2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Nasl sen şimdi bebeğin kalp atışını duymadın diye hemen doktora mı gittin

aslında tam öyle değil bayramdan beri kasık ağrısı çekiyordum gidim dedim iyiki gitmişim doktor kasılmaların var dedi kesinlikle istirahat edeceksin dedi.bende zaten yeni işe dönmüştüm bugün kimse yok pazartesi patronla konuşup hemen çıkcam işten..

Oyyyy deme
Çook geçmiş olsun cnm benim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım şişlik normal daha opudan itibaren ben de şişmeye başladım transferden sonra arttı altı aylık gibiydi uçağa almak için rapor istediler benden :)) şuan 7. Haftamdayım indi hiç bişey kalmadı. Yalnız kendini iyi dinle ohss olduğunda yatakta sağa sola dönerken şişede su varmış gibi olması gerekiyormuş ve göğüs kafesinin alt yanlarında şişlik. Eğer bu şekilde ve nefes alamaz hissedersen doktora git korkma sakın ilaçla bile geçiyormuş . Hem de olursa bebeğin habercisi onlar için her yol mübah :))

Oyyyy deme
Çook geçmiş olsun cnm benim

allah razı olsun canım gitmesem haberim olmayacaktı ya iyiki gitmişim :))) bu arada rabbimden diliyorum inşallah bu sene bbeğin tekrar gelir sana ve inşallah hiç gitmez aminnnnnnnnnnn

Ne gezdin be blgk
Çok şükür iyiyiz sen nasılsın cnmm

Valla iyi oluyo bana tedavi öncesi:) tedavime de insallah bi buçuk ay kaldı Allahım hepimizin tedavilerini hayırlısıyla bebisle sonuçlandırsın

allah razı olsun canım gitmesem haberim olmayacaktı ya iyiki gitmişim :))) bu arada rabbimden diliyorum inşallah bu sene bbeğin tekrar gelir sana ve inşallah hiç gitmez aminnnnnnnnnnn

Canımsın sen yaaaaa duana içten kocaman aminnnnnn diyorum
Şuan suratımda koca bi gülümseme oluştu :)))))

Valla iyi oluyo bana tedavi öncesi:) tedavime de insallah bi buçuk ay kaldı Allahım hepimizin tedavilerini hayırlısıyla bebisle sonuçlandırsın

Bende Allah kısmet ederse 11 Ağustos'ta tatile gidicem ondan sonra tedaviye başlarım inşallah :))

Bende Allah kısmet ederse 11 Ağustos'ta tatile gidicem ondan sonra tedaviye başlarım inşallah :))

Oy önce moral sonra tedavi ve bebis insallah tatlmm:) eylül hamisleri olacz Allahın izniyle:)

Canımsın sen yaaaaa duana içten kocaman aminnnnnn diyorum
Şuan suratımda koca bi gülümseme oluştu :)))))

yerim seni :)) herşeyin başı kısmet tatile gidiyormuşsun belki tatilde kafanı dağıtırsan iyi olur :)) bu arada 2.tedavimde gebeliği öğrenene kadar meryem ana otunu hiç göğsümün üstünden çıkarmadım herkese sanada tavsiye ederim :)

geçmiş olsun canım aman dikkat et zaten zor hamile kalıyoruz bari sonrasında dikkat edelim.ben de dün iğnelere başladım kaç gün iğne vurulacağım senin bilgin vardır canım... gonal f 225 doz başladım bir de menogon yazmışlardı o da over azlığında veriliyormuş.o da üç tane..günlük 3 doz 1 su dedi.kalçadan ama gonal f kaç gün acaba ?

Canımcım meryem ana otu ne nerden alabilirim ?

çok sağol bitanem dediğin gibi zaten zor sahip oluyoruz para için onu bırakmam ...ben puregon 150+menopur 2 toz 1 su ile başladım toplam 11 gün sürdü benmki 13.günde opu olmuştum ikiside göbektendi benmki.hadi bismillah inşallah sonu güzel olur ya

Canımcım meryem ana otu ne nerden alabilirim ?

annem bana umreden getirmişti ama aktarlarda satılıyor gördüm dur resmini yüklimde aynen ondan al..sağ göğsümün üstünde taşıdım.ufak bir parçasını küçük bir bez parçasına sar sağ göğsüne koy banyo hariç hiç çıkarma.ta ki gebeliği öğrenene kadar.öğrendiğin an çıkar :)

Bebis iyiymiş çok şükür tatlm:) meryem ana otunu duymuştum bende canim tedaviye başladığında mi taktın üstüne canim?

Bebis iyiymiş çok şükür tatlm:) meryem ana otunu duymuştum bende canim tedaviye başladığında mi taktın üstüne canim?

canım allah razı olsun darısı başına inşallah :))) bu otu açıkçası ben tüpten önceki ay taktım belki kendiliğinden gebelik olur diye ama olmadı.bende tüpe başladığım gün taktım gebeliği öğrenene kadar çıkarmadım :)))

Ay bende var daha yeni geldi kuzum sence tedavide mi koyayım yoksa hemen mi:26:birde bu otla başka ne yapılıyor:26:

Ay bende var daha yeni geldi kuzum sence tedavide mi koyayım yoksa hemen mi:26:birde bu otla başka ne yapılıyor:26:

ben tedaviden bi ay önce başladım koymaya sen şimdiden koy banyo harici çıkarma.bu arada suyunu için falan dediler ama suyu içilmiyor ertesi gün kokuyor su.bende sadece dua ederek taşıdım o kadar :)

Kızlar dualarınız için Allah razı olsun, Rabbim herkese sağlıklı evlatlar versin. Biz mikrotesemizi olduk, ne yazık ki sperm bulunamadı. Nasip böyleymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…