2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
öyle deme canım kısmetini kapatırsın.. benimde sol tüp alındı geçen ay napalım yapacak bir şey yok..
inşallah tez zamanda Allahım yüzümüze gülecek canım..
Aaa çok geçmiş olsun canım benim, , doğru diyorsun herşey mevladan benim tüplerimi almadılar bağlantısını kestiler rahimle içindeki sıvı rahime geçmesin diye Allah büyük inşaallah herşey Güzel olacak :) doğru diyorsun

ayy ne güzel ya kız ne sakin yazdın öle yarın diye
hadi güzel anlara ve güzel günlere az kalmış ya meleklerinle birlikte olacaksın yarından sonra inşlh bu sefer güzel haberler vereceksin bize ...dualarımda olacaksın heppppppppppppo günler bizede gelecek inşlhhhhhhhhhhhhh en kısa zamanda...:26:

Kixlar bende de var onlardan heterezigot mthfr 1298 hemde pal 1 mi ne orda var heteezigot igne kullaniyom 0.4 suzde kullaniyonuz muuuu
Canım benim oncelikle igne kullaniyorsan hamile kalmissin demektir bunun için tebrik ederim :) heterezigot taşıyıcı demek tam hastası değiliz ama genetik olarak bu pıhtılaşma sorununa sahibiz bizdeki çok. Ağır bir durum değil hastası olmak daha kötü ama yinede gebelik olusmadan coraspirin gebe kalincada iğne veriyor dr.lar rahat ol herşey gönlünce olsun...asıl problem neydi sizin?

😃😄 ayyy heyecan yaptim gene

Tsk valla tam bilmiyorum ki belkide en onemli sorun sadece buydu cunku ben hamile kaliyodum 3 ay dolmadan kaybediydum

sakinim tatlım, opu sırasında duygularımı aldılar sanırım yumurtalarımla birlikte duygularımı da döllediler iyi miiii yarın meleklerimle birlikte duygularımı da geri alıcam sonra gelsin ağlama krizleri gitsin durduk yere patlayan kahkahalar; gelsin alınmalar gitsin haykıran bağırıp çağıran sinirlenen amayaaa

hahahah ay ilahi cemrem... hiç böyle düşünmemiştim ya ben :) belki de öyle olcak gerçekten

Transferin yarınmış, ıhımm yani artık bugün Kap bebişlerini gel amayaa ve sonra 9 ay minnoşlarının an be an büyümesini hisset içinde ve dınınınınını 9 ay sonra da minnoşlar anneciklerinin kollarında sağlıkla büyüsünler inşallah..

Bol şans kuzum..

canımcımmmm yarın transferin varmışşşşş
Rabbim inşallah yüzünü güldürür canım 12 gün sonra burda hep birlikte seviniriz
yarın ve 9 ay boyunca ,sonrasında ömür boyu bebişlerin seninle olur inşallah
öpüyorum Allah ım yardımcın olsun canım

Topigimize ve evine hos geldin tatlim ozlettin kendini tatlim..

tşk ederim canım valla insan kendi evini bi yandan özlüyo bi yandan ilk gelince benimseyemiyo yani bana öyle oldu sersem gibiyim kendime gelemedim daha bende sizleri özledim canım artık kavuştuk
bgnde nasıl uykum vardı kk ya giremicek kadar uykum vardı yol yorgunlugu sanırım. eşim işe gider gitmez uyuyayım dedim ama o kadar çok korkuttularki uyuyamadım kalktım şimdi oturuyorum ya çok korktum tam uyucam ezan okunuyor tam uyucam başka başka şeyler duada okudum ama geçmedi o yüzden uyanık kalıcam bi süre daha :18::18::18:

Canimcim simdiden transferin hayirli olsun ins gelecek bebisler. Baslarken yangindi buzlukta unutulan igne derken sikintili gibi idi ama sen cok guzel atlattin masallah. Sonu guzel olacak umutluyum senden :) kiz kontrollerine gelcem ben daha senle unutma. Ben de senin gibi sakin olmaya calisiyorum takmayayim derken evde temizlige verdim kendimi. Tek kol ile bi isler cikardim ki sorma. Varsa ihtiyacin geleyim sana da transferden sonra. :) sabah guzel gecsin ins. Gurkan hoca sana hayirli gelecek icime oyle doguyor. Mutlu bebisli gobisli gunlerde gorusmek uzere opuyorum canim...

Cep telefonumdan gönderildi.

hoşbuldum canımmmm
nasılsınnn görüşmeyeli
inan ki popom yen yer gördü bugün desem yeridir şekerim bayram temizliğinden beri bugün bi ohhhhhhh dedim evde oturdum..
sen nasılsın günlerin güzel geçmiştir inşlhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…