- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 40
Off başım çatlıyo yatorba yasa vergi yapılandırma fln çıkcak ya şirket borcu vardı babamdan kalan ortaklı bi şirket onla uğraştım sabahtan beri
öldümkendi hissemize düşen borcu ayırdık yasa çıkınca bi şekilde ödeyecez artik çok şükür ayarlamaya başladık peşine düştük Allahım insallah borcu ödemede de yardımcı olur dualarınızı eksik etmeyin canlar yüklü bi miktar bizim için
Oy kuzumm çok çok geçmişler olsun insallah daha da iyi olack rapor sonucunu da bekliyoruz tatlm güzel haberlerle gel insallah:)
Gecmisss olsunn canimm benim..Ananem anjiyosunu olmuş canım iyi geçmiş. Raporu yazılıyormuş doktoru gelip bilgi verecekmiş durumu hakkında
Hayirli olsunnn canim transferin...guzel guzel gecsin insallah hayirli haberler aliriz sendendee..5. Gun ve donmus olmasi sansinizi yukseltiyo basarabilirsiniz annecik:))rabbim yar ve yardimciniz olsunnbenim de yarın transferim var orda. geçen ay yumurtalar toplandı. bir ay dondurdular. ilk kez yaptırıyorum ben de. dün çözdürmüşler bugün ya da yarın olacak dediler az önce aradılar 5. güne gitmiş yarın olacakmış. çok heyecanlıyım ve korkuyorum seni okuyunca umut oldun bana .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. önceki denemelerin de orda mı oldu canım. tutmazsa ben de orada devam etmeyi düşünüyorum
Massallahh yeterimm rabbim kucaginizda sevdirsinn canimm..tez vakitte hayırlısiylaa sanada nasip etsinn saglikla gelsin bebisin insallahKUZUM ALLAH DAHA BÜYÜK DERTLERLE SINAMASIN kız kardeşim 10. haftaya girdiher şey çok güzel gidiyor şimdilik pıtpıtları duyduk MİNİK KALBİNİ GÖRDÜK YAAAAA ÇOK DUYGULANDIMMM KARDEŞİMİN BEBEĞİNİ GÖRÜNCE
Banada nasip etsinn hepimize dee dimiii flycimmm:)))anlatilmaz yasanir diosunnn yani..senin heyecandan pir pir eden kalbini severim tatlimm..rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinn insallahhAllah en kısa zamanda sana da nasip etsin canım...Gerçekten anlatılmaz bir duygu
Banada nasip etsinn hepimize dee dimiii flycimmm:)))anlatilmaz yasanir diosunnn yani..senin heyecandan pir pir eden kalbini severim tatlimm..rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinn insallahh
Kızlarrr bugün göğüs ucu sızlamaları tamemen bitti...Çok afedersiniz çimdikliyorum ama bişey yok endişelenmeli miyim? :18::18::18:
Offf ben 10. haftada da gidicem doktora galiba
Tamam canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Kuzummm pamugumuz cikmissss...Cok gecmis olsun kuzu umm...Allahim en kisa zamanda toparlanir insaallah
canım tekrardan geçmiş olsun.... inşallah çarçabuk toparlar pamuk anneannen
Off başım çatlıyo yatorba yasa vergi yapılandırma fln çıkcak ya şirket borcu vardı babamdan kalan ortaklı bi şirket onla uğraştım sabahtan beri
öldümkendi hissemize düşen borcu ayırdık yasa çıkınca bi şekilde ödeyecez artik çok şükür ayarlamaya başladık peşine düştük Allahım insallah borcu ödemede de yardımcı olur dualarınızı eksik etmeyin canlar yüklü bi miktar bizim için
Oy kuzumm çok çok geçmişler olsun insallah daha da iyi olack rapor sonucunu da bekliyoruz tatlm güzel haberlerle gel insallah:)
Canlarım pamuğumun daha önceden anjiyo olduğu ana damarı tıkanmış, ama doktor bu damar sizi 15 yıl idare etmiş bu çok büyük bir başarı demiş, bazılarını 2 yılda gene tıkanıyormuş çünkü. Bu durumda müdahale etmiyorlar çünkü müdahale edilmiş damara tekrar müdahale edilmezmiş. Annem kötü bir durum yok dedi çünkü kalbi besleyen bir çok damar varmış ve onlar açıkmış. Şuan sadece ilaç kullanacak her hangi bir müdahele yok. İlaçlar kan sulandırıcı olduğu için damarlardan kolay geçicekmiş kan. Durum böyle kızlar, pek anlayamadım ama bunları söylemiş doktor. Açıkcası ben korktum çünkü ana damarın kapalı olması o zaman her an kriz geçirme riski var diye düşünüyorum ve nasıl müdahale edilemiyor anlamadım.Gecmisss olsunn canimm benim..
Kızlarrr bugün göğüs ucu sızlamaları tamemen bitti...Çok afedersiniz çimdikliyorum ama bişey yok endişelenmeli miyim? :18::18::18:
Offf ben 10. haftada da gidicem doktora galiba
Harika canım baaaak o amh değeri halt etmiş bu ilaçlara karşı, nasıl yaptık yumurtaları oh oh, oh oh. Başardın kız vallabenim bugün yine kontrolüm vardı.....
yeni gelinler topiğinden bi arkadaşla da buluştuk kontrol sonrası.... çok da iyi geldi kiiiii
gelelim kontrol detaylarıma...
12-6-5 olan taraftakiler 14-7-5(burdaki 5e de sonradan bu küçük dedi daktırım)
7-6-6-5 olanlar ise 12-8-8- iki tane de küçük... (küçükleri saymıycak sanırsam öyle bi algı içine girdim )
halini almışlar. endrimium 6,6 olmuş (egunalın tüp bebek hakkındaki herşey topiğine bakıp öğrendim 7-14 arası olmalıymış :) sen çok yaşa egunal)
ilaçlara aynen devam edicem.... gonal f 300, menogon 300 (akşamları) ve cetrodite 0,25(sabah) şeklinde... ve bayramın ikinci günü kontrole gidicem. gelişmelerim bundan ibaret şekerler...
Gizli gizlii kocimin netini actim ondan kirkizzzlik yapiorumm sesim kesilirse bilinki yakalandim
Öf ya fly benim de sol kasığımda ağrım var hafif ve iştahım bıçak gibi kesildi hiçbişi yemedim bugün. Biz napıcaz böyle ya haftada 1-2 doktora mı gidicezhiç rahat değilim Allah biliyor. İnşallah iyilerdir.
Yok yok böyle olmayacak haftaya cumartesi doktora gidiyomm ben:18:
Canlarım pamuğumun daha önceden anjiyo olduğu ana damarı tıkanmış, ama doktor bu damar sizi 15 yıl idare etmiş bu çok büyük bir başarı demiş, bazılarını 2 yılda gene tıkanıyormuş çünkü. Bu durumda müdahale etmiyorlar çünkü müdahale edilmiş damara tekrar müdahale edilmezmiş. Annem kötü bir durum yok dedi çünkü kalbi besleyen bir çok damar varmış ve onlar açıkmış. Şuan sadece ilaç kullanacak her hangi bir müdahele yok. İlaçlar kan sulandırıcı olduğu için damarlardan kolay geçicekmiş kan. Durum böyle kızlar, pek anlayamadım ama bunları söylemiş doktor. Açıkcası ben korktum çünkü ana damarın kapalı olması o zaman her an kriz geçirme riski var diye düşünüyorum ve nasıl müdahale edilemiyor anlamadım.
KUZUM ALLAH DAHA BÜYÜK DERTLERLE SINAMASIN kız kardeşim 10. haftaya girdiher şey çok güzel gidiyor şimdilik pıtpıtları duyduk MİNİK KALBİNİ GÖRDÜK YAAAAA ÇOK DUYGULANDIMMM KARDEŞİMİN BEBEĞİNİ GÖRÜNCE
Canm demekki iyi kotu olsa hemn mudahele ederlerdi korkma yormayin fazla
Rabbimm odeme kolaylığı versinn canimmm...
Canlarım pamuğumun daha önceden anjiyo olduğu ana damarı tıkanmış, ama doktor bu damar sizi 15 yıl idare etmiş bu çok büyük bir başarı demiş, bazılarını 2 yılda gene tıkanıyormuş çünkü. Bu durumda müdahale etmiyorlar çünkü müdahale edilmiş damara tekrar müdahale edilmezmiş. Annem kötü bir durum yok dedi çünkü kalbi besleyen bir çok damar varmış ve onlar açıkmış. Şuan sadece ilaç kullanacak her hangi bir müdahele yok. İlaçlar kan sulandırıcı olduğu için damarlardan kolay geçicekmiş kan. Durum böyle kızlar, pek anlayamadım ama bunları söylemiş doktor. Açıkcası ben korktum çünkü ana damarın kapalı olması o zaman her an kriz geçirme riski var diye düşünüyorum ve nasıl müdahale edilemiyor anlamadım.
inşallah iyi olacak tatlımDatlimmm okuyorum haberlerini guzel guzel buyutuosun yumilerii:)))hadi bakalimmm hayirlisi canim insallahh cok güzel olacak hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?