Aynen cnm hayirlisiyla kalp.keseyi de gorursek az daha rahat nefes alicaz galibaa...
Amin canim.. goreceksin cnm goreceksin..
Canlarım pamuğumun daha önceden anjiyo olduğu ana damarı tıkanmış, ama doktor bu damar sizi 15 yıl idare etmiş bu çok büyük bir başarı demiş, bazılarını 2 yılda gene tıkanıyormuş çünkü. Bu durumda müdahale etmiyorlar çünkü müdahale edilmiş damara tekrar müdahale edilmezmiş. Annem kötü bir durum yok dedi çünkü kalbi besleyen bir çok damar varmış ve onlar açıkmış. Şuan sadece ilaç kullanacak her hangi bir müdahele yok. İlaçlar kan sulandırıcı olduğu için damarlardan kolay geçicekmiş kan. Durum böyle kızlar, pek anlayamadım ama bunları söylemiş doktor. Açıkcası ben korktum çünkü ana damarın kapalı olması o zaman her an kriz geçirme riski var diye düşünüyorum ve nasıl müdahale edilemiyor anlamadım.
Canimmm senin sonucun.pozitif miiii)))))))) Umarim dogru okumusumdur Rabbim kucagina almayi nasip etsin canim cok cok cok sevindimmmm. Darisi bizlere olsun insallah. Cifte bayrammmm ohhjjj smiley yapamiom ama sen burda gobek atan kivrak oynak alkis tutan bi suru smileyy dusunnnn pc den girince telafi ederim :)
Cnm mrh nasilsin tebrikklerrrr cok sevindim hamileligine. Senin e2 kactida ertelediler di doindutulmuslarla mi tutu bu bebisin onceki sayfalaru okumadim kac gunlerdiede girmedim de. Hangi merkezdi memnun kalmus gibisin sevgiler
Aynen öyle canım ben hala gözyaşlarımı tutamıyorum hep korkuyorum kaybetmekten.zaman çabucak geçse keşke
Canım endişelenme gayet iyi bir değer yükselir.
Benim 9. gün 172,44 çıktı ancak 11.gün kan vermeye gittiğimde hemşireye endişelerimi söyledim kimyasal ya da dış gebelik olmasından çok korkuyorum demiştim
oda değerin çok iyi endişelenmeyin bu değeriniz 11.günde çıkmış olsaydı yine çok iyi derdik dedi.
Bence iyi bir değer canım. gözün aydın bu arada mevlam sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
kaç embriyo konmuştu ve kaçıncı gün embriyosuydu senin ?
Benim 5.gün embriyosuydu buda değerin yüksek çıkmasına sebep olabiliyormuş
Cnm bende cok korkuomm..bi bos bi dis gebeligim oldu..o yuzden korkularim hic bitmioo..ama Allahima dua etmekten baska caremiz yok..bol dua edelim Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip et die..can ver Rabbim meelegime die dua edelim..ben haftaya cuma ilk usg ye gircemm kese icin:18:..Allahim korktuklarimdan sakin beni..korkularimla karsilastrima ya Rabbim..Aminnnnnnnnn.
Bitanecik Editorcum ben izmir sicaginda cifte kavruluyorum resmen. Gunler dolu dolu geciyor yarinda tatli yapiciz kv ile ee malum senin su meshur baklavan kadar guzel olmasa da elimizden geldigi kdr :) sende tatilde yokmus musun ole okudum sankim :) gorusemezsek iyi tatiller iyi bYramlar canimmm
Canimcimm napiin :) ayy bu ne sicak bu ne sicakkkkkkkkk kigizzzz korfeze atasim var kendimi :)))) samsunun gozunu sevim valla
Canimmm sen tedaviye basladin demek hayirlisi olsun Rabbim yuzunu guldursun insallah. Opu ne zaman belli mi?
Yok kiz daha esimle bile konusmadim ki ben bursa isini yazmistim hatta simdi soylersem hemen hayir der diye ondan sir gibi sakliorum zamani gelince solicim bakalim ne dicek ama ben kabul edecegini sanmiorum:) belli de olmaz tabi de bakalim kismet kuzum sen nasilsin bakalim ayrildin mi isten ?
Aminnnn canimm..sen napiosun kuzumm tatildesin demi yazliktaaa..tedavi hangi ay basliycak..guzel ha erlerini alicaz kuzummm Allahin izniyleeee
Selam arkadaslar
Saat 2 de doguma giriyorum aklimdasiniz size dualar ediyorum.. lutfen sizde bana dua edin kizimin bitanesi cok kücük çünkü
Selam arkadaslar
Saat 2 de doguma giriyorum aklimdasiniz size dualar ediyorum.. lutfen sizde bana dua edin kizimin bitanesi cok kücük çünkü
Selam arkadaslar
ooo sen de epey bi dolusun..
biz kışa anca toplaşırız
finduk toplama işini işçilere veriyorlar bizimkiler annem yaylaya gidecek belki Ağustos sonu yaylaya kaçarım bir iki gün
Canimmm senin sonucun.pozitif miiii)))))))) Umarim dogru okumusumdur Rabbim kucagina almayi nasip etsin canim cok cok cok sevindimmmm. Darisi bizlere olsun insallah. Cifte bayrammmm ohhjjj smiley yapamiom ama sen burda gobek atan kivrak oynak alkis tutan bi suru smileyy dusunnnn pc den girince telafi ederim :)
Selam arkadaslar
Amin canım inş rabbim sağlık versin evt öyle yapcaz artıkne zaman yaptırdın ki testi.... bence de kendimizi harap edecek kadar üzülecek bir durum yok ortada.... ama elbette tedavi esnasında bir beklenti oluşuyor ister istemez, beklediğimiz sonuç olmayınca üzülmek kaçınılmaz.... yazacak da çok fazla bir kelimenin olmadığı anlar bu anlar.... Rabbim sağlık sıhat versin eşine de sana da.... sonrasında da tez vakitte nasip etsin inşallah hemde tedavisiz olsun sürpriz olsun
canım seninde haberine üzüldüm... inşallah tez vakitte tedavisiz gelir bebişler....düşüncen de gayet güzel.... al ehliyetini sonra da bi güzel gez toz
Evt canım anlımıza yazılmışsa ztn olur zamanı vardır bize düşen dua sabırla beklemek ben de sizleri seviyorum canm allhım hepimzin yardımcısı olsunKIZLARRRRRRRRRR sonuçlarınıza üzüldüm ya..
böyle durumlar da maalesef ki pek bişey soylenmıyor.rabbım sabır versın ne dıyeyım..
gercı cok üzülmediğinizi görüyorum buna sevindimrabbim doğru zaman da hayırlısını verecek ınsallah hepimize..
kendınıze cok ıyı bakın sizi seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Öyke canım gül bile vaktinden önce açmz buda oyleTebrikler cnm ne guzel hediye olmuss..Rabbim kucagina almayi nasip etsin cnm
Canimm demesi kolay yapmasi zor bilirim iki defa yasadim budurrumu Rabbim hayirli vakitte versin diyebilmeliyiz..Rabbim sabir versin gonlune ferahlik versin kuzumm..Allahim mucizeni en hayirli zamanda nasip etsin canimm..
aynen kuzumm herseyi bir vakti saati var..gecenin en kor vakti safaga en yakin zamanidir..dilerim Rabbim en hayirli zamanda nasip etsin melegini
Saolllll kuzucummmmm ..Allah razi olsun sizlerden canim..Rabbim hepimize hayirli saglikli evlat nasip etsin...senin de guzel haberlerjni bekliyoruz kuzucumm
Amin canm gerçek olan bu hayırlısı olsunAmin canm allah emeklerimisi Yemesin
Canm ciddimisin rabbm sabrini veren cok uzuldum yaa
Evt canm 7.4 çıktı kimyasalmış ztn sağlık olsun inşCanım sonucun galiba negatif çıkmış değil mi şimdi yanlış konuşmakta istemiyorum
arkadaslar cok gecmis olsunn((
gercekten insan belli asamalardan gecince artik aglayamaz hale geliyor.. bende son iki negatifimde hic aglayamadim nedense..
demekki daha zamani degilmis ne yazikki(
insallah bunlar son negatiflerimiz olur...
Senii yerim ben..allah razi olsunn tatlimm niyet onemli dimi amaa sen gonlunden gecirdikten sonraa o gidecegi yere gitmistir..sen mevzuyu bilion allahim diyeydino benim icin Ayse diyeydin..okunusu persönej tatlim ama turkce kardelen demek oylede olur sannimca:)))dualarinda unutmaman dan cok cok mutlu oldummmm inann sagolasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?