2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım teşekkür ederim. amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsun. prenses şimdiden dualara başladı. allahım sağlıklı bir kardeşim olsun diyor.
hoşgeldin canım... prensesin duasını kabul etsin Rabbim.....

ahh kuzucumm bı hamıle kalsammmmmmmmmmm bırakçam da ne bıleyım daha tedaviye de var he..

evett bitanemm sorma ya işler yoğunn
canım ağustosun 15 inde embriyolog izne ayrılıyormuş galiba eylül 15 e kadar....

eylülde başlamayacak mıydın? Az kaldı

eylül de biz seni ararız dediler.tabı kı ben onların aramasını beklemeden reglime yakın ararım..
az kaldı da ne bıleyımm sankı ıcımde kı umutta kayboldu..

hoşgeldin canım... prensesin duasını kabul etsin Rabbim.....

canım ağustosun 15 inde embriyolog izne ayrılıyormuş galiba eylül 15 e kadar....

ohh maşallah yanı 1 ay ızın he..eee tedavı de olanlar ne yapcaak pekı?
ben zaten eylülün 16-17 sı gibi regli olcam canım sıkıntı olmaz benım ıcın

Sorma canım bayramda çok yogunduj hemen sonra istanbula gittik kardeşimin istemesi var yüzük baktım, bizim ki evlenme teklifi yapacak

Oooo ne guzel gorumce ya yuzugu bile bakiyorsun helal olsun..ne sansli gelinnnn...kuzucum canin mi sikkin kayinwalide bise mi dedi sana

Fistilk naslsn tatlm iyimsn pitpitlara azmi kaldii

Iyiim cok sukut kuzumm nasi olayim heyecan acayip dorukta ya duyabilecek miyim pit pitlari..Allahim nasi korkuom bi bilsen..persembe gidcez istee..sen napion kuzumm testler yaptiracaktin naptin basladin mi..

İns canim saglikla kucaginada almayi nasip etsin yuce rabbim peki fiyatlari nasil

Aminnnn canimmm hepumize nasip etsin rabbim...cnm bildigim kadariyla ilk tedavi ilaclar haric 5900..ararsan detayli bilgi verirler.hatta doktorlarle on gorusmeye bile gidebilirsin..

yeni tedaviye başlamıyorlarmış şu anda... ayşe vardı seninle karşılaştığımız gün, hatırlıyomusun bilmem.... bizim cuma günü rapor onaylatamadığımızdan eczaneden ilaçları ödünç alma durumumuz vardı o arkadaş alamamıştı o yüzde reglin 21.günü(1 ağustosda) çağırmışlardı bir sonraki ay regli ile de tedavi başlayacaktı. ona demişler tedaviye eylül reglinizle başlayabiliriz, emriyolog 15 ağustos da izne çıkacak, hem lab da da yenileme mi bi şeyler yapılcakmış... ama bence izindendir; devlet memurları 10 yıla kadar 20 gün, 10 yıl ve üstünde 30 gün izin hakkı var diye, onu ben düşündüm 15 eylüle kadar diye... haklarını yemiyim şimdi

neyse hayırlı zamanda başlarsın inşallah şekerim

phala
canım kv allaha havale et canım inşallah yakın zamanda bebişin olacak :)

canım hersey gönlünce olsun yarın :) inşallah bebişler sana sıkı sıkı tutunsunlar :)

phala

canım hersey gönlünce olsun yarın :) inşallah bebişler sana sıkı sıkı tutunsunlar :)

cuma günü 13 de aradılar, bakalım bugün de arasınlar da.... durumlarını bi öğreneyim yavrularımın

Bunu hissetmen çok normal, çogu kişi bunu hisseder, umudunu kaybeder. Sürekli sabır çek

phala

Aynen öyle havale ediyorum ama kendimde ona bir laf söylemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…