Kizlaaar bugun ignelere basladim nihayet... açılışı yaptik bakalim hayirlisi
Tedavin başarıyla sonuçlanır inşallahhhhhh cnm
..Canım seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız benimde ilk tedavim kimyasal ikinci denememde düşükle sonuçlandı bebeğimin kesesini gördüm ama kalp atışını duymadım son anda kürtaj olmaktan kurtuldum
Benim kimyasal gebelikten sonra bi kaç haftaya adet oldum ama tam 1 ay kanamam oldu inşallah senin öyle olmaz
bence 1,2 haftaya adet olursun cnm
Canım seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız benimde ilk tedavim kimyasal ikinci denememde düşükle sonuçlandı bebeğimin kesesini gördüm ama kalp atışını duymadım son anda kürtaj olmaktan kurtuldum
Benim kimyasal gebelikten sonra bi kaç haftaya adet oldum ama tam 1 ay kanamam oldu inşallah senin öyle olmaz
bence 1,2 haftaya adet olursun cnm
6günlük gonal f ve beraberinde(3.gonal f ile birlikte) 4 günlük cetrotide sonrası dün gece 23:30 da ovitrellemi uyguladım.
Yarın eşimi 8:30da alıyorlar, öncesinde Eşimin doktoru tekrar sperm analizi verin bir ümit dedi. Daha sonra 11:00de benim kontrolum var ve inşallah yumurta toplatma. Çok dua edin kızlar, inşallah canlı sperm bulunur, inşallah
Valla bi o eksiktiBizdemi alsak şimdiden
Merhaba arkadaşlar biz de tüp bebek denicez izmirde su hastanesin de adetimi bekliyoruz ilaçlara başlamak için ama hala adet olmadim 3 4 gün gecikti sıkıntıdan patkamak üzereyimizmir su hastanesin de tüp bebek deniyen var mı arkadaşlar?
embrilog aradı, 4 yumurtam olgun şekildeymiş,2 tane boş çıkmış doktorumun tahmin ettiği gibi.... bu 4 taneden ikisi gayet iyi şekilde döllenmiş, diğerleri ile birlikte gözlemlenmeye devam ediyormuş ve salı günü transferim olacakmış bu şekilde giderlerse, pazartesi de arayıp bilgi vereceklermiş.... fakültede genelde 5. gün transferi yapılıyor diye duymuştum belki o yüzden bekletecekler bilemiyorum artık... bundan sonrası salıyı beklemek.... sonra hoooopppp bebişler göbişteeeeee
canlarım dualarınızı eksik etmeyin nolurrrr..... salıyı görsün embriyolarım ve de göbeğimde can bulurlar inşallahhhhh
durum farklıymış... bilemedim vallahi, Allah yardımcın olsun....canım benim yumurta toplama 2 ay önce oldu. transfer donmuş embriyolarla olacak haftaya cuma. biz transfer öncesi düşünmüştük ama pek de cesaret edemiyorum işte. hele transfer sonrası daha sıkıntı gibi... karar veremedik bi türlü
inşallah canım yaaaa..... dua edin nolurrrrgözün aydınnnnnnndevamıda böyle güzel gelsin inş
canım sağol, inşallah güzel haberlerle sonuçlanıp sağlıkla kucağıma alabilirimmmmcanım dualarımız seninle :) inşallah bebiş de gelecek o göbüşe :) hayırlısı ile transferin olur ve bebişin sana sıkı sıkı tutunur inşallah :)
sağol canım benimmmmm inşallahhhhÇok güzel bi haber cnm inşallahhhhhhh salı günü tranferin olur zaman su gibi geçerde biran önce güzel haber alırsın
Allah hayırla sonuçlandırsın tatlımmmmmKizlaaar bugun ignelere basladim nihayet... açılışı yaptik bakalim hayirlisi
inşallah tatlımmmmmcanimm benimm harika bi haber..insallah ikiside transfer edilir cnm.. once gobisine sonrada kucagina gelsin:))
Hadi yabiz de bingölden geliyoruz.. Çok araştırmadik tanidikta kalıyoruz su hastanesi eve cok yakın..bide kaldigimz akraba da tüp bebek yaptırmış istanbul su hastanesinde ondan dolayı burdayız.. sizin tutmama sebebi neydi acaba ?
oooooooo..... sen bursadan vaz mı geçtin????Kayseri Acıbadem de tedavi gören varmı:26:
oooooooo..... sen bursadan vaz mı geçtin????
hayırlı olsun cnm gözünaydın....kızlarrrrrrrrrrrr olduuuuuu tuttu allahım ol dedi oldu. hcg dün 13. günde 225 bugün 14.gün 336 . çok mutluyum şoktayımmmmmmmmmmmm
inşlh bişey olmaz sen gönlünü ferah tut... dualarımdasın..Merhqba kizlar..ne zamandir giremedim..pozitif alan arkadaslarimi tebrik ediyorum..negatif alan canlarim varsa ki insaallah yoktur Rabbim tez vakitte yollasin kuzularinizi..gelelim bana..normalde yarin olan kese muayeneme bugun apar topar gittik..sabah yedi wc sonrasi peceteye camur gbi bulasan ve devam eden akintiyla aklimiz basimizdan cikti.
siz dusunun ne panik ne aglama..kseyi gormeden dusuk yapiom korkusu..Allahim hemen sekizde dr umu aradim Allah razi olsun ondan hemen gel bakalim bise yoktur herkesde oluo dedi..nese benden hemen kan aldilar ve allttan muayene etti..keseyi hemen gorduk cok sukur..dr um kan degerine bakmam daha kese ok guzel gorundu dedi..bu arada 5+2 deyim su an.kesenin yaninda kanama alani var dedi..bu gelio eski kan dedi dokulecek icin rahat olsun bise olmaz falan dedi..ama iste gel bana anlat..cok kotu her wc ye gidisimde kirmiziya dondu mu die kendimi yemek..kalp atimi icin hqftaya gidcem insaallah kuzum beni birakmaz...dua edi kizlarrr...
hayırlı olsun cnm inşlh kaliteli yumoşalrın bebeğini sana getirir......embrilog aradı, 4 yumurtam olgun şekildeymiş,2 tane boş çıkmış doktorumun tahmin ettiği gibi.... bu 4 taneden ikisi gayet iyi şekilde döllenmiş, diğerleri ile birlikte gözlemlenmeye devam ediyormuş ve salı günü transferim olacakmış bu şekilde giderlerse, pazartesi de arayıp bilgi vereceklermiş.... fakültede genelde 5. gün transferi yapılıyor diye duymuştum belki o yüzden bekletecekler bilemiyorum artık... bundan sonrası salıyı beklemek.... sonra hoooopppp bebişler göbişteeeeee
canlarım dualarınızı eksik etmeyin nolurrrr..... salıyı görsün embriyolarım ve de göbeğimde can bulurlar inşallahhhhh
i,nşl bıol kaliteli spermler bulunurrr....6günlük gonal f ve beraberinde(3.gonal f ile birlikte) 4 günlük cetrotide sonrası dün gece 23:30 da ovitrellemi uyguladım.
Yarın eşimi 8:30da alıyorlar, öncesinde Eşimin doktoru tekrar sperm analizi verin bir ümit dedi. Daha sonra 11:00de benim kontrolum var ve inşallah yumurta toplatma. Çok dua edin kızlar, inşallah canlı sperm bulunur, inşallah
hayırlı olsun tedavin...Kizlaaar bugun ignelere basladim nihayet... açılışı yaptik bakalim hayirlisi
senin için en hayırlısı neresiyse orası olsun canımmmmaraştırma halindeyim bebeğim orda da akraba çok bugün bi tanıdık aradi burayı da düşün dedi bende hemen araştırmaya koyuldum araştırmacı kilmigimle topik topik geziyorum
inşallahhhhhhhhhhayırlı olsun cnm gözünaydın....
inşlh bişey olmaz sen gönlünü ferah tut... dualarımdasın..
hayırlı olsun cnm inşlh kaliteli yumoşalrın bebeğini sana getirir......
i,nşl bıol kaliteli spermler bulunurrr....
hayırlı olsun tedavin...
senin için en hayırlısı neresiyse orası olsun canımmmm
Çok şükür benim bayramım güzel geçti
Ben artık bronz olmakla uğraşmıyorum çünkü 1 kaç haftaya hemen acılıyorum o yüzden hiç güneşlenmiyorum :82:
En güzeli tatilin tadını çıkarmak hem zaten istanbulda sıcaktan bunalıyorum birde güneşlenirken niye bunalayım ki :111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?