Aaa çok geçmiş olsun canım benim, , doğru diyorsun herşey mevladan benim tüplerimi almadılar bağlantısını kestiler rahimle içindeki sıvı rahime geçmesin diye Allah büyük inşaallah herşey Güzel olacak :) doğru diyorsunöyle deme canım kısmetini kapatırsın.. benimde sol tüp alındı geçen ay napalım yapacak bir şey yok..
inşallah tez zamanda Allahım yüzümüze gülecek canım..
yarın tatlımaman ii ol büyük güne az kaldı ne zamandı transfer ya kusura bakma unutuyorum ben çoğu zaman
ayy ne güzel ya kız ne sakin yazdın öle yarın diyeyarın tatlım
Canım benim oncelikle igne kullaniyorsan hamile kalmissin demektir bunun için tebrik ederim :) heterezigot taşıyıcı demek tam hastası değiliz ama genetik olarak bu pıhtılaşma sorununa sahibiz bizdeki çok. Ağır bir durum değil hastası olmak daha kötü ama yinede gebelik olusmadan coraspirin gebe kalincada iğne veriyor dr.lar rahat ol herşey gönlünce olsun...asıl problem neydi sizin?Kixlar bende de var onlardan heterezigot mthfr 1298 hemde pal 1 mi ne orda var heteezigot igne kullaniyom 0.4 suzde kullaniyonuz muuuu
hoşgeldin kiiiii
hoşgeldin hele şükür topik yavaş yavaş hareketlenmeye başlıyo.....
nasılsın güzelimmmmmmmmmm
kontrolleriniz hep olumlu geçsin ...Hoşbulduk transfer hatunu
Ayy evet ya ramazan sonrası toparlanıyoruziyi canim yarın eşimin kontrol var stresliyim biraz
Canım aynen öyle çoook tecrübeliyim :) bu 4. denemem olacak...kaç yumurtan var şuan? ona bağlı tedaviyi iptal edip etmeyecekleri... bir de yaptırdığın yer devlet hastanesi ise rapor hakkın dolmasın diye tedaviyi iptal ettirseler bile hakkın yanmasın diye transfer yapılmadığı için sonrasında kaldığınız yerden devam edersiniz... eğer ki raporlu ise tüp bebek ilaçları çoook pahalı olduğundan rapor süren dolmadan hocaya gelecek tedavi için ilaçlarını yazdır sonrasında rapor hakkın olmadığından direk ücretli alırsın... ya da sen zaten özelde yaptırıyorsan ki genelde özelde bazı yerler tedaviyi durdurmaz embriyonun kalitesi düşük bile olsa koyabilir ya da hem parayı alıp hem de zamanını alıp iptal ederler bir sonraki aylarda yine buyur gel derler... ama bence sen doktorlar çoook fazla ısrar etmezlerse devam ettir.. geçen sene benim de öyle oldu bi tanesi iptal oldu biri diğerlerinden fazla gelişmiş 2 ay sonra yeniden başladık bu kez yumurtalarım yavaş gelişti ve ancak bi tane yumurta toplandı... doktorlar sağ yumurtalıktan umutluyken benim yumurtam soldan çıktı ki sağdakinin içi boş çıkmış... çook sevinmiştim sanki o benim olacak dedim ama tabi vardır bunda da bi hayır... eylül de yine deniyeceğim kısmetse
arkadaşım değerin oldukça güzel eğer ki dış gebelik bile olsa bi ihtimal bence şuan tatilini kendine zehir etme... hamile olduğunu düşün ve mutlu ol... herşey olacağına varıyor şuan bunları takma anı yaşa....
valla canım tüp bebek göz açıp kapanıncaya kadar sürüyo hiç bişi anlamıyorsun koşturmaktan strese girmekten...yukarda bi arkadaş anlatmış zaten adetinin 2.günü gidiyorsun kan veriyorsun kan değerlerine bağlı olarak doktor ilaç yazıyo hemşire nasıl kullanacağını anlatıyo saatini falan da söyler... iki güne bir kontrole gidersin yumurtalar istenilen olgunluğa gelince sana çatlatma iğnesini saatini söyleyip onu vuracaksın 36 saat sonra toplama oluyor... o gün eşinde sperm veriyo en kalitelilerini yumurta ile döllendiriyolar... yumurta toplamı işleminde hiç bir sıkıntı olmuyo yani sen anestezi alacağın için hissetmiyorsun ... ama sonrası bi gaz sancısı varmışcasına karın ağrısı oluyo ama onun içinde sana parolu öneriyolar... sonra merkezden sana haber veriyolar şu kadar yumurtanız toplandı diye şu kadarı döllendi ... transferinde ya 2 ya 3 ya da 5 gün transfer ediyorlar genelde 3 gün yapılıyo... eğerki embriyoların gelişiminde bi sıkıntı olacak düşüncesi olursa doktorlarda 2 günü de transfer ederler....... bazı klinikler 10 bazıları 12 gün sonra hamilelik testi için şu gün gelin der... sonrası inş mutlu son olur..... THE END
bence de ikiz
:))) gözünüz aydın
inşallahhhhhh
cemremmmm nasılsınnnn
Tsk valla tam bilmiyorum ki belkide en onemli sorun sadece buydu cunku ben hamile kaliyodum 3 ay dolmadan kaybediydumCanım benim oncelikle igne kullaniyorsan hamile kalmissin demektir bunun için tebrik ederim :) heterezigot taşıyıcı demek tam hastası değiliz ama genetik olarak bu pıhtılaşma sorununa sahibiz bizdeki çok. Ağır bir durum değil hastası olmak daha kötü ama yinede gebelik olusmadan coraspirin gebe kalincada iğne veriyor dr.lar rahat ol herşey gönlünce olsun...asıl problem neydi sizin?
kontrolleriniz hep olumlu geçsin ...
sakinim tatlım, opu sırasında duygularımı aldılar sanırımayy ne güzel ya kız ne sakin yazdın öle yarın diye
hadi güzel anlara ve güzel günlere az kalmış yameleklerinle birlikte olacaksın yarından sonra inşlh bu sefer güzel haberler vereceksin bize ...dualarımda olacaksın hepppppppppppp o günler bizede gelecek inşlhhhhhhhhhhhhh en kısa zamanda...:26:
sakinim tatlım, opu sırasında duygularımı aldılar sanırımyumurtalarımla birlikte duygularımı da döllediler iyi miiii yarın meleklerimle birlikte duygularımı da geri alıcam sonra gelsin ağlama krizleri gitsin durduk yere patlayan kahkahalar; gelsin alınmalar gitsin haykıran bağırıp çağıran sinirlenen amayaaa
hahahah ay ilahi cemrem... hiç böyle düşünmemiştim ya ben :) belki de öyle olcak gerçekten
sakinim tatlım, opu sırasında duygularımı aldılar sanırımyumurtalarımla birlikte duygularımı da döllediler iyi miiii yarın meleklerimle birlikte duygularımı da geri alıcam sonra gelsin ağlama krizleri gitsin durduk yere patlayan kahkahalar; gelsin alınmalar gitsin haykıran bağırıp çağıran sinirlenen amayaaa
hahahah ay ilahi cemrem... hiç böyle düşünmemiştim ya ben :) belki de öyle olcak gerçekten
selammm kızlar iyigeceler.ben geldimmmm
artık evimdeyim
hoşgeldin cnm hem topiğe hemde evineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeselammm kızlar iyigeceler.ben geldimmmm
artık evimdeyim
Topigimize ve evine hos geldin tatlimozlettin kendini tatlim..
hoşgeldin cnm hem topiğe hemde evineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
inan ki popom yen yer gördü bugün desem yeridir şekerimhoşbuldum canımmmm
nasılsınnn görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?