2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Saol cnm yas 34oldu korkuyorum acele etmek istedim birde diger tedavilerimden ilaclar elimde kullanim tarihide gecsin istemiyorum iki tedaviye yetecek kadar var cunku

Cnm ben bahceci fulya da tedavi oldum..bi taze bi donmus trasnferi oldum tutmadi..2.tedavide yine orda oldu...ve bu sfer Rabbim yuzume guldu..dilerim devam eder saglikla kucagima alirim..bahce i de herseyden cok memnunum ben..hepsi co iiyiler..harika bi ekip..ben mustafa beyin hastasiydim..pozitif ali ca erbil beye gectim..cunku mustafa bey cok yogun gebe takibi yapmiyo..

ay inş canım ya ilk tüp bebek deneyimim çok heyecanlıyım bir o kadarda stresliyim ben bir şey daha sorsam sana çok olurmuyum acaba benm drm bana akapunktur yöntemi ile yapacam dedi bunun hakkında bilgin varmı

Merhaba arkadaşlar ben de tüp bebege başlıycam da bi türlü hastalanmadım izmirdeyiz bi akrabanin evin de kaliyoruz geri de dönüp tekrar gelmek isimize gelmiyor napcam sıkıntıdan patlamak üzereyim

ay inş canım ya ilk tüp bebek deneyimim çok heyecanlıyım bir o kadarda stresliyim ben bir şey daha sorsam sana çok olurmuyum acaba benm drm bana akapunktur yöntemi ile yapacam dedi bunun hakkında bilgin varmı

Tatlim tabi sorabilirsin...benim tedavi oldugum merkezde de akupunktur yontemi destek olarak kullaniliyor ama ben hic denemedim..inan bi fikrim yok..ama duydugum stresi yenmek icin akupunktur dan yararlaniliyo tup be ek tutsun diye..faydasini goren de vardir illa...i saallah bizim kizlardan bilgisi olan varsa yazar sana

Kafam cok karismisti size birsey sordum 2 kerede yazdim bir kisi cevap vermedi ne diyeyim paylasmak farkli seylerdir ..yinede saolun ama gordugum en bencil topik

Merhaba canım belki geç olmuş olabilir ama yazını ben daha yeni gördüm, bayram öncesi ve bayramda herkes işe güce gezmeye misafir ağırlamaya koştu, her saat burda olan ben bile 1 hafta gelemedim. O yüzden öyle düşünme, bu topik iyi topik sen gel gitme buradan ve şuna emin ol arkadaşla sorunu ya görmemişlerdir ya da konu hakkında fikirleri olmadığı için yazmamışlardır.
Bu arada sorduğun soruyu bir daha bana yazarsan yardımcı olmak çok isterim.

azitro coraspin ve prednol acaba ne işe yarıyorlarki ?

Şuan hangi aşamadasın, opu oldu mu veya transferin. Coraprin herkese veriliyor bende kullandım diğerleride gebeliği desteklemek içindir büyük ihtimal

Fistilk naslsn tatlm iyimsn pitpitlara azmi kaldii

Merhaba arkadaşlar ben de tüp bebege başlıycam da bi türlü hastalanmadım izmirdeyiz bi akrabanin evin de kaliyoruz geri de dönüp tekrar gelmek isimize gelmiyor napcam sıkıntıdan patlamak üzereyim

Kendini rahatlat, sıkarsan adetin gecike bilir. Bir çok kişi hastalanamaz ve artık hamilemiyim acaba diye düşünmeye neden olur o adetin bir türlü gelmemesi gider idrar testi yaparlar ertesi günü hastalanırlar istersen sende bir dene.

İns canim saglikla kucaginada almayi nasip etsin yuce rabbim peki fiyatlari nasil

Ay bisi solicem tedavi olacak arkadaslarima ben sora sora ogrendim bende bilgi vericem ben endoluyum polikistik overim yok cok yuksek gonal f kullanmamama ragmen ohss oldum hafif ama genede artabilirmiste en onemli sorunlardan biri bence. pkolu olmaniz sart degil yani cok dikkat edilmeli transferden sonra oldu bende ama toplamadan sonrada olan var en nihayetinde transferden once beni ne muayene ettiler nede e2 me baktilar en son toplamada gorduler bence transferden oncede kontrol mutlaka olun ancak dedigim gibi benim transfer sonrasi oldu herhalikarda oladabiliyor cokta zor bir durum hamileligin tadina varamiyorsunuz surekli agri sizi cok kotu bisiy.

Nuray hanımı arasana canım belki söktürücü verir :26:

Son düzenleme:
bifem gebesin:) allah sağlıkla kucağına da versin inş. hikayeni okuyamadım sorun neydi? nerde ne kadara yaptırdınız?

Inşallah hala inanamiyorum.2 denememdi ege üniversitesinde Sperm sorunumuz vardı mikrotese yapıldı çok şükür bugün bu sonucu gördük ama benim sonuç günüm 5 agustos. Bu değeri ilaçlar yükseltmemistir dimi hamileyimdir yani

Canim merhaba.. benim derdimde cocuk 13 aylik evliyim 29 yasindayim..3doktor degiatirdim tam 4. Iyi dedim oda paragozmu anlamadim.
Canlarim benim hormon testlerimin hepsi normal cikiyor hatta amh bile 2.16 cikti gittigim hic bir doktor yumurta rezervi demedi bu doktor surekli bunu diyor..bwnim yumurtam catlamadigi icin kist olusuyor ve adetim gecikiyor.. tek sorun buysu bu adam hic bir ilac tedavisi yapmadan hemen tup dedi sok oldum.. yumurta rezervi olsa hormon testlerinde cikmazmiydi?
Birde arkaasim yeni evlendi oylesine kontrole gitti ayni adama onada hersey guzel 2 ay tedavi edelim olmazsa tup yapalim demis napicam bolmiyorum..Allahim hepimize kendilogindwn gebelik versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…