak anlasilaninsallah dedigin gibi kaliteli olsunlarda sayiya da cok takilmiyorum...
egunal gelsin de mumlari ufffleeeesiiiinnnnnnn....
İyiki doggggggddduuunnnnnn egunaaallll
Mutlu yillaaaaaarrrrrrrrmuttttluuuuuuu yillllaaasrrrrr iyikiiiii dogduuunnnnn GÜüÜLLllllDdDDeeeEeEnNn
Canimmmmmmm bitanemmmmm profumuzzzzz editorumuzzzzz topigimizin gulu guldenimmmmm iyi dogmussun iyi ki varsin kuzummmm...Rabbim dilerim yeni yasini bebek haberiyle ve dogumla doldurmani nasip eylesin sana kuzummmm....Yeni yasin sana gonlunden gecen her guzelligi getirsin bitanemmm...seni cok seviyoruzzzzzzz gormedigimiz can dostuuuuuu:119::118:
Ama doğum günü çocuu nu neden yalnız bırakıyorsunuz ki...
Geleydiniz keşke muhabbet edeydik...
Ben burdayım kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?