canım hayırlı olsunnnnnnnnnn:)darısı kese ve pıt pıtlara :)
canım 5-6 günde çok daha fazla artmış olması gerekli idi2 gün sonra yenile testi :) drun ne dedi canım :)
canım geçmiş olsun :) kaliteli sana tutunacak embriyoların olsun inşallah :)çıtır sarı hatun iyiymiş
canım biosteron bana iyi gelmişti :) inşallah sana da iyi gelir canımmmmmmmmmm
canım drun bişeycik olmaz demiş kendine eziyet yapma :) duaet :) bizde ediyoruzzzzz:) rabbim yardımcın olsun kucağında sevdirsin inşallah :)
pardon sanırım sen zaten tedavi aşamasını geçmişsin yada opu sonrası tatil düşünüyorsunuz.... o vakit durum biraz daha değişir ama ben yine de gidemezdim.....
bence tedavi sırasında ve gebelik testine kadar tatile gitmemelisin..... tedavi sırasında sürekli kontrollerin olacak... sonrasında da biraz daha dikkatli davranman gereken bir devre, ben sürekli evde yatılması taraftarı değilim ancak tatile gitmek(yol açısından), denize girmek(enfeksiyon alma riskin olabilir mi bilemedim, ama ben korkardım açıkcası) bunları da yapamam herhalde..... haziran da geçen yıl aralık ayında alınmış bir tatilim vardı, doktor tedaviye başlamak istedi ben bir ay erteledim..... öyle söyliyim....
embrilog aradı, 4 yumurtam olgun şekildeymiş,2 tane boş çıkmış doktorumun tahmin ettiği gibi.... bu 4 taneden ikisi gayet iyi şekilde döllenmiş, diğerleri ile birlikte gözlemlenmeye devam ediyormuş ve salı günü transferim olacakmış bu şekilde giderlerse, pazartesi de arayıp bilgi vereceklermiş.... fakültede genelde 5. gün transferi yapılıyor diye duymuştum belki o yüzden bekletecekler bilemiyorum artık... bundan sonrası salıyı beklemek.... sonra hoooopppp bebişler göbişteeeeee
canlarım dualarınızı eksik etmeyin nolurrrr..... salıyı görsün embriyolarım ve de göbeğimde can bulurlar inşallahhhhh
inşallah guzel haberler alırsınız canımmmmmm6günlük gonal f ve beraberinde(3.gonal f ile birlikte) 4 günlük cetrotide sonrası dün gece 23:30 da ovitrellemi uyguladım.
Yarın eşimi 8:30da alıyorlar, öncesinde Eşimin doktoru tekrar sperm analizi verin bir ümit dedi. Daha sonra 11:00de benim kontrolum var ve inşallah yumurta toplatma. Çok dua edin kızlar, inşallah canlı sperm bulunur, inşallah
6günlük gonal f ve beraberinde(3.gonal f ile birlikte) 4 günlük cetrotide sonrası dün gece 23:30 da ovitrellemi uyguladım.
Yarın eşimi 8:30da alıyorlar, öncesinde Eşimin doktoru tekrar sperm analizi verin bir ümit dedi. Daha sonra 11:00de benim kontrolum var ve inşallah yumurta toplatma. Çok dua edin kızlar, inşallah canlı sperm bulunur, inşallah
6günlük gonal f ve beraberinde(3.gonal f ile birlikte) 4 günlük cetrotide sonrası dün gece 23:30 da ovitrellemi uyguladım.
Yarın eşimi 8:30da alıyorlar, öncesinde eşimin doktoru tekrar sperm analizi verin bir ümit dedi. Daha sonra 11:00de benim kontrolum var ve inşallah yumurta toplatma. çok dua edin kızlar, inşallah canlı sperm bulunur, inşallah
Canim insallah ise yarar,bazen olmayacak diye korkuya kapilmiyor değilm yani.:18::18:
Sen nasılsın bebis nasıl??
embrilog aradı, 4 yumurtam olgun şekildeymiş,2 tane boş çıkmış doktorumun tahmin ettiği gibi.... bu 4 taneden ikisi gayet iyi şekilde döllenmiş, diğerleri ile birlikte gözlemlenmeye devam ediyormuş ve salı günü transferim olacakmış bu şekilde giderlerse, pazartesi de arayıp bilgi vereceklermiş.... fakültede genelde 5. gün transferi yapılıyor diye duymuştum belki o yüzden bekletecekler bilemiyorum artık... bundan sonrası salıyı beklemek.... sonra hoooopppp bebişler göbişteeeeee
canlarım dualarınızı eksik etmeyin nolurrrr..... salıyı görsün embriyolarım ve de göbeğimde can bulurlar inşallahhhhh
kızlar merak edenler için ürün elime ulaştı evde kullancam işyerindeyim çünkü80 tl g.gidiyordan aldım dün hemen sabah elimde oldu inşallah duyabilirim
Eki Görüntüle 1205454 Eki Görüntüle 1205455
BENİM ÇILĞINNN ANNE ADAYIMMMM GÜLE GÜLE KULANNN (hemen kardeşime yazacağım bu ürünüü)
kızlar merak edenler için ürün elime ulaştı evde kullancam işyerindeyim çünkü80 tl g.gidiyordan aldım dün hemen sabah elimde oldu inşallah duyabilirim
Kızlar nasılsınız nasıl geçti bayramınız...
Ben bol güneş altında bronz olma çabaları ile geçirdim lakin fazla beyaz olmamdan dolayı her zaman ki gibi 3 gün yetmedi bronz olmama ilk gün pembeleşene kadar kavruldumikinci gün yanıyorum kesin bu kez oldu dedim eve geldim pembeden kırmızıya dönmüşüm
3.gün artık bronz olma yolunda ilk adımımı atmışken deniz tatilim bitti
sitenin havuz başına kaldı artık bronz olma hedefim
Herkesler iyidir inşallah
hayirli cumalar ..iki tup bebek denemem oldu birinci denememde hamile kaldim hersey yolunda ydi taki 8.haftada kontrole gittigimde kalp atisini n durdugunu ogrendiksonra aradan zaman gectikten sonra dondurulmus embriyo denedik test gunu sonucum 31di var ama ikinci testimde degerim dustu en sonda 3.3 oldu kimyasal gebelik yasadim suan beklemedeyim kimyasal gebelikte adette gecikme oluyormu,...daha olmadim gecen ay 26siydi kontrole gitmedim degerim dusunce ...tekrar bastan denememiz olacak bu sefer allahim insallah hersey yolunda gider saglikli birsekilde kucagima za aliriz..genelde ilk teste degerin kac olursa iyi deger diyebiliriz...neyse arkadaslar hakkimizda hayirlisi olsiun adana baskentte tedavi goren varmi .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?