2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
inan ki popom yen yer gördü bugün desem yeridir şekerim bayram temizliğinden beri bugün bi ohhhhhhh dedim evde oturdum..
sen nasılsın günlerin güzel geçmiştir inşlhh

geçmezmi hiç gerçekten doyamadım bile diyebilirim zaman hızlıca geçti
böyle gurbette olunca zor oluyo ya valla ailesi yanında olunca insan daha güzel ama napalım ekmeğimiz burda
geç kalmışsın şekeriim yazık değil mi sanada niye öyle oldu misafirlerin mi vardı

aile gibisi varmı doğru ekmek nerde bizler ordayız gene gidersin inşlh sağlığınız yerinde olsun onlarda sağlıkla beklesinler seni
hiç deme ya bayram temizliği kayv. yaptım kendi evimde yaptım bayram gnü ilk gün kayınv. 2.ci gün babamlarda .3.gün misafir vardı yaatıya kaldı diğer günler kayınvaldemler köye gidicek diye hep oraya gittim dün ankaradaydım bugün evimdeyim hamdlsun evimi özledim ya otel gibi akşam gel yat oldu bu saattten sonra da evdeyim anlıcan eee artık o kadar da olsun ..

amin canım inşallah tekrar görüşebilmeyi nasip etsin Allah ım gittik gördük buna da şükür
hımm seninde yogun geçmiş gerçekten ama olsun bayram dediğinde öyle kalabalıkla güzel oluyo
bizim gitmediğimiz bayram oldu bi iki defa öyle tuhafki ozamanda bi başımıza hiç bayram gibi olmuyor
şeker almıştım çocuklar gelir hiç olmadı diye bi Allah ın kulu çalmadı kapımızı kendi kendimize yedik bayram şekerlerimizi tatlılarımızı

aminn.. aynen bende tatlı bile yapmadım kimseler gelmiyor bana ..
olsun bigün bizim evlerimizde dolar inşlh

hakkaten ya bende sarma yaptım heves ettim bayram evime gelsin diye eşimle yedik he bide piyango dan çıkan misafirlerime verdim o kadar

misafir bahane sarmalar tatlılar şahane
valla sarma iyi fkir her evde tatlı tatlı insan yiyemiyor yani ben kv de yedim başkada gittiğimiz yerlerde yemedim hiç ama sarma olsaydı hayır demezdim
çok uykummm var ama uyumaya korkuyorum
eşim işe gider gitmez yol yorgunlugu sanırım hemen yattım uyucam diye ama
ayy korkuttular bi beni uykuya dalarken tam dalıyorum korkutuyorlar
ilk tansiyonum düştü sandım nasıl kulaklarım çınladı ensem ellerim uyuştu uyandım dua okudum yine uyucam tam
bu sefer ezan sesi duydum ona kalktım sonrasıda var da anlatmıyım :18: ne yapsam bilemedim şimdi salondayım burda mı uyusam diye plan kuruyorum gözlerim kapanıyo ama çok korkuyom bi tavsiyen varmı :26:

Ay ne bilim gulummmm korkudan herhal ohss olmudum karnimda su varmis kistler cikmis korkuyooommmmmmm bebise bisi yapar mi bu ohss bilemiyom. Degerim 230 mus iimi aceba bak soruyom haleennn 😊

Minimmmmm soru kraliçesiiiiiiiiiiii
neler okuyorummmm hamilesinnnnnnnnnnnn çok şükürrrr
Rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin canımmmm
Maşallah Maşallah ikiz mi yoksa kığızzzzz
Çok sevindim inan senin adına Allah ım bebişinden(bebişlerinden) hep güzel haberler almayı nasip etsin canım
tebrikler canımmm
ben yoktum bayadır yeni okuyorum hamile haberini son durum nedir peki ohss mi oldun bide :26:

Kızlar çıktık yola gidiyoruz hastaneye eşimin kontrolüne insallah güzel gider herşey dualarınızı eksik etmeyin

selammm kızlar iyigeceler.ben geldimmmm
artık evimdeyim

Hoşgeldin canim

tatlım aslında böyle korkutulan zamanalrda felak nas süresi ve yedi ayetel kürsi oku ayetel kürsi 7 tane okurken her birini bi, tarafına oku sağına soluna aşağı yukarı önüne arkana ve en sonuncusunu da fatiha ile içine çek rahat rahat uyursun aklında bulunsun çokk faydalıdır böyle yapınca denenmiştir...

Kızlar çıktık yola gidiyoruz hastaneye eşimin kontrolüne insallah güzel gider herşey dualarınızı eksik etmeyin

Hoşgeldin canim
hadi inşlh bi sorun çıkmazzz kontroller su gibi çabuk kolay ve temiz çıksınnnnnnnn

herkese günaydınnnnnnnn
güzeller nerelerdesinizzzzzzzzzzz topiğimzin gülleriiiiiiiiiiiiiiiiii

Etmezmiyim canm emnm hersey guzl olacak korkma sen

Insaallah cnm yaaa...hic belirtim yok benim offf...ne bulanti ne kusma...sadece goguslerim aciyo dokununca uclari siyahlasti az..bazka bise yok..ters giden bise yoktur umarimmmm:18:

tatlım hayırlı uğurlu olsun, sesi de duy tekmeleri de hisset sonrasında da sağlıkla kucağına al inşallahhhh

Aminnnnnn cnm benim Rabbim hepimize nasip etsinnnn...senin bugun transferin var kuzucum Rabbim yar ve yardimcin olsun..bebislerin simsiki tutunsun sana hiiiiccc birakmasinlar seniiii..guzel hayirli haberlerini bekliyoruzzzzzz canimmmm

Kizlar bugunn tam 6 haftalik olduk ama bende ne bulanti ne kusmaa...annem dun sorunca aklima geldi
.o xok bulanti.cekermis tiksi irmis...bende hic bise yok yaa..persembeye kadar zor dayaniom yaa ters giden biseyler mi var...mide bulantisi kusma gebeligin sorunsuz devam ettigini gosterirmissss:18:..hamislerrr yardimmmmmmmm

öncelikle maşalalh diyelimama belirti arama bence annen öle oldu diye sende aynı olacaksın diye bişey yok ki.. hem ben neler gördüm hiçççç kusmayan normal yaşayıpda çocuk doğuranlar gördüm o yüzden alalh korusun bişey olsa bence bi sorun olduğunu anlarsın ...bence en büyük göstergesi gögüslerinde ki kararmalar sevin kız ne güzel yaşa bu güzel günleri doya doyaaa

Cnm kendinede bebeginede bu eziyeti yapma as ermek mide bulantisi sorunsuz hamilelik velirtisi degildir bunyeden bunyeye kisiden kisiye degisir bunu kendine ve melegine yyapma hersey yolundadir onlarinda zsmani gelsin onlarda olur

😄 caniiiimmmmm nerelerdesin yahuuuuu valla sorularimi kaciriyosunnnnnn . :))) evetttt hamisss oldum ama ohss de oldum karnimnnn davulll gibi sistiiiiii sceba ikizmi bilmiyom ki bu degerle ikiz gibi duruyo demiiiii soruyom ikiz annelerine bide 230 degilmis 250 mis 12. Gunde 770 cikti kiz ikizmi ki ya var mi bilgin optum. Tesekkur ederim iyi dileklerin icin Allah sonunuda gordursun herkese nasip etsin sevgiler

Son düzenleme:
Aminnnnnn cnm benim Rabbim hepimize nasip etsinnnn...senin bugun transferin var kuzucum Rabbim yar ve yardimcin olsun..bebislerin simsiki tutunsun sana hiiiiccc birakmasinlar seniiii..guzel hayirli haberlerini bekliyoruzzzzzz canimmmm
Kizzxxx ballam senin betahcglerin kacti bana soleseneeeeee benim ikiz mi kiii heycan yaptimm senin tek mi bebesin

Himmm valla benim arkadasimindavhiiiccccc bulanmadi turp gibi gezdi kizi vat simdi hem mide bulantisi iyi bisimi ki yiyemoyon icemiyon bebisinde ac kaliyor keske bulanmasada rahatca gecirsek hamislogi

Tesekkurler kizlar Allah razi olsun, insallah guzel haberler verebilirimmmmm

Hadi insallah, tabi ki gelcen kontrollerime daha gobek tokusdurcaz ki senleeeee:) sakin kendine hic bi seyi dert etme, evet zaman azcik uzadi ama spyle dusun belki de baslayacaktin ve olumsuz sinuclanacakti bosu bosuna hormon almamis oldunnnn... Senden de guzel sonuclar gelecek tatlim.... Rabbim nasip etmistir insallah bu defa, hepimizeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…