Ayy canım ya ... Üst üste geliyor resmen ..seninde olacak öyle günlerin sonucunu aldığında müjdelerin seninde olacak ...
Olmaz diye biliyorum canım ama yinede doktor seni yönlendirir
Canim doktor islemdeyken sekreterle konuşuyorduk çıkınca hemen dönüyordu genellikle merkezler yoğun olduğu için doktorlar telefonla gorusmuyor oyüzden kendine bunu stres yapma heryer öyle inan burada daha çok ilgi vardı testlerini yaptir canım hem kafan rahat eder
Ben nasipse ekimde başlayacağım bursa Acıbademe gidicem izmirdeki merkezlerde imsi yok aslında tek bir yerde var orayı ben sevmiyorum
Saol canım beni rahatlattın.. biz de simdi devlete gittik orda da sıra kalmamış yarın yaptırcaz kan tahlilini.. hakkında neresi hayırlıysa o olsun canım.. Allahim herkesin gönlündekini versin. Emeklerimizi boşa çıkarmasın
hay Allah baya strese girmişsin sen ama emin ol geçicidir biraz sabret bir kaç gün sonra seni iyi göreceğime eminim
Iyiim cok sukut kuzumm nasi olayim heyecan acayip dorukta ya duyabilecek miyim pit pitlari..Allahim nasi korkuom bi bilsen..persembe gidcez istee..sen napion kuzumm testler yaptiracaktin naptin basladin mi..
evet ya, eltim hamile en yakın arkadaşım hamile, kayınvalidemin darbesi dur bakalım daha neler görücez
hoşgeldin canım... prensesin duasını kabul etsin Rabbim.....
canım ağustosun 15 inde embriyolog izne ayrılıyormuş galiba eylül 15 e kadar....
canım merhaba. transferimin 9. günü dayanamadım kan testi yaptım 48 çıktı hamile miyim ben şimdi
canım yumurtalar yavaş gelişiyorsa genelde menogonun dozunu artırırlar iki toz bir su gibi ya da 4 toz 2 su gibi,,, ya da gonal f in ünitesini artırır 225U gibi sanırsam galiba yanılmıyosam,,,, ya daa doktorlar birden gelişmesini istemeyebilir bir iki gün daha aynı dozda kullanmanı söyleyebilir çünkü bazen fazla dozda ilaç yumurtanın kalitesini düşürebilir... sağlıcakla kal...
Bende bir hemotologa gitmeyi düşünüyorum tedavin hayirli olsun bu arada benim sorun tüplerim kapalı hidrosalpenks var4kez ameliyat oldum hep sonuç olumsuz oysa rahim temiz yumurta kalitem iyi kismetsizim sanırım (
ASlında iş stresım var üstümdebaşka da bı problem yok smdılık ama ne bıleyım işte..
umarımm bu günler cabuk geçer.
sende kafana takma bitanem yaa..inan bazen gerçekten üzülmeye deymiyor
Allah beternden korsn hepimz ayniyiz canmm
Saol canım beni rahatlattın.. biz de simdi devlete gittik orda da sıra kalmamış yarın yaptırcaz kan tahlilini.. hakkında neresi hayırlıysa o olsun canım.. Allahim herkesin gönlündekini versin. Emeklerimizi boşa çıkarmasın
Nedemek canım aklına takılan olursa sor fazla stres yapma bizi habersiz bırakma
evet ya, eltim hamile en yakın arkadaşım hamile, kayınvalidemin darbesi dur bakalım daha neler görücez
canım merhaba ben ilk bebeğimde sonuç beklerken gelinimiz ve eltim birer gün ara ile doğum yaptılar. bekleme süreci işkenceye dönmüştü benim için ama çok şükür sonunda mutlu haberi aldım ve sağlıkla geldi kızım inşallah sende en kısa zamanda hayırlı haberleri alırsın. kayınvalide elti görümce boşver hepsini önemli olan senin sağlıgın.
canım merhaba. transferimin 9. günü dayanamadım kan testi yaptım 48 çıktı hamile miyim ben şimdi
Umarım bende senin gibi sevinirim, inşallah Allahım bana bu güzelliği yaşatır.
aynen öyle, şimdi yazmayayım buraya ben bile utanıyorum söylemeye
Duyacaksn bebism hic korkma ben daha baslamdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?