2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar çıktık yola gidiyoruz hastaneye eşimin kontrolüne insallah güzel gider herşey dualarınızı eksik etmeyin

Hoşgeldin canim

canım güzel sonuçlar alırsınız inşallahhhhhhhhhhh :)

canım hayırlı olsun :) darısı kese ve pıt pıtlara inşallahhhhhhhhhhh

Allah ım Allah ım böyle bişi olabilir mi?? o kadar uğraş tüp bebek yaptır sonra ortada bişi yokken boşanmayı kafayı koymak ne saçma!!! canım tabiki acısı var cok üzülüyor ama tabi bunu sana böyle yansıtmamalı... rabbim eşine hidayet versin... rabbim eşinin kalbini nuruyla nurlandırsın da sana böyle davranmasın...sen sadece dua et... ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN...

kızlar transferimin 10 günü .dün kan değeri 48 çıktı. ağdaya gitmem lazım artık annem tutturdu yaptırma kasılırsın bişey olur diye yardım edin ne yapayım gideyim mi gitmeyeyim mi????

Kendini kasmamaya caliş.ben 19 hhaftaya geldim ve agdaya devam ediyorum.dikkat ediyorum kendimi kasmamaya calisiyorum. dikkat etmen lazımm.

canım eşin yeni babasını kaybetti suan duygusaldır saçmalıyordur sen de hamilesin duyguların biraz abartılı olabilir canım inşallah yanlış anlıyorsundur

niye kimseler yok yaa:26::26::26::26::26::26::26::26:

CANIMMMM ERKELER BABALARINI (annlerinide )KAYEBTTİKLERİNDEN BEZER TEPKİLER VERBİLİRLER. (boşanmak vs biraz abarı olmuş tabiki)AMA SİNİR GERGİNLİK OLABİLİR BİRAZ ZAMAN TANI EŞİNE İNŞŞ ATLATIRSINIZ(biliyorsun benim eşimde babasını yeni kaybetti zaten kendisinin sağlık sorunları olduğu için ve babasına aşık bir adam olduğu için bazı sıkıntılar yaşadık bizde daha bir kaç gündür normale dönmeye başladı) AMA EĞERKİ DEVAM EDERSE BİRAZCIK EŞİNİ YALNIZ BIRAK BİR KAÇ GÜN AİLEYİN YADA BİR AKRABAYIN YANINA GİTKİ KENDİ KENDİNE DÜŞÜNME YAŞADIKALRINI HAZMAETMEK İÇİN ZAMANI OLSUN İNŞŞŞŞ ÇABUK ATLATIR

Son düzenleme:

ya bitanem ne olur bebeği düşün üzülme o kadar uğraştın kızım ya kolay mı bunlar...eşin anlayışsız ama napalım benimkide anlayışsız atalım mı satalım mı ?? haklısın ama karşında haklı olduğunu anlayan biri yoksa sende evliliğini kurtarmak için elinden geleni yap.bugün en sevdiği yemekleri yap bi güzelde süslen geldiğinde konuş.kocacım haklısın senle ilgilenemedim bebeğime odaklanmıştım özür dilerim bundan sonra daha dikkatli olcam de gül ona ilgi göster.emin ol düzelecektir.bi taraf yıkıyorsa bi taraf yapcak tamam mı bitanem hadi kalk toparlan.sen güçlü bi kadınsın bunlarla yıkılmazsın dimi ?

Zor bir durum canım çok üzüldüm seninde tam ilgi ve şefkat ihtiyacının olduğu dönem herşey üst üste gelmiş inşallah bir an önce atlatırsınız acısıyla böyle davrandığını düşünüyorum :26:

anammmmmmmmmmmmmmmmmm ne güzel şeyler yazmışsın sen gel öpeyim seni

Insaallah cnm yaaa...hic belirtim yok benim offf...ne bulanti ne kusma...sadece goguslerim aciyo dokununca uclari siyahlasti az..bazka bise yok..ters giden bise yoktur umarimmmm:18:

Yoktur annesi korkma odaha mercimek kadar sonra sana yapacak elinden geleni korkmaa

anammmmmmmmmmmmmmmmmm ne güzel şeyler yazmışsın sen gel öpeyim seni

öpsene beniiii bende ilk zamanlar böyleydim ve çözümü bunda buldum şimdi eşim erken geliyo sizin için geldim falan diyo yani çözümü aslında bizde

Cuma tomografi haftaya da ultrason çekimi var bugün sadece kan verdik insallah hepsi güzel cikar canim

Canim olanlar sadece babasını kaybetmesiyle alakalı. Bende babamı kaybettiğimde eşimle sevgiliydik neler yaptım yazık herşeyini tersledim kızdım bi de sevgiliydik yani hep bi arada değildik şimdi sizin böyle şeyler yaşamanız normal canim biraz zaman tanı ve alttan al hamileligine denk gelmesi kötü oldu ama sabır canim hepsi geçcek Allahın izniyle

canım güzel sonuçlar alırsınız inşallahhhhhhhhhhh :)

canım hayırlı olsun :) darısı kese ve pıt pıtlara inşallahhhhhhhhhhh

Insallah canim haftaya cuma fln sonuçların hepsini almış oluruz insallah güzel sonuçlanır hepsi

öpsene beniiii Bende ilk zamanlar böyleydim ve çözümü bunda buldum şimdi eşim erken geliyo sizin için geldim falan diyo yani çözümü aslında bizde

böyle güzel bir hatun öpülmezmi hiçççççç

hayırlı olsun sonuna kadar gitrsin hamişliğin...

Amin canım bugün kendi Dr da duydum rahatladım çok şükür bende hamileyim diyebiliyorum

Senin transferin bugün değilmiydi kuzu

Eveeettttt... Aldim geldim ki bebislerimiiiii eve gidince 24 saat wc ve yemek disinda kalkma dedi hemsirem.... Bende cok soz dinlefigimden ayagimin altinda yastik, sirt ustu uzandik bebislerimleeee kokulu opucuklerini gonderiyo yavrucuklarim veeeee butun teyzelerinden dualarinda olmayi istiyolaaarrrrr

Canııım duaların için çok teşekkür ederim. inşallah inşallah bebeğini salıklı bir şekilde kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…