2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Rabbimm odeme kolaylığı versinn canimmm...

Hayirli olsunnn canim transferin...guzel guzel gecsin insallah hayirli haberler aliriz sendendee..5. Gun ve donmus olmasi sansinizi yukseltiyo basarabilirsiniz annecik:))rabbim yar ve yardimciniz olsunn

Massallahh yeterimm rabbim kucaginizda sevdirsinn canimm..tez vakitte hayırlısiylaa sanada nasip etsinn saglikla gelsin bebisin insallah

Kızlarrr bugün göğüs ucu sızlamaları tamemen bitti...Çok afedersiniz çimdikliyorum ama bişey yok endişelenmeli miyim? :18::18::18:
Offf ben 10. haftada da gidicem doktora galiba

Allah en kısa zamanda sana da nasip etsin canım...Gerçekten anlatılmaz bir duygu
Banada nasip etsinn hepimize dee dimiii flycimmm:)))anlatilmaz yasanir diosunnn yani..senin heyecandan pir pir eden kalbini severim tatlimm..rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinn insallahh

Kızlarrr bugün göğüs ucu sızlamaları tamemen bitti...Çok afedersiniz çimdikliyorum ama bişey yok endişelenmeli miyim? :18::18::18:

Canimm ağrılarinin devam etmesi mi gerekiomus kii anlamadim ben yaa...yok sadece pimpirik oldugun icin mi bole yapiosunn??eger oyleyse cidden kizicam..doktora gidebilirsin tabii de icin rahat etmiosa ama bu kadar endise biraz fazla sanki be tatlim??

Tamam canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kuzummm pamugumuz cikmissss...Cok gecmis olsun kuzu umm...Allahim en kisa zamanda toparlanir insaallah

canım tekrardan geçmiş olsun.... inşallah çarçabuk toparlar pamuk anneannen

Gecmisss olsunn canimm benim..
Canlarım pamuğumun daha önceden anjiyo olduğu ana damarı tıkanmış, ama doktor bu damar sizi 15 yıl idare etmiş bu çok büyük bir başarı demiş, bazılarını 2 yılda gene tıkanıyormuş çünkü. Bu durumda müdahale etmiyorlar çünkü müdahale edilmiş damara tekrar müdahale edilmezmiş. Annem kötü bir durum yok dedi çünkü kalbi besleyen bir çok damar varmış ve onlar açıkmış. Şuan sadece ilaç kullanacak her hangi bir müdahele yok. İlaçlar kan sulandırıcı olduğu için damarlardan kolay geçicekmiş kan. Durum böyle kızlar, pek anlayamadım ama bunları söylemiş doktor. Açıkcası ben korktum çünkü ana damarın kapalı olması o zaman her an kriz geçirme riski var diye düşünüyorum ve nasıl müdahale edilemiyor anlamadım.

Öf ya fly benim de sol kasığımda ağrım var hafif ve iştahım bıçak gibi kesildi hiçbişi yemedim bugün. Biz napıcaz böyle ya haftada 1-2 doktora mı gidicez hiç rahat değilim Allah biliyor. İnşallah iyilerdir.

Harika canım baaaak o amh değeri halt etmiş bu ilaçlara karşı, nasıl yaptık yumurtaları oh oh, oh oh. Başardın kız valla

Gizli gizlii kocimin netini actim ondan kirkizzzlik yapiorumm sesim kesilirse bilinki yakalandim

Kadir gecesinde burdaki herkesi aklımdan geçirmeye çalıştım senin kullanıcı adını bi telaffuz edemedim gözümün önüne getirdim ben de. Ne vardı ayşe yazaydın derim dedim rastlayınca şimdi seni görünce aklıma geldi. :)

Yok yok böyle olmayacak haftaya cumartesi doktora gidiyomm ben:18:

Canm demekki iyi kotu olsa hemn mudahele ederlerdi korkma yormayin fazla

Darisi hepimize birtanm masallah coksukur

Rabbimm odeme kolaylığı versinn canimmm...

Amin tatlm benimm insallah

Kuzum endişe edilecek bise yok bak kimisinde 2yılda tıkanıyomus ananende 15yıl olmus önemli kesin müdahale gereken bise olsa yaparlardi zaten tatlm hiç sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…