canım sağol :))) dün kullandım ama duyamadım hemen soluğu hastanede aldım hamdolsun bebek iyiymiş biraz büyüsün öyle kullanırım artık :)))
Nasl sen şimdi bebeğin kalp atışını duymadın diye hemen doktora mı gittin
aslında tam öyle değil bayramdan beri kasık ağrısı çekiyordum gidim dedim iyiki gitmişim doktor kasılmaların var dedi kesinlikle istirahat edeceksin dedi.bende zaten yeni işe dönmüştümbugün kimse yok pazartesi patronla konuşup hemen çıkcam işten..
Himmmm degerlerim iyimi ki karnim cooookkk sisti patlicammmmm yarin dr gitcem ama tup bebekcim degil normal doktor korkuyorummmmmm yaaa garip gurip agrilarim var bide tirstim iice insallah yolundadir hersey canimmmm teekkur ederim sana her zaman cvp verdin bana cok sagolll sevgilerrr opuuorum seniiii
Oyyyy deme
Çook geçmiş olsun cnm benim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne gezdin be blgk
Çok şükür iyiyiz sen nasılsın cnmm
allah razı olsun canım gitmesem haberim olmayacaktı ya iyiki gitmişim :))) bu arada rabbimden diliyorum inşallah bu sene bbeğin tekrar gelir sana ve inşallah hiç gitmez aminnnnnnnnnnn
Valla iyi oluyo bana tedavi öncesi:) tedavime de insallah bi buçuk ay kaldı Allahım hepimizin tedavilerini hayırlısıyla bebisle sonuçlandırsın
Bende Allah kısmet ederse 11 Ağustos'ta tatile gidicem ondan sonra tedaviye başlarım inşallah :))
Canımsın sen yaaaaa duana içten kocaman aminnnnnn diyorum
Şuan suratımda koca bi gülümseme oluştu :)))))
Oy önce moral sonra tedavi ve bebis insallah tatlmm:) eylül hamisleri olacz Allahın izniyle:)
aslında tam öyle değil bayramdan beri kasık ağrısı çekiyordum gidim dedim iyiki gitmişim doktor kasılmaların var dedi kesinlikle istirahat edeceksin dedi.bende zaten yeni işe dönmüştümbugün kimse yok pazartesi patronla konuşup hemen çıkcam işten..
yerim seni :)) herşeyin başı kısmet tatile gidiyormuşsun belki tatilde kafanı dağıtırsan iyi olur :)) bu arada 2.tedavimde gebeliği öğrenene kadar meryem ana otunu hiç göğsümün üstünden çıkarmadım herkese sanada tavsiye ederim :)
geçmiş olsun canım aman dikkat et zaten zor hamile kalıyoruz bari sonrasında dikkat edelim.ben de dün iğnelere başladım kaç gün iğne vurulacağım senin bilgin vardır canım... gonal f 225 doz başladım bir de menogon yazmışlardı o da over azlığında veriliyormuş.o da üç tane..günlük 3 doz 1 su dedi.kalçadan ama gonal f kaç gün acaba ?
Canımcım meryem ana otu ne nerden alabilirim ?
yerim seni :)) herşeyin başı kısmet tatile gidiyormuşsun belki tatilde kafanı dağıtırsan iyi olur :)) bu arada 2.tedavimde gebeliği öğrenene kadar meryem ana otunu hiç göğsümün üstünden çıkarmadım herkese sanada tavsiye ederim :)
Bebis iyiymiş çok şükür tatlm:) meryem ana otunu duymuştum bende canim tedaviye başladığında mi taktın üstüne canim?
annem bana umreden getirmişti ama aktarlarda satılıyor gördüm dur resmini yüklimde aynen ondan al..sağ göğsümün üstünde taşıdım.ufak bir parçasını küçük bir bez parçasına sar sağ göğsüne koy banyo hariç hiç çıkarma.ta ki gebeliği öğrenene kadar.öğrendiğin an çıkar :)
Eki Görüntüle 1206206
Ay bende var daha yeni geldi kuzum sence tedavide mi koyayım yoksa hemen mi:26:birde bu otla başka ne yapılıyor:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?