Kizlar 2. Test icin kan verdim..bekliyoeum 20 dk ya cikarm.dua edin degerim katlanmis olsunnnn:18:
Canim sen Adanaya hic geldinmi?????
Çünkü gezegen dizilimi güneş- adana- dunya diye gidiyor..Adanaya gelmeyen sıcak nasıl olur hic bilemez.
Ne güzel kocis yemeğe çıkarmış,benim dogumgunim aynı zamanda eşime tanisma tanışma yildonumumuz ve bu sene tüp bebeğe başlama tarihimiz,bayagi anlamlı bizim için yani
Sana kolay gelsin bende eşimi dişçiye getirdim
Kizlarrrrrrrrrr 14.gun degerim 373.....Allahim isteeyen herksse nasip etsin caanim arkadaslarim
Kizlarrrrrrrrrr 14.gun degerim 373.....Allahim isteeyen herksse nasip etsin caanim arkadaslarim
Tabi ki Adana dah sıcaktır asla kıyaslamıyorum ama herkes yaşadığı ve alıştığı yeri diline doluyor işte
Doğum günün ne kadar anlanmlıymış öyle
Eşinin unutma gibi bir durumu olursa bir özel günü değil bir den fazla özel günü aynı gün unutmuş olur ki bu da beden ve ruh sağlığı açısından iyi bişi değil
Tebrikleeeeeeeeeeeer kızlarAllahım sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin..
Darısı bizlerin başına
Ruhunu bilmemde bedeni için pek iyi olmaz tabi,evde onun için beklettigim terlik atma takımım var
Arkadaşlar merhaba bugün kan tahlili sonucum 392,60 çıktı acaba ikiz midir sizceRabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayıda nasip etsin inş.
Bir kadının en etkili silahı terlikleridir..
Keskin nişancılıkta genlerimizde var..
O terlik istenildiği takdirde hedefi vurur..
Gözdağı vermek istersekte hedefi sıyırır geçer
Topuklu terlik olmaması olayın hastanede bitmesini önler...
Bu vesile ile kadınlara sesleniyorum ''lütfen düz terlik kullanın amaç yaralamak değil sadece ufak bir dokunuş''
Günün mesajınıda vermiş oldum böylece
Günün anlam ve oneminide vurguladin
oyyyyy ne güzel bir değer bu böyle
ikiz gibi duruyor canım...
değeri yüksek seyredip tek bebek bekleyenlerde var ama genele bakarsak bu değerler ikiz gebelikle sonlandı
dün yazdıydım ben sana annanenin anjiyo sonucu ne oldu merak ediyorum
geçmiş olsun canım Rabbim sifa versinAnjiyosu bu gün olacak canım bende haber bekliyorum dua edin ne olur
geçmiş olsun canım Rabbim sifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?