Kuzummm ne bekljosun onlarin dedigini..hemen baska bir dr a git..bebisin mucize geldi sana..lutfen ii bi dr yok mu bulundugun yerdde..
Saol kuzucum gecti gbi sariya dondu..ama cok korkuttu beni..kuzucum sen kese icin gittiginde meleginin pit pitlarini da duymustun..kac arti kactaydin cnm..
Kızlar dualarınız için Allah razı olsun, Rabbim herkese sağlıklı evlatlar versin. Biz mikrotesemizi olduk, ne yazık ki sperm bulunamadı. Nasip böyleymiş.
Hihhh anca mi geldin sen.. kusum ben sana.
Amin canim insallah:) bende bakim bulursam takarım:)
tatlım naber nerelerdesin naparsın merak ettim seni
:)))) ay insallah bende senin gibi iyilesirim yani senonde ohss dimi . Evet yaaa dr aradim oh oh hamilesin o zamn ne ii diyor bana benim karnim yirtilmak uzere diyorum o ne diyor 😁 sana ilac verdiler mi
Kızlar 10+2'yiz bugün kıpırdıyo bebişim :)
Allahım herkese nasip etsin :)
Ama 1 haftadır ishalim şimdi bile pazardan koşarak geldim napıcam ben yaaaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canım ohss değil her şişlik ohss olmaz zaten ilaçlar yapıyor dediğim gibi su var gibi hissediyorsan ohss olabilir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canımcım 5 li trombofil ne ? ben daha önceden genetik testi yaptırmıştım onda pıhtı sorunu çıkmıştı tedavi sırasında bana süleymanda ulun da clexan iğne vermişti :26:
Ensum bizim ameliyat olumsuz geçti, tedavi iptal oldu. Sağlık olsun
Bendede homozigot mutasyon var.burda gittim fakültede ki doktor igne vermedi.hap kullan dedi.şerefsizler.3 gündür kanamam var bebek gidiyor sanırım...çıldırıcam ya...
Kizlar merhaba.. benim derdimde cocuk 13 aylik evliyim 29 yasindayim..3doktor degiatirdim tam 4. Iyi dedim oda paragozmu anlamadim.
Canlarim benim hormon testlerimin hepsi normal cikiyor hatta amh bile 2.16 cikti gittigim hic bir doktor yumurta rezervi demedi bu doktor surekli bunu diyor..bwnim yumurtam catlamadigi icin kist olusuyor ve adetim gecikiyor.. tek sorun buysu bu adam hic bir ilac tedavisi yapmadan hemen tup dedi sok oldum.. yumurta rezervi olsa hormon testlerinde cikmazmiydi?
Birde arkaasim yeni evlendi oylesine kontrole gitti ayni adama onada hersey guzel 2 ay tedavi edelim olmazsa tup yapalim demis napicam bolmiyorum..Allahim hepimize kendilogindwn gebelik versin insallah..bu arda pkoda degilim
canımm sen gebemisinn yaa ben cepten giriyorumya çoğu şeyi kaçırmışım 1-2 aydır.
neden vermediii kafayımı yemişş canımm... cerrahpaşa tıp fak bana verdiği raporun altına homozigot mutasyonu tekrarlayan düşüğe sebep olmaktadır, yüksek dozda folic asit ve doğuma kadar kan sulandırıcı kullanmam gerektiğini belirtmiş.. zaten oranın genetik bölümü ve Memorial ayrı ayrı aynıı şeyleri söyledi..
canım bence mutlaka tekrar görüş yada başka doktora git..
dr gittim gobisimde azcik su varmisss kistlerde varmis yumurtalikta cok uzuldum bide hamileymisim cok sevindim uzgun sevinclo eve dondummm
Eğer buda giderse 3.düşüğüm olacak.bebeği görmeden vermedi burdaki fakülte.onu bırak tüp doktorum aspirin yeterli dedi..tüp bebekte claxen vermişti ama.hematalogla takip yaptırmak lazım. Kanama alanı başka yer dediler gelen gün özel muayenehaneye. Hatta kesemiz falan kanama alanını gösterdi..parça kopması olmadı ama kanamam var inceden inceden pedin ortası doluyor. .yolk kesesi göremedik o gün artık bebeğin gözükmesi lazım dedi.geç döllenme dediler birde 12 gün fark var.kızlar yolk yoksa kürtaj diyolar kese 20 mm olana kadar beklicez.en son 12.9 dü kesem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?