Kızlar ben geçen ay tüp tedavisi yaptirmistim. Yumilerimin hepsi kalitesiz çıkmıştı.şimdi adet oldum sizce biosteron kullanmam mi hemen?geçen ay iğne kullandım diye kararsız kaldım.vücuduma aşırı yüklenmiş olur muyum acaba hemen kullansam?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlarrrrrrrrrr 14.gun degerim 373.....Allahim isteeyen herksse nasip etsin caanim arkadaslarim
Arkadaşlar merhaba bugün kan tahlili sonucum 392,60 çıktı acaba ikiz midir sizceRabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayıda nasip etsin inş.
Kizlarrrrrrrrrr 14.gun degerim 373.....Allahim isteeyen herksse nasip etsin caanim arkadaslarim
Arkadaşlar merhaba bugün kan tahlili sonucum 392,60 çıktı acaba ikiz midir sizceRabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayıda nasip etsin inş.
canlar günaydınn hayırlı cumalar hepinize..
kaç gündür gerek işlerin yogunlugundan gerekse hastane kosturmalarımdan sadece okuyup cıkabiliyorum...
canlar bu günle birlikte 15 gündür adetim bitmedi..
10 gün ancak dr a gidebildim bana rahimin kalın oldugunu belkide gebelik olup düşük yapabileceğimi söyledibeta hcg istedi sonuc ertesi gün cıktı tabi bende idrar testi yaptım ve negatif...
usg de problem gözükmedi pko olduugu için arada böyle olabilir dedi dün tekrar gittim azaldığını söylemeye istersen ilaç vereyim ama bence azalmıs bi kaç güne geçer dedi...bende ilacı almadım..
ne yalan söyliyim ilk defa betahcg verriken inşallah hamile değilimdir dedim çünkü hamile olup düşük yapsaydım bu dahada üzerdi beni
aynen canım ne yalan söyliyim o yüzden sevindim bile hamle olmamamacanım geçmiş olsunnnnn ELBETTE DÜŞÜK YAPMIŞ OLMAMAN ÇOK İYİ ÇOK ÜZÜLÜRDÜN
aynen canım ne yalan söyliyim o yüzden sevindim bile hamle olmamama
yenilir yutulur bi dert değil ama sınavımzı deyipcekiyoruz canım...allahım bu infertilite nasıl bir dert hamile kalamıyoruz ama bazan kalmadığımız için seviniyoruz :44::44::44::44::44::44::44::44:
yenilir yutulur bi dert değil ama sınavımzı deyipcekiyoruz canım...
sen nasılsın kız kardeşin nasıl dduydunuzmu bebişin pıtpıtlarını
Rabbim bizlerede nasip edecek inşallah canım kardeşin adınada sevindimKUZUM ALLAH DAHA BÜYÜK DERTLERLE SINAMASIN kız kardeşim 10. haftaya girdiher şey çok güzel gidiyor şimdilik pıtpıtları duyduk MİNİK KALBİNİ GÖRDÜK YAAAAA ÇOK DUYGULANDIMMM KARDEŞİMİN BEBEĞİNİ GÖRÜNCE
KUZUM ALLAH DAHA BÜYÜK DERTLERLE SINAMASIN kız kardeşim 10. haftaya girdiher şey çok güzel gidiyor şimdilik pıtpıtları duyduk MİNİK KALBİNİ GÖRDÜK YAAAAA ÇOK DUYGULANDIMMM KARDEŞİMİN BEBEĞİNİ GÖRÜNCE
rabbim bizlerede nasip edecek inşallah canım kardeşin adınada sevindim
allah en kısa zamanda sana da nasip etsin canım...gerçekten anlatılmaz bir duygu
gözün aydın canımsağlıkla devam etsin inşşş
gözün aydın canımsağlıkla devam etsin inşşş
tatlie gitcem ya bayramda dönüşte bebek yapmayı planlıyorum planlı bir gebelik olcak benimkisi
Bilmiyordum cnm sakaryada olduğunu
Ne zaman döneceksin bi buluşma ayarlayalım
Herkez nereye gitti insan iyi geceler der
İyi o zaman bende gidiyorum:85:
Teşekkür ederim canıııım
KUZUM ALLAH DAHA BÜYÜK DERTLERLE SINAMASIN kız kardeşim 10. haftaya girdiher şey çok güzel gidiyor şimdilik pıtpıtları duyduk MİNİK KALBİNİ GÖRDÜK YAAAAA ÇOK DUYGULANDIMMM KARDEŞİMİN BEBEĞİNİ GÖRÜNCE
canım dün doğum gününmüş dün giremedim gecikmeli olarak doğum günün kutlu olsun :) hayatın boyunca tüm sevdiğin şeyler yanında olsun canımmmmmmm :)oyyyyy ne güzel bir değer bu böyle
ikiz gibi duruyor canım...
değeri yüksek seyredip tek bebek bekleyenlerde var ama genele bakarsak bu değerler ikiz gebelikle sonlandı
canım maşallah :) hep böyle güzel gider teyzesi inşallah :)darısı sana canım inşallahhhhhhh :)
kızlar maşallahdarısı kese ve pıt pıtlara inşallah :)
canım dün doğum gününmüş dün giremedim gecikmeli olarak doğum günün kutlu olsun :) hayatın boyunca tüm sevdiğin şeyler yanında olsun canımmmmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?