2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Size bakmadan edemedim canlarım sayfaları şöyle bir okudum, napıyorsunuz ne ediyorsunuz öğrendim. Şimdi ben yatıyorum ama yatmadan bir ses çıkartayımda beni unutmayın diye yazayım dedim. Hepinize iyi geceler

dün yazdıydım ben sana annanenin anjiyo sonucu ne oldu merak ediyorum

Hım bu ay da yok yani puf yeni yumurtlama döneminden bekliyoruz şimdiden yumilere talimat ver tatlm

Annen sana yakınmı cnm

Yok kuzum memleketteyiz sakaryada aileler burda kaynanamlarla annemler yakın 15dk arabayla

Size bakmadan edemedim canlarım sayfaları şöyle bir okudum, napıyorsunuz ne ediyorsunuz öğrendim. Şimdi ben yatıyorum ama yatmadan bir ses çıkartayımda beni unutmayın diye yazayım dedim. Hepinize iyi geceler

Kız sen unutulur musun hiç aaa:)

Hım bu ay da yok yani puf yeni yumurtlama döneminden bekliyoruz şimdiden yumilere talimat ver tatlm

Yok kuzum memleketteyiz sakaryada aileler burda kaynanamlarla annemler yakın 15dk arabayla

tatlie gitcem ya bayramda dönüşte bebek yapmayı planlıyorum planlı bir gebelik olcak benimkisi

Allah rahatlık versin cnm benimde gözler gidiyor heran yok olabilirim:111:

Bilmiyordum cnm sakaryada olduğunu
Ne zaman döneceksin bi buluşma ayarlayalım

Herkez nereye gitti insan iyi geceler der
İyi o zaman bende gidiyorum:85:

İnan sabah 7 uyanıyorum işe gitmek için ama genede kendimi siteye girmekten alamıyorum bi bakmışım saat 2 oluvermiş 😊 herkese iyi gecelerr hayırlı sahurlarrr öpüldünüz hepinizz😴💤😇

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah rahatlık versin cnm

Çok ayıp etmişler bari ortaya Alevli bi meyve tabağı geleydi
gel beraber yiyelim sonrada göbüşlerimizi tokuşturalım:125::125:
biz bebekten değil yemekten göbek yapıyoruz
Aynen bide hem yiyorum hemde ilaçlara laf ediyorumbebek mi göbek mi tabiki de göbek
Ay iyi bari kız dedikoduya devam ozaman yoksa sonun :104::125::120:bak hem yazdım hem oynadım guldenin sonu

Benimde var yarın kırmızılar gelir
Ay biz seni unuturmuyuz

Hoşgeldin kuzu
Nasılsın

günaydınlarrrrrrrrrALLAHIM SAĞLIĞIMIZI ELİMİZDEN ALMA ..HİÇ KİMSEYE MUHTAÇ OLMADAN YAŞAMAYI NASİP EYLE BİZLERE ..KAZANCIMIZI HALALİNDEN SAĞLA HARAM MALI KAPIMIZDAN İÇERİYE SOKMA .. EVLAT ACISI YAŞATMA NE BİZE NE DÜŞMANIMIZA AKIL FİKİR İMAN İHLAS VER..ÇOCUKLARIMIZA BEREKET KAT RIZIKLARIMIZA SON NEFESİMİZDE KELİME.İ ŞAHADET GETİRMEYİ NASİP EYLE HEM BANA HEMDE BU DUAMI OKUYAN DOSTLARIMA hayırlı cumalar

güldenim doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana mutluluk huzur ve bol bebiş getirsin bol bebiş dedim bak artık ikizmi olur üçüzmü bilemem

seni seviyorum yüreği merhametli güzel insan iyiki doğdun

Amin..
Hayırlı cumalar canım..

Sağol canım benim
Tek,çift vs...olsun da yeter ki skor peşinde değilim
Ben de seni SEVİYORUM

Günaydın kızçelerim...
Sabahın 4 ünde yattım 8 inde uyandım...
Bugün koşturmaca şeklinde geçicek...
Ankara kavruluyor sabah sabah

Kizlar 2. Test icin kan verdim..bekliyoeum 20 dk ya cikarm.dua edin degerim katlanmis olsunnnn:18:

Günaydın kızçelerim...
Sabahın 4 ünde yattım 8 inde uyandım...
Bugün koşturmaca şeklinde geçicek...
Ankara kavruluyor sabah sabah

Canim sen Adanaya hic geldinmi?????
Çünkü gezegen dizilimi güneş- adana- dunya diye gidiyor..Adanaya gelmeyen sıcak nasıl olur hic bilemez.
Ne güzel kocis yemeğe çıkarmış,benim dogumgunim aynı zamanda eşime tanisma tanışma yildonumumuz ve bu sene tüp bebeğe başlama tarihimiz,bayagi anlamlı bizim için yani
Sana kolay gelsin bende eşimi dişçiye getirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…