tatlım hayırlı uğurlu olsun, sesi de duy tekmeleri de hisset sonrasında da sağlıkla kucağına al inşallahhhhAminnnn canimmm..insallah duyarim kuzumm...hic duymadim ben o sesi nasi guzel biseydir...cnm dua et bana insaallah persembe harika haberle gelirimmm
Aminnnn canimmm..insallah duyarim kuzumm...hic duymadim ben o sesi nasi guzel biseydir...cnm dua et bana insaallah persembe harika haberle gelirimmm
canlar merhaba,ağustos ayında ilk tüp bebek denememi yapıyorum deneyimli arkadaşlardan yardım ve dua bekliyorum formun eskisi tüp bebeğin yenisi olarak destek bekliyorum sizlerden acemi bacı olarak
kısacık anlatayım hikayemi pko luymuşum ben ama hormonlar filan normal adet normal tüpler açık ama olmadı işte eşimde ise morfoloji ve ileri hızlı sperm düşüklüğü var 7 yıllık evliyiz bir kez yalap şap bir aşılama yapıldı tabiki de tutmadı şimdi de kayseri de acıbadem hastanesi turgut aydın da tüp bebek yaptırıcam 2 emriyo transfer edilecek pazartesi adet olucam sanırım ya salı ya çarşamba tedaviye başlıyoruz ne halt edicem bilmiyorum aslında çok sitresli değildim ama zaman yaklaştıkça kalbim çarpıyor
kuzular var mı benim gibi dertleri olup da ilk denemede tutturanlar,tedavi 5500 tutucakmış ilaçlarla,her ne kadar parası zorlasada istanbul ve ankaraya göre ucuz ama tutmazsa 2.deneme için nisana kadar bekliycem süreci bana kısaca anlatın nolur güzeller:26::26::26::26::26:
Hayirli olsunn . Ben pkolu degilim ama genede ohss oldum sende tedavinde en cok buna dikkat et bence cok zor bisi yumurtaliklarin asiri uyarilmasindan oluyor pkolular dahada dikkat etmeliymis mutlu son yasamani dilerim
miniğe maşalahhhhhhhhYaaaaa en guzel zamanlara gelmissin duyarsin içini ferah tut lütfen ayyy bende dün gittim bakarmisin tipine aglicam valla heyecandan yüzüstü yatmis poposunu goruyo musun.sende gorcen herkeste gorcek inşallah
Eki Görüntüle 1207086
ahh cnm ya hiç deme biz şu veletleri kucağa alana dek neler yaşıcazz neler yaşıcazz kimbilir:26::26:canim benimkide homozigot A1298C... biraz arastirdim benimki en kotu olaniymis ve dogustan genetik geliyormus.. bunlar boyle kisim kisim ayriliyormus.. canim gebe kalinca sakin igneni hapini ihmal etme takiplerini yaptir..
isyerinden cok yakin arkadasim dogal gebelikte 3 dusukten sonra homozigot oldugunu ogrendi sonra tum gebelikte igne ilac kullanip kizini dogurdu..
insallah gebe kaliriz artik sonrasinda igneye dogurana kadar raziyim...
hayırlı olsun sonuna kadar gitrsin hamişliğin...Slm arkadaşlar çok sancim oldu dayanamadım acil e gittim transferin 12 günü bugün. Overlerde kist olusmus ondanmis sancı. Beta Hcg baktılar 223.2 çıktı gebelik olusmus dedi Dr. Ama kendi merkezimin test günü 2 gün sonra bilmiyorum o zamana kadar dusermi
hayırlı olsun tatlım ya kusura bakam ananen nasıl oldu geçmişe tam bakamadım da....Sorma canım bayramda çok yogunduj hemen sonra istanbula gittik kardeşimin istemesi var yüzük baktım, bizim ki evlenme teklifi yapacak
elam inşlhh işlerin kolaylaşırrrgünaydın kızlarr hayırlı haftalar..
işlerim çok yoğun bu sıralar gelemiyorum.insan kaynakların da kı arkadaş işten çıktı onun da işlerinin bi kısmı bana kaldı cok yorucu geçiyor
canlar merhaba,ağustos ayında ilk tüp bebek denememi yapıyorum deneyimli arkadaşlardan yardım ve dua bekliyorum formun eskisi tüp bebeğin yenisi olarak destek bekliyorum sizlerden acemi bacı olarak
kısacık anlatayım hikayemi pko luymuşum ben ama hormonlar filan normal adet normal tüpler açık ama olmadı işte eşimde ise morfoloji ve ileri hızlı sperm düşüklüğü var 7 yıllık evliyiz bir kez yalap şap bir aşılama yapıldı tabiki de tutmadı şimdi de kayseri de acıbadem hastanesi turgut aydın da tüp bebek yaptırıcam 2 emriyo transfer edilecek pazartesi adet olucam sanırım ya salı ya çarşamba tedaviye başlıyoruz ne halt edicem bilmiyorum aslında çok sitresli değildim ama zaman yaklaştıkça kalbim çarpıyor
kuzular var mı benim gibi dertleri olup da ilk denemede tutturanlar,tedavi 5500 tutucakmış ilaçlarla,her ne kadar parası zorlasada istanbul ve ankaraya göre ucuz ama tutmazsa 2.deneme için nisana kadar bekliycem süreci bana kısaca anlatın nolur güzeller:26::26::26::26::26:
sağol canım ama dikkat et derken napmalıyım ne demek ohss olmak olmadı yani tüp bebekler öyle mi?ohss olunca naptılar peki sana canım ya
Canım aynen öyle çoook tecrübeliyim :) bu 4. denemem olacak...kaç yumurtan var şuan? ona bağlı tedaviyi iptal edip etmeyecekleri... bir de yaptırdığın yer devlet hastanesi ise rapor hakkın dolmasın diye tedaviyi iptal ettirseler bile hakkın yanmasın diye transfer yapılmadığı için sonrasında kaldığınız yerden devam edersiniz... eğer ki raporlu ise tüp bebek ilaçları çoook pahalı olduğundan rapor süren dolmadan hocaya gelecek tedavi için ilaçlarını yazdır sonrasında rapor hakkın olmadığından direk ücretli alırsın... ya da sen zaten özelde yaptırıyorsan ki genelde özelde bazı yerler tedaviyi durdurmaz embriyonun kalitesi düşük bile olsa koyabilir ya da hem parayı alıp hem de zamanını alıp iptal ederler bir sonraki aylarda yine buyur gel derler... ama bence sen doktorlar çoook fazla ısrar etmezlerse devam ettir.. geçen sene benim de öyle oldu bi tanesi iptal oldu biri diğerlerinden fazla gelişmiş 2 ay sonra yeniden başladık bu kez yumurtalarım yavaş gelişti ve ancak bi tane yumurta toplandı... doktorlar sağ yumurtalıktan umutluyken benim yumurtam soldan çıktı ki sağdakinin içi boş çıkmış... çook sevinmiştim sanki o benim olacak dedim ama tabi vardır bunda da bi hayır... eylül de yine deniyeceğim kısmetsebayağı tecrübelisin sanırım canım...aynen öyle yaptılar. 225 gonal f di 300 yaptılar menogonu da 4 toz 2 su yaptılar.ama bir not da düştü.çarşamba günkü duruma göre tedaviyi belki iptal edebilirlermiş.Bilgisi olan varmı kızlar yazarmısınız hiç böyle bişey beklemiyordum.Bu arada menogon da 3 paketti ekstra paket alıcam bugün.
arkadaşım değerin oldukça güzel eğer ki dış gebelik bile olsa bi ihtimal bence şuan tatilini kendine zehir etme... hamile olduğunu düşün ve mutlu ol... herşey olacağına varıyor şuan bunları takma anı yaşa....Kizlar tup bebekten iki ay sonra keniligimden hamile oldugumu ogrendim ama degerim yavas ilerliyor cuma gunu 900 llan deger bufun 2500 sizcd nasil bulundugum yerde tatil sebebiyle donemedim muane olamadim dis gebelil olabilir demisti doktorum ama artis var yardim edinn bilgilerinize ihtiyacim varrr
valla canım tüp bebek göz açıp kapanıncaya kadar sürüyo hiç bişi anlamıyorsun koşturmaktan strese girmekten...yukarda bi arkadaş anlatmış zaten adetinin 2.günü gidiyorsun kan veriyorsun kan değerlerine bağlı olarak doktor ilaç yazıyo hemşire nasıl kullanacağını anlatıyo saatini falan da söyler... iki güne bir kontrole gidersin yumurtalar istenilen olgunluğa gelince sana çatlatma iğnesini saatini söyleyip onu vuracaksın 36 saat sonra toplama oluyor... o gün eşinde sperm veriyo en kalitelilerini yumurta ile döllendiriyolar... yumurta toplamı işleminde hiç bir sıkıntı olmuyo yani sen anestezi alacağın için hissetmiyorsun ... ama sonrası bi gaz sancısı varmışcasına karın ağrısı oluyo ama onun içinde sana parolu öneriyolar... sonra merkezden sana haber veriyolar şu kadar yumurtanız toplandı diye şu kadarı döllendi ... transferinde ya 2 ya 3 ya da 5 gün transfer ediyorlar genelde 3 gün yapılıyo... eğerki embriyoların gelişiminde bi sıkıntı olacak düşüncesi olursa doktorlarda 2 günü de transfer ederler....... bazı klinikler 10 bazıları 12 gün sonra hamilelik testi için şu gün gelin der... sonrası inş mutlu son olur..... THE ENDcanlar merhaba,ağustos ayında ilk tüp bebek denememi yapıyorum deneyimli arkadaşlardan yardım ve dua bekliyorum formun eskisi tüp bebeğin yenisi olarak destek bekliyorum sizlerden acemi bacı olarak
bence de ikizSoruyorum transfer 12. Gun degeri 770 cok dimi okiz hrrhalde demi sevgili egunal ne dersim
Soruyorum transfer 12. Gun degeri 770 cok dimi okiz hrrhalde demi sevgili egunal ne dersim
cemremmmm nasılsınnnnminiğe maşalahhhhhhhh
ahh cnm ya hiç deme biz şu veletleri kucağa alana dek neler yaşıcazz neler yaşıcazz kimbilir:26::26:
ne yapalım kaderde varsa yaşarız inşlh sağlığımızla evladımızı kucaklarımıza alalım...
hayırlı olsun sonuna kadar gitrsin hamişliğin...
hayırlı olsun tatlım ya kusura bakam ananen nasıl oldu geçmişe tam bakamadım da....
elam inşlhh işlerin kolaylaşırrr
iim cnm ne olsun bayramın ardından toparlanamadım bi türlü evde değildim kayınvaldemleri köye uğruladık dün ankarada düğün vardı oraya gittim geldim günü birlik bugün evdeyim ohhh deyip topiğe bakım dedim sen nasılsan nasıl gidiyorinşallahhhhhh
cemremmmm nasılsınnnn
hoşgeldin hele şükür topik yavaş yavaş hareketlenmeye başlıyo.....Ben geldim ki
iyiyim canım bende....iim cnm ne olsun bayramın ardından toparlanamadım bi türlü evde değildim kayınvaldemleri köye uğruladık dün ankarada düğün vardı oraya gittim geldim günü birlik bugün evdeyim ohhh deyip topiğe bakım dedim sen nasılsan nasıl gidiyor
aman ii ol büyük güne az kaldı ne zamandı transfer ya kusura bakma unutuyorum ben çoğu zamaniyiyim canım bende....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?