2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Merhaba arkadaşlar biz de tüp bebek denicez izmirde su hastanesin de adetimi bekliyoruz ilaçlara başlamak için ama hala adet olmadim 3 4 gün gecikti sıkıntıdan patkamak üzereyim izmir su hastanesin de tüp bebek deniyen var mı arkadaşlar?

..
gecmis olsun insllah bundan sonra si hersey yolunda gider bekliyorum bakim olacam zaar herseyin hayirlisi

cnm sen 5 li trombofili paneline baktirmadiysan mutlaka baktir... kimyasal gebelik yada ilerleyemeyen gebeliklerde, dusuklerde bakiliyor.. sendede kimyasal ve dusuk olustu..
ben gecen aylarda cerrahpasada yaptirdim bende homozigot mutasyonu cikti.. transferden doguma kadar 9 ay hergun clexan igne kullanacagim yoksa dusuk olur yada bebek gelismezmis...zaten cerrahpasa tip fak genetik bolumude, genetik raporunun altina doguma kadar kan sulandirici ve folbiol kullanmam gerektigini yoksa dusuk yapacagimi bebegin gelismeyecegini yazmis.. memoriala mail attim oradaki doktorumda ayni seyleri soyledi.. gerci doktor bisey demesede testin altinda hersey yaziyor..
col uzuldum ama en azindan bi sorunumu daha ogrendim...

Son düzenleme:

biliyorsun dualarim seninle canim benim.. Allaha emanet ol.. bolca yumosun dollensin.. hersey gonlunce gelissin..

Bizdemi alsak şimdiden
Valla bi o eksikti onuda alalım kuzum

Ben varım2.ve 3.deneme orda oldu malesef negatif ama Nuray hanim çok iyi bitanedir 4.denemeyi ekimde izmir dışında denicem

canimm benimm harika bi haber..insallah ikiside transfer edilir cnm.. once gobisine sonrada kucagina gelsin:))

Hadi ya biz de bingölden geliyoruz.. Çok araştırmadik tanidikta kalıyoruz su hastanesi eve cok yakın..bide kaldigimz akraba da tüp bebek yaptırmış istanbul su hastanesinde ondan dolayı burdayız.. sizin tutmama sebebi neydi acaba ?

durum farklıymış... bilemedim vallahi, Allah yardımcın olsun....
gözün aydınnnnnnndevamıda böyle güzel gelsin inş
inşallah canım yaaaa..... dua edin nolurrrr

canım dualarımız seninle :) inşallah bebiş de gelecek o göbüşe :) hayırlısı ile transferin olur ve bebişin sana sıkı sıkı tutunur inşallah :)
canım sağol, inşallah güzel haberlerle sonuçlanıp sağlıkla kucağıma alabilirimmmm

Çok güzel bi haber cnm inşallahhhhhhh salı günü tranferin olur zaman su gibi geçerde biran önce güzel haber alırsın
sağol canım benimmmmm inşallahhhh

Kizlaaar bugun ignelere basladim nihayet... açılışı yaptik bakalim hayirlisi
Allah hayırla sonuçlandırsın tatlımmmmm

canimm benimm harika bi haber..insallah ikiside transfer edilir cnm.. once gobisine sonrada kucagina gelsin:))
inşallah tatlımmmmm

Bizim embriyolar 2.güne kadar girebiliyor sanırım kalite kötü morfoloji sorunumuz var oyüzden imsi cihazı olan yere gidicem bursa Acıbademi düşünüyorum nuray hanim çok iyi ilgili orayı emriyoskop var diye tercih etmiştik nasip değilmiş benle beraber o gün 2 kişi pozitif almıştı ins canım senden de güzel haberler bekliyoruz bizi habersiz bırakma

oooooooo..... sen bursadan vaz mı geçtin????

araştırma halindeyim bebeğim orda da akraba çok bugün bi tanıdık aradi burayı da düşün dedi bende hemen araştırmaya koyuldum araştırmacı kilmigimle topik topik geziyorum

kızlarrrrrrrrrrrr olduuuuuu tuttu allahım ol dedi oldu. hcg dün 13. günde 225 bugün 14.gün 336 . çok mutluyum şoktayımmmmmmmmmmmm
hayırlı olsun cnm gözünaydın....
inşlh bişey olmaz sen gönlünü ferah tut... dualarımdasın..

hayırlı olsun cnm inşlh kaliteli yumoşalrın bebeğini sana getirir......

i,nşl bıol kaliteli spermler bulunurrr....
Kizlaaar bugun ignelere basladim nihayet... açılışı yaptik bakalim hayirlisi
hayırlı olsun tedavin...

inşallahhhhhhhhh

Bende bronz olayım diye uğraştığımı bu yaşıma geldim hiiççç bilmem hatırlamam bu sene noldu bana bilemeyrum
Yanıyoruz sıcaktan derken bi de güneşin altında uzanmak ne kadar mantıklı orasıda ayrı bir konu

İnşallah canım senin de güzel haberlerini alırız :) :) tsk ederim ilgilendigin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…