Bende eylülde olayım diyorum ama phala yardım etsin bize kafam karıştı
Ben de özlüyorum canım
Bayrama paşalarımın yanına gidiyorum planlarımız var tatil yapcez az günümüz var tabii...
Dönüşte onlarıda Ankara ya getirirsem baya bi hasret kalabiliriz daha az gelirim..
Sadece kocamla dönersem zaten sizınlayım
Eyvallahlar olsun ay bir an gözümde canlandı eee sonra ne yaptın dur cekirdegimi alıp geliyorum
Phalam kuzummm gel gel yardım et bu bilgisiz kuzulara
Bayram sonrası bende yoğunum ya aile deniz tatili sonra evime dönüşeşimin kontrol seçim sonra annemin fındık sonra karadeniz sonra okul açılıyo veee tedavi sonra gelsin bebis
Ay Kıyamam sana baskın yapmış yiğidinneeeyyyy çekirdek çıtlarken mi yazdıklarımı okuyacan
kısa metrajlı bir aksiyon filmi gibiydi...
sahura kadar dışarda oluyordu ben de öyle ama bu akşam evde kalıp kendimle ilgileneyim dedim bayram bakımı
salona yayılmışım bi de püfür püfür esiyoo herşey süper...
bir kapı zili sesi ile şok olan ben kim bu saatte diye kapının deliğinden baktım...
komşu olsa zaten açmam...
ama gelen yiğidim aslanım koçum herifimmiş
görüntümü anlatıp halktan biri olmak istemem malum elit bir kimseyim
yapış yapış bir haldeydim diyerek geçiştireyim bari
kapı çalar çalar çalar ben açmam
yalandan üzerime bişi çektim açtım kapıyı...
sonra durumum içler acısı zaten salonun o hali offff of
gecem ayrı olay sabahım ayrı hiç mi aksiyon bitmez bi insanın hayatında
Pc yi istiyoo eşim
Ben de yavaştan mutfağa gideyim sahuru erken yapıp yatasım var...
Hepinizi ayrı ayrı sevgiyle öpeyrum...
Kadir gecesinde burdaki herkesi aklımdan geçirmeye çalıştım senin kullanıcı adını bi telaffuz edemedim gözümün önüne getirdim ben de. Ne vardı ayşe yazaydın derim dedim rastlayınca şimdi seni görünce aklıma geldi. :)
Senii yerim ben..allah razi olsunn tatlimm niyet onemli dimi amaa sen gonlunden gecirdikten sonraa o gidecegi yere gitmistir..sen mevzuyu bilion allahim diyeydino benim icin Ayse diyeydin..okunusu persönej tatlim ama turkce kardelen demek oylede olur sannimca:)))dualarinda unutmaman dan cok cok mutlu oldummmm inann sagolasin
melinda söyle şunlara önden koşmasınlar kardeş kardeş birbirlerinden uçuk aralar olmadan bide içi dolu olarak büyüsünler.... tehdit ediyim mi bak bi tomar teyzeniz var söylerim hepsi kızar size diyim mi
inşallah iyi olacak tatlımumudum var
Kollarimi açtım bekliyorum kuzum
Döndüm beybiii döndüm..donusum muhtesem oldu banyo temizliyom ohhh mis gibin fayans temizliyicii izmirin deniz havasinin ustunee iice icim acildiiPersonejim kardelenimnasılsın kuzum izmir nasıldı döndün mu:26:
Gormedim ki ama ben mesajini..uyanık kocim farketti netinden tirtikladigimii hemen de kapatti:)))gezdimm geldimm ohhh iyi geldi simdi is basina..gunduz orucluyken yapamiyorum aksamlarida firsat olmuyo anca bolee gec vakit yapiyorum..dun 1 den sonra sahura kadar bütün camlari sildim mahalle de adim deliye cikicak ama napiim cok sicak yapılmıyor gündüz(
Vay vay kocis cakmisDöndüm beybiii döndüm..donusum muhtesem oldu banyo temizliyom ohhh mis gibin fayans temizliyicii izmirin deniz havasinin ustunee iice icim acildii
Vay vay kocis cakmisay evet kuzum gece temizliği candir gündüz sıcaktan hicbirsey yapılmıyor
Kolay gelsin aman dikkat zehirlenme ben 3 sene önce Arife gecesi hastanelik oldum süper bir karışım yaptım sonum böyleacilde oksijen taktilar ozamandan beri kocis yasak koydu bende artık Uslandım
Denizi bol bol cekeydin içine
Yaaa evet banyo temizliginde en sakat mevzuuu o maalesef...karistirmasan bile azicik fayans temizleyici kalsa ii durulmayip uzere domestosu doktunmuyduu kaccc kaccc kaccccccok kötü fena oluyo..ucuz atlatmissin dikkat et kuzucan..ayy vallaa cektim deniz havasini geldimm..bi de yukari ciktik sonra seyir tepeye offf manzara mükemmel yaaa guzel izmir diye bosuna demiyolllaaa:))
Nörüyonuz son 2 günlük Ramazan güzelleri
Canimcimm napiin :) ayy bu ne sicak bu ne sicakkkkkkkkk kigizzzz korfeze atasim var kendimi :)))) samsunun gozunu sevim vallaOy benim kuzum:
Canimmm sen tedaviye basladin demek hayirlisi olsun Rabbim yuzunu guldursun insallah. Opu ne zaman belli mi?amin canımmmm, cümlemizinki
Nasılnyani bursada karar kılmadın mı?
Döndüm beybiii döndüm..donusum muhtesem oldu banyo temizliyom ohhh mis gibin fayans temizliyicii izmirin deniz havasinin ustunee iice icim acildii
egunalcım, topiğini merak eden arkadaşlara bilgi verme amaçlı işgal edicem bi mesajlık
3 gündür açık sarı yoğun ama akışkan akıntım ve bu sabah itibariyle iki sivilcem var. hayırlara vesile olsun. bu akşamdan beri de kasıklarım çökertme oynuyo. tatile denk gelecek gibi kızılordu, ona tav oldum şimdisabah yola çıkıyoruz. sizi seviyorum. kendinize iyi bakın. şimdiden iyi bayramlar herkese. umut ve sevgi ile..
Ya benim 11.gunum 167 deger yukselir mi acaba sizin ki baya yuksek mis hayirli olsun gozunuz aydin 😍
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sıkışık girme olayı çok kasıyo beni nasıl atlattın canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?