2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Insaallah cnm gorursun en kisa zamanda..bilirim su an ki durumda ki psikolojini..aynisini bende yasadim..Rabbim sonunu guzel eylesin kuzumm..dualarimdasin..

Bende boş gebelikten korkuyorum. .Kanama devam hala.bir ped in ortası doluyor ama bir günde.

😂😃😄 ayy ben soruyom halaaaaa yollar biter aylar gecer benim sorular bitmez . Tesekkuerler iyi dileklerin icin insallah tamamina erer de baska sorular sorarim sevgiler

Tebriklerrrrrr harika bir deger.....kacinci gunundu..kizzz sora sora ikizleri yakaladin mi neeeeee..hayirli olsunnn..Rabbim kucagina almayi nasip etsin...

Abooooooo ikiz miiiiii kimse demedi ole bisi valla toplamadan ihtibaren sayinca 14 gun degerim 240 ikizmi kiiiii😄

Kixlar bende de var onlardan heterezigot mthfr 1298 hemde pal 1 mi ne orda var heteezigot igne kullaniyom 0.4 suzde kullaniyonuz muuuu

Son düzenleme:
Abooooooo ikiz miiiiii kimse demedi ole bisi valla toplamadan ihtibaren sayinca 14 gun degerim 240 ikizmi kiiiii😄

Ikiz olup olmadığı bu değerle anlaşılmaz iki günde bir kan vereceksin ya değerlerinin yaklaşık dörde katlaması gerek ikiz olması için . Tabi böyle de kesinleşmiyor en sgğlıklı sonucu ultrason kpntrolünde alacaksınız Allah gönlüne göre versin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insaallah canim yaaaa....oyyy yerim ben o popisi yaaaa...en rahat uyuma sekli bence..cok tatliiiii

Kizz ne toplamasi Allah iyiligini versin..transfer gununu bile saymiyorsun gun hesabinda...transferin ertesi gunu 1.gun oluyor ok...senin 10.gun degerin bu ise superr...pazartesi yine baktir insaallah katlamistir...taze hamissss

😂😃😄 ayy ben soruyom halaaaaa yollar biter aylar gecer benim sorular bitmez . Tesekkuerler iyi dileklerin icin insallah tamamina erer de baska sorular sorarim sevgiler

Tatlim seni tebrik ederim allahim kucagina saglikla almayida nasip etsin insallah :)))

canım bendede hep kimyasal gebelik oluyor cok yükselsede devam etmiyor sonlanıyor..
doktoruma mail attım gebe kalınca iğneya hapa başlayacaksın önden sadece folbiol al dediler ama ben gelecek hafta tedaviye başlayacağımya hastaneye gittiğimde hemotologla ayrıca bi görüşeceğim bakalım ne diyecek..
sizde başka sorun varmıydı tek sebep bumuymuş gebelik oluşmamasında..

Ensucum heterezigitmuydu senin

Kafam cok karismisti size birsey sordum 2 kerede yazdim bir kisi cevap vermedi ne diyeyim paylasmak farkli seylerdir ..yinede saolun ama gordugum en bencil topik

hayırlı sonuçlarını bekliyorum tatlımm rabbim gönlünün muradını nasip etsin hayırlısı ile inşallah bende haberdar ederim seni kendine dikkat et stres yapma olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…