Saol cnm yas 34oldu korkuyorum acele etmek istedim birde diger tedavilerimden ilaclar elimde kullanim tarihide gecsin istemiyorum iki tedaviye yetecek kadar var cunku
Cnm bende kullandim prednol coraspin..dr una guven..prednolu sonuca kadar her sabah iki tane ictim..sonuctan sonra keseyi gorene kadar tek icirdi dr um..keseden sora biraktirdi..azitro da taze trasnferler de tetradox veriolar onun es degeri olabilir..ben donmus transferi oldugum icin tetradox kullanmadim.. coraspin cleaxen igne progestan igne elevit benexol ve elevit kullaniyorum hala..dilerjm guzel sonuclar alirsinnnn
ay inş canım ya ilk tüp bebek deneyimim çok heyecanlıyım bir o kadarda stresliyim ben bir şey daha sorsam sana çok olurmuyum acaba benm drm bana akapunktur yöntemi ile yapacam dedi bunun hakkında bilgin varmı
Kafam cok karismisti size birsey sordum 2 kerede yazdim bir kisi cevap vermedi ne diyeyim paylasmak farkli seylerdir ..yinede saolun ama gordugum en bencil topik
azitro coraspin ve prednol acaba ne işe yarıyorlarki ?
Hemen gorun kac demiiii..ozleniosunuzzzzzzz
Tatlim tabi sorabilirsin...benim tedavi oldugum merkezde de akupunktur yontemi destek olarak kullaniliyor ama ben hic denemedim..inan bi fikrim yok..ama duydugum stresi yenmek icin akupunktur dan yararlaniliyo tup be ek tutsun diye..faydasini goren de vardir illa...i saallah bizim kizlardan bilgisi olan varsa yazar sana
Merhaba arkadaşlar ben de tüp bebege başlıycam da bi türlü hastalanmadımizmirdeyiz bi akrabanin evin de kaliyoruz geri de dönüp tekrar gelmek isimize gelmiyor napcam sıkıntıdan patlamak üzereyim
Ankarada oldu tedavim canimanladim cnm benim elimde cerrahpasanin sonuc raporu var, ayrica birde kadin dogumdan ilac raporu gerekli galiba.. olmazsa bu hafta bi gidim.. sen istanbuldamisin cnm.
Cnm ben bahceci fulya da tedavi oldum..bi taze bi donmus trasnferi oldum tutmadi..2.tedavide yine orda oldu...ve bu sfer Rabbim yuzume guldu..dilerim devam eder saglikla kucagima alirim..bahce i de herseyden cok memnunum ben..hepsi co iiyiler..harika bi ekip..ben mustafa beyin hastasiydim..pozitif ali ca erbil beye gectim..cunku mustafa bey cok yogun gebe takibi yapmiyo..
Şuan hangi aşamadasın, opu oldu mu veya transferin. Coraprin herkese veriliyor bende kullandım diğerleride gebeliği desteklemek içindir büyük ihtimal
Merhaba arkadaşlar ben de tüp bebege başlıycam da bi türlü hastalanmadımizmirdeyiz bi akrabanin evin de kaliyoruz geri de dönüp tekrar gelmek isimize gelmiyor napcam sıkıntıdan patlamak üzereyim
Nuray hanımı arasana canım belki söktürücü verir :26:
bifem gebesin:) allah sağlıkla kucağına da versin inş. hikayeni okuyamadım sorun neydi? nerde ne kadara yaptırdınız?
Tebrik ederim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim onlar senin regli zamanını bilemezlerki oyüzden yarın ara konuş Nuray hanim ona göre bir şey derAramadık canım ama onlarında bizi arayıp sormamaları canımı sıktı... ilgili deiller gibi
Amin canım inşallah allah isteyen herkese versin
Merhaba canım belki geç olmuş olabilir ama yazını ben daha yeni gördüm, bayram öncesi ve bayramda herkes işe güce gezmeye misafir ağırlamaya koştu, her saat burda olan ben bile 1 hafta gelemedim. O yüzden öyle düşünme, bu topik iyi topik sen gel gitme buradan ve şuna emin ol arkadaşla sorunu ya görmemişlerdir ya da konu hakkında fikirleri olmadığı için yazmamışlardır.
Bu arada sorduğun soruyu bir daha bana yazarsan yardımcı olmak çok isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?