2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canim insallah ise yarar,bazen olmayacak diye korkuya kapilmiyor değilm yani.:18::18:
Sen nasılsın bebis nasıl??

pardon sanırım sen zaten tedavi aşamasını geçmişsin yada opu sonrası tatil düşünüyorsunuz.... o vakit durum biraz daha değişir ama ben yine de gidemezdim.....

canım benim yumurta toplama 2 ay önce oldu. transfer donmuş embriyolarla olacak haftaya cuma. biz transfer öncesi düşünmüştük ama pek de cesaret edemiyorum işte. hele transfer sonrası daha sıkıntı gibi... karar veremedik bi türlü

yumurta toplama işlemi 2 ay önce yapıldı transfer de cuma günü donmuşlarla yapılacak. önümüzde 1 haftamız var. bu 1 haftayı değerlendirelim diye düşünmüştük ama vajinal jel kullanacağım için enfeksiyondan korktum. transfer sonrası da hiç cesaret edemem diye düşünüyorum... çok kararsız kaldım. en kötü ihtimal bu yıl tatilden vazgeçeceğim bebeğim için :)

gözün aydınnnnnnndevamıda böyle güzel gelsin inş

6günlük gonal f ve beraberinde(3.gonal f ile birlikte) 4 günlük cetrotide sonrası dün gece 23:30 da ovitrellemi uyguladım.
Yarın eşimi 8:30da alıyorlar, öncesinde Eşimin doktoru tekrar sperm analizi verin bir ümit dedi. Daha sonra 11:00de benim kontrolum var ve inşallah yumurta toplatma. Çok dua edin kızlar, inşallah canlı sperm bulunur, inşallah

inşallah guzel haberler alırsınız canımmmmmm

hakkında hayırlısı olsun inşallah cnm... biz de en çok canlı sperm bulunmamamsından korkuyorduk ama Allaha şükür 10 tane dondurulmuş embriyomuz var şimdi... transferimiz de cumaya..... güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

rabbim yar ve yardımcınız olsun inş yüzünüzü güldürecek haberle geli,n canımm

Canim insallah ise yarar,bazen olmayacak diye korkuya kapilmiyor değilm yani.:18::18:
Sen nasılsın bebis nasıl??

canım o korku her zaman oluyor ben ardarda negatifleri alınca olmayacak herhalde dedim şimdide garantisi yok ama :) neyse tadını çıkaralım :) pek çıkartttırmıyor teyzesi tadını bütün gün halsizlik uyku ve bulantı debelenip gidiyorum bir de şu sıcak mahvoldum :) kızda böyle değildi daha azdı belirtiler bu epeyi hissettiriyor kendisini :) darısı sana canım :) inşallah olacak beynine olumlu sinyaller gönder :) ne zaman tedavi başlayacak canım :)

canım hersey yolunda gider ve kaliteli sana tutunacak embriyoların olsun inşallah :)

canım dualarımız seninle :) inşallah bebiş de gelecek o göbüşe :) hayırlısı ile transferin olur ve bebişin sana sıkı sıkı tutunur inşallah :)

kızlar merak edenler için ürün elime ulaştı evde kullancam işyerindeyim çünkü 80 tl g.gidiyordan aldım dün hemen sabah elimde oldu inşallah duyabilirim

BENİM ÇILĞINNN ANNE ADAYIMMMM GÜLE GÜLE KULANNN (hemen kardeşime yazacağım bu ürünüü )

ayy hiç sorma kafayı yiyorum en son 10.haftada kontrolum vardı benim 16.haftaya kadar nasıl dayancam dedim ve aldım az önce namaz arasında hemen denedim ve sonuç hüsran su sesinden başka bişey duyamadım alacaksa kaliteli bişey alsın yani sesi kulaklıktan değilde hoparlörden duyan bişey alsın kulaklığı deli etti beni

hayirli cumalar ..iki tup bebek denemem oldu birinci denememde hamile kaldim hersey yolunda ydi taki 8.haftada kontrole gittigimde kalp atisini n durdugunu ogrendik sonra aradan zaman gectikten sonra dondurulmus embriyo denedik test gunu sonucum 31di var ama ikinci testimde degerim dustu en sonda 3.3 oldu kimyasal gebelik yasadim suan beklemedeyim kimyasal gebelikte adette gecikme oluyormu,...daha olmadim gecen ay 26siydi kontrole gitmedim degerim dusunce ...tekrar bastan denememiz olacak bu sefer allahim insallah hersey yolunda gider saglikli birsekilde kucagima za aliriz..genelde ilk teste degerin kac olursa iyi deger diyebiliriz...neyse arkadaslar hakkimizda hayirlisi olsiun adana baskentte tedavi goren varmi .....

Çok şükür benim bayramım güzel geçti
Ben artık bronz olmakla uğraşmıyorum çünkü 1 kaç haftaya hemen acılıyorum o yüzden hiç güneşlenmiyorum :82:
En güzeli tatilin tadını çıkarmak hem zaten istanbulda sıcaktan bunalıyorum birde güneşlenirken niye bunalayım ki :111:

Çok güzel bi haber cnm inşallahhhhhhh salı günü tranferin olur zaman su gibi geçerde biran önce güzel haber alırsın

Kizlaaar bugun ignelere basladim nihayet... açılışı yaptik bakalim hayirlisi

Canım seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız benimde ilk tedavim kimyasal ikinci denememde düşükle sonuçlandı bebeğimin kesesini gördüm ama kalp atışını duymadım son anda kürtaj olmaktan kurtuldum

Benim kimyasal gebelikten sonra bi kaç haftaya adet oldum ama tam 1 ay kanamam oldu inşallah senin öyle olmaz
bence 1,2 haftaya adet olursun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…