2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
cancağızım sen ne ara opu oldun bi de transfer aşamasına geldin bayram üzeri ne işler halletmişsin öyle...
salı günü kuzularınla buluşuyorsun ve artık anne oluyorsun

cancağızım sen ne ara opu oldun bi de transfer aşamasına geldin bayram üzeri ne işler halletmişsin öyle...
salı günü kuzularınla buluşuyorsun ve artık anne oluyorsun

Egunalll canim sana sorim benim trsnsfr oldu 1 hafta oldu cirinon jel ve clexane igne kullaniyorum karnimmm davul gibi sissi ilaclarmi yapiyor acaba cok sistim daha 1 haftada normalmiki

Egunalll canim sana sorim benim trsnsfr oldu 1 hafta oldu cirinon jel ve clexane igne kullaniyorum karnimmm davul gibi sissi ilaclarmi yapiyor acaba cok sistim daha 1 haftada normalmiki

toplamadan önceki son e2 değerini bilsem daha rahat yorumlardım...
ohss gibi duruyor anlattığın ama hafif şiddetli gibi..
gerçekten ohss nedenli bu sorunları yaşıyorsan sevinelim bence..
çünkü transferden sonra ohss olmak gebelik habercisidir..
ohss yi tetikleyen bhcg hormonunun artışıdır bu da gebelik demektir...

Yaaaaaaa dur e2 degerime bakim gelim hwmismiyim kiiiiiii

En son toplamadan 2 gun once bakilmisti 1611 mis e2- 0.916 pregesteronummus ve 1.90 da lh mis nasil acaba ki

En son toplamadan 2 gun once bakilmisti 1611 mis e2- 0.916 pregesteronummus ve 1.90 da lh mis nasil acaba ki

bu değerle ohss olman zor ama az da olsa ihtimal var tabii..
büyük olasılık ilaçların yan etkisini yaşıyorsun tatlım..
umarım asıl sebebi gebeliktir

bu değerle ohss olman zor ama az da olsa ihtimal var tabii..
büyük olasılık ilaçların yan etkisini yaşıyorsun tatlım..
umarım asıl sebebi gebeliktir

Himmmm degerlerim iyimi ki karnim cooookkk sisti patlicammmmm yarin dr gitcem ama tup bebekcim degil normal doktor korkuyorummmmmm yaaa garip gurip agrilarim var bide tirstim iice insallah yolundadir hersey canimmmm teekkur ederim sana her zaman cvp verdin bana cok sagolll sevgilerrr opuuorum seniiii

Bronz editimözledim kız seni
Paşalar nasıl beraber mi geldiniz :26:

herkese günaydınnnnnnnnnn
güzel günlerin başlangıcı olsun bugünnnnnnnnnnnn

Günaydın kızlar....mutlu huzurlu ve serin bir haftasonu diliyorum....

Şaka gibi güle güle kullan cnm
Kullandığın zamanda sonucu yazmayı unutma sakın

canım sağol :))) dün kullandım ama duyamadım hemen soluğu hastanede aldım hamdolsun bebek iyiymiş biraz büyüsün öyle kullanırım artık :)))

Günaydın kızlar
Normalde kontrolüm 2 hafta sonraydı ama ben dün doktoru ikna ettim ve bugün gidiyorum

Canımcım 5 li trombofil ne ? ben daha önceden genetik testi yaptırmıştım onda pıhtı sorunu çıkmıştı tedavi sırasında bana süleymanda ulun da clexan iğne vermişti :26:

Günaydın hatunlar ben geldim:) tatil bitti dönüş başladı ptsi evimize gidiyoruz çok şükür Allahın izniyle nasılsınız bakalim:)

Amannnnn hatun dediğin beyaz tenli olur
( Aramızda kalsın kimseye söyleme bronz tenli hatunlarıda kıskanmıyor değilim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…