2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Yazilanlarin tamamini okuyamadim kusura bakmayin pazartesi yumurta toplama islemi olacagim agri sızı yönünden bana bilgi verebilir misiniz

Vay be yıllardır bir Yalanla buyumusuzbüyük bir hayal kırıklığı içindeyimneyse canım öğrenmiş olduk inş hemen geçer kuzum
Canimmmmmsiniz kader arkadslarim insallah tamamina erer . Sizler icin coooookkk dua edicem Allahim her birimize nasip etsin insallah hayirlisi ile hepimizin kucagi dolsun dualarimdasiniz sizlerde dualarinizi eksik etmeyin sevgilerrrr

Kız gozunaydin sora sora hamile kaldındeğerin kaç :26:hiç coşkulu yazmamissin hamileyım diye bak yine farkettim neyse bu kadar fırça yeterRabbim kucağına almayi nasip etsin

Ay ne bilim gulummmm korkudan herhal ohss olmudum karnimda su varmis kistler cikmis korkuyooommmmmmm bebise bisi yapar mi bu ohss bilemiyom. Degerim 230 mus iimi aceba bak soruyom haleennn 😊

Yazilanlarin tamamini okuyamadim kusura bakmayin pazartesi yumurta toplama islemi olacagim agri sızı yönünden bana bilgi verebilir misiniz

Rahat ol canım çok basit bir işlem genel anestezi ile uyutuluyorsun uyaninca hersey bitmiş oluyor benim 3 kere oldu çok şükür ağrı vs cekmedim bol bol kaliteli yumilerin toplansin inşallah

Ay ne bilim gulummmm korkudan herhal ohss olmudum karnimda su varmis kistler cikmis korkuyooommmmmmm bebise bisi yapar mi bu ohss bilemiyom. Degerim 230 mus iimi aceba bak soruyom haleennn 😊

Maşallah değerin çok güzelrahat ol canım bebise birsey olmaz içini ferah tut 16:

slm kızlar bende eylül ayında 4. tüp bebeğimi yaptıracam inş rabbim bu kez vakti zamanı gelmiş olur da nasip eder... yakın zamanda ankara zekai tahir burak hastanesinde yaptıran var mı?

caaanımm asıl sen nerelerdesin çoktandır girmedin herhalde 3 aşlamam oldu negatif tüp için rapor çıkartacağım kışında yaptıracağız nasipse bizde durum be sen ne yaptın ne alemdesin

tatlım ben de ağustosta tüp bebeğe gidiyorum tek aşılama yaptırdım bana fuzuli çaba gibi geldi üzüldüm 3 aşılamaya ama rapor için şart tabi inşallah hayırlı sonuçlanır çabalarımız eylülde sonucum belli olur yazarım sana

😊 canim tesekkuerlerrr insallah ilerlemezse ohss idare ediyorum deger valla herseye deger yeter ki olsun sevgiler
Ne vakittir gelemiyorum topige..bayram seyran almanyadan gelen misafirleer cok yogunuz bu ara evde durmuyoruz..simdi geldik daha eve bi bakiim didim kizlar napio bi de baktım ki hamis varr:)))tebrik ederimm sora sora bagdat bulunur derlerdi bilioduk kiz sen sora sora bebisii buldun yahuuu nede guzel olduu vallahi massallahh rabbim kucagina almayı nasip etsin.. totem yaptım ikinci denemede bende sorcammm herbisiyiii kizcelerr korkun bendenn:)))bu arada hepinizi cokcaaa ozledimm fistikiclerimmm kocamann operimmmm

Canim hangisi hayirli ise Rabbim onu nasip etsin..ikiz tek fark etmez..yeter ki hayirli saglikli evlat olsun k cagimiza almayi nasip etsin Rabbim..bnim dr pit pit icin 6+2 de cagirdi..bakalim insaallah duyariz..benim de icim icimi yiyo..bi duysam az daha rahatliycam:18:

Insaallah cnm gorursun en kisa zamanda..bilirim su an ki durumda ki psikolojini..aynisini bende yasadim..Rabbim sonunu guzel eylesin kuzumm..dualarimdasin..

canım sevindim lekenin geçmesine :) canım 5+5te duydum ama kızımda 7. haftada duymuştum canım :)

canım üzüldüm allahım yardımcın olsun

Beni de 6+2 de cagirdi dr..persembe gidicem pit pitlar icin..dogal yolla bi bos gebeligim oldu o yuzden cok korkuom..hic duymadim ki ben pit pitlari..Allahim korktugumu benden uzak eyle..Dua et cnm duyayim hayirlisiyla.

Napiyim sekercim bende pit pitlari bekliommmm..kusmedim saka yaptim hatisim ama merak ettim acikcasi..sen dinlen bebisine istirahat ettir..isten ayrilman gerekiosa hemen ayril hic zorlamaya gerek yok..zaten zar zor hamis kalioz...dua et benim icin cnm persembe randevum:18:

Tebriklerrrrrr harika bir deger.....kacinci gunundu..kizzz sora sora ikizleri yakaladin mi neeeeee..hayirli olsunnn..Rabbim kucagina almayi nasip etsin...

Yaaaaa en guzel zamanlara gelmissin duyarsin içini ferah tut lütfen ayyy bende dün gittim bakarmisin tipine aglicam valla heyecandan yüzüstü yatmis poposunu goruyo musun.sende gorcen herkeste gorcek inşallah

Bende öyle yapcam canim herşeyi soracm topikin yeni totemi

Oy kız yerim onu ben maşallah

Herkese selam inşallah iyisinizdir.
Benim dün kontrolüm vardı progestan iğneyi bıraktık nihayet, kalçada yer kalmamıştı zaten. Bu arada perşembeden beri enfeksiyon olmadan ateş var ne olduğunu anlayamadı doktorlar da. Yarın araştırma hastanesine gidicem bakalım neymiş. Ateş 37,5 falan gece minoset içiyorum idare etmeye çalışıyorum.
Bir gün kafamı rahatça yastığa koyup da uyuyamadım aylardır velhasıl. Çok şükür yine de ama Allah sağlık versin önce herkese.

Cnm merhaba bende de kan pihtilasmasi var sonuc sole yaziyor
Homozigot 677TT yaziyor bende doguma kadar igne ve hap kullanacakmisim dr ignelerimi yazarken ole demisti ya bu kadarsikintili bi durummuymus bu :26:

canim benimkide homozigot A1298C... biraz arastirdim benimki en kotu olaniymis ve dogustan genetik geliyormus.. bunlar boyle kisim kisim ayriliyormus.. canim gebe kalinca sakin igneni hapini ihmal etme takiplerini yaptir..
isyerinden cok yakin arkadasim dogal gebelikte 3 dusukten sonra homozigot oldugunu ogrendi sonra tum gebelikte igne ilac kullanip kizini dogurdu..
insallah gebe kaliriz artik sonrasinda igneye dogurana kadar raziyim...

Transferin 12 gunundeyim.Sancılar a dayanamadım acil e geldim ultrason muayenesinde sol overde iki tane kist sağda sınırları belli olmayan sıvı yada kistik yapı oluşumu var dedi.endemetrium kalınlığı 10 ml dedi.kan verdim şimdi kan sonucunu bekliyoruz inşallah iyi sonuç cikar.fikri olan varsa yazarsa sevinirim

Canım bende G20210A heterezigot taşıyıcı hemde MTHFRA1298C heterezigot taşıyıcı si çıktım ağustosta dondurulmuşlarla 5.denemeyi yapacağım bir hemotologa gideyim diyorum öncesinde birsey yapilabiliniyor mu benim diğer denenelerimde hiç gebelik olusmadi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…