homozigotun bi kötü yanıda bebeğin geç gelişmesiymiş cnm.. ay inşallah olumsuz bişey olmaz yaa ne olacak bu hallerimiz bizim hergün yeni bişey çıkıyor..
senin bu gebeliğin tüp bebeklemi oldu doğal gebelikmi cnm.. bendede hele bi tutunsa hematalogla doğurana kadar takip yaptıracağım ve tüp doktorumdan başka bir yere geçmeyeceğim çünkü her an risk kriterinde oluyormuş.. canım her doktorda ayrı birşiey diyor bu trombofili paneli sonuçlarına.. benim anladığım hergün clexan yada innoheparin ve yanındada coraspirin kullanmak gerekli ama herkezde dozaj farklı oluyor..
bebişinle beraber Allaha emanet olun cnm.. inşallah kucağına alacaksın.
Doğal yolla oldu canım.insallah Bebeğimi görürüm.homozigotun bi kötü yanıda bebeğin geç gelişmesiymiş cnm.. ay inşallah olumsuz bişey olmaz yaa ne olacak bu hallerimiz bizim hergün yeni bişey çıkıyor..
senin bu gebeliğin tüp bebeklemi oldu doğal gebelikmi cnm.. bendede hele bi tutunsa hematalogla doğurana kadar takip yaptıracağım ve tüp doktorumdan başka bir yere geçmeyeceğim çünkü her an risk kriterinde oluyormuş.. canım her doktorda ayrı birşiey diyor bu trombofili paneli sonuçlarına.. benim anladığım hergün clexan yada innoheparin ve yanındada coraspirin kullanmak gerekli ama herkezde dozaj farklı oluyor..
Slm canim kromozom analizi ne demek biliyomusun? Spermdemi yoksa kandami yapiliyor bu analiz? Dr esimin yaptirmasini istedi..cevabin icin simdiden tskr ediyorum..
Doğal yolla oldu canım.insallah Bebeğimi görürüm.
Kızlar 10+2'yiz bugün kıpırdıyo bebişim :)
Allahım herkese nasip etsin :)
Ama 1 haftadır ishalim şimdi bile pazardan koşarak geldim napıcam ben yaaaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
dr gittim gobisimde azcik su varmisss kistlerde varmis yumurtalikta cok uzuldum bide hamileymisim cok sevindim uzgun sevinclo eve dondummm
canım kromozom analizi; zeka geriliği, doğumsal anomali, gelişme geriliği, boy kısalığı, cinsiyet anomalisi ile tekrarlayan gebelik kayıpları ve kısırlık saptanan kişilerde uygulanır. Ayrıca kaybedilen çocuk veya çocuklara sahip anne ve babalara da önerilmektedir.
kan yoluyla preferik kan olarakta yapılıyor.. incelenecek alana göre kandan veya spermden alınabiliyor..
Spermde yapılan genetik test ise sperm FISH testidir. Sperm içerisindeki kromozom yapı bozukluğunu incelemek için yapılır..
biz önce eşimle kandan Periferik Karyotip testi yaptırdık ikimizdede sorun çıkmadı..
sonra eşim Memorialda kaç yıl önce spermden kromozom testi yaptırdı, sperm içerisindeki kromozom yapı bozukluğunu incelemek için yapılıyor eşimde genetik bir sorun çıkmadı ama sayı, hareket ve morfoloji sorunumuz olduğu için sorun yaşıyoruz..
Türkiyeye gelince zamanın yoksa yurt dışında yaptır istersen bu testi cnm çünkü burada 2 haftada çıkıyor..
homozigotun bi kötü yanıda bebeğin geç gelişmesiymiş cnm.. ay inşallah olumsuz bişey olmaz yaa ne olacak bu hallerimiz bizim hergün yeni bişey çıkıyor..
dr gittim gobisimde azcik su varmisss kistlerde varmis yumurtalikta cok uzuldum bide hamileymisim cok sevindim uzgun sevinclo eve dondummm
Canım yaa ilk söyleyeceğin şeyi en son söylüyosun biz de yazını okurken böyle oluyoruz
Tebriklerrrrrrrrrrbebiş için herşeye katlanılır tabiii burda ohss'nin en kötü versiyonlarını yaşayanlar oldu bir arkadaş hastanede yattı mesela...Haline şükret bence
Kızlarrrr buarada gebeyken ishal olursanız sakın ha patates haşlama ve pirinç lapası gibi şeyler yemeyin doktorum bana çok kızdı sen 1. dünya savaşı zamanında mı yaşıyosun diye:26: meğer onlar hep bağırsaktan emilir ve ishal hiç geçmezmiş ben tam tersini bilirdim mesela
kız bende sana ye diye yazdım sanırım ben 1.dünya savaşında yaşıyorum eee ne yemek lazımmış:26:
geçmiş olsun valla hepimizin bildiği kocaman bi yanlışmışYok tatlım ben de yaptım zatenSonradan azar işittim Annem direk bunları saydı valla biz napalım normalde keser bunlar Çorba-komposto iç sodalı ayran iç bol bol sıvı al sadece su içme dedi çoook iyi yıkanmış sebze yiyecekmişizlapa ve patates püresi damarlardan ve bağırsaktan suyu emer ve ishalin hiç geçmez sulu sebze yemeği ye bırak koca karı ilaçlarını dedi
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin kistler zamanla yok olacak üzülme sakın sadece arada sancı yapabilir o kadar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tebrik ederim canım hayırlı olsun tam olarak şikayetlerin nasildi
Oy kuzum maşallah ya büyüdü desene:) daha dün aldık hamis haberini ya ay ne güzel:))
Tatlmm gözün aydın çok sevindim:) Allahım tamamına erdirsin insallah:)
tatlım hayırlı olsun şekerim gözünaydınCnmmmm tesekkurler insallah sonu hayirli olur herkese nasip etsin Mevlam
Canım yaa ilk söyleyeceğin şeyi en son söylüyosun biz de yazını okurken böyle oluyoruz
Tebriklerrrrrrrrrrbebiş için herşeye katlanılır tabiii burda ohss'nin en kötü versiyonlarını yaşayanlar oldu bir arkadaş hastanede yattı mesela...Haline şükret bence
Kızlarrrr buarada gebeyken ishal olursanız sakın ha patates haşlama ve pirinç lapası gibi şeyler yemeyin doktorum bana çok kızdı sen 1. dünya savaşı zamanında mı yaşıyosun diye:26: meğer onlar hep bağırsaktan emilir ve ishal hiç geçmezmiş ben tam tersini bilirdim mesela
tatlım hayırlı olsun şekerim gözünaydın
inşlh kucağına aldığın günleride görürsün,:52ohss bi an önce atlatırsın...
darısı bizlere olsun dua et hep bize ne olur kız
etmez olurmuyuz kız bundan sonrası asıl başlıyor maraton güzel günler göresin hep inşlh cnm çilesi sıkıntısı geride kaldı artık yolun açık aydınlıkCanimmmmmsiniz kader arkadslarim insallah tamamina erer . Sizler icin coooookkk dua edicem Allahim her birimize nasip etsin insallah hayirlisi ile hepimizin kucagi dolsun dualarimdasiniz sizlerde dualarinizi eksik etmeyin sevgilerrrr
etmez olurmuyuz kız bundan sonrası asıl başlıyor maraton güzel günler göresin hep inşlh cnm çilesi sıkıntısı geride kaldı artık yolun açık aydınlık
hepimizin bu uğurda verdiği mücadele hep mutlu sonla biter inşlhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?