bu igneleri devamli alinca sgk karsiliyormu cnm.. saglik ocagindami yazdiriyorsun..
ben daha onceden raporla almistim..
Cnm tesekkurler . Sen ne yaptin bakalim eylule basliyor musun sevgiler
Soyle emekli sandigiyizya gitcen bi kadin dogumcuya o rapor veriyor o zaman hem daha fazla kutu aliyosun bir seferde hemde daha sonnra raporun oldugu icin aile hekimi bile yazabiliyor onlar sistemden raporunu goruyomus
canım bendede hep kimyasal gebelik oluyor cok yükselsede devam etmiyor sonlanıyor..
doktoruma mail attım gebe kalınca iğneya hapa başlayacaksın önden sadece folbiol al dediler ama ben gelecek hafta tedaviye başlayacağımya hastaneye gittiğimde hemotologla ayrıca bi görüşeceğim bakalım ne diyecek..
sizde başka sorun varmıydı tek sebep bumuymuş gebelik oluşmamasında..
Canim ya homozigot ne demekki?? Hangi durumlarda isteniyor bu test? Nur hanim boyle bisey istemedi benden...
Trombofili paneli testinde cikiyor cnm.. benim gecmiste 7 negatif kimyasalim oldugu icin Semra hn istedi... genelde istiyorlar benle ayni donemde gidenlerin cogundan istediler..
Faktor V Leiden, Faktor II, MTHFR A1298C, MTHFR C677T canim testlerin icerigi... istersen mail atip bi sor Trombofili Paneli testi gereklimi diye .
Slm arkadaşlar çok sancim oldu dayanamadım acil e gittim transferin 12 günü bugün. Overlerde kist olusmus ondanmis sancı. Beta Hcg baktılar 223.2 çıktı gebelik olusmus dedi Dr. Ama kendi merkezimin test günü 2 gün sonra bilmiyorum o zamana kadar dusermi
Slm arkadaşlar çok sancim oldu dayanamadım acil e gittim transferin 12 günü bugün. Overlerde kist olusmus ondanmis sancı. Beta Hcg baktılar 223.2 çıktı gebelik olusmus dedi Dr. Ama kendi merkezimin test günü 2 gün sonra bilmiyorum o zamana kadar dusermi
embrilog aradı, 4 yumurtam olgun şekildeymiş,2 tane boş çıkmış doktorumun tahmin ettiği gibi.... bu 4 taneden ikisi gayet iyi şekilde döllenmiş, diğerleri ile birlikte gözlemlenmeye devam ediyormuş ve salı günü transferim olacakmış bu şekilde giderlerse, pazartesi de arayıp bilgi vereceklermiş.... fakültede genelde 5. gün transferi yapılıyor diye duymuştum belki o yüzden bekletecekler bilemiyorum artık... bundan sonrası salıyı beklemek.... sonra hoooopppp bebişler göbişteeeeee
canlarım dualarınızı eksik etmeyin nolurrrr..... salıyı görsün embriyolarım ve de göbeğimde can bulurlar inşallahhhhh
rabbim emeklerimizi inş boşa çıkarmaz hepimizin:18:bana drm iğnelerden hariç üç tanede hap verdi sizde hap kullanıyormusunuz
Bu testin sonucu gec cikiyormu? Bide regl donemindemi yaptirman lazim? Canim kusuruma bakma cok soru soruyorum galiba
Arkadaslar size bisey danismak istiyorum ben bayramda negatif sonuc aldim ilaclarimin cogu duruyo ara vermesemde diger tedaviye bu adetle baslasammi yoksa iki ay beklesemmi bide ist avrupa yakasinda nereyi onerirsiniz diger tedavilerim rapirluydum rapor hakkim yoj iyi bir merkez bulmam lazim artik
İsimleri nedir?
2 hafta ile 1 ay arasi cikiyor yapilan yere gore cnm.. regly donemi sart degil.. istedigin soruyu sor canim sonucta ayni yollarin yolcusuyuz hepimiz..
geçmiş olsun canım bir kaç ay ara vermek iyidir bünyen yeni tedavi,ye hazırlanır ben istb değilim ama bahçecinin klinkleirnin iyi olduğunu dussymuştum
azitro coraspin ve prednol acaba ne işe yarıyorlarki ?
Saol cnm yas 34oldu korkuyorum acele etmek istedim birde diger tedavilerimden ilaclar elimde kullanim tarihide gecsin istemiyorum iki tedaviye yetecek kadar var cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?