- 21 Eylül 2013
- 149
- 109
- 63
- 35
Vay be yıllardır bir Yalanla buyumusuzYok tatlım ben de yaptım zatenSonradan azar işittim Annem direk bunları saydı valla biz napalım normalde keser bunlar Çorba-komposto iç sodalı ayran iç bol bol sıvı al sadece su içme dedi çoook iyi yıkanmış sebze yiyecekmişizlapa ve patates püresi damarlardan ve bağırsaktan suyu emer ve ishalin hiç geçmez sulu sebze yemeği ye bırak koca karı ilaçlarını dedi
Canimmmmmsiniz kader arkadslarim insallah tamamina erer . Sizler icin coooookkk dua edicem Allahim her birimize nasip etsin insallah hayirlisi ile hepimizin kucagi dolsun dualarimdasiniz sizlerde dualarinizi eksik etmeyin sevgilerrrr
Vay be yıllardır bir Yalanla buyumusuzbüyük bir hayal kırıklığı içindeyim neyse canım öğrenmiş olduk inş hemen geçer kuzum
Kız gozunaydin sora sora hamile kaldındeğerin kaç :26:hiç coşkulu yazmamissin hamileyım diye bak yine farkettim neyse bu kadar fırça yeter Rabbim kucağına almayi nasip etsin
Yazilanlarin tamamini okuyamadim kusura bakmayin pazartesi yumurta toplama islemi olacagim agri sızı yönünden bana bilgi verebilir misiniz
Ay ne bilim gulummmm korkudan herhal ohss olmudum karnimda su varmis kistler cikmis korkuyooommmmmmm bebise bisi yapar mi bu ohss bilemiyom. Degerim 230 mus iimi aceba bak soruyom haleennn 😊
caaanımm asıl sen nerelerdesin çoktandır girmedin herhalde 3 aşlamam oldu negatif tüp için rapor çıkartacağım kışında yaptıracağız nasipse bizde durum be sen ne yaptın ne alemdesin
Ne vakittir gelemiyorum topige..bayram seyran almanyadan gelen misafirleer cok yogunuz bu ara evde durmuyoruz..simdi geldik daha eve bi bakiim didim kizlar napio bi de baktım ki hamis varr:)))tebrik ederimm sora sora bagdat bulunur derlerdi bilioduk kiz sen sora sora bebisii buldun yahuuu😊 canim tesekkuerlerrr insallah ilerlemezse ohss idare ediyorum deger valla herseye deger yeter ki olsun sevgiler
Pazartesi gidecem:) kız ikiz olduğu belli değil ki :) inşallah :))) doktora bir kere gittim o da 4+5 dim bakmadı hiç üstende alttanda yeni diye ilaçlarımı yazdı sadece. .. Pazartesi 6+1 olacam bakalım kese ya da keseler mi görecez:): kalp atışını ne zaman görecez ki.
Bir tanesi kese gelişiyor dedi.salı netleşecek.bebek yolk saç gözükmesi kürtaj diyolar..mahfoldum ben.bayramın 3.günü gittim kese duruyo kanama başka yerden dendi.kese 20 mm olup hala gözükmezsei bebek kürtaj diyolar..kendi tüp bebek doktorum bile aspirin yeterli dedi ona bile gittim iğne yazalım mı diye.allah bana bağışlarsa yavrumu hematologa gidicem...şimdilik kese var ama bebek görünmesi lazım artık.salı çarşamba gibi netleşecek.
canım sevindim lekenin geçmesine :) canım 5+5te duydum ama kızımda 7. haftada duymuştum canım :)
canım üzüldümallahım yardımcın olsun
valla hepinizden özür dilerim ya( bi ay raporluydum hiç bakamadım desem yeridir.tam işe döndüm ama bugün kontrolde doktor istirahat edeceksin dedi pazartesi konuşup işten ayrılcam mecburen sen nasılsın kuzucum ya
Ay ne bilim gulummmm korkudan herhal ohss olmudum karnimda su varmis kistler cikmis korkuyooommmmmmm bebise bisi yapar mi bu ohss bilemiyom. Degerim 230 mus iimi aceba bak soruyom haleennn 😊
Napiyim sekercim bende pit pitlari bekliommmm..kusmedim saka yaptim hatisim ama merak ettim acikcasi..sen dinlen bebisine istirahat ettir..isten ayrilman gerekiosa hemen ayril hic zorlamaya gerek yok..zaten zar zor hamis kalioz...dua et benim icin cnm persembe randevum:18:
Ne vakittir gelemiyorum topige..bayram seyran almanyadan gelen misafirleer cok yogunuz bu ara evde durmuyoruz..simdi geldik daha eve bi bakiim didim kizlar napio bi de baktım ki hamis varr:)))tebrik ederimm sora sora bagdat bulunur derlerdi bilioduk kiz sen sora sora bebisii buldun yahuuunede guzel olduu vallahi massallahh rabbim kucagina almayı nasip etsin.. totem yaptım ikinci denemede bende sorcammm herbisiyiii kizcelerr korkun bendenn:)))bu arada hepinizi cokcaaa ozledimm fistikiclerimmm kocamann operimmmm
Yaaaaa en guzel zamanlara gelmissin duyarsin içini ferah tut lütfen ayyy bende dün gittim bakarmisin tipine aglicam valla heyecandan yüzüstü yatmis poposunu goruyo musun.sende gorcen herkeste gorcek inşallah
Eki Görüntüle 1207086
Cnm merhaba bende de kan pihtilasmasi var sonuc sole yaziyor
Homozigot 677TT yaziyor bende doguma kadar igne ve hap kullanacakmisim dr ignelerimi yazarken ole demisti ya bu kadarsikintili bi durummuymus bu :26:
canim benimkide homozigot A1298C... biraz arastirdim benimki en kotu olaniymis ve dogustan genetik geliyormus.. bunlar boyle kisim kisim ayriliyormus.. canim gebe kalinca sakin igneni hapini ihmal etme takiplerini yaptir..
isyerinden cok yakin arkadasim dogal gebelikte 3 dusukten sonra homozigot oldugunu ogrendi sonra tum gebelikte igne ilac kullanip kizini dogurdu..
insallah gebe kaliriz artik sonrasinda igneye dogurana kadar raziyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?