Yarın Büyük gün yarın günlerden amayaaaa:119::119::119::119::119::119::92::119:bebis gobuse geliyor
Canim aramıza hosgeldininşallah buz bebislerin sımsıkı tutunup prensesi abla yaparlar
bencede çok tatlı :))) inşallah az kaldı seninkinedeInsaallah canim yaaaa....oyyy yerim ben o popisi yaaaa...en rahat uyuma sekli bence..cok tatliiiii
sabret canım hamile kalınca nasıl olsa işi bırakacaksın
Günaydın Günaydın topikcanlarim ay özlemişim sizleritopik sinek avliyordu phala yavrum işte sayılı günler elam yogunmussun kuzum
Hepinizi çok seviyorum
ahh kuzucumm bı hamıle kalsammmmmmmmmmm bırakçam da ne bıleyım daha tedaviye de var he..
evett bitanemm sorma ya işler yoğunn
hoşgeldin canım... prensesin duasını kabul etsin Rabbim.....canım teşekkür ederim. amin inşallah hepimiz için hayırlısı olsun. prenses şimdiden dualara başladı. allahım sağlıklı bir kardeşim olsun diyor.
canım ağustosun 15 inde embriyolog izne ayrılıyormuş galiba eylül 15 e kadar....ahh kuzucumm bı hamıle kalsammmmmmmmmmm bırakçam da ne bıleyım daha tedaviye de var he..
evett bitanemm sorma ya işler yoğunn
eylülde başlamayacak mıydın? Az kaldı
hoşgeldin canım... prensesin duasını kabul etsin Rabbim.....
canım ağustosun 15 inde embriyolog izne ayrılıyormuş galiba eylül 15 e kadar....
Sorma canım bayramda çok yogunduj hemen sonra istanbula gittik kardeşimin istemesi var yüzük baktım, bizim ki evlenme teklifi yapacak
Fistilk naslsn tatlm iyimsn pitpitlara azmi kaldii
İns canim saglikla kucaginada almayi nasip etsin yuce rabbim peki fiyatlari nasil
eylül de biz seni ararız dediler.tabı kı ben onların aramasını beklemeden reglime yakın ararım..
az kaldı da ne bıleyımm sankı ıcımde kı umutta kayboldu..
ohh maşallah yanı 1 ay ızın he..eee tedavı de olanlar ne yapcaak pekı?
ben zaten eylülün 16-17 sı gibi regli olcam canım sıkıntı olmaz benım ıcın
bencede çok tatlı :))) inşallah az kaldı seninkinede
yeni tedaviye başlamıyorlarmış şu anda... ayşe vardı seninle karşılaştığımız gün, hatırlıyomusun bilmem.... bizim cuma günü rapor onaylatamadığımızdan eczaneden ilaçları ödünç alma durumumuz vardı o arkadaş alamamıştı o yüzde reglin 21.günü(1 ağustosda) çağırmışlardı bir sonraki ay regli ile de tedavi başlayacaktı. ona demişler tedaviye eylül reglinizle başlayabiliriz, emriyolog 15 ağustos da izne çıkacak, hem lab da da yenileme mi bi şeyler yapılcakmış... ama bence izindendir; devlet memurları 10 yıla kadar 20 gün, 10 yıl ve üstünde 30 gün izin hakkı var diye, onu ben düşündüm 15 eylüle kadar diye... haklarını yemiyim şimdi
neyse hayırlı zamanda başlarsın inşallah şekerim
Insaallah canimmm yaa Rabbim bana da nasip etsin o gunleri gormeyiiiji
phala
canım kv allaha havale et canıminşallah yakın zamanda bebişin olacak :)
canım hersey gönlünce olsun yarın :) inşallah bebişler sana sıkı sıkı tutunsunlar :)
eylül de biz seni ararız dediler.tabı kı ben onların aramasını beklemeden reglime yakın ararım..
az kaldı da ne bıleyımm sankı ıcımde kı umutta kayboldu..
ohh maşallah yanı 1 ay ızın he..eee tedavı de olanlar ne yapcaak pekı?
ben zaten eylülün 16-17 sı gibi regli olcam canım sıkıntı olmaz benım ıcın
Olmaz diye biliyorum canım ama yinede doktor seni yönlendirir
Canım idrar testi yaptım sonuç negatifdoktoru aradık sekreterle konustuk bi kac tahlil verdi devlette yaptircaz... ama doktorun kendisi nie konusmuyor ya anlamadım zaten stresteyim bi de bunları sorun ettim simdi... saol canım beni bilgilendirdigin için... sen naptın?
phala
canım kv allaha havale et canıminşallah yakın zamanda bebişin olacak :)
canım hersey gönlünce olsun yarın :) inşallah bebişler sana sıkı sıkı tutunsunlar :)
Eşinde de sorun yoksa doğal yolla gebelik oluşur bence doktor degistirmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?