2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kizlarrrrrr selammmm...guzel bi haftasonu gecirin emi..napionuzzz..ben igneye gidip geliom sadece wc ye kalkiom hep yatiommm..malum kahverengi lekelr korkuttu beni..ama gecti bu sabah itibariyle galibaa

Saol cnm Allah razi olsun..gecti gbi akinti cok sukurrrrrr...

Bişi oldu diye aklım gitti korkuttun beni yaaaaa
doktor bişi olmaz diyor kuzum korkma azıcıkta olsa içiin rahat etsin lütfen bebişin etkilenmesin

Ahhhh be kuzucumm beni gorsen ne yapacagimi sasirdimm..dr un dedigi gbi oldu cok sukur gecti galiba artik sarimtirak akinti gelio...kalp atimini bi duysam biraz dha rahatliycam..sen tatildesin demi kuzum eylul de basliosun tedaviye..hayirlisiyla son olacak Allahin izniyle bebisini alacaksin kucagna cnm

Kızlar dualarınız için Allah razı olsun, Rabbim herkese sağlıklı evlatlar versin. Biz mikrotesemizi olduk, ne yazık ki sperm bulunamadı. Nasip böyleymiş.

Canim cok uzuldum ne diyecegimi bilemedim..Rabbim mucizesini sana en beklemedigin anda nasip etsin insaallah...

:)))) ay insallah bende senin gibi iyilesirim yani senonde ohss dimi . Evet yaaa dr aradim oh oh hamilesin o zamn ne ii diyor bana benim karnim yirtilmak uzere diyorum o ne diyor 😁 sana ilac verdiler mi

Seninle iki gün aramız var :) bende 5+4 oldum :)) Cumartesi gidecem bende. Bakalım keseyi üstten görebilecek mı bazıları kalp atışınıda duyarsın diyorlar ...

Insaallah hayirli haberlerle geleceksin cnm..hadi bakalim senin ikizler pit pit lari da gosterir in saallah

Saol kuzucum gecti gbi sariya dondu..ama cok korkuttu beni..kuzucum sen kese icin gittiginde meleginin pit pitlarini da duymustun..kac arti kactaydin cnm..

Bendede homozigot mutasyon var.burda gittim fakültede ki doktor igne vermedi.hap kullan dedi.şerefsizler.3 gündür kanamam var bebek gidiyor sanırım...çıldırıcam ya...

Son düzenleme:
Kizlar ya be ohss oldum siz ne guzel ole olmamisiniz demiiiiiiii cok sisti karnimmmmm uffff korkuyommm

Cnm ben mini ohss oldum..doktorum riske atmadi transferi yapmadi..3.gun dondurup bir sonraki adetle 4.gun transfer etti..benim de sismisti opu dan sonra...adetle gecfi..ama sen transfer oldugun icin ve ohss oldgun icin dr unda demis hamis olma ihtimalin yuksek

Bendede homozigot mutasyon var.burda gittim fakültede ki doktor igne vermedi.hap kullan dedi.şerefsizler.3 gündür kanamam var bebek gidiyor sanırım...çıldırıcam ya...

Kuzummm ne bekljosun onlarin dedigini..hemen baska bir dr a git..bebisin mucize geldi sana..lutfen ii bi dr yok mu bulundugun yerdde..

Peki bu ohss hamilelige zararli bisimi bebege falan zarar verirmi

Hihhh anca mi geldin sen.. kusum ben sana.

Kizlar ya be ohss oldum siz ne guzel ole olmamisiniz demiiiiiiii cok sisti karnimmmmm uffff korkuyommm

o ne kız valla hiç bilgim yok..ben daha iğnelere yeni başladım. bu arada kızlar iğnelere başladıktan itibaren ilişki yaşakmı ya merak ettim...

Amin canim insallah:) bende bakim bulursam takarım:)

Insaallah hayirli haberlerle geleceksin cnm..hadi bakalim senin ikizler pit pit lari da gosterir in saallah

Pazartesi gidecem:) kız ikiz olduğu belli değil ki :) inşallah :))) doktora bir kere gittim o da 4+5 dim bakmadı hiç üstende alttanda yeni diye ilaçlarımı yazdı sadece. .. Pazartesi 6+1 olacam bakalım kese ya da keseler mi görecez:): kalp atışını ne zaman görecez ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…