Insaallah cnm gorursun en kisa zamanda..bilirim su an ki durumda ki psikolojini..aynisini bende yasadim..Rabbim sonunu guzel eylesin kuzumm..dualarimdasin..
Ne vakittir gelemiyorum topige..bayram seyran alman�yadan gelen misafirleer cok yogunuz bu ara evde durmuyoruz..simdi geldik daha eve bi bakiim didim kizlar napio bi de baktım ki hamis varr:)))tebrik ederimm sora sora bagdat bulunur derlerdi bilioduk kiz sen sora sora bebisii buldun yahuuunede guzel olduu vallahi massallahh rabbim kucagina almayı nasip etsin.. totem yaptım ikinci denemede bende sorcammm herbisiyiii kizcelerr korkun bendenn:)))bu arada hepinizi cokcaaa ozledimm fistikiclerimmm kocamann operimmmm
Tebriklerrrrrr harika bir deger.....kacinci gunundu..kizzz sora sora ikizleri yakaladin mi neeeeee..hayirli olsunnn..Rabbim kucagina almayi nasip etsin...
Canım bende G20210A heterezigot taşıyıcı hemde MTHFRA1298C heterezigot taşıyıcı si çıktım ağustosta dondurulmuşlarla 5.denemeyi yapacağım bir hemotologa gideyim diyorum öncesinde birsey yapilabiliniyor mu benim diğer denenelerimde hiç gebelik olusmadi(
Abooooooo ikiz miiiiii kimse demedi ole bisi valla toplamadan ihtibaren sayinca 14 gun degerim 240 ikizmi kiiiii😄
Yaaaaa en guzel zamanlara gelmissin duyarsin içini ferah tut lütfen ayyy bende dün gittim bakarmisin tipine aglicam valla heyecandan yüzüstü yatmis poposunu goruyo musun.sende gorcen herkeste gorcek inşallah
Eki Görüntüle 1207086
Abooooooo ikiz miiiiii kimse demedi ole bisi valla toplamadan ihtibaren sayinca 14 gun degerim 240 ikizmi kiiiii😄
😂😃😄 ayy ben soruyom halaaaaa yollar biter aylar gecer benim sorular bitmez . Tesekkuerler iyi dileklerin icin insallah tamamina erer de baska sorular sorarim sevgiler
Canım bende G20210A heterezigot taşıyıcı hemde MTHFRA1298C heterezigot taşıyıcı si çıktım ağustosta dondurulmuşlarla 5.denemeyi yapacağım bir hemotologa gideyim diyorum öncesinde birsey yapilabiliniyor mu benim diğer denenelerimde hiç gebelik olusmadi(
Ensum bizim ameliyat olumsuz geçti, tedavi iptal oldu. Sağlık olsun
Tatlim seni tebrik ederim allahim kucagina saglikla almayida nasip etsin insallah :)))
canım bendede hep kimyasal gebelik oluyor cok yükselsede devam etmiyor sonlanıyor..
doktoruma mail attım gebe kalınca iğneya hapa başlayacaksın önden sadece folbiol al dediler ama ben gelecek hafta tedaviye başlayacağımya hastaneye gittiğimde hemotologla ayrıca bi görüşeceğim bakalım ne diyecek..
sizde başka sorun varmıydı tek sebep bumuymuş gebelik oluşmamasında..
Ensucum heterezigitmuydu senin
Bende de var heterezigot 2 yerde igne verdiler bana vurunuyom
tatlım ben de ağustosta tüp bebeğe gidiyorum tek aşılama yaptırdım bana fuzuli çaba gibi geldi üzüldüm 3 aşılamaya ama rapor için şart tabi inşallah hayırlı sonuçlanır çabalarımız eylülde sonucum belli olur yazarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?