canım ben ilk tedavimde de hep çok yumi ölçüsü alınıyordu ama gel gör ki üç tane içi dolu folikül alınabildi... o yüzden henüz çok sevinmiyorum... opu sonrasını bekliyorum şimdilikHarika canım baaaak o amh değeri halt etmiş bu ilaçlara karşı, nasıl yaptık yumurtaları oh oh, oh oh. Başardın kız valla
Benim kontrolüm de haftaya cumartesi ama sabredemeyeceğim sanırım. Ultrason cihazı şart bence her eve.
Sen aslında bebeğin kalp atışını dinleyebilceğin bir makine olduğunu biliyo olsan napardınhem de portable! yani evde küçücük bi cihaz 79 liraymış yanında jeli de hediye Ama maalesef 12.haftdan sonra duyulabiliyomuş
Ayyy hadiiii 5.gun de sans daha fazla oluo tatlim..Allahim yardimcin olsun.. benim de gecen ay donduruldu fazla yumos toplandi e2 tavan yaptj tabi.hayjrlisi boyleymis demek ki bu ay oldu transferim 4.gun..cok sukur melegim tuttu...dilerim senin de guzel haberlini alicaz canim..ben onlara cok guveniorum cok ilgililer..ekip calisiolar..tum klinik guler yuzlu o kadar iyiler ki dusun iki sonucum dA da merkezde test yaptirdim ve oyle mutlu oldular ki benimle beraber..canlar yaaa..Allahim zeval vermesin onlara..oyle cok dua aliyorlar ki..haxi bakalim cnm Rabbim yar ve yardimcin olsun..guzel haberlerini bekliozzzz
Amin tatlm benimm insallah
Kuzum endişe edilecek bise yok bak kimisinde 2yılda tıkanıyomus ananende 15yıl olmus önemli kesin müdahale gereken bise olsa yaparlardi zaten tatlm hiç sıkma canını
canım ben ilk tedavimde de hep çok yumi ölçüsü alınıyordu ama gel gör ki üç tane içi dolu folikül alınabildi... o yüzden henüz çok sevinmiyorum... opu sonrasını bekliyorum şimdilik
Tatlım ben bıraktığın gibiyim benim tedavi ekimdemelindam sen naptın canım merak ettim son durumu nasıl gidiyo
Perceneigeeee izmir yollarindaaaa:)))beybiler kocimin teyzesine iftara gidiyorumm...dun gelemedim bayram hazirliklari malum. .operim cok cokk hepiciniziii
fatmaipekcanım nasılsın son durumun ne histeroskopi oldunmu
benim bugün yine kontrolüm vardı.....
yeni gelinler topiğinden bi arkadaşla da buluştuk kontrol sonrası.... çok da iyi geldi kiiiii
gelelim kontrol detaylarıma...
12-6-5 olan taraftakiler 14-7-5(burdaki 5e de sonradan bu küçük dedi daktırım)
7-6-6-5 olanlar ise 12-8-8- iki tane de küçük... (küçükleri saymıycak sanırsam öyle bi algı içine girdim )
halini almışlar. endrimium 6,6 olmuş (egunalın tüp bebek hakkındaki herşey topiğine bakıp öğrendim 7-14 arası olmalıymış :) sen çok yaşa egunal[/COLOR] )
ilaçlara aynen devam edicem.... gonal f 300, menogon 300 (akşamları) ve cetrodite 0,25(sabah) şeklinde... ve bayramın ikinci günü kontrole gidicem. gelişmelerim bundan ibaret şekerler...
melinda söyle şunlara önden koşmasınlar kardeş kardeş birbirlerinden uçuk aralar olmadan bide içi dolu olarak büyüsünler.... tehdit ediyim mi bak bi tomar teyzeniz var söylerim hepsi kızar size diyim miKuzum mutlu sona az kaldıyumilerine 41 kere
melinda söyle şunlara önden koşmasınlar kardeş kardeş birbirlerinden uçuk aralar olmadan bide içi dolu olarak büyüsünler.... tehdit ediyim mi bak bi tomar teyzeniz var söylerim hepsi kızar size diyim mi
amin canımmmm, cümlemizinkiCnm tedavin hayirli olsun bol kaliteli yumiler sonundada bebis olsunlar hayirla saglikla
Tamam canı , anjiyoyu atlatınca nedense rahatladı gibi. Yarı eşimle gidip hastaneden alacağız çok özledim bebeğimi
Ohh alın alın tatlm güzel bi bayram yaşayın tatlmm:)
Selam kizlar sizlere bir sorum olcak..
Sizlerde normal tüp bebek mi yada mikroenjeksyon mu uygulandi?
merhaba aramıza hoşgeldin
bende 4 senedir bu yolda ugraş veriyorum canım
ilk tüp bebek denememi izmir özel tınaztepe hast. dr. erdal aktan ile yaptım
hastane, doktor,ilgi alaka vs herşey yolundaydı fiyatlarda uygundu (3500tl hastaneye + 1500-2000tl ilaçlar )
genel olarak memnun kaldım ama sonuç beni memnun etmedi çünkü negatif sonuçlandı
2.deneme için IMSI olan bi yerde yaptırmayı düşünüyoruz.çünkü bu teknikle spermler normalde 600kat büyütülürken Imsı ile 8000 kata kadar büyütlüyor daha iyi seçim yapılabiliyor. benim eşimdede morfoloji sorunu oldugu için iyi sperm seçmek zor malesef belkide bu yüzden embriyolar sağlıksız oldu ve tutunamadı.izmirde de sadece smyrna art da varmış belki orada deneyeceğiz belkide şehir dışına çıkacagız tam bilmiyorum henüz merkezde karar kılmadık.
peki sizde sorun nedir? amh hormonuna falan baktırdın mı genel olarak kendinden bahsedersen daha iyi yardımcı oluruz
Tatlım ben bıraktığın gibiyim benim tedavi ekimde
melinda söyle şunlara önden koşmasınlar kardeş kardeş birbirlerinden uçuk aralar olmadan bide içi dolu olarak büyüsünler.... tehdit ediyim mi bak bi tomar teyzeniz var söylerim hepsi kızar size diyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?