2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Güzel hediye valla iyi seçim adamcagiz ihtiyacın olan şeyi almış

Şu an doğum günü pastamı yiyorum annemdeyim burda da bi pasta yemesem olmazdı yani
Allah olmayanlara da versin..
Yediklerim bana portakal kabuğu görüntüsü kaba etlerim de gamze olarak geri dönecek

Şu an doğum günü pastamı yiyorum annemdeyim burda da bi pasta yemesem olmazdı yani
Allah olmayanlara da versin..
Yediklerim bana portakal kabuğu görüntüsü kaba etlerim de gamze olarak geri dönecek

afiyet olsun bebeğim

Kız valla doğru didin yanimdasinda ben mi görmüyorueee yemek nasıldi

yemek şahaneydi hep gittiğimiz bir mekan..
dün yer ayırttırmış eşim yoksa yer bulmamız imkansız iftar saatinde..
artık tanındığımız için kapıda karşılanıyoruz dedim ki eşime yoksa söyledin mi doğum günüm olduğunu sanki bi ayrı ilgilendiler dedim..yok be söylemedim dedi
o an havamın söndüğü andı kesin işletmeden bi pasta gelecek masaya düşüncesindeyken yıkıma uğradım..
Ayıp ama kaç yıllık müşterileriyim doğum günümü nasıl bilmezler

Erkek mantığı benimkide aynı seninki bu yazılanları bi okusa:18::18::18:

tüm özelimizi detaya girmeden paylaşıyorum sizinle benim buraya takıldığımı bilmese ve tesadüfen okusa benim karısı olduğumu anlattıklarımdan anlar neyse ki meraksız ve kafa olarak çok yoğun girip didiklemiyor siteyi

geçmişte olumsuz bir örnek yaşamışsın canım ama gününle değerin uyumlu...
bu kez sorun olduğunu düşünmüyorum...
düzenli adet görüyormusun ve kaç gün de bir oluyorsun bu da önemli değerini değerlendirmek için...

merhaba kızlar negatif sonuçtan kaç gün sonra adet olunuyor 3 gün geçti hala olamadım,bir de crinone jel benim hep içimde kalmış yürüyemiyorum acıdan bu nasıl gidecek :18::18:

merhaba kızlar negatif sonuçtan kaç gün sonra adet olunuyor 3 gün geçti hala olamadım,bir de crinone jel benim hep içimde kalmış yürüyemiyorum acıdan bu nasıl gidecek :18::18:

Nasıl yani canım? Doktor mu söyledi içinde kaldığını? Ben de yaklaşık 1 aydır kullanıyorum topaklanma oldu tuvalet kağıdına falan geldi ama ağrı falan yapmadı bende...Buarada ilaçlardan dolayı 10 gün içinde olursun...Şu gün olursun diyemez kimse ben 4 gün sonra olmuştum mesela

canım yok ben çok acı çkiyorum oturamıyorum baktım aynayla işte içimde kalmış beyaz beyaz çok özür diliyorum bunları yazıyorum ama cok ağrım var....

10 günü bulanlarda var acele etme canım adet gecikebiliyor...
jelden de zamanla kurtulacaksın..
geriye kalan enkazı toparlamak zaman alıyor...
adet olsan jelin kalanlarıda atılacak aslında..
az daha sabır..

dktor öylemedi ben kendim gördüm yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…