cancağızım sen ne ara opu oldun bi de transfer aşamasına geldin bayram üzeri ne işler halletmişsin öyle...
salı günü kuzularınla buluşuyorsun ve artık anne oluyorsun
Egunalll canim sana sorim benim trsnsfr oldu 1 hafta oldu cirinon jel ve clexane igne kullaniyorum karnimmm davul gibi sissi ilaclarmi yapiyor acaba cok sistim daha 1 haftada normalmiki
Yaaaaaaa dur e2 degerime bakim gelim hwmismiyim kiiiiiiitoplamadan önceki son e2 değerini bilsem daha rahat yorumlardım...
ohss gibi duruyor anlattığın ama hafif şiddetli gibi..
gerçekten ohss nedenli bu sorunları yaşıyorsan sevinelim bence..
çünkü transferden sonra ohss olmak gebelik habercisidir..
ohss yi tetikleyen bhcg hormonunun artışıdır bu da gebelik demektir...
En son toplamadan 2 gun once bakilmisti 1611 mis e2- 0.916 pregesteronummus ve 1.90 da lh mis nasil acaba kitoplamadan önceki son e2 değerini bilsem daha rahat yorumlardım...
En son toplamadan 2 gun once bakilmisti 1611 mis e2- 0.916 pregesteronummus ve 1.90 da lh mis nasil acaba ki
bu değerle ohss olman zor ama az da olsa ihtimal var tabii..
büyük olasılık ilaçların yan etkisini yaşıyorsun tatlım..
umarım asıl sebebi gebeliktir
toplamadan önceki son e2 değerini bilsem daha rahat yorumlardım...
Şaka gibi güle güle kullan cnm
Kullandığın zamanda sonucu yazmayı unutma sakın
oo en iyisi cnm miniği göresin geldi demek kiGünaydın kızlar
Normalde kontrolüm 2 hafta sonraydı ama ben dün doktoru ikna ettim ve bugün gidiyorum
cnm sen 5 li trombofili paneline baktirmadiysan mutlaka baktir... kimyasal gebelik yada ilerleyemeyen gebeliklerde, dusuklerde bakiliyor.. sendede kimyasal ve dusuk olustu..
ben gecen aylarda cerrahpasada yaptirdim bende homozigot mutasyonu cikti.. transferden doguma kadar 9 ay hergun clexan igne kullanacagim yoksa dusuk olur yada bebek gelismezmis...zaten cerrahpasa tip fak genetik bolumude, genetik raporunun altina doguma kadar kan sulandirici ve folbiol kullanmam gerektigini yoksa dusuk yapacagimi bebegin gelismeyecegini yazmis.. memoriala mail attim oradaki doktorumda ayni seyleri soyledi.. gerci doktor bisey demesede testin altinda hersey yaziyor..
col uzuldum ama en azindan bi sorunumu daha ogrendim...
Bende bronz olayım diye uğraştığımı bu yaşıma geldim hiiççç bilmem hatırlamam bu sene noldu bana bilemeyrum
Yanıyoruz sıcaktan derken bi de güneşin altında uzanmak ne kadar mantıklı orasıda ayrı bir konu
Günaydın hatunlar ben geldim:) tatil bitti dönüş başladı ptsi evimize gidiyoruz çok şükür Allahın izniylenasılsınız bakalim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?