2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Oooo ne guzel gorumce ya yuzugu bile bakiyorsun helal olsun..ne sansli gelinnnn...kuzucum canin mi sikkin kayinwalide bise mi dedi sana

aynen öyle, şimdi yazmayayım buraya ben bile utanıyorum söylemeye

Kızlar bugün ilk kontrolümü oldum, yumurta gelişimi yavaş ilerliyormuş.Gonal f ve menogon a devam edeceğim.kan sonucu çıkınca beni arayacaklar. aranızda menogon kullanan varmı ? 2 kullanımlık ilacım kaldı..ne kadar kullanılıyor acabaa

Merhaba kızlar, mayıs 2013 ılk tup bebegımı yaptım fakat sonuc negatıf oldu, bızımkısı sebepsız esım ve bende herhangı bır sorun bulamıyor doktorlar, kısmet olursa 2.tup bebehı yaptırmak ıstıyrz fakat ılk yaptırdıgım hastanede devammı etmem gerekıyor yoksa baska hastanemı 2 gundur kafayı yemek uzereyım, ılk denemem memorıal sıslıde oldu, sımdıde kafamda acıbadem maslak var bulent tras ama cok kararsızım, beynımın bır tarafı memorıale devam et dıyor dıger yarımda acıbadenm, sızler olsanız ne yapardınız lutfen yardım edın cok korkuyorum ya 2.de tutmazsa dıye o yuzden kararsızlıgım cok fazla pişman olmaktan korkuyorum

canım ben kullandım gonal f ve menagon. bi de cetrottite eklenmişti son zamanlar. üçünü de çatlatma iğnesine kadar devam ettim .o da yaklaşık opudan iki gün önceye denk gelir.

kızlar ben kan tahlili yaptırdım transferin 9. günü bugün 48 çıktı değerim. hamilesin iki gün sonra tekrar et dediler ama asıl test tarihim ayın 10 unda. daha 6 gün var inanamıyorum ben şimdi hamile miyim

Ay ne güzel, inan bende o kadar çok hamile kalmak istiyorum ki anlatamam. Bu hafta kayınvalidem beni çok çok üzdü ve o yüzden her zamankinden daha fazla hamile kalmak istiyorum.

Canım taşınacaktınız sanırım taşındınız mı bilmiyorum ... Oralardan ayrılmak sana şans getirecek bence .. Elti sorunu yaşayanda sendin değil mı yanlış hatırlamıyorsam ...çevre deriz ya hep insanı geren üzen senin çevre burnunun dibindekiler inşallah yeni yer dana bebek müjdesini verdirir... Bi arkadaşım bebek düşünüyordu olmamıştı baya sonra taşınma sırasında meğer hamilymiş.. Allah seninde yüzüne güler inşallah ...

gözün aydın inşşşş sonuna kadar sağlıkla ilerler

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh inşallah değerin katlar iki gün sonra

canım gozunaydin Rabbim kucağına almayi nasip etsin

Amin inşallah canım. Bende senin gibi düşünüyorum buralardan gitmek galiba benim için daha iyi olacak. Elti sorunum var sanıyordum ben sadece meğersem daha tehlikeli kayın validem varmış arkamdan neler konuşuluyormuş meğersem. Çok çok üzüldüm.

slm kızlar bende eylül ayında 4. tüp bebeğimi yaptıracam inş rabbim bu kez vakti zamanı gelmiş olur da nasip eder... yakın zamanda ankara zekai tahir burak hastanesinde yaptıran var mı?

sanırım benden başka burda yaptıran ya da yaptıracak olan yok... kızlar tüp bebek öncesi yumurtaların kaliteli ve çok olması için neler yapmalıyım???? ben şuan biosteron kullanıyorum onun yanında hayıt otu ve kırıntı adlı marka civanperçemli macun kullanıyorum... fsh ım temmuz ayında 15 çıktı bunu inş düşürebilirim de tüp bebeğe başlarız...

canım yumurtalar yavaş gelişiyorsa genelde menogonun dozunu artırırlar iki toz bir su gibi ya da 4 toz 2 su gibi,,, ya da gonal f in ünitesini artırır 225U gibi sanırsam galiba yanılmıyosam,,,, ya daa doktorlar birden gelişmesini istemeyebilir bir iki gün daha aynı dozda kullanmanı söyleyebilir çünkü bazen fazla dozda ilaç yumurtanın kalitesini düşürebilir... sağlıcakla kal...

Bende bir hemotologa gitmeyi düşünüyorum tedavin hayirli olsun bu arada benim sorun tüplerim kapalı hidrosalpenks var 4kez ameliyat oldum hep sonuç olumsuz oysa rahim temiz yumurta kalitem iyi kismetsizim sanırım (

haydaaa kızda kı sansa bak 2 ay ertelendi desene..
nese demek hakkında böylesi hayırlıymış ne diyeyim ki..
bılıyon bana da hazıran da gel demısler dı gıdemedım dıye temmuzda gıttım benı de eylüle ertelediler.
rabbım büyük ne diyeyim ki.
kızımm benım de içerde bi dünya ıznım var ama iş yoğunluğundan 1 hafta kullanabılıyorum.
onlarda mümkünse 1 ay çıkmasınlar yada 1 ay giden gitsin başka hiç kımse mı yok fakülte de.
nese ya ben gerçekten ordakılere cok kızıyorum ama maalesef elim mahkum orda tedavı olucam ne desem az gelir ordakılerın rahatlığına

Bunu hissetmen çok normal, çogu kişi bunu hisseder, umudunu kaybeder. Sürekli sabır çek

canımmmmm valla bılmıyorum ya.
hiç bişey yapasım yok bu ara.
namazlarımı bıle bırakıyorum çoğu zaman rabbım herkesın yardımcısı olsun

Üzüntülerini orda o şehirde bırak...zaten çevre yeni olacak bebekle ilgili sorulara maruz kalmıcaksın ve bu sana çok iyi gelecek ... Hrşey daha kolay olacak görecek yaşıcaksın bunu biraz olsun ben yaşadım biliyorum ... İnşallahhhhhh mucizen en kısa sürede seninle olur ... Rabbim ol desin oluversin:)

hay Allah baya strese girmişsin sen ama emin ol geçicidir biraz sabret bir kaç gün sonra seni iyi göreceğime eminim

Amiiin Rabbim ol desin ve olsun inşallah. Bu gün en yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim bende hem sevinç hem bir burukluk yaşadım.

Amiiin Rabbim ol desin ve olsun inşallah. Bu gün en yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim bende hem sevinç hem bir burukluk yaşadım.

Ayy canım ya ... Üst üste geliyor resmen ..seninde olacak öyle günlerin sonucunu aldığında müjdelerin seninde olacak ...

Benimde fsh 18 di 6 ya düşürdüm. İbrahim Saraçoğlunun testere dişli aslan pençesi kürünü yaptım Bıosteron ilaçta içtim bunlar fsh için harika kürler ve ilaçlar. Bunun yanında yumurta sayısını arttırmak istiyorsan da incir kürünü mutlaka yapmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…