2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canimmm senin sonucun.pozitif miiii)))))))) Umarim dogru okumusumdur Rabbim kucagina almayi nasip etsin canim cok cok cok sevindimmmm. Darisi bizlere olsun insallah. Cifte bayrammmm ohhjjj smiley yapamiom ama sen burda gobek atan kivrak oynak alkis tutan bi suru smileyy dusunnnn pc den girince telafi ederim :)

Nasi yani cnm mudahale etmemisler mi..anlamadim..narkozu ne diye verdiler o zaman yani:44:

Evet kuzummmmmm cok sukur 3.de gordum pozitifi 14.gun 373 cikti.Allahim isteyen herkese bu ugurda ugrsan herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin..Rabbim kucagima almayi nasip etsin kuzum yaa...cok tsskkur ederim smilelarini gordum ki hemensen gel artik aramiza hayirlisiyla yaaa..

Cnm mrh nasilsin tebrikklerrrr cok sevindim hamileligine. Senin e2 kactida ertelediler di doindutulmuslarla mi tutu bu bebisin onceki sayfalaru okumadim kac gunlerdiede girmedim de. Hangi merkezdi memnun kalmus gibisin sevgiler

Canim cok tesekkur ederim..darisi basinaaaa..cnm ben degeri bilmiom doktorum yuksek bununla transfer olmaz dedi ve dondorup diger ay transfer etti..3.gun donduruldu 4.gun transfer edildi cnm..ben fulya bahce cide yaptirdim cnm..ilk tedavim de ordaydi..dilerim Rabbim hayirlisiyla kucagima almayi nasip eder

Aynen öyle canım ben hala gözyaşlarımı tutamıyorum hep korkuyorum kaybetmekten.zaman çabucak geçse keşke

Cnm bende cok korkuomm..bi bos bi dis gebeligim oldu..o yuzden korkularim hic bitmioo..ama Allahima dua etmekten baska caremiz yok..bol dua edelim Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip et die..can ver Rabbim meelegime die dua edelim..ben haftaya cuma ilk usg ye gircemm kese icin:18:..Allahim korktuklarimdan sakin beni..korkularimla karsilastrima ya Rabbim..Aminnnnnnnnn.

Benim 3.gun embriyosuydu ve transfer ogleden sonra 4 gibi yapildi ama ben 11.gun sabah verdim kan belki de ondandir sagol canim icim ferahladi biraz iki embriyo koymustu doktor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok üzüldüm canım peki boş ve dış gebeliktede değerlerin ilk 2 tahlildede artış göstermişmiydi böyle.
şuan için hala o ihtimaller varmıdır bizde
Evet canım bol bol dua ediyorum.rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
Benim haftaya perşembe kontrolum var.

Bebeğim gelmişkız şansına izmir yanıyor tut elimden korfeze beraber atmayalım:118:
Hadi gari dön evine de Sohbetlerimize devam edelim özledim seni
Seni seviyorum hemsocanim öptüm kendine iyi bak arada böyle kaç buralara

Aminnnn canimm..sen napiosun kuzumm tatildesin demi yazliktaaa..tedavi hangi ay basliycak..guzel ha erlerini alicaz kuzummm Allahin izniyleeee

canim bende 9 agustosta baskilama tedavim var sonrada bir hafta icinde tup denemesi yapacagim:)) sagol canim benimmm cok optumm

CAN DOSTLARIM NASILSINIZ BEN YOĞUN BİR GÜN GEÇİRİYORUM:26: BU GÜN YARIN VE SONRASINDAKİ GÜNLERDE CANLARIM BİZ YARIN YEMEK VERECEĞİZ O YÜZDEN UĞRAYAMAYABİLİRİM HAYIRLI BAYRAMLAR DİLİYORUM HEPİNİZE SİZLERİ SEVİYORUM VE GÖNDERİYORUMMM ALLAH SİZLERİ KORUSUNN

Selam arkadaslar
Saat 2 de doguma giriyorum aklimdasiniz size dualar ediyorum.. lutfen sizde bana dua edin kizimin bitanesi cok kücük çünkü

Selam arkadaslar
Saat 2 de doguma giriyorum aklimdasiniz size dualar ediyorum.. lutfen sizde bana dua edin kizimin bitanesi cok kücük çünkü

Hayirli olsun Allah saglikla kucagina aldirsin cnm biz seni ve kizlarini Allaha emanet ediyoruz bir omur boyu mutlu yasayin

Selam arkadaslar

Canımmm allhım bi avzda kurtarsın inş bebişlerin ve sen sağlıklı sıhatli eve dönmenizi nasip etsin rabbim inş duamdasın allh yardımcın olsun

ooo sen de epey bi dolusun..
biz kışa anca toplaşırız
finduk toplama işini işçilere veriyorlar bizimkiler annem yaylaya gidecek belki Ağustos sonu yaylaya kaçarım bir iki gün

He ya pek yoğunum okul açılınca rahatlarım:) bizim de işçi topluyo da bizde yardım ediyoz kaç kaç canim:)

Benim kuzum gelmis de ben kaçırmışım ya tüh

Selam arkadaslar

Hayırlısıyla kucağına al insallah ikisini de canim Allahım yardımcın olsun

Amin canım inş rabbim sağlık versin evt öyle yapcaz artık
Evt canım anlımıza yazılmışsa ztn olur zamanı vardır bize düşen dua sabırla beklemek ben de sizleri seviyorum canm allhım hepimzin yardımcısı olsun
Öyke canım gül bile vaktinden önce açmz buda oyle
Amin canm allah emeklerimisi Yemesin

Canm ciddimisin rabbm sabrini veren cok uzuldum yaa
Amin canm gerçek olan bu hayırlısı olsun
Canım sonucun galiba negatif çıkmış değil mi şimdi yanlış konuşmakta istemiyorum
Evt canm 7.4 çıktı kimyasalmış ztn sağlık olsun inş
arkadaslar cok gecmis olsunn((
gercekten insan belli asamalardan gecince artik aglayamaz hale geliyor.. bende son iki negatifimde hic aglayamadim nedense..
demekki daha zamani degilmis ne yazikki(
insallah bunlar son negatiflerimiz olur...

Amin inş canım

Kizlar ben sabah 7 de kalktim testi yaptim cikmadi bisey 10 dk sonra geri yattim simdi uyandim teste baktim ikinci cizgi silik. Ama kac dakika sonra silik cikti bilmiyorum bugün 9.gunum hamile olanlar silik cizgisi cikanlar testi yaptiktan kac dakika sonra cikmisti dogrumudur kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öyle dedim sen mevzuyu biliyon Allahım dedim bizi bi sevindiriver. :) yok yok ayşe olmaması iyiymiş anlamı güzelmiş seninkinin. Unutmam canım yaralarımın aynı olduğu insanları öperim çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…