- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Çok yoğundum bugün gelemedim
Günün anlam ve önemi gereği eşimle yemekteydik..
Bugün akşama kadar aradı beni sık sık her teli açışımda iyi ki doğdun hatun dedi
Ağır abi kendileri komikime gitti haliyle..
Çiçek istemem dedim üzülüyorum çiçeğe verilen paraya
Sen o parayı ve hediye paramı kredi kartı olarak takdim et dedim
Hay Allahrazı olsun ben de tüm hafta ne alsam diye kara kara düşündüm dedi
Eminim büyük sıkıntı olmıştur ne alsa beğenmediğimden
Örneğin bir doğum günümde nevresim takımı almıştı iyi bir marka iyi de para vermiş belli
Ben görünce şookkk tabii ve gülmeye başladım niye gülüyon dedi geçen gün nevresim takımı almam lazım demiyomuydun dedi ben de onu aldım dedi
O kadar zevklidir kocacım
Yalnız doğum günü hediyesi olarak güzel olmasada seçtiği nevresim takımı şahane bir modeldi hakkını yemiyim severek kullandık kendilerini
Güzel hediye valla iyi seçim adamcagiz ihtiyacın olan şeyi almış
çok mesudum melidam kuzu
napıyosun yedin yedin şiştin dimi oturduğun yerde arada bi uyukluyosun
adamı rezil ettim ayol yazık
diğer hediyeler genelde bana alınsa da kendine hitap eden şeylerdi onları almasını iyi biliyo ama
Şu an doğum günü pastamı yiyorum annemdeyim burda da bi pasta yemesem olmazdı yani
Allah olmayanlara da versin..
Yediklerim bana portakal kabuğu görüntüsü kaba etlerim de gamze olarak geri dönecek
Kız valla doğru didin yanimdasinda ben mi görmüyorueee yemek nasıldi
afiyet olsun bebeğim
Asla unutmam. :) 8. Gün 89 12. Gün 340 çıkmıştı ikizmiş ama biri gelişemedi maalesef.[/QUOTE
aysin ne kadarlık oldu senin... Ilk muayene ne kadar sonra gittin.. Ikizin diğeri gelişmedi demişsin o ne oluyor içerde kanaman oldu mu o düştü mü .. Benim. 12. Gün değerim 313 çıkmıştı .. 4+4 üz daha ... Yarın ilaç yazdırma için gidecemm .. Alttan muayene etmez sanırım doktor ...
Canım ben 10. Haftadayım ilk muayeneye 15 gün sonra gittim sadece 1 kese vardı 10 gün sonra gittiğimde 2. Kese de oluşmuştu ama bebek yoktu sonra kanamam oldu acil gittim gelişemeyen kese yapmış kanamayı hala riskim var lekelenme yaşıyorum. Tüp bebek doktorum hep alttan muayene ediyor ama diğer doktorum karından bakıyor. Hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla devam eder.
Canım ben 10. Haftadayım ilk muayeneye 15 gün sonra gittim sadece 1 kese vardı 10 gün sonra gittiğimde 2. Kese de oluşmuştu ama bebek yoktu sonra kanamam oldu acil gittim gelişemeyen kese yapmış kanamayı hala riskim var lekelenme yaşıyorum. Tüp bebek doktorum hep alttan muayene ediyor ama diğer doktorum karından bakıyor. Hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla devam eder.
kızlarrr ben iki ay önce tüp beek yaptırdım tutmadı olma yani ama dün kan testim de 260 gibi bir değer çıktı adfetimi 3 gün geçmişti sizce nasıl yarın doktora gidicem zaten çok şaşkınım inş düşükle sonuçlanmaz değerim nasıl daha önce ben kimyasal gebelik geçirmiştim 100 civarı çıkmıştı düştü sizcedeğer nasıl morel verin banaaaa
Erkek mantığı benimkide aynıseninki bu yazılanları bi okusa:18::18::18:
kızlarrr ben iki ay önce tüp beek yaptırdım tutmadı olma yani ama dün kan testim de 260 gibi bir değer çıktı adfetimi 3 gün geçmişti sizce nasıl yarın doktora gidicem zaten çok şaşkınım inş düşükle sonuçlanmaz değerim nasıl daha önce ben kimyasal gebelik geçirmiştim 100 civarı çıkmıştı düştü sizcedeğer nasıl morel verin banaaaa
Normal yolla mı oldu yani şimdi tüp tutmadı da :) ne güzel olmuş ya maşallah canım değerin iyi, katlanması önemli tabi sen de biliyosundur. Haydi sevinelim :) tebrikler..
Normal yolla mı oldu yani şimdi tüp tutmadı da :) ne güzel olmuş ya maşallah canım değerin iyi, katlanması önemli tabi sen de biliyosundur. Haydi sevinelim :) tebrikler..
evet normal hiç aklımda yokken çok şaşkınımaama sevinemiyorum cn myasrı ngene akn vericem doktor ii dedi ama ben çok umutlanmak istemiyorumm tüp bebek aşılamatutmadı cnmbenim :)
evet normal hiç aklımda yokken çok şaşkınımaama sevinemiyorum cn myasrı ngene akn vericem doktor ii dedi ama ben çok umutlanmak istemiyorumm tüp bebek aşılamatutmadı cnmbenim :)
Herşeyde bir hayır vardır...Kimyasala üzüldün belki de sağlıksız gebelikti...Çok şahane bir değer rabbim devamını getirsin
merhaba kızlar negatif sonuçtan kaç gün sonra adet olunuyor 3 gün geçti hala olamadım,bir de crinone jel benim hep içimde kalmış yürüyemiyorum acıdan bu nasıl gidecek :18::18:
Nasıl yani canım? Doktor mu söyledi içinde kaldığını? Ben de yaklaşık 1 aydır kullanıyorum topaklanma oldu tuvalet kağıdına falan geldi ama ağrı falan yapmadı bende...Buarada ilaçlardan dolayı 10 gün içinde olursun...Şu gün olursun diyemez kimse ben 4 gün sonra olmuştum mesela
merhaba kızlar negatif sonuçtan kaç gün sonra adet olunuyor 3 gün geçti hala olamadım,bir de crinone jel benim hep içimde kalmış yürüyemiyorum acıdan bu nasıl gidecek :18::18:
Nasıl yani canım? Doktor mu söyledi içinde kaldığını? Ben de yaklaşık 1 aydır kullanıyorum topaklanma oldu tuvalet kağıdına falan geldi ama ağrı falan yapmadı bende...Buarada ilaçlardan dolayı 10 gün içinde olursun...Şu gün olursun diyemez kimse ben 4 gün sonra olmuştum mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?