2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Harika canım baaaak o amh değeri halt etmiş bu ilaçlara karşı, nasıl yaptık yumurtaları oh oh, oh oh. Başardın kız valla
canım ben ilk tedavimde de hep çok yumi ölçüsü alınıyordu ama gel gör ki üç tane içi dolu folikül alınabildi... o yüzden henüz çok sevinmiyorum... opu sonrasını bekliyorum şimdilik

Benim kontrolüm de haftaya cumartesi ama sabredemeyeceğim sanırım. Ultrason cihazı şart bence her eve.

Sen aslında bebeğin kalp atışını dinleyebilceğin bir makine olduğunu biliyo olsan napardın hem de portable! yani evde küçücük bi cihaz 79 liraymış yanında jeli de hediye Ama maalesef 12.haftdan sonra duyulabiliyomuş

Wuuu hemen kurcalıyım. Güvenilirse bi zarar vermeyecekse bebeğe bence süper. İç huzuru paha biçilemez beybiii

Cnm mrh nasilsin tebrikklerrrr cok sevindim hamileligine. Senin e2 kactida ertelediler di doindutulmuslarla mi tutu bu bebisin onceki sayfalaru okumadim kac gunlerdiede girmedim de. Hangi merkezdi memnun kalmus gibisin sevgiler

Amin tatlm benimm insallah

Kuzum endişe edilecek bise yok bak kimisinde 2yılda tıkanıyomus ananende 15yıl olmus önemli kesin müdahale gereken bise olsa yaparlardi zaten tatlm hiç sıkma canını

Tamam canı , anjiyoyu atlatınca nedense rahatladı gibi. Yarı eşimle gidip hastaneden alacağız çok özledim bebeğimi

canım ben ilk tedavimde de hep çok yumi ölçüsü alınıyordu ama gel gör ki üç tane içi dolu folikül alınabildi... o yüzden henüz çok sevinmiyorum... opu sonrasını bekliyorum şimdilik

Canım ya şaka maka sen tedaviye başladın valla, şimdi düşündümde daha dün naparız ederiz diyorduk baksana yakında toplanacaklar bile yumurtalar

Kuzum mutlu sona az kaldı yumilerine 41 kere

Kuzum mutlu sona az kaldı yumilerine 41 kere
melinda söyle şunlara önden koşmasınlar kardeş kardeş birbirlerinden uçuk aralar olmadan bide içi dolu olarak büyüsünler.... tehdit ediyim mi bak bi tomar teyzeniz var söylerim hepsi kızar size diyim mi

melinda söyle şunlara önden koşmasınlar kardeş kardeş birbirlerinden uçuk aralar olmadan bide içi dolu olarak büyüsünler.... tehdit ediyim mi bak bi tomar teyzeniz var söylerim hepsi kızar size diyim mi

Cnm tedavin hayirli olsun bol kaliteli yumiler sonundada bebis olsunlar hayirla saglikla

Selam kizlar sizlere bir sorum olcak..
Sizlerde normal tüp bebek mi yada mikroenjeksyon mu uygulandi?

Tamam canı , anjiyoyu atlatınca nedense rahatladı gibi. Yarı eşimle gidip hastaneden alacağız çok özledim bebeğimi

Ohh alın alın tatlm güzel bi bayram yaşayın tatlmm:)

Selam kizlar sizlere bir sorum olcak..
Sizlerde normal tüp bebek mi yada mikroenjeksyon mu uygulandi?

Artık çoğu merkez sadece mikroenjeksiyon yapıyorlar. Eğer eşin sperm sayı ve hareketliliği oldukça düşükse zaten mikroenjeksiyon yapılmalı

cevap veren arkadaşlar teşekkür ederim bende geç cvp yazdım 28 yaşındayım ve amh hormonunu duymamıştım bile söylemen iyi oldu teşekkür ederim

Ay ben kizamam onlara ancak severim canım yumiler seker yumiler sakin annenizi uzmeyin kardes kardes beraber buyuyun bakım nasıl ama teyzesini dinleyeceklermis annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…