2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bende eylülde olayım diyorum ama phala yardım etsin bize kafam karıştı

Phalam kuzummm gel gel yardım et bu bilgisiz kuzulara

Bayram sonrası bende yoğunum ya aile deniz tatili sonra evime dönüş eşimin kontrol seçim sonra annemin fındık sonra karadeniz sonra okul açılıyo veee tedavi sonra gelsin bebis

Eyvallahlar olsunay bir an gözümde canlandı eee sonra ne yaptın dur cekirdegimi alıp geliyorum

neeeyyyy çekirdek çıtlarken mi yazdıklarımı okuyacan
kısa metrajlı bir aksiyon filmi gibiydi...
sahura kadar dışarda oluyordu ben de öyle ama bu akşam evde kalıp kendimle ilgileneyim dedim bayram bakımı
salona yayılmışım bi de püfür püfür esiyoo herşey süper...
bir kapı zili sesi ile şok olan ben kim bu saatte diye kapının deliğinden baktım...
komşu olsa zaten açmam...
ama gelen yiğidim aslanım koçum herifimmiş
görüntümü anlatıp halktan biri olmak istemem malum elit bir kimseyim
yapış yapış bir haldeydim diyerek geçiştireyim bari
kapı çalar çalar çalar ben açmam
yalandan üzerime bişi çektim açtım kapıyı...
sonra durumum içler acısı zaten salonun o hali offff of
gecem ayrı olay sabahım ayrı hiç mi aksiyon bitmez bi insanın hayatında

ooo sen de epey bi dolusun..
biz kışa anca toplaşırız
finduk toplama işini işçilere veriyorlar bizimkiler annem yaylaya gidecek belki Ağustos sonu yaylaya kaçarım bir iki gün

Pc yi istiyoo eşim
Ben de yavaştan mutfağa gideyim sahuru erken yapıp yatasım var...
Hepinizi ayrı ayrı sevgiyle öpeyrum...

egunalcım, topiğini merak eden arkadaşlara bilgi verme amaçlı işgal edicem bi mesajlık
3 gündür açık sarı yoğun ama akışkan akıntım ve bu sabah itibariyle iki sivilcem var. hayırlara vesile olsun. bu akşamdan beri de kasıklarım çökertme oynuyo. tatile denk gelecek gibi kızılordu, ona tav oldum şimdi sabah yola çıkıyoruz. sizi seviyorum. kendinize iyi bakın. şimdiden iyi bayramlar herkese. umut ve sevgi ile..

Ay Kıyamam sana baskın yapmış yiğidin adam geldiğine pişman olmuşturhem Çiğdem cittim hem seni okudum Güldenin maceraları Vol 1
Pc yi istiyoo eşim
Ben de yavaştan mutfağa gideyim sahuru erken yapıp yatasım var...
Hepinizi ayrı ayrı sevgiyle öpeyrum...

Yaaagörüşürüz geç buldum çabuk kaybettim sanada hayırlı sahurlar bebeğim

Senii yerim ben..allah razi olsunn tatlimm niyet onemli dimi amaa sen gonlunden gecirdikten sonraa o gidecegi yere gitmistir..sen mevzuyu bilion allahim diyeydin o benim icin Ayse diyeydin..okunusu persönej tatlim ama turkce kardelen demek oylede olur sannimca:)))dualarinda unutmaman dan cok cok mutlu oldummmm inann sagolasin

Personejim kardelenim nasılsın kuzum izmir nasıldı döndün mu:26:

Kollarimi açtım bekliyorum kuzum

Gormedim ki ama ben mesajini..uyanık kocim farketti netinden tirtikladigimii hemen de kapatti:)))gezdimm geldimm ohhh iyi geldi simdi is basina..gunduz orucluyken yapamiyorum aksamlarida firsat olmuyo anca bolee gec vakit yapiyorum..dun 1 den sonra sahura kadar bütün camlari sildim mahalle de adim deliye cikicak ama napiim cok sicak yapılmıyor gündüz(

Döndüm beybiii döndüm..donusum muhtesem oldu banyo temizliyom ohhh mis gibin fayans temizliyicii izmirin deniz havasinin ustunee iice icim acildii
Vay vay kocis cakmis ay evet kuzum gece temizliği candir gündüz sıcaktan hicbirsey yapılmıyor
Kolay gelsin aman dikkat zehirlenme ben 3 sene önce Arife gecesi hastanelik oldum süper bir karışım yaptım sonum böyleacilde oksijen taktilarozamandan beri kocis yasak koydubende artık Uslandım
Denizi bol bol cekeydin içine

Yaaa evet banyo temizliginde en sakat mevzuuu o maalesef...karistirmasan bile azicik fayans temizleyici kalsa ii durulmayip uzere domestosu doktunmuyduu kaccc kaccc kaccccc cok kötü fena oluyo..ucuz atlatmissin dikkat et kuzucan..ayy vallaa cektim deniz havasini geldimm..bi de yukari ciktik sonra seyir tepeye offf manzara mükemmel yaaa guzel izmir diye bosuna demiyolllaaa:))

Ohh manzarada izmirseviyorum ben bu şehri zaten dünyanın yaşanabilir 6.şehri seçilmiş
Valla yavrucum iyi kurtuldum bidaha zaten yapmadım

Nörüyonuz son 2 günlük Ramazan güzelleri

Bitanecik Editorcum ben izmir sicaginda cifte kavruluyorum resmen. Gunler dolu dolu geciyor yarinda tatli yapiciz kv ile ee malum senin su meshur baklavan kadar guzel olmasa da elimizden geldigi kdr :) sende tatilde yokmus musun ole okudum sankim :) gorusemezsek iyi tatiller iyi bYramlar canimmm

Canimcimm napiin :) ayy bu ne sicak bu ne sicakkkkkkkkk kigizzzz korfeze atasim var kendimi :)))) samsunun gozunu sevim valla

amin canımmmm, cümlemizinki
Canimmm sen tedaviye basladin demek hayirlisi olsun Rabbim yuzunu guldursun insallah. Opu ne zaman belli mi?

Nasılnyani bursada karar kılmadın mı?

Yok kiz daha esimle bile konusmadim ki ben bursa isini yazmistim hatta simdi soylersem hemen hayir der diye ondan sir gibi sakliorum zamani gelince solicim bakalim ne dicek ama ben kabul edecegini sanmiorum:) belli de olmaz tabi de bakalim kismet kuzum sen nasilsin bakalim ayrildin mi isten ?

Döndüm beybiii döndüm..donusum muhtesem oldu banyo temizliyom ohhh mis gibin fayans temizliyicii izmirin deniz havasinin ustunee iice icim acildii

Persönejim canimmm izmirlerdeymissin sende bende kardelen kokusu nerden geliyor diyordum. Seyir tepe cok guzellll dimi ama, bende seviyorumm manzarayi :)
İyi yapmissin ama sonra kul kedisi misali pek bi bal kabagi gordum seni :) zira banyoya kollari sivamissin :))) kolay gelsin bayram temizligi demek

Kuzummmmm sonuc ne olduuuuuu?

Ya benim 11.gunum 167 deger yukselir mi acaba sizin ki baya yuksek mis hayirli olsun gozunuz aydin 😍

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım endişelenme gayet iyi bir değer yükselir.
Benim 9. gün 172,44 çıktı ancak 11.gün kan vermeye gittiğimde hemşireye endişelerimi söyledim kimyasal ya da dış gebelik olmasından çok korkuyorum demiştim
oda değerin çok iyi endişelenmeyin bu değeriniz 11.günde çıkmış olsaydı yine çok iyi derdik dedi.

Bence iyi bir değer canım. gözün aydın bu arada mevlam sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

kaç embriyo konmuştu ve kaçıncı gün embriyosuydu senin ?
Benim 5.gün embriyosuydu buda değerin yüksek çıkmasına sebep olabiliyormuş

sıkışık girme olayı çok kasıyo beni nasıl atlattın canım yaa

Cnm ben ilk ikisinde cok sikisik girdim.hatta masada koy verms durumundaydim..3.de akillandim cok sikisik deildim onlar bekledi ayarladi.yani..ilk ikisinde hemen ordek kullandim kastim kendimi ona cikip yapicam die..bunda yarim saatten sora gittim wc ye ve melegim tuttu..rahat ol cnm huzurlu ol kasma olacagi varsa her sskilde olacak Allahin izniyle.guzel haberlsrini bekliomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…