HAMİLE ARKADAŞLAR BEBEK NİYETİ İÇİN 27 Ağustos 23 Kasım tarihlerine 7 tane İbrahim suresi 7 tane Muhammed suresi 7 tane de meryem suresi OKUYABİLECEK VARMI ARANIZDA ACABA EĞER OKUYACAK OLAN VARSA BANA ÖZELDEN YAZABİLİRMİ
yine yeni olaylarla bekliyosun galibaaaaa ne yalan soyliyim bende... Bugun 3 opu vardi. En erken gelen bendim. Yanlis bi islem yapti sekreter hatun... Yeni biri vardi ordada o hatun zaten.. Bi saat kadar disarda bekledik. Kocamcimcok aksilik yasiyoruz sonu hayirli olur insallah defi, valla yalniz gelip gittigimde hic bi sorun olmuyodu bilemiyorum yani dedim.... Bi de iceri odaya aldilar havlu pecete hasta yatak bezi falan alincakmis oraya gitti esim, sarisin citir bi hatun geldi kocami sordu, sonra yine geldi.... Yahu sperm alma islemi icin kocami sarisin, super guzel citir bi hatunla gonderdim hic anlamiyolar psikolojimizden...
Nasil oldun iyimisun simdude benim agrilar sıkıntılar başladu
ama kaba hatlarıyla bakarsan öyle, yalan mı yaniay kız sabah sabah güldürdün yaaa
harika fikir canım, inşallah okurlar..... ben yardımcı olamıycam malesef.... karnım da koynum da boş şimdilik; sadece şimdilikHAMİLE ARKADAŞLAR BEBEK NİYETİ İÇİN 27 Ağustos 23 Kasım tarihlerine 7 tane İbrahim suresi 7 tane Muhammed suresi 7 tane de meryem suresi OKUYABİLECEK VARMI ARANIZDA ACABA EĞER OKUYACAK OLAN VARSA BANA ÖZELDEN YAZABİLİRMİ
Ay canııım çok güzel olur, inşallah okuya bilirler. Çünkü bende artık bebek istiyorum
Ay canııım çok güzel olur, inşallah okuya bilirler. Çünkü bende artık bebek istiyorum
harika fikir canım, inşallah okurlar..... ben yardımcı olamıycam malesef.... karnım da koynum da boş şimdilik; sadece şimdilik
bende bendeeeeee
harika fikir canım, inşallah okurlar..... ben yardımcı olamıycam malesef.... karnım da koynum da boş şimdilik; sadece şimdilik
bende bendeeeeee
Haber alabildin mi canım?
Yok tatlim daha aramadilar. Saat ucte de ihale var, gorevliyim. Girmeden once ararim olmazsa...
Dün gündüz gayet iyiyim ama gece o kadar kötü oldumki anlatamam ömrümde n birkaç yıl gitti sanki çok kötü sancim oldu ne uyuyabildim ne yatabildim bakalım sonuç ne olacak
Anladım canım, haberlerini bekliyoruz.
bence tedavi sırasında ve gebelik testine kadar tatile gitmemelisin..... tedavi sırasında sürekli kontrollerin olacak... sonrasında da biraz daha dikkatli davranman gereken bir devre, ben sürekli evde yatılması taraftarı değilim ancak tatile gitmek(yol açısından), denize girmek(enfeksiyon alma riskin olabilir mi bilemedim, ama ben korkardım açıkcası) bunları da yapamam herhalde..... haziran da geçen yıl aralık ayında alınmış bir tatilim vardı, doktor tedaviye başlamak istedi ben bir ay erteledim..... öyle söyliyim....merhaba kızlar önümüzdeki cuma transferim olacak. size bi şey sormak istiyorum. pazartesi akşamı CRINONE JEL e başlıyorum salı günü de PROGESTAN a başlıyorum. eşimle transfer öncesi tatile gitmek istiyoruz. bunların ikisini de vajinadan kullanacağım. acaba denize girmek problem olur mu? ya da transfer sonrası mı gitsek diye düşündük.... ama karar veremedikdoktoru sadece bunu sormak için aramaya çekindim.
pardon sanırım sen zaten tedavi aşamasını geçmişsin yada opu sonrası tatil düşünüyorsunuz.... o vakit durum biraz daha değişir ama ben yine de gidemezdim.....merhaba kızlar önümüzdeki cuma transferim olacak. size bi şey sormak istiyorum. pazartesi akşamı CRINONE JEL e başlıyorum salı günü de PROGESTAN a başlıyorum. eşimle transfer öncesi tatile gitmek istiyoruz. bunların ikisini de vajinadan kullanacağım. acaba denize girmek problem olur mu? ya da transfer sonrası mı gitsek diye düşündük.... ama karar veremedikdoktoru sadece bunu sormak için aramaya çekindim.
embrilog aradı, 4 yumurtam olgun şekildeymiş,2 tane boş çıkmış doktorumun tahmin ettiği gibi.... bu 4 taneden ikisi gayet iyi şekilde döllenmiş, diğerleri ile birlikte gözlemlenmeye devam ediyormuş ve salı günü transferim olacakmış bu şekilde giderlerse, pazartesi de arayıp bilgi vereceklermiş.... fakültede genelde 5. gün transferi yapılıyor diye duymuştum belki o yüzden bekletecekler bilemiyorum artık... bundan sonrası salıyı beklemek.... sonra hoooopppp bebişler göbişteeeeee
canlarım dualarınızı eksik etmeyin nolurrrr..... salıyı görsün embriyolarım ve de göbeğimde can bulurlar inşallahhhhh
bu etkisi ilacın işe yaradığını gösteriyormuş bi de sivilce yapabiliyormuş..
maalesef kötü etkileri var başka bir şeyi düzeltirken başka bir soruna sebep oluyor..
önceliğimiz anne olmak olduğundan tüylenmeyi göze alıyoruz
ayyyyy inşallah canım yaaa ne diyim ki :) bol bol dua et benim için olur muuuuuAyyy ne güzel haberler bunlar böyleeeecanım benim ikisi de can bulsun göbişinde inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?