benim de yarın transferim var orda. geçen ay yumurtalar toplandı. bir ay dondurdular. ilk kez yaptırıyorum ben de. dün çözdürmüşler bugün ya da yarın olacak dediler az önce aradılar 5. güne gitmiş yarın olacakmış. çok heyecanlıyım ve korkuyorum seni okuyunca umut oldun bana .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. önceki denemelerin de orda mı oldu canım. tutmazsa ben de orada devam etmeyi düşünüyorum
canim maşallahdeğer güzel katlanmış inşallah 9 ay böyle güzel haberlerini alalım darısı kese ve pit pitlara
Ayyy hadiiii 5.gun de sans daha fazla oluo tatlim..Allahim yardimcin olsun.. benim de gecen ay donduruldu fazla yumos toplandi e2 tavan yaptj tabi.hayjrlisi boyleymis demek ki bu ay oldu transferim 4.gun..cok sukur melegim tuttu...dilerim senin de guzel haberlini alicaz canim..ben onlara cok guveniorum cok ilgililer..ekip calisiolar..tum klinik guler yuzlu o kadar iyiler ki dusun iki sonucum dA da merkezde test yaptirdim ve oyle mutlu oldular ki benimle beraber..canlar yaaa..Allahim zeval vermesin onlara..oyle cok dua aliyorlar ki..haxi bakalim cnm Rabbim yar ve yardimcin olsun..guzel haberlerini bekliozzzz
benim de yarın transferim var orda. Geçen ay yumurtalar toplandı. Bir ay dondurdular. Ilk kez yaptırıyorum ben de. Dün çözdürmüşler bugün ya da yarın olacak dediler az önce aradılar 5. Güne gitmiş yarın olacakmış. çok heyecanlıyım ve korkuyorum seni okuyunca umut oldun bana .allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. önceki denemelerin de orda mı oldu canım. Tutmazsa ben de orada devam etmeyi düşünüyorum
canım nerde yaptırıyosun tüp bebegi inşallah hayırlısıyla tutar bende ay sayıcam artık
Ananem anjiyosunu olmuş canım iyi geçmiş. Raporu yazılıyormuş doktoru gelip bilgi verecekmiş durumu hakkında
Ananem anjiyosunu olmuş canım iyi geçmiş. Raporu yazılıyormuş doktoru gelip bilgi verecekmiş durumu hakkında
Off başım çatlıyo yatorba yasa vergi yapılandırma fln çıkcak ya şirket borcu vardı babamdan kalan ortaklı bi şirket onla uğraştım sabahtan beri
öldümkendi hissemize düşen borcu ayırdık yasa çıkınca bi şekilde ödeyecez artik çok şükür ayarlamaya başladık peşine düştük Allahım insallah borcu ödemede de yardımcı olur dualarınızı eksik etmeyin canlar yüklü bi miktar bizim l haberlerle gel insallah:)
benim bugün yine kontrolüm vardı.....
yeni gelinler topiğinden bi arkadaşla da buluştuk kontrol sonrası.... çok da iyi geldi kiiiii
gelelim kontrol detaylarıma...
12-6-5 olan taraftakiler 14-7-5(burdaki 5e de sonradan bu küçük dedi daktırım)
7-6-6-5 olanlar ise 12-8-8- iki tane de küçük... (küçükleri saymıycak sanırsam öyle bi algı içine girdim )
halini almışlar. endrimium 6,6 olmuş (egunalın tüp bebek hakkındaki herşey topiğine bakıp öğrendim 7-14 arası olmalıymış :) sen çok yaşa egunal)
ilaçlara aynen devam edicem.... gonal f 300, menogon 300 (akşamları) ve cetrodite 0,25(sabah) şeklinde... ve bayramın ikinci günü kontrole gidicem. gelişmelerim bundan ibaret şekerler...
Cancagizimmm insaallah kalp kese yi de gorursek hayirlisiyla biraz daha rahatliycam..Allahim hayirlisiyla nasip etsin hepimizee:16
inşallah hepsi toplanacak gibi olurlar boş çıkmazlar.... geçen tedavide de hep on civarı yumi ölçüsü alınıyordu 3 tane toplandı ikisi döllendi şekerim.... o zaman da ölçüleri birbirine yakın değildi, ama korkum yok... hayırlısı nasılsa öyle olsun, 1 olacaksa da o bende kalacak olsun...canim gayet iyi yumurta sayin... hepsi gelisip toplanacak insallah.. guzel haberlerini hep bekliyoruz..
inşallah hepsi toplanacak gibi olurlar boş çıkmazlar.... Geçen tedavide de hep on civarı yumi ölçüsü alınıyordu 3 tane toplandı ikisi döllendi şekerim.... O zaman da ölçüleri birbirine yakın değildi, ama korkum yok... Hayırlısı nasılsa öyle olsun, 1 olacaksa da o bende kalacak olsun...
yok canım ilk değil. ilk tedavimi özelde oldum, 3 yumurtam toplanmış ikisi döllenmişti, biri ikinci gün transfer edildi diğeri donduruldu. negatif aldım, dondurulmuşu almak için ilaç kullandım, emriyo çözüldükten sonra gelişimi durduğundan transfer iptal edildi. yeni tedaviye başladım bu defa da miyom ameliyatı geçirmem gerekti, rahme baskı yapıyormuş o yüzden tedavi iptal edildi. geçen yıl kasım ayında ameliyat oldum. sonra da rapor çıkarmaya karar verdim. zaten ameliyattan sonra bir süre beklemem gerekecekti vücut kendini toplasın diye; bu arayı belge toparlayıp rapor çıkmasını bekleyerek geçirdim. geçen cuma günü de ilk iğnemi oldum bugün 8. gün iğnelerle, tedavi devam etmekte.... uludağ üniversitesi tıp fakültesi tüp bebek bölümündeyim canımcımcanım ilk defamı yaptırıyosun tüp bebegi inşallah tutar nerde yaptırıcaksın
canim Allah yardimci olur hep bi kapi acar sikma canini.. yoluna koymussunuz gerisi gelir..
benim bugün yine kontrolüm vardı.....
yeni gelinler topiğinden bi arkadaşla da buluştuk kontrol sonrası.... çok da iyi geldi kiiiii
gelelim kontrol detaylarıma...
12-6-5 olan taraftakiler 14-7-5(burdaki 5e de sonradan bu küçük dedi daktırım)
7-6-6-5 olanlar ise 12-8-8- iki tane de küçük... (küçükleri saymıycak sanırsam öyle bi algı içine girdim )
halini almışlar. endrimium 6,6 olmuş (egunalın tüp bebek hakkındaki herşey topiğine bakıp öğrendim 7-14 arası olmalıymış :) sen çok yaşa egunal)
ilaçlara aynen devam edicem.... gonal f 300, menogon 300 (akşamları) ve cetrodite 0,25(sabah) şeklinde... ve bayramın ikinci günü kontrole gidicem. gelişmelerim bundan ibaret şekerler...
yok canım ilk değil. Ilk tedavimi özelde oldum, 3 yumurtam toplanmış ikisi döllenmişti, biri ikinci gün transfer edildi diğeri donduruldu. Negatif aldım, dondurulmuşu almak için ilaç kullandım, emriyo çözüldükten sonra gelişimi durduğundan transfer iptal edildi. Yeni tedaviye başladım bu defa da miyom ameliyatı geçirmem gerekti, rahme baskı yapıyormuş o yüzden tedavi iptal edildi. Geçen yıl kasım ayında ameliyat oldum. Sonra da rapor çıkarmaya karar verdim. Zaten ameliyattan sonra bir süre beklemem gerekecekti vücut kendini toplasın diye; bu arayı belge toparlayıp rapor çıkmasını bekleyerek geçirdim. Geçen cuma günü de ilk iğnemi oldum bugün 8. Gün iğnelerle, tedavi devam etmekte.... Uludağ üniversitesi tıp fakültesi tüp bebek bölümündeyim canımcım
yok canım ilk değil. ilk tedavimi özelde oldum, 3 yumurtam toplanmış ikisi döllenmişti, biri ikinci gün transfer edildi diğeri donduruldu. negatif aldım, dondurulmuşu almak için ilaç kullandım, emriyo çözüldükten sonra gelişimi durduğundan transfer iptal edildi. yeni tedaviye başladım bu defa da miyom ameliyatı geçirmem gerekti, rahme baskı yapıyormuş o yüzden tedavi iptal edildi. geçen yıl kasım ayında ameliyat oldum. sonra da rapor çıkarmaya karar verdim. zaten ameliyattan sonra bir süre beklemem gerekecekti vücut kendini toplasın diye; bu arayı belge toparlayıp rapor çıkmasını bekleyerek geçirdim. geçen cuma günü de ilk iğnemi oldum bugün 8. gün iğnelerle, tedavi devam etmekte.... uludağ üniversitesi tıp fakültesi tüp bebek bölümündeyim canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?