2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Nasılnyani bursada karar kılmadın mı?

Kizlar yarin 9.gunum idrar testi yapıcam gece cok wc ye gidiyorum da ben kac saarlik birikmis cisle yapsam daha iyi olur. Mesela 3 de wc ye gittim 9 da test yapsam ilk cis mi sayilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar yaa size bişe sorucam kaç gündür unutuyom şimdi aklıma geldi neden tüp bebege giderken idrara sıkışık oluyosun ya işersen tüp bebek yapılırken sıkamazsan kendini ayıp olmazmı doktora karsı::44:

İdrarını 4 saat tutman yeterli :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

fazla sıkışıksan azcık işe de gel derler sorun olmaz merak etme..
benim transfer hikayelerimi anlatsam o hooooo skandal...
ben doktorun önünde işemediysem kimse işemez rahat ol
idrara sıkışık gitme sebebi şu..
transfer işlemi ultrason görüntüsü eşliğinde oluyor ..
ultrasonda embriyonun koyulacağı tutunmaya en elverişli yer belirleniyor ve embriyo katader yardımı ile gönderiliyor...
mesane dolu olunca rahime baskı yapıyor ve rahim öne çıkıyor bu da iyi görüntü demek...

Canim cidere nezaman üye olayım sence:26:eylulde ongorusmeye gidicem:44:

Ay bende eylülde tedaviye başlıcam eylül başı gibi giderim diyorum ağustosta üye olsam yeter heralde bi de bi sene üye olup devam etmeme vardı dimi canim phala aydınlat bizi:)

Nerdesin kuzum görmedim bugün hiç

Ben de kendimi görmedim bugün bir koşturma bir telaş hiç bişi anlamadım

Oy benim kuzumun sesi geldi sankiGülden nerdesin:84::84::84::84::84::84::84: ay çok bagirdim sanırım

Bende eylülde olayım diyorum ama phala yardım etsin bize kafam karıştı

Ama özletiyosun kendini editörüm

Ben de özlüyorum canım
Bayrama paşalarımın yanına gidiyorum planlarımız var tatil yapcez az günümüz var tabii...
Dönüşte onlarıda Ankara ya getirirsem baya bi hasret kalabiliriz daha az gelirim..
Sadece kocamla dönersem zaten sizınlayım

cevap veren arkadaşlar teşekkür ederim bende geç cvp yazdım 28 yaşındayım ve amh hormonunu duymamıştım bile söylemen iyi oldu teşekkür ederim

Öncelikle iyi geceler kızlar yazını okudum benimde 3. Denemem bende izmir ege doğum evinde yaptırdım 2 side negatifti şimdi smyrnada başladık çarşamba histeroskopi yapıldı adette ilaçlara başlıcaz sana önerim izmir dışına gitme ben çok memnunum hatta biz bir arkadaşı yönlendirdik sonuç bekliyo çok memnun kaldılar hayırlısı olur inşllah ama ön görüşmeye git derim ben bir kaç yere gittim ama smyrna bana çok sıcak geldi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…