canlar günaydınn hayırlı cumalar hepinize..
kaç gündür gerek işlerin yogunlugundan gerekse hastane kosturmalarımdan sadece okuyup cıkabiliyorum...
canlar bu günle birlikte 15 gündür adetim bitmedi..
10 gün ancak dr a gidebildim bana rahimin kalın oldugunu belkide gebelik olup düşük yapabileceğimi söyledibeta hcg istedi sonuc ertesi gün cıktı tabi bende idrar testi yaptım ve negatif...
usg de problem gözükmedi pko olduugu için arada böyle olabilir dedi dün tekrar gittim azaldığını söylemeye istersen ilaç vereyim ama bence azalmıs bi kaç güne geçer dedi...bende ilacı almadım..
ne yalan söyliyim ilk defa betahcg verriken inşallah hamile değilimdir dedim çünkü hamile olup düşük yapsaydım bu dahada üzerdi beni
canım ilk kez böyle oldu normalde 5-6 gün sürerdi..pkos var bende 4 aydan fazla oldu adet olmadım..benimde lekelmmelerim 12. günü buluyordu ve sonuçta polip çıktı senin ilk defamı böyle oldu.rahim kalınlığıda bebeğin tutunmasına engel bir arkadaşım bu nedenle operasyon geçirmişti.ama seninki belki bu ay sadece böyle olmuştur.
canım ilk kez böyle oldu normalde 5-6 gün sürerdi..pkos var bende 4 aydan fazla oldu adet olmadım..
sanırım ondan öyle oldu normalde rahim kalınlıgım filan hep normal cıkar...
zaten önümüzdeki ayda histereskopi var canım
Canım kafa kafaya gidiyoruz nerdeyse
histereskopide belli olur zaten cnm ben artık bişey çıksın sebebi bulunsun istiyordum histereskopide polip alındı .
ya benim 11.gunum 167 deger yukselir mi acaba sizin ki baya yuksek mis hayirli olsun gozunuz aydin 😍
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
orasıda öyle canım yeterince yıpratıyo redavi süreci..histereskopide belli olur zaten cnm ben artık bişey çıksın sebebi bulunsun istiyordum histereskopide polip alındı .
Harika gidiyor tebrik ederim
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:darısı kucağına aldığın günlere olsun inş
Kuzum maşallahallahım devaminida getirsin..artık hamis hamis gezebilirsin
canlarimmmmmm sonsuz tesekkur ederim guzel dileklerin icin...deli oldum sonuc ckana kadar tir tir titreme tuttu beni..Allahim keseyi ve kalbi gormeyi de nasip etsin hayirlisiyla..hep dualarimdasiniz sizleri seviyorummmmmm iyi ki varsinizzzz
maşallah tekrar tebrikler canım
tebrikler arkadaşım bahçecide mi tedavi gördün
Ohh tatil sonrası yumiler de mutlu olur hadi bakalim gelsin bebis
Eşimin kontrolüne gelcez canim seçim sonrası doncez yine memlekete fırsat olursa haberlesiriz mutlaka canim eğer fırsat bulamazsam da eylülde mutlaka:)
Canim şarj bitti çıkmış oldum
Canim nasil ananen oldu mu anjiyo
Ananem anjiyosunu olmuş canım iyi geçmiş. Raporu yazılıyormuş doktoru gelip bilgi verecekmiş durumu hakkında
Kuzum bizde senden haber bekliyorduk çok şükür bitmiş rapor yazilincada haber ver bitanem
Tamam canım, bendeçok merak ediyorum durumunu, öğrenince hemen haber veririm size canlarım
canım maşallah :) hep böyle güzel gider teyzesi inşallah :)darısı sana canım inşallahhhhhhh :)
kızlar maşallahdarısı kese ve pıt pıtlara inşallah :)
canım dün doğum gününmüş dün giremedim gecikmeli olarak doğum günün kutlu olsun :) hayatın boyunca tüm sevdiğin şeyler yanında olsun canımmmmmmm :)
Canım kafa kafaya gidiyoruz nerdeyse
Cancagizimmm insaallah kalp kese yi de gorursek hayirlisiyla biraz daha rahatliycam..Allahim hayirlisiyla nasip etsin hepimizee:16
tebrikler arkadaşım bahçecide mi tedavi gördün
Canim maşallahdeğer güzel katlanmış inşallah 9 ay böyle güzel haberlerini alalım darısı kese ve pit pitlara
Tesekkurler tatlimmmm hep dualarimdasiniz tez vakitte rabbim nasip etsin hepimize hayirli saglikli evlatEwet cnm bahceci de yaptirdim..bu 2.denemem di donmusla beraber 3.idi..
Tamam canım, bend çok merak ediyorum durumunu, öğrenince hemen haber veririm size canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?