Nuray hanımı arasana canım belki söktürücü verir :26:
Canim onlar senin regli zamanını bilemezlerki oyüzden yarın ara konuş Nuray hanim ona
Ama canım biz dedik şu tarihte olucam die ama nese... söktürücü verirse zararı olmaz mı ?
Aynilarini bende kullaniyorum tatlim. Azitro agri kesici imis. Opu sonrasi agri hissettiginde ilkini ic. Sonra yarimsar saat arayla digerleerini de ic dediler. Zaten uc tane ilac var kutuda. Gece 11 gibi agrim olmustu. 11-11:30 ve 12 de ictim. Ertesi gunde diger ilaclara basladim. Birde ignem var hipor diye. Bir krz de kolumdan onu vuruluyorum ayrica crinone diye jel var vajinal kulkandigim... Bunlari gebelik testine kadar devam edicez dediler bana...azitro coraspin ve prednol acaba ne işe yarıyorlarki ?
canımm sana yazdım ama cevap gelmedi iyisinn dimi..
Canim onlar senin regli zamanını bilemezlerki oyüzden yarın ara konuş Nuray hanim ona göre bir şey der
canım gozunaydin Rabbim kucağına almayi nasip etsin
Canim onlar senin regli zamanını bilemezlerki oyüzden yarın ara konuş Nuray hanim ona
Ama canım biz dedik şu tarihte olucam die ama nese... söktürücü verirse zararı olmaz mı ?
Olmaz diye biliyorum canım ama yinede doktor seni yönlendirir
Canim merhaba.. benim derdimde cocuk 13 aylik evliyim 29 yasindayim..3doktor degiatirdim tam 4. Iyi dedim oda paragozmu anlamadim.
Canlarim benim hormon testlerimin hepsi normal cikiyor hatta amh bile 2.16 cikti gittigim hic bir doktor yumurta rezervi demedi bu doktor surekli bunu diyor..bwnim yumurtam catlamadigi icin kist olusuyor ve adetim gecikiyor.. tek sorun buysu bu adam hic bir ilac tedavisi yapmadan hemen tup dedi sok oldum.. yumurta rezervi olsa hormon testlerinde cikmazmiydi?
Birde arkaasim yeni evlendi oylesine kontrole gitti ayni adama onada hersey guzel 2 ay tedavi edelim olmazsa tup yapalim demis napicam bolmiyorum..Allahim hepimize kendilogindwn gebelik versin insallah
İyi geceler kızlar bende kabul ederseniz artık burdayım. Günlerdir uykusuz bir halde bu sitede dolaşıp duruyorum. Eylül ayında dondurulmuş yavrucaklarimla ikinci kez anne olmak için yola çıkmaya karar verdim. 2010 yılı Şubat ayında ilk tüp bebek denememde çok şükür Rabbim 3 embriyo dan birini bana evlat olarak nasip etti. 8 aylık erken dogumla kızımı saglikla kucağıma aldım. 3 ay öncesine kadar ikinci çoçuk için henüz hazır değiliz yılbaşında gideriz tekrar derken normal yolla hamile kaldım ama Mono gebelik sebebiyle 9 haftalık gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım bu arada farkettim ki ben aslında tekrar anne olmaya zaten hazirmisim. Şimdi pc sonrası adetlerimin duzelmesini bekliyorum. Kısmet olursa eylül adetimle bende dondurulmuş tedaviye başlayacağım.
Ay bisi solicem tedavi olacak arkadaslarima ben sora sora ogrendim bende bilgi vericem ben endoluyum polikistik overim yok cok yuksek gonal f kullanmamama ragmen ohss oldum hafif ama genede artabilirmiste en onemli sorunlardan biri bence. pkolu olmaniz sart degil yani cok dikkat edilmeli transferden sonra oldu bende ama toplamadan sonrada olan var en nihayetinde transferden once beni ne muayene ettiler nede e2 me baktilar en son toplamada gorduler bence transferden oncede kontrol mutlaka olun ancak dedigim gibi benim transfer sonrasi oldu herhalikarda oladabiliyor cokta zor bir durum hamileligin tadina varamiyorsunuz surekli agri sizi cok kotu bisiy.
Canim amh çok güzelhem daha yeni evlisin tahlillerde normalmis inşallah bebisin doğal yolla gelir esinin test sonuçları nasıl:26:nerde yaşıyorsun başka doktor araştır
dün başladım iğne vurulmaya 6sında yumurtalarıma bakacak drm inş büyüme gerçekleşir
Canim merhaba.. benim derdimde cocuk 13 aylik evliyim 29 yasindayim..3doktor degiatirdim tam 4. Iyi dedim oda paragozmu anlamadim.
Canlarim benim hormon testlerimin hepsi normal cikiyor hatta amh bile 2.16 cikti gittigim hic bir doktor yumurta rezervi demedi bu doktor surekli bunu diyor..bwnim yumurtam catlamadigi icin kist olusuyor ve adetim gecikiyor.. tek sorun buysu bu adam hic bir ilac tedavisi yapmadan hemen tup dedi sok oldum.. yumurta rezervi olsa hormon testlerinde cikmazmiydi?
Birde arkaasim yeni evlendi oylesine kontrole gitti ayni adama onada hersey guzel 2 ay tedavi edelim olmazsa tup yapalim demis napicam bolmiyorum..Allahim hepimize kendilogindwn gebelik versin insallah
günaydın kızlarr hayırlı haftalar..
işlerim çok yoğun bu sıralar gelemiyorum.insan kaynakların da kı arkadaş işten çıktı onun da işlerinin bi kısmı bana kaldı cok yorucu geçiyor
günaydın kızlaaarrrrgünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Gunaydinlar kizlar herkese stresten uzak guzel haberler alacagi gupguzel bi hafta diliyorum
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlarr hayırlı haftalar..
işlerim çok yoğun bu sıralar gelemiyorum.insan kaynakların da kı arkadaş işten çıktı onun da işlerinin bi kısmı bana kaldı cok yorucu geçiyor
günaydın kızlaaarrrr
Günaydın, stressiz bir güne çook ihtiyacım vardı çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?