Soruyorum transfer 12. Gun degeri 770 cok dimi okiz hrrhalde demi sevgili egunal ne dersim
Kizlar bugunn tam 6 haftalik olduk ama bende ne bulanti ne kusmaa...annem dun sorunca aklima geldi
.o xok bulanti.cekermis tiksi irmis...bende hic bise yok yaa..persembeye kadar zor dayaniom yaa ters giden biseyler mi var...mide bulantisi kusma gebeligin sorunsuz devam ettigini gosterirmissss:18:..hamislerrr yardimmmmmmmm
Kizlar bugunn tam 6 haftalik olduk ama bende ne bulanti ne kusmaa...annem dun sorunca aklima geldi
.o xok bulanti.cekermis tiksi irmis...bende hic bise yok yaa..persembeye kadar zor dayaniom yaa ters giden biseyler mi var...mide bulantisi kusma gebeligin sorunsuz devam ettigini gosterirmissss:18:..hamislerrr yardimmmmmmmm
Soruyorum transfer 12. Gun degeri 770 cok dimi okiz hrrhalde demi sevgili egunal ne dersim
Yaaaaa hic ikizi olan yok muuuu bana da bisiler solesinnnn 😯
kızzzzzzzzzzzzzzzz hamilesin işte ikiz gibi görünüyo hadi inşallah
minim hayırlı olsun canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Ahhhh be kuzucumm beni gorsen ne yapacagimi sasirdimm..dr un dedigi gbi oldu cok sukur gecti galiba artik sarimtirak akinti gelio...kalp atimini bi duysam biraz dha rahatliycam..sen tatildesin demi kuzum eylul de basliosun tedaviye..hayirlisiyla son olacak Allahin izniyle bebisini alacaksin kucagna cnm
değerin ikiz gibi duruyor ama cnm kendini şartlama hayırlısını dile.benim arkadaşın değeri 11. günde 1150 idi ve tekti zaten tek konmuştu.
preferik kanmı yaptırmıştın canım..
Bilmiyorumki cnmbenim ailemde pıhtı sorunu vardır o yüzden doktor onada bakılsın dedi offff ne karışık işler :85:
bitanem endişelenme sakın.bende tüp tuttuktan sonra mesela dedim hocam pıhtılaşmaya bakılsın ailede varmış dedim.bi kan verdim 3 gün sonra çıktı meğerse bendede varmış paso göbekten iğne her gün.ama alıştım :)
Tesekkurler kizlar Allah razi olsun, insallah guzel haberler verebilirimmmmm
Sen yanlış anladın cnm ben zaten iğneyi iki tedavimde de kullandım
bende zaten pıhtı sorunu var seneler öncesinden genetik testi yaptırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?