2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ayy canım ya ... Üst üste geliyor resmen ..seninde olacak öyle günlerin sonucunu aldığında müjdelerin seninde olacak ...

evet ya, eltim hamile en yakın arkadaşım hamile, kayınvalidemin darbesi dur bakalım daha neler görücez

hay Allah baya strese girmişsin sen ama emin ol geçicidir biraz sabret bir kaç gün sonra seni iyi göreceğime eminim

ASlında iş stresım var üstümde başka da bı problem yok smdılık ama ne bıleyım işte..
umarımm bu günler cabuk geçer.
sende kafana takma bitanem yaa..inan bazen gerçekten üzülmeye deymiyor

bayağı tecrübelisin sanırım canım...aynen öyle yaptılar. 225 gonal f di 300 yaptılar menogonu da 4 toz 2 su yaptılar.ama bir not da düştü.çarşamba günkü duruma göre tedaviyi belki iptal edebilirlermiş.Bilgisi olan varmı kızlar yazarmısınız hiç böyle bişey beklemiyordum.Bu arada menogon da 3 paketti ekstra paket alıcam bugün.

Bende bir hemotologa gitmeyi düşünüyorum tedavin hayirli olsun bu arada benim sorun tüplerim kapalı hidrosalpenks var 4kez ameliyat oldum hep sonuç olumsuz oysa rahim temiz yumurta kalitem iyi kismetsizim sanırım (

öyle deme canım kısmetini kapatırsın.. benimde sol tüp alındı geçen ay napalım yapacak bir şey yok..
inşallah tez zamanda Allahım yüzümüze gülecek canım..

ASlında iş stresım var üstümde başka da bı problem yok smdılık ama ne bıleyım işte..
umarımm bu günler cabuk geçer.
sende kafana takma bitanem yaa..inan bazen gerçekten üzülmeye deymiyor

Ama bu öyle bir şey değil, yenilir yutulur bir şey değil yani

evet ya, eltim hamile en yakın arkadaşım hamile, kayınvalidemin darbesi dur bakalım daha neler görücez

canım merhaba ben ilk bebeğimde sonuç beklerken gelinimiz ve eltim birer gün ara ile doğum yaptılar. bekleme süreci işkenceye dönmüştü benim için ama çok şükür sonunda mutlu haberi aldım ve sağlıkla geldi kızım inşallah sende en kısa zamanda hayırlı haberleri alırsın. kayınvalide elti görümce boşver hepsini önemli olan senin sağlıgın.

Umarım bende senin gibi sevinirim, inşallah Allahım bana bu güzelliği yaşatır.

Kizlar tup bebekten iki ay sonra keniligimden hamile oldugumu ogrendim ama degerim yavas ilerliyor cuma gunu 900 llan deger bufun 2500 sizcd nasil bulundugum yerde tatil sebebiyle donemedim muane olamadim dis gebelil olabilir demisti doktorum ama artis var yardim edinn bilgilerinize ihtiyacim varrr

aynen öyle, şimdi yazmayayım buraya ben bile utanıyorum söylemeye

Kuzucum cok uzuldum senin icin..oysa ki sen ii anlastiginizi ve sana ii davrandigini soylemistin..yazik yani..Ama her serde bi hayir vardir..denek ki boyle taniycakmisin..sen gidiceksin uzak olucaksin istemedigin surece yuzlerini gorup sozlerini duymayacaksiniz..inan oyle guzzel bisey ki uzak olmak..az goruosun tatli oloyorsun..o sana sen ona misafir olarak gidiosun..inan boyle bebegine daha iyi odaklanacaksin..Allahim sana oyle dua ediom ki sanki hissetmis gbi..Rabbim en kisa zamanda hayirla saglikla nasip edecek kuzummm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…