2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Ay canııım çok güzel olur, inşallah okuya bilirler. Çünkü bende artık bebek istiyorum

ay kız sabah sabah güldürdün yaaa

harika fikir canım, inşallah okurlar..... ben yardımcı olamıycam malesef.... karnım da koynum da boş şimdilik; sadece şimdilik
Ay canııım çok güzel olur, inşallah okuya bilirler. Çünkü bende artık bebek istiyorum
bende bendeeeeee

CUMANIZ ............MUBAREK OLSUN...H A Y R L I .... S A B A H L A R.... Rabbim Seni bugün de dua edenlerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennet te gezenlerden eylesin! (Aminn) Hayırlı Cumalar.

harika fikir canım, inşallah okurlar..... ben yardımcı olamıycam malesef.... karnım da koynum da boş şimdilik; sadece şimdilik
bende bendeeeeee

göbüşü dolu dostlarım yardımcım olacaklardır

Anladım canım, haberlerini bekliyoruz.

embrilog aradı, 4 yumurtam olgun şekildeymiş,2 tane boş çıkmış doktorumun tahmin ettiği gibi.... bu 4 taneden ikisi gayet iyi şekilde döllenmiş, diğerleri ile birlikte gözlemlenmeye devam ediyormuş ve salı günü transferim olacakmış bu şekilde giderlerse, pazartesi de arayıp bilgi vereceklermiş.... fakültede genelde 5. gün transferi yapılıyor diye duymuştum belki o yüzden bekletecekler bilemiyorum artık... bundan sonrası salıyı beklemek.... sonra hoooopppp bebişler göbişteeeeee

canlarım dualarınızı eksik etmeyin nolurrrr..... salıyı görsün embriyolarım ve de göbeğimde can bulurlar inşallahhhhh

Son düzenleme:
merhaba kızlar önümüzdeki cuma transferim olacak. size bi şey sormak istiyorum. pazartesi akşamı CRINONE JEL e başlıyorum salı günü de PROGESTAN a başlıyorum. eşimle transfer öncesi tatile gitmek istiyoruz. bunların ikisini de vajinadan kullanacağım. acaba denize girmek problem olur mu? ya da transfer sonrası mı gitsek diye düşündük.... ama karar veremedik doktoru sadece bunu sormak için aramaya çekindim.

bence tedavi sırasında ve gebelik testine kadar tatile gitmemelisin..... tedavi sırasında sürekli kontrollerin olacak... sonrasında da biraz daha dikkatli davranman gereken bir devre, ben sürekli evde yatılması taraftarı değilim ancak tatile gitmek(yol açısından), denize girmek(enfeksiyon alma riskin olabilir mi bilemedim, ama ben korkardım açıkcası) bunları da yapamam herhalde..... haziran da geçen yıl aralık ayında alınmış bir tatilim vardı, doktor tedaviye başlamak istedi ben bir ay erteledim..... öyle söyliyim....

pardon sanırım sen zaten tedavi aşamasını geçmişsin yada opu sonrası tatil düşünüyorsunuz.... o vakit durum biraz daha değişir ama ben yine de gidemezdim.....

Ayyy ne güzel haberler bunlar böyleeee canım benim ikisi de can bulsun göbişinde inşallahhhhh

polen kullanıyorum bide mide agrısı yapıyor ki sorma ütüne bide ellerim ayaklarım davul gibi şişti(
eşim çocuk için ölüp gidecen diyor..ne yapayım yapmazsam içim rahatlamayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…