2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Günaydın canlarrrrrrr :) Yarın arkidişimin düğünü var artık sağır sultana duyurabilirsiniz dedi doktorum :))))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yarın büyük gün demi kızz
ugün arayacaklar canım, inşallah olumsuz bir şey olmayacak ve de evet yarın bebişlerimi alıcam

Günaydın canlarrrrrrr :) Yarın arkidişimin düğünü var artık sağır sultana duyurabilirsiniz dedi doktorum :))))))

hahayyytttt

aYY Canımmmmmmmm ne güzel ya..
oleyyyyyyyyyy

ugün arayacaklar canım, inşallah olumsuz bir şey olmayacak ve de evet yarın bebişlerimi alıcam

hahayyytttt

yupiiiiiiiii..yarın bebişlerine kavuşcan demek...
rabbım yardımcın olsun canımmmmmmm

Günaydın Günaydın topikcanlarim ay özlemişim sizleritopik sinek avliyorduphala yavrum işte sayılı günler elam yogunmussun kuzum
Hepinizi çok seviyorum

Ay ne güzel, inan bende o kadar çok hamile kalmak istiyorum ki anlatamam. Bu hafta kayınvalidem beni çok çok üzdü ve o yüzden her zamankinden daha fazla hamile kalmak istiyorum.

Günaydın Günaydın topikcanlarim ay özlemişim sizleritopik sinek avliyorduphala yavrum işte sayılı günler elam yogunmussun kuzum
Hepinizi çok seviyorum

Ay evet bu hafta son, biraz burukluk var içimde ama buradan gideceğimede seviniyorum biliyorsun bu hafta çok üzücü bir durum yaşadım kayınvalidem ile...

Ay ne güzel, inan bende o kadar çok hamile kalmak istiyorum ki anlatamam. Bu hafta kayınvalidem beni çok çok üzdü ve o yüzden her zamankinden daha fazla hamile kalmak istiyorum.

Yaaa bu insanların derdi ne vallahi artık anlayamıyorum...Gene ne yaptılar sana kuşum yaa? inan her gece dua ediyorum yemin ederim isteyen herkes bebek sahibi olsun diye

Ohhh yaşasın özgürlük

Ay evet bu hafta son, biraz burukluk var içimde ama buradan gideceğimede seviniyorum biliyorsun bu hafta çok üzücü bir durum yaşadım kayınvalidem ile...

Biliyorum kuzumheriste Hayır var Boluda kafan daha rahat eder aileni ozledikce gelirsin boşver takma kV yi allah büyük ekimdeolcaz

Arkadaşlar tatilden döndüm hastane hastane dolaştım. Medicana Selman Bey, İstanbul Tüp Emre Bey görüştüm. Medicana olmaması için sebep yok tekrar daha az doz iğne kullanıp daha iyi kalitede yumurtalar elde edilebilir dedi. İstanbul tüp ise embriyolara genetik tarama yapsak daha iyi dedi. Kafam allak bullak oldu.

Bide Memorial Nur Hanım ile görüştüm ve çok memnun kaldım. Kendisi eşimin ve benim genetik yapımızda problem olmadığı için kesinlikle embriyolara genetiği önermedi. Boş yere yaptırmış olursunuz dedi. Bu zamana kadar kimse rahimle ilgili problem bulmadı. Ama kendisi bir problem olabileceğini fakat bunu en son ihtimal düşünmemiz gerektiğini söyledi. eğer 2 tane 1.kalite embriyo transferine rağmen gebe kalamazsam o zaman hsg+laparoskopi önerdi. Tedavi olan yada hastane doktor hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…