2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Tabi ki Adana dah sıcaktır asla kıyaslamıyorum ama herkes yaşadığı ve alıştığı yeri diline doluyor işte
Doğum günün ne kadar anlanmlıymış öyle
Eşinin unutma gibi bir durumu olursa bir özel günü değil bir den fazla özel günü aynı gün unutmuş olur ki bu da beden ve ruh sağlığı açısından iyi bişi değil

Ruhunu bilmemde bedeni için pek iyi olmaz tabi,evde onun için beklettigim terlik atma takımım var

Arkadaşlar merhaba bugün kan tahlili sonucum 392,60 çıktı acaba ikiz midir sizce Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayıda nasip etsin inş.

Ruhunu bilmemde bedeni için pek iyi olmaz tabi,evde onun için beklettigim terlik atma takımım var

Bir kadının en etkili silahı terlikleridir..
Keskin nişancılıkta genlerimizde var..
O terlik istenildiği takdirde hedefi vurur..
Gözdağı vermek istersekte hedefi sıyırır geçer
Topuklu terlik olmaması olayın hastanede bitmesini önler...
Bu vesile ile kadınlara sesleniyorum ''lütfen düz terlik kullanın amaç yaralamak değil sadece ufak bir dokunuş''

Günün mesajınıda vermiş oldum böylece

Arkadaşlar merhaba bugün kan tahlili sonucum 392,60 çıktı acaba ikiz midir sizce Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayıda nasip etsin inş.

oyyyyy ne güzel bir değer bu böyle
ikiz gibi duruyor canım...
değeri yüksek seyredip tek bebek bekleyenlerde var ama genele bakarsak bu değerler ikiz gebelikle sonlandı

Günün anlam ve oneminide vurguladin

canlar günaydınn hayırlı cumalar hepinize..
kaç gündür gerek işlerin yogunlugundan gerekse hastane kosturmalarımdan sadece okuyup cıkabiliyorum...
canlar bu günle birlikte 15 gündür adetim bitmedi..
10 gün ancak dr a gidebildim bana rahimin kalın oldugunu belkide gebelik olup düşük yapabileceğimi söyledibeta hcg istedi sonuc ertesi gün cıktı tabi bende idrar testi yaptım ve negatif...
usg de problem gözükmedi pko olduugu için arada böyle olabilir dedi dün tekrar gittim azaldığını söylemeye istersen ilaç vereyim ama bence azalmıs bi kaç güne geçer dedi...bende ilacı almadım..
ne yalan söyliyim ilk defa betahcg verriken inşallah hamile değilimdir dedim çünkü hamile olup düşük yapsaydım bu dahada üzerdi beni

oyyyyy ne güzel bir değer bu böyle
ikiz gibi duruyor canım...
değeri yüksek seyredip tek bebek bekleyenlerde var ama genele bakarsak bu değerler ikiz gebelikle sonlandı

Sabah sabah ilaç gibi geldin canım
çok teşekkür ederim rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

Kızlar ben geçen ay tüp tedavisi yaptirmistim. Yumilerimin hepsi kalitesiz çıkmıştı.şimdi adet oldum sizce biosteron kullanmam mi hemen?geçen ay iğne kullandım diye kararsız kaldım.vücuduma aşırı yüklenmiş olur muyum acaba hemen kullansam?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…