2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

benimde lekelmmelerim 12. günü buluyordu ve sonuçta polip çıktı senin ilk defamı böyle oldu.rahim kalınlığıda bebeğin tutunmasına engel bir arkadaşım bu nedenle operasyon geçirmişti.ama seninki belki bu ay sadece böyle olmuştur.

canım ilk kez böyle oldu normalde 5-6 gün sürerdi..pkos var bende 4 aydan fazla oldu adet olmadım..
sanırım ondan öyle oldu normalde rahim kalınlıgım filan hep normal cıkar...
zaten önümüzdeki ayda histereskopi var canım

histereskopide belli olur zaten cnm ben artık bişey çıksın sebebi bulunsun istiyordum histereskopide polip alındı .

Kızlar herkeze selam herzaman yazamıyorum ama takip ediyorum hamilelerimiz var çokkkkkkkkkk tebrik ediyorum darısı inşallah tedavi sürecinde olanlara isteyen herkeze hepimize bugün doktara gittim inşallah allah izin verirse kasımda inşallah başlıyoruz tüp bebege çok heycanlıyım zaman geçermi yaa kasım ayı gelirmi

ya benim 11.gunum 167 deger yukselir mi acaba sizin ki baya yuksek mis hayirli olsun gozunuz aydin 😍

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım yükselir üzülme kan degerin bi günüyle bi günü tutmaz saati saatine yükseliyo bi anda 2 3 katlanır önemli olan bebegin kesesi zamanı gelince gözükmesi çok dua et bebişine inşallah sağlıklı bi şekilde gucagına alırsın minigini

histereskopide belli olur zaten cnm ben artık bişey çıksın sebebi bulunsun istiyordum histereskopide polip alındı .
orasıda öyle canım yeterince yıpratıyo redavi süreci..
benm 3. deneme olucak nasipse 2 ay sonra başlıcaz tedaviye

Harika gidiyor tebrik ederim

Kuzum maşallahallahım devaminida getirsin..artık hamis hamis gezebilirsin

maşallah tekrar tebrikler canım
canlarimmmmmm sonsuz tesekkur ederim guzel dileklerin icin...deli oldum sonuc ckana kadar tir tir titreme tuttu beni..Allahim keseyi ve kalbi gormeyi de nasip etsin hayirlisiyla..hep dualarimdasiniz sizleri seviyorummmmmm iyi ki varsinizzzz

tebrikler arkadaşım bahçecide mi tedavi gördün

Ananem anjiyosunu olmuş canım iyi geçmiş. Raporu yazılıyormuş doktoru gelip bilgi verecekmiş durumu hakkında

Kuzum bizde senden haber bekliyorduk çok şükür bitmiş rapor yazilincada haber ver bitanem

Tamam canım, bend çok merak ediyorum durumunu, öğrenince hemen haber veririm size canlarım

Son düzenleme:

Cancagizimmm insaallah kalp kese yi de gorursek hayirlisiyla biraz daha rahatliycam..Allahim hayirlisiyla nasip etsin hepimizee:16

Cancagizimmm insaallah kalp kese yi de gorursek hayirlisiyla biraz daha rahatliycam..Allahim hayirlisiyla nasip etsin hepimizee:16

Canim maşallahdeğer güzel katlanmış inşallah 9 ay böyle güzel haberlerini alalım darısı kese ve pit pitlara

tebrikler arkadaşım bahçecide mi tedavi gördün

Tesekkurler tatlimmmm hep dualarimdasiniz tez vakitte rabbim nasip etsin hepimize hayirli saglikli evlat Ewet cnm bahceci de yaptirdim..bu 2.denemem di donmusla beraber 3.idi..

Canim maşallahdeğer güzel katlanmış inşallah 9 ay böyle güzel haberlerini alalım darısı kese ve pit pitlara

Aminnnn tatlimmm...Rabbim hepimize nasip etsin canim hep dua ediyorum Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Tesekkurler tatlimmmm hep dualarimdasiniz tez vakitte rabbim nasip etsin hepimize hayirli saglikli evlat Ewet cnm bahceci de yaptirdim..bu 2.denemem di donmusla beraber 3.idi..

benim de yarın transferim var orda. geçen ay yumurtalar toplandı. bir ay dondurdular. ilk kez yaptırıyorum ben de. dün çözdürmüşler bugün ya da yarın olacak dediler az önce aradılar 5. güne gitmiş yarın olacakmış. çok heyecanlıyım ve korkuyorum seni okuyunca umut oldun bana .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. önceki denemelerin de orda mı oldu canım. tutmazsa ben de orada devam etmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…