2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım ya takma böyle şeyleri kafana böyle şeyleri genellememek lazım bünyeyle alakalı bence ona bakarsan kızım da 5 aylık ken bir kere midem bulandı o kadar, doğuma kadar bi kere bile kusmadım ama çok şükür sağlıcakla aldım kucağıma, ama ikizlerime hamile kaldığımda bulantısız saniyem geçmiyodu günde 3 kere kusuyodum ama olmadı ikizlerim gelemedi. annenin teorisine tam olarak ters bir durum benim ki o zaman

Kötü düşünme cnm herkesin bulantısı olcak diye birşey yokki daha çok sevin bence bulantısı olanlar çok dertli çünkü.benimde çok bulantım olmadı

Yaaaaa hic ikizi olan yok muuuu bana da bisiler solesinnnn 😯

değerin ikiz gibi duruyor ama cnm kendini şartlama hayırlısını dile.benim arkadaşın değeri 11. günde 1150 idi ve tekti zaten tek konmuştu.

arkadaşlar ya bu ohs ne ya şimdi de bunu kafama taktım ALLAHIM stres yapmak istemiyorum ama aklımdan da çıkartamıyorum RABBİM bizim kucaklarımızı boş bırakmasın inş

Yok kuzum daha tatile gitmedim 11 ağustosta allahın izniyle yola çıkarım
Cuma günü randevu aldım doktorumla konuşucam bakalım eylülmü ekim mi konuşucaz

Son düzenleme:
Bilmiyorumki cnm benim ailemde pıhtı sorunu vardır o yüzden doktor onada bakılsın dedi offff ne karışık işler :85:

bitanem endişelenme sakın.bende tüp tuttuktan sonra mesela dedim hocam pıhtılaşmaya bakılsın ailede varmış dedim.bi kan verdim 3 gün sonra çıktı meğerse bendede varmış paso göbekten iğne her gün.ama alıştım :)

Sen yanlış anladın cnm ben zaten iğneyi iki tedavimde de kullandım
bende zaten pıhtı sorunu var seneler öncesinden genetik testi yaptırmıştım

Canım hiç endişelenme herkeste olacak diye bi kural yok biz şanslı gruptanız :))) bulantı çeken arkadaşlar çok zor günler geçiriyorlar. Benim annemde teyzelerimde kuzenlerimde bulantı hiç olmamış ama adet dönemlerimiz felaket oluyordu hastanelik oluyoruz o yüzden bu rahat hamilelik rabbimin hediyesi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hicc endiselenme bendede bulanti kusma olmadi oyle.bazen hamile olduguma inanamıyorum.19 haftaya geldim.kalp atısınıda duymadım sadece ekranda gördümm(( benim doktor despot birazz yaaaa

kızlar transferimin 10 günü .dün kan değeri 48 çıktı. ağdaya gitmem lazım artık annem tutturdu yaptırma kasılırsın bişey olur diye yardım edin ne yapayım gideyim mi gitmeyeyim mi????

Selam kızlar çok moralim bozuk...Eşim babasının vefatından beri bana herşey için bağırıp çağırmaya başladı dün boşanma lafı bile geçti...Size tek tek anlatmayayım ama pireler hep deve oldu bu 1 hafta boyunca...Durup durup hamilelik döneminde patlaması da bi manidar geldi bana...Sizler şahitsiniz 5 gün boyunca ishalle uğraştığımı...O da farkında ama sen bana 1 haftadır yemek yapmıyosun diyo ki koca bir YALAN...2 gün dışarı çıktık diye yemek yapmadım oldu...Gözlerim şiş kocaman oldu... Dün arkadaşlarımızın yanında da konuyu açtı en yakın arkadaşı saçmalama oğlum diye çok konuşmaya çalıştı ya o kadar salak nedenler ki bir duysanız kesin hayatında biri var seni boşamaya yer arıyo dersiniz yeminle!...Yani anlayacağınız bir anda ben boşanıyorum yazabilirim buraya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…