dktor öylemedi ben kendim gördüm yani
Ama doğum günü çocuu nu neden yalnız bırakıyorsunuz ki...
Geleydiniz keşke muhabbet edeydik...
Nice sağlıklı, mutlu, huzur dolu yıllara, çoğalarak inşallah
Kizlaaarrrrrr sanirim hamileyimmmm....12.gun degerim 140kizlarrrrrr..Alllahimmmm kadir gecesi guldurdu yuzumu..Rabbime binlerce sukurrrrr...
Arkadaşlar bugun 9.gunum olmasına ragmen dayanamadım kan testi yaptırdım.
Sonucum 172'44 cok mutluyum bir okadarda korkuyorum.
Dis gebelik veya kimyasal gebelik olmadigi ne zaman netlesir?
Kalp atisi ne zaman duyulur ve bu deger iyimidir sizce?
sağol canım üretken bir yıl olur inşallah
sağol canım üretken bir yıl olur inşallah
Çok yoğundum bugün gelemedim
Günün anlam ve önemi gereği eşimle yemekteydik..
Bugün akşama kadar aradı beni sık sık her teli açışımda iyi ki doğdun hatun dedi
Ağır abi kendileri komikime gitti haliyle..
Çiçek istemem dedim üzülüyorum çiçeğe verilen paraya
Sen o parayı ve hediye paramı kredi kartı olarak takdim et dedim
Hay Allahrazı olsun ben de tüm hafta ne alsam diye kara kara düşündüm dedi
Eminim büyük sıkıntı olmıştur ne alsa beğenmediğimden
Örneğin bir doğum günümde nevresim takımı almıştı iyi bir marka iyi de para vermiş belli
Ben görünce şookkk tabii ve gülmeye başladım niye gülüyon dedi geçen gün nevresim takımı almam lazım demiyomuydun dedi ben de onu aldım dedi
O kadar zevklidir kocacım
Yalnız doğum günü hediyesi olarak güzel olmasada seçtiği nevresim takımı şahane bir modeldi hakkını yemiyim severek kullandık kendilerini
Editörümmm kocan kişisi ne hediye almış?Yazdıysan da kaçırmışım
editör yerine cevap veriim okudum çünkü :) Daha önceki başarısız hediye girişimlerinden ötürü nakit çalışma kararı alıp, malum günümüz banka sisteminden ötürü tahsilatı kredi kartı üzerinden gerçekleştirme yoluna gitmişler. yani en azından karar bu yönde :)
Gayet anlaşılabilir bir durum zira benim koca kişisi de bu hediye konularında pek bi beceriksiz, ben de bu yöntemi denemeyi düşünüyorum :)
Fikir benimde hoşuma gitti ama erkeklerin pek hoşuna gitmeyecek gibi
sağol güzelim ne yaptın kitapları yaladın yuttun muKızlar Allah orucunuzu kabul etsin inş
Hadi gelin ama artık
ooo güzel geçmişş en güzeli de hediye işi hallolmuşÇok yoğundum bugün gelemedim
Günün anlam ve önemi gereği eşimle yemekteydik..
Bugün akşama kadar aradı beni sık sık her teli açışımda iyi ki doğdun hatun dedi
Ağır abi kendileri komikime gitti haliyle..
Çiçek istemem dedim üzülüyorum çiçeğe verilen paraya
Sen o parayı ve hediye paramı kredi kartı olarak takdim et dedim
Hay Allahrazı olsun ben de tüm hafta ne alsam diye kara kara düşündüm dedi
Eminim büyük sıkıntı olmıştur ne alsa beğenmediğimden
Örneğin bir doğum günümde nevresim takımı almıştı iyi bir marka iyi de para vermiş belli
Ben görünce şookkk tabii ve gülmeye başladım niye gülüyon dedi geçen gün nevresim takımı almam lazım demiyomuydun dedi ben de onu aldım dedi
O kadar zevklidir kocacım
Yalnız doğum günü hediyesi olarak güzel olmasada seçtiği nevresim takımı şahane bir modeldi hakkını yemiyim severek kullandık kendilerini
evet normal hiç aklımda yokken çok şaşkınımaama sevinemiyorum cn myasrı ngene akn vericem doktor ii dedi ama ben çok umutlanmak istemiyorumm tüp bebek aşılamatutmadı cnmbenim :)
Dur ben sevineyim senin yerine de :):):) inşallah yarın da değerin artar canım haber ver mutlaka.
:)) eh yani ama gitsin bi zahmet. Eşim ilk doğum günümde cilt bakım seti almıştı bana.. teşekkür etmekle küfür etmek arasında bir noktada kalmıştım
nakit çalışmayı henüz başaramadık ama doğum günüme doğru her iki günde bir istediğim şeyi söyleyerek yönlendirme yapıyorum ben de
Editörümmm kocan kişisi ne hediye almış?Yazdıysan da kaçırmışım
Bana eşim pek hediye almaz hatta hiç almaz
Ama geçen doğum gününde hepsinin acısını çıkardım vakkodan çanta aldırdım iyi yapmışım dimi
sağol güzelim ne yaptın kitapları yaladın yuttun mu
ooo güzel geçmişş en güzeli de hediye işi hallolmuş
sağlıklı ömrün olsun cnm yuvanızda hep neşe olsun
Altın tepside kredi kartını sundu
ahahahahah kafadan 5 doğum günü kotarmışsın o çantayla, aferin sanaben de mi denesem, güzel fikir
Ve hepinize iyi geceler kızlaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?