2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kizlaaarrrrrr sanirim hamileyimmmm....12.gun degerim 140 kizlarrrrrr..Alllahimmmm kadir gecesi guldurdu yuzumu..Rabbime binlerce sukurrrrr...

Tebrikleeeeeeeeeeeer kızlar Allahım sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin..

Darısı bizlerin başına

Gülden doğum gününmüş dün şimdi gördüm.. Eh en son ben kutlayayım dedim

Nice mutlu sağlıklı keyifli ve de bebişli yılların olsun.. İyi ki doğmuşsun..

Ve bu topiğin ve bizlerin kahrını hiç sızlanmadan çektiğin, her birimizi tedavilerimize varana kadar o zehir gibi hafızana kazıdığın için, sorduğumuz sorulara panik hallerimize hiç usanmadan ve geçiştirmeden cevaplarınla yetiştiğin için ( ki şahsen ben doktorumdan daha fazla sana güveniyorum o derece) , benim gibi arazi olup olup geri gelenleri bile hiç unutmadığın için, bu kadar tatlı ve güzel bir insan olduğun için çoooooook teşekkürler...

Bugün güzel güzeli güldenimin doğum günümü ben ağustos sanıyordum
Kuzum anneciğin iyiki seni dünyaya getirmiş sen olmasaydın biz ne yapardık özelikle ben ne yapardım ben senin sayende gülmeyi öğrendim kafaya fazla takmamayı öğrendim sen belki farkında değilsin ama beni kendime getirdiin güldenim seni çoooook seviyorum iyiki varsın
buarada hediye fikrini sevdim sağolsun benim eşimde çok zevksiz en iyisi bende kredi kartı istiyeyim

Editörümmm kocan kişisi ne hediye almış? Yazdıysan da kaçırmışım

editör yerine cevap veriim okudum çünkü :) Daha önceki başarısız hediye girişimlerinden ötürü nakit çalışma kararı alıp, malum günümüz banka sisteminden ötürü tahsilatı kredi kartı üzerinden gerçekleştirme yoluna gitmişler. yani en azından karar bu yönde :)

Gayet anlaşılabilir bir durum zira benim koca kişisi de bu hediye konularında pek bi beceriksiz, ben de bu yöntemi denemeyi düşünüyorum :)

Son düzenleme:

Fikir benimde hoşuma gitti ama erkeklerin pek hoşuna gitmeyecek gibi

Fikir benimde hoşuma gitti ama erkeklerin pek hoşuna gitmeyecek gibi

:)) eh yani ama gitsin bi zahmet. Eşim ilk doğum günümde cilt bakım seti almıştı bana.. teşekkür etmekle küfür etmek arasında bir noktada kalmıştım

nakit çalışmayı henüz başaramadık ama doğum günüme doğru her iki günde bir istediğim şeyi söyleyerek yönlendirme yapıyorum ben de

Kızlar Allah orucunuzu kabul etsin inş

Hadi gelin ama artık
sağol güzelim ne yaptın kitapları yaladın yuttun mu
ooo güzel geçmişş en güzeli de hediye işi hallolmuş
sağlıklı ömrün olsun cnm yuvanızda hep neşe olsun

merhaba arkadaşlar.... denizlide oturup puregon iğneye ihtiyacı olan var mı? ben aldım fakat hiç kullanmadan yumurtalarım toplandı. kutusu bile açılmadı. isteyen olursa vermek istiyorum. ihtiyacı olan lütfen bana ulaşsın. para hiç önemli değil....

Bana eşim pek hediye almaz hatta hiç almaz
Ama geçen doğum gününde hepsinin acısını çıkardım vakkodan çanta aldırdım iyi yapmışım dimi

Son düzenleme:
Bana eşim pek hediye almaz hatta hiç almaz
Ama geçen doğum gününde hepsinin acısını çıkardım vakkodan çanta aldırdım iyi yapmışım dimi

ahahahahah kafadan 5 doğum günü kotarmışsın o çantayla, aferin sana ben de mi denesem, güzel fikir

Ve hepinize iyi geceler kızlaaaaar

Canlarım ya ne olur yardım edin 😔 2 gündür inanılmaz kasık ağrılarım car sanki bıçaklıyolar, inanın bi anda kıvranıyo buluyorm kendimi aferdesnz ilişkidede ağrı oldu yumurtlama günlerim ama öle bi ağrı deil üşüttüm mü acaba yaa ağustosta tüp bebeğe başlayacaktık acaba zararlı bişi mi dr gitsemmi ki? İş yerinde klima sürekli açık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…