biliyorsun dualarim seninle canim benim.. Allaha emanet ol.. bolca yumosun dollensin.. hersey gonlunce gelissin..
hayırlı olsun cnm gözünaydın....
inşlh bişey olmaz sen gönlünü ferah tut... dualarımdasın..
hayırlı olsun cnm inşlh kaliteli yumoşalrın bebeğini sana getirir......
i,nşl bıol kaliteli spermler bulunurrr....
hayırlı olsun tedavin...
kızlar dualarınız için allah razı olsun, rabbim herkese sağlıklı evlatlar versin. Biz mikrotesemizi olduk, ne yazık ki sperm bulunamadı. Nasip böyleymiş.
Bişi oldu diye aklım gitti korkuttun beni yaaaaa
doktor bişi olmaz diyor kuzum korkma azıcıkta olsa içiin rahat etsin lütfen bebişin etkilenmesin
Kızlar dualarınız için Allah razı olsun, Rabbim herkese sağlıklı evlatlar versin. Biz mikrotesemizi olduk, ne yazık ki sperm bulunamadı. Nasip böyleymiş.
Canım şişlik normal daha opudan itibaren ben de şişmeye başladım transferden sonra arttı altı aylık gibiydi uçağa almak için rapor istediler benden :)) şuan 7. Haftamdayım indi hiç bişey kalmadı. Yalnız kendini iyi dinle ohss olduğunda yatakta sağa sola dönerken şişede su varmış gibi olması gerekiyormuş ve göğüs kafesinin alt yanlarında şişlik. Eğer bu şekilde ve nefes alamaz hissedersen doktora git korkma sakın ilaçla bile geçiyormuş . Hem de olursa bebeğin habercisi onlar için her yol mübah :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Seninle iki gün aramız var :) bende 5+4 oldum :)) Cumartesi gidecem bende. Bakalım keseyi üstten görebilecek mı bazıları kalp atışınıda duyarsın diyorlar ...
Ensum bizim ameliyat olumsuz geçti, tedavi iptal oldu. Sağlık olsun
Insaallah hayirli haberlerle geleceksin cnm..hadi bakalim senin ikizler pit pit lari da gosterir in saallah
Saol kuzucum gecti gbi sariya dondu..ama cok korkuttu beni..kuzucum sen kese icin gittiginde meleginin pit pitlarini da duymustun..kac arti kactaydin cnm..canım hayırlı olsunnnnnnnnnn:)darısı kese ve pıt pıtlara :)
canım 5-6 günde çok daha fazla artmış olması gerekli idi2 gün sonra yenile testi :) drun ne dedi canım :)
canım geçmiş olsun :) kaliteli sana tutunacak embriyoların olsun inşallah :)çıtır sarı hatun iyiymiş
canım biosteron bana iyi gelmişti :) inşallah sana da iyi gelir canımmmmmmmmmm
canım drun bişeycik olmaz demiş kendine eziyet yapma :) duaet :) bizde ediyoruzzzzz:) rabbim yardımcın olsun kucağında sevdirsin inşallah :)
cnm sen 5 li trombofili paneline baktirmadiysan mutlaka baktir... kimyasal gebelik yada ilerleyemeyen gebeliklerde, dusuklerde bakiliyor.. sendede kimyasal ve dusuk olustu..
ben gecen aylarda cerrahpasada yaptirdim bende homozigot mutasyonu cikti.. transferden doguma kadar 9 ay hergun clexan igne kullanacagim yoksa dusuk olur yada bebek gelismezmis...zaten cerrahpasa tip fak genetik bolumude, genetik raporunun altina doguma kadar kan sulandirici ve folbiol kullanmam gerektigini yoksa dusuk yapacagimi bebegin gelismeyecegini yazmis.. memoriala mail attim oradaki doktorumda ayni seyleri soyledi.. gerci doktor bisey demesede testin altinda hersey yaziyor..
col uzuldum ama en azindan bi sorunumu daha ogrendim...
Kizlar ya be ohss oldum siz ne guzel ole olmamisiniz demiiiiiiii cok sisti karnimmmmm uffff korkuyommm
Bendede homozigot mutasyon var.burda gittim fakültede ki doktor igne vermedi.hap kullan dedi.şerefsizler.3 gündür kanamam var bebek gidiyor sanırım...çıldırıcam ya...
Cnm ben mini ohss oldum..doktorum riske atmadi transferi yapmadi..3.gun dondurup bir sonraki adetle 4.gun transfer etti..benim de sismisti opu dan sonra...adetle gecfi..ama sen transfer oldugun icin ve ohss oldgun icin dr unda demis hamis olma ihtimalin yuksek
canım allah razı olsun darısı başına inşallah :))) bu otu açıkçası ben tüpten önceki ay taktım belki kendiliğinden gebelik olur diye ama olmadı.bende tüpe başladığım gün taktım gebeliği öğrenene kadar çıkarmadım :)))
Peki bu ohss hamilelige zararli bisimi bebege falan zarar verirmi
Kizlar ya be ohss oldum siz ne guzel ole olmamisiniz demiiiiiiii cok sisti karnimmmmm uffff korkuyommm
canım allah razı olsun darısı başına inşallah :))) bu otu açıkçası ben tüpten önceki ay taktım belki kendiliğinden gebelik olur diye ama olmadı.bende tüpe başladığım gün taktım gebeliği öğrenene kadar çıkarmadım :)))
Insaallah hayirli haberlerle geleceksin cnm..hadi bakalim senin ikizler pit pit lari da gosterir in saallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?