ay evet geliyorum kimse yok geliyorum kimse yok, hadi bayram da geçti toparlanın artık..günaydın canım arkadaşlarım çok özledim sizielemcım kolay gelsin
günaydın kızlaaarrrr
günaydın canım arkadaşlarım çok özledim sizielemcım kolay gelsin
ay evet geliyorum kimse yok geliyorum kimse yok, hadi bayram da geçti toparlanın artık..özledim kiiiiii
ugün arayacaklar canım, inşallah olumsuz bir şey olmayacak ve de evet yarın bebişlerimi alıcamyarın büyük gün demi kızz
hahayyyttttGünaydın canlarrrrrrr :) Yarın arkidişimin düğünü var artık sağır sultana duyurabilirsiniz dedi doktorum :))))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aYY Canımmmmmmmm ne güzel ya..Günaydın canlarrrrrrr :) Yarın arkidişimin düğünü var artık sağır sultana duyurabilirsiniz dedi doktorum :))))))
ugün arayacaklar canım, inşallah olumsuz bir şey olmayacak ve de evet yarın bebişlerimi alıcam
hahayyytttt
ay evet geliyorum kimse yok geliyorum kimse yok, hadi bayram da geçti toparlanın artık..özledim kiiiiii
GÜNAYDINN canlarım..
saol phala yaaa...uff işten ıyıce sıkıldım yahu...
Esiminde sonuclari iyi dediler bu amh sonucuyla bana rezerve var diyormalatyada yasiyorum
ugün arayacaklar canım, inşallah olumsuz bir şey olmayacak ve de evet yarın bebişlerimi alıcam
hahayyytttt
aYY Canımmmmmmmm ne güzel ya..
oleyyyyyyyyyy
yupiiiiiiiii..yarın bebişlerine kavuşcan demek...
rabbım yardımcın olsun canımmmmmmm
Günaydın canlarrrrrrr :) Yarın arkidişimin düğünü var artık sağır sultana duyurabilirsiniz dedi doktorum :))))))
Günaydın canlarrrrrrr :) Yarın arkidişimin düğünü var artık sağır sultana duyurabilirsiniz dedi doktorum :))))))
Günaydın Günaydın topikcanlarim ay özlemişim sizleritopik sinek avliyordu phala yavrum işte sayılı günler elam yogunmussun kuzum
Hepinizi çok seviyorum
Ay ne güzel, inan bende o kadar çok hamile kalmak istiyorum ki anlatamam. Bu hafta kayınvalidem beni çok çok üzdü ve o yüzden her zamankinden daha fazla hamile kalmak istiyorum.
Ohhh yaşasın özgürlük
Ay evet bu hafta son, biraz burukluk var içimdeama buradan gideceğimede seviniyorum biliyorsun bu hafta çok üzücü bir durum yaşadım kayınvalidem ile...
Biliyorum kuzumheriste Hayır var Boluda kafan daha rahat eder aileni ozledikce gelirsin boşver takma kV yi allah büyük ekimde olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?