merhaba aramıza hoşgeldin
bende 4 senedir bu yolda ugraş veriyorum canım
ilk tüp bebek denememi izmir özel tınaztepe hast. dr. erdal aktan ile yaptım
hastane, doktor,ilgi alaka vs herşey yolundaydı fiyatlarda uygundu (3500tl hastaneye + 1500-2000tl ilaçlar )
genel olarak memnun kaldım ama sonuç beni memnun etmedi çünkü negatif sonuçlandı
2.deneme için IMSI olan bi yerde yaptırmayı düşünüyoruz.çünkü bu teknikle spermler normalde 600kat büyütülürken Imsı ile 8000 kata kadar büyütlüyor daha iyi seçim yapılabiliyor. benim eşimdede morfoloji sorunu oldugu için iyi sperm seçmek zor malesef belkide bu yüzden embriyolar sağlıksız oldu ve tutunamadı.izmirde de sadece smyrna art da varmış belki orada deneyeceğiz belkide şehir dışına çıkacagız tam bilmiyorum henüz merkezde karar kılmadık.
peki sizde sorun nedir? amh hormonuna falan baktırdın mı genel olarak kendinden bahsedersen daha iyi yardımcı oluruz
canım benimkide kasımda inşallah tüp bebege başlıyoruz kuzucum bizde desene arkalı önlü güzel haberi alıp burda paylaşıcaz
olur ikna da bi yöntem tabi ki....Ay ben kizamam onlara ancak severimcanım yumiler seker yumiler sakin annenizi uzmeyin kardes kardes beraber buyuyun bakım nasıl ama teyzesini dinleyeceklermis annesi
ben nisanda oldum histereskopi hazirandada donmuş transferim oldu şimdi 8 haftamız bitti bebişimiz yolda
Nasılnyani bursada karar kılmadın mı?
Kizlar yarin 9.gunum idrar testi yapıcam gece cok wc ye gidiyorum da ben kac saarlik birikmis cisle yapsam daha iyi olur. Mesela 3 de wc ye gittim 9 da test yapsam ilk cis mi sayilir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar yaa size bişe sorucam kaç gündür unutuyom şimdi aklıma geldi neden tüp bebege giderken idrara sıkışık oluyosun ya işersen tüp bebek yapılırken sıkamazsan kendini ayıp olmazmı doktora karsı::44:
Canim cidere nezaman üye olayım sence:26:eylulde ongorusmeye gidicem:44:
fazla sıkışıksan azcık işe de gel derler sorun olmaz merak etme..
benim transfer hikayelerimi anlatsam o hooooo skandal...
ben doktorun önünde işemediysem kimse işemez rahat ol
idrara sıkışık gitme sebebi şu..
transfer işlemi ultrason görüntüsü eşliğinde oluyor ..
ultrasonda embriyonun koyulacağı tutunmaya en elverişli yer belirleniyor ve embriyo katader yardımı ile gönderiliyor...
mesane dolu olunca rahime baskı yapıyor ve rahim öne çıkıyor bu da iyi görüntü demek...
Ay bende eylülde tedaviye başlıcam eylül başı gibi giderim diyorum ağustosta üye olsam yeter heralde bi de bi sene üye olup devam etmeme vardı dimi canim phala aydınlat bizi:)
Nerdesin kuzum görmedim bugün hiç
fazla sıkışıksan azcık işe de gel derler sorun olmaz merak etme..
benim transfer hikayelerimi anlatsam o hooooo skandal...
ben doktorun önünde işemediysem kimse işemez rahat ol
idrara sıkışık gitme sebebi şu..
transfer işlemi ultrason görüntüsü eşliğinde oluyor ..
ultrasonda embriyonun koyulacağı tutunmaya en elverişli yer belirleniyor ve embriyo katader yardımı ile gönderiliyor...
mesane dolu olunca rahime baskı yapıyor ve rahim öne çıkıyor bu da iyi görüntü demek...
Ben de kendimi görmedim bugün bir koşturma bir telaş hiç bişi anlamadım
Oy benim kuzumun sesi geldi sankiGülden nerdesin:84::84::84::84::84::84::84: ay çok bagirdim sanırım
Ay bende eylülde tedaviye başlıcam eylül başı gibi giderim diyorum ağustosta üye olsam yeter heralde bi de bi sene üye olup devam etmeme vardı dimi canim phala aydınlat bizi:)
Nerdesin kuzum görmedim bugün hiç
Ama özletiyosun kendini editörüm
cevap veren arkadaşlar teşekkür ederim bende geç cvp yazdım 28 yaşındayım ve amh hormonunu duymamıştım bile söylemen iyi oldu teşekkür ederim
geldim yavrucuumm..
kendimi bakıma aldım akşam akşam hava daha serin oluyor diyerekten sonra kocam erken geldi yakalandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?