2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım bence kimyasal bu kadar yüksek değildir. yani inş öyle değil ve gebesindir diye dua edicem. lütfen haber ver

azitro coraspin ve prednol acaba ne işe yarıyorlarki ?
Aynilarini bende kullaniyorum tatlim. Azitro agri kesici imis. Opu sonrasi agri hissettiginde ilkini ic. Sonra yarimsar saat arayla digerleerini de ic dediler. Zaten uc tane ilac var kutuda. Gece 11 gibi agrim olmustu. 11-11:30 ve 12 de ictim. Ertesi gunde diger ilaclara basladim. Birde ignem var hipor diye. Bir krz de kolumdan onu vuruluyorum ayrica crinone diye jel var vajinal kulkandigim... Bunlari gebelik testine kadar devam edicez dediler bana...

Arkadaşlar iyi akşamlar yardımınıza ihtiyacım var geçen temmuz 14 de çok affedersiniz damla şeklinde kanamam geldi 16 sında 2 gün diye gittik tüp bebek merkeZine anlaştık bir hafta sonra histeroskopi yapıldı ordaki kız ara ara kanaman olcak dedi benim iki üç gün oldu başka olmadı biraz önce bayağı adet şeklinde kanamam başladı merkezdeki hemşire adetin 1.gün gel dedi sabah arıcam ama ben bilemedim bu histeroskopiden kaynaklı olabilir mi yoksa adet mi sayıcaz lütfen yardım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi geceler kızlar bende kabul ederseniz artık burdayım. Günlerdir uykusuz bir halde bu sitede dolaşıp duruyorum. Eylül ayında dondurulmuş yavrucaklarimla ikinci kez anne olmak için yola çıkmaya karar verdim. 2010 yılı Şubat ayında ilk tüp bebek denememde çok şükür Rabbim 3 embriyo dan birini bana evlat olarak nasip etti. 8 aylık erken dogumla kızımı saglikla kucağıma aldım. 3 ay öncesine kadar ikinci çoçuk için henüz hazır değiliz yılbaşında gideriz tekrar derken normal yolla hamile kaldım ama Mono gebelik sebebiyle 9 haftalık gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım bu arada farkettim ki ben aslında tekrar anne olmaya zaten hazirmisim. Şimdi pc sonrası adetlerimin duzelmesini bekliyorum. Kısmet olursa eylül adetimle bende dondurulmuş tedaviye başlayacağım.

Canim amh çok güzel hem daha yeni evlisin tahlillerde normalmis inşallah bebisin doğal yolla gelir esinin test sonuçları nasıl:26:nerde yaşıyorsun başka doktor araştır

Canim aramıza hosgeldininşallah buz bebislerin sımsıkı tutunup prensesi abla yaparlar

Canim amh çok güzel hem daha yeni evlisin tahlillerde normalmis inşallah bebisin doğal yolla gelir esinin test sonuçları nasıl:26:nerde yaşıyorsun başka doktor araştır

Esiminde sonuclari iyi dediler bu amh sonucuyla bana rezerve var diyor malatyada yasiyorum

günaydın kızlarr hayırlı haftalar..
işlerim çok yoğun bu sıralar gelemiyorum.insan kaynakların da kı arkadaş işten çıktı onun da işlerinin bi kısmı bana kaldı cok yorucu geçiyor

dün başladım iğne vurulmaya 6sında yumurtalarıma bakacak drm inş büyüme gerçekleşir

tedavinizin nedeni nedir canım?
Bu arada tedavin hayırlı olsun...İnşallah tüm yumurtaların sağlıklı gelişir.

Canım anladığım kadarıyla hiç tüp tedavisine başlamamışın eğer eşten kaynaklanan bir sorun yoksa bu amh değerin ile kesinlikle hamile kalırsın tabi ilk önce Allahın izniyle. Yumurtaların çatlaması için İbrahim Saraçoğlunun kürleri var bu kürleri uygulaya bilirsin. Veya yumurta çatlatma iğneleri var yaptıra bilirsin. Sanırsam doktor şanssızlığı da yaşamasın, bence biraz daha araştır derim doktor meselesini. Bu arada hsg filmi çekildi mi? Yani kanalların açık değil mi?

Günaydın, stressiz bir güne çook ihtiyacım vardı çok sağol

Canim hepimizin stressiz gunlere ihtiyaci var benim tedavim yaklasiyor icim icimi yiyor vallahi uzun zamandir tedavi icin sigarayi biraktim bu aralar stresten dolayi canim cok istiyor ama kendimi engellemeye calisiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…