2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bu igneleri devamli alinca sgk karsiliyormu cnm.. saglik ocagindami yazdiriyorsun..
ben daha onceden raporla almistim..

Soyle emekli sandigiyizya gitcen bi kadin dogumcuya o rapor veriyor o zaman hem daha fazla kutu aliyosun bir seferde hemde daha sonnra raporun oldugu icin aile hekimi bile yazabiliyor onlar sistemden raporunu goruyomus

Soyle emekli sandigiyizya gitcen bi kadin dogumcuya o rapor veriyor o zaman hem daha fazla kutu aliyosun bir seferde hemde daha sonnra raporun oldugu icin aile hekimi bile yazabiliyor onlar sistemden raporunu goruyomus

anladim cnm benim elimde cerrahpasanin sonuc raporu var, ayrica birde kadin dogumdan ilac raporu gerekli galiba.. olmazsa bu hafta bi gidim.. sen istanbuldamisin cnm.

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar çok sancim oldu dayanamadım acil e gittim transferin 12 günü bugün. Overlerde kist olusmus ondanmis sancı. Beta Hcg baktılar 223.2 çıktı gebelik olusmus dedi Dr. Ama kendi merkezimin test günü 2 gün sonra bilmiyorum o zamana kadar dusermi

Canim ya homozigot ne demekki?? Hangi durumlarda isteniyor bu test? Nur hanim boyle bisey istemedi benden...

Canim ya homozigot ne demekki?? Hangi durumlarda isteniyor bu test? Nur hanim boyle bisey istemedi benden...

Trombofili paneli testinde cikiyor cnm.. benim gecmiste 7 negatif kimyasalim oldugu icin Semra hn istedi... genelde istiyorlar benle ayni donemde gidenlerin cogundan istediler..
Faktor V Leiden, Faktor II, MTHFR A1298C, MTHFR C677T canim testlerin icerigi... istersen mail atip bi sor Trombofili Paneli testi gereklimi diye .

Bu testin sonucu gec cikiyormu? Bide regl donemindemi yaptirman lazim? Canim kusuruma bakma cok soru soruyorum galiba

bifem gebesin:) allah sağlıkla kucağına da versin inş. hikayeni okuyamadım sorun neydi? nerde ne kadara yaptırdınız?

Tebrik ederim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah canım inşallahrahminde güllerin açar

Arkadaslar size bisey danismak istiyorum ben bayramda negatif sonuc aldim ilaclarimin cogu duruyo ara vermesemde diger tedaviye bu adetle baslasammi yoksa iki ay beklesemmi bide ist avrupa yakasinda nereyi onerirsiniz diger tedavilerim rapirluydum rapor hakkim yoj iyi bir merkez bulmam lazim artik

Bu testin sonucu gec cikiyormu? Bide regl donemindemi yaptirman lazim? Canim kusuruma bakma cok soru soruyorum galiba

2 hafta ile 1 ay arasi cikiyor yapilan yere gore cnm.. regly donemi sart degil.. istedigin soruyu sor canim sonucta ayni yollarin yolcusuyuz hepimiz..

geçmiş olsun canım bir kaç ay ara vermek iyidir bünyen yeni tedavi,ye hazırlanır ben istb değilim ama bahçecinin klinkleirnin iyi olduğunu duymuştum

geçmiş olsun canım bir kaç ay ara vermek iyidir bünyen yeni tedavi,ye hazırlanır ben istb değilim ama bahçecinin klinkleirnin iyi olduğunu dussymuştum

Saol cnm yas 34oldu korkuyorum acele etmek istedim birde diger tedavilerimden ilaclar elimde kullanim tarihide gecsin istemiyorum iki tedaviye yetecek kadar var cunku

azitro coraspin ve prednol acaba ne işe yarıyorlarki ?

Cnm bende kullandim prednol coraspin..dr una guven..prednolu sonuca kadar her sabah iki tane ictim..sonuctan sonra keseyi gorene kadar tek icirdi dr um..keseden sora biraktirdi..azitro da taze trasnferler de tetradox veriolar onun es degeri olabilir..ben donmus transferi oldugum icin tetradox kullanmadim.. coraspin cleaxen igne progestan igne elevit benexol ve elevit kullaniyorum hala..dilerjm guzel sonuclar alirsinnnn

Saol cnm yas 34oldu korkuyorum acele etmek istedim birde diger tedavilerimden ilaclar elimde kullanim tarihide gecsin istemiyorum iki tedaviye yetecek kadar var cunku

HAKSIZLIK ETME KENDİ,NE ÇITIRSIN DAHA BEN 38 OLDUMMİLAÇLARI DEĞERLENDİRMEK İSTEMEN ÇOK İYİ ÇÜNKİ PAHALI İLAÇLAR İNŞŞŞ TEDVİYE BİLE GEREK KALMAZ ALLAH YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…