Canlarım ya ne olur yardım edin 😔 2 gündür inanılmaz kasık ağrılarım car sanki bıçaklıyolar, inanın bi anda kıvranıyo buluyorm kendimi aferdesnz ilişkidede ağrı oldu yumurtlama günlerim ama öle bi ağrı deil üşüttüm mü acaba yaa ağustosta tüp bebeğe başlayacaktık acaba zararlı bişi mi dr gitsemmi ki? İş yerinde klima sürekli açık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırdır inşallahhhh :44:
Hiç başıma gelmedi acaba neden acıyor merak ettim :26:
Gülden doğum gününmüş dün şimdi gördüm.. Eh en son ben kutlayayım dedim
Nice mutlu sağlıklı keyifli ve de bebişli yılların olsun.. İyi ki doğmuşsun..
Ve bu topiğin ve bizlerin kahrını hiç sızlanmadan çektiğin, her birimizi tedavilerimize varana kadar o zehir gibi hafızana kazıdığın için, sorduğumuz sorulara panik hallerimize hiç usanmadan ve geçiştirmeden cevaplarınla yetiştiğin için ( ki şahsen ben doktorumdan daha fazla sana güveniyorum o derece) , benim gibi arazi olup olup geri gelenleri bile hiç unutmadığın için, bu kadar tatlı ve güzel bir insan olduğun için çoooooook teşekkürler...
Bugün güzel güzeli güldenimin doğum günümü ben ağustos sanıyordum
Kuzum anneciğin iyiki seni dünyaya getirmiş sen olmasaydın biz ne yapardık özelikle ben ne yapardım ben senin sayende gülmeyi öğrendim kafaya fazla takmamayı öğrendim sen belki farkında değilsin ama beni kendime getirdiin güldenim seni çoooook seviyorum iyiki varsın
buarada hediye fikrini sevdim sağolsun benim eşimde çok zevksiz en iyisi bende kredi kartı istiyeyim
editör yerine cevap veriim okudum çünkü :) Daha önceki başarısız hediye girişimlerinden ötürü nakit çalışma kararı alıp, malum günümüz banka sisteminden ötürü tahsilatı kredi kartı üzerinden gerçekleştirme yoluna gitmişler. yani en azından karar bu yönde :)
Gayet anlaşılabilir bir durum zira benim koca kişisi de bu hediye konularında pek bi beceriksiz, ben de bu yöntemi denemeyi düşünüyorum :)
Benimde başıma gelmemişti baya tedirgin oldum karın boşluğuma kramplar içime hava dolmuş gibi😄😔 giriyo resmen baya tedirgin oldum ya bi kaç bekleyip dr gideyim bari
Kızlar nerdesinizzz:26:
Geçer inşallah cnm
canım benim çok teşekkür ediyorum zaten duygusalım bugün ne de olsa kocaman oldum büyüdüm
bi de bu güzel yorumlarınızı okumak çok mutlu ediyor beni..
senin için ağustosta da kutlarım ben canım
ne güzel bir mesaj bu her kelimesi sevgi dolu ne mutlu bana
sen de ve siz de iyi ki varsınız kuzum..
ne kadar güzel anlatmışsın tam da böyle işte
en güzel hediye kredi kartıdır
Kuzum geldim ki:)
Egunalım güldenim canimm doktor civanım bugün giremedim musmutlu yıllar geçir insallah bebisli ol insallah kuzum
ama bu cevap iyileşince geçer gibi olmuş
sağolasın canım yaş geçiyor acil üremem lazım bu yaşımda
Kuzum geldim ki:)
Egunalım güldenim canimm doktor civanım bugün giremedim musmutlu yıllar geçir insallah bebisli ol insallah kuzum
Aşagıda niye takılıyorsın bakim davetiyemi bekliyorsun
sende aslan burcusun yaaa öyle aklımda kalmış benim doğum günümde 14 ağustosta
Güldenim yaaaaa sendende bişi kaçmıyor
Sen yapmadın mi bakim idrar testi bu ay
Ya benim telden acik hep kapanıyorumo yüzden sürekli sayfada gözüküyom galibayoktum ama annem dünürlerini çağırmıştı iftara annemdeydik yeni döndük sayılır eve anca gelebildim
ağustos doğumlu olduğu hatırlıyorum canım daha önce burç muhabbetimiz olmuştu...
aslan burcu olmak çok havalı bence
dün sahurda yaptım 5 dk bekledim baktım bişi yok sabah baktım teste sapsarı olmuş malum işedim sararmış bişi görünmüyo
ne pisim ben yaa
şimdide ağrım var hafif hafif sanki yarın adet olcam
sağolasın canım yaş geçiyor acil üremem lazım bu yaşımda
Niceeee mutlu güzell yıllarraa, tez zamanda EVLİ, MUTLU, ÇOCUKLU olursun inşallahhh 🎁🎉🎊🎂🍰📬👪
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?