2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Hayırdır inşallahhhh :44:
Hiç başıma gelmedi acaba neden acıyor merak ettim :26:

Hayırdır inşallahhhh :44:
Hiç başıma gelmedi acaba neden acıyor merak ettim :26:

Benimde başıma gelmemişti baya tedirgin oldum karın boşluğuma kramplar içime hava dolmuş gibi😄😔 giriyo resmen baya tedirgin oldum ya bi kaç bekleyip dr gideyim bari

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benim çok teşekkür ediyorum zaten duygusalım bugün ne de olsa kocaman oldum büyüdüm
bi de bu güzel yorumlarınızı okumak çok mutlu ediyor beni..

senin için ağustosta da kutlarım ben canım
ne güzel bir mesaj bu her kelimesi sevgi dolu ne mutlu bana
sen de ve siz de iyi ki varsınız kuzum..

ne kadar güzel anlatmışsın tam da böyle işte
en güzel hediye kredi kartıdır

Kadınlar Kulübünde ilk tanıdığım ve 2009 yılından beri dostum olan bir arkadaşım bu yazıyı yollamış bana çok duygulandım ben sizinle paylaşmak istedim

sende aslan burcusun yaaa öyle aklımda kalmış benim doğum günümde 14 ağustosta

Aşagıda niye takılıyorsın bakim davetiyemi bekliyorsun

Ya benim telden acik hep kapanıyorumo yüzden sürekli sayfada gözüküyom galiba yoktum ama annem dünürlerini çağırmıştı iftara annemdeydik yeni döndük sayılır eve anca gelebildim

sende aslan burcusun yaaa öyle aklımda kalmış benim doğum günümde 14 ağustosta

ağustos doğumlu olduğu hatırlıyorum canım daha önce burç muhabbetimiz olmuştu...
aslan burcu olmak çok havalı bence

Güldenim yaaaaa sendende bişi kaçmıyor

Sen yapmadın mi bakim idrar testi bu ay

dün sahurda yaptım 5 dk bekledim baktım bişi yok sabah baktım teste sapsarı olmuş malum işedim sararmış bişi görünmüyo
ne pisim ben yaa
şimdide ağrım var hafif hafif sanki yarın adet olcam

aynen katılıyorum

sağolasın canım yaş geçiyor acil üremem lazım bu yaşımda

Niceeee mutlu güzell yıllarraa, tez zamanda EVLİ, MUTLU, ÇOCUKLU olursun inşallahhh 🎁🎉🎊🎂🍰📬👪

Size bakmadan edemedim canlarım sayfaları şöyle bir okudum, napıyorsunuz ne ediyorsunuz öğrendim. Şimdi ben yatıyorum ama yatmadan bir ses çıkartayımda beni unutmayın diye yazayım dedim. Hepinize iyi geceler

Niceeee mutlu güzell yıllarraa, tez zamanda EVLİ, MUTLU, ÇOCUKLU olursun inşallahhh 🎁🎉🎊🎂🍰📬👪

Amin
Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…