2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

hayırlıolsun bebiş olsun seni anne yapsın inşşşş

Canım sorduğun için çok teşekkür ederim ne yapsın evde oturuyor çok fazla yürüyemiyor. İdare ediyor işte.

Canıııım Allahım inşallah senin yüzünü güldürür. Bebeklerini sana kavuşturur. Amin amin amin

Canım hiç dert etme bunları, onun babasını kaybetmesinden sinirleri bozuk, seninde hamile olmandan fazla duygusal ve alıngansın o kadar. sakın başka bir şeyler düşünme hatta boşanma gibi şeyleri sakın düşünme o size çoook uzak. sadece zaman gerekli her şey güzel olacak merak etme.

Kızlar çıktık yola gidiyoruz hastaneye eşimin kontrolüne insallah güzel gider herşey dualarınızı eksik etmeyin

Hoşgeldin canim

Canım dualarım sizinle, nasıl geçti kontrolünüz umarım her şey yolundadır.

İnsallah sıkı sıkı tutunsun bebislerin once hamile haberlerini okuyalim sonra dogum macerani cnm

Ay ay bebislerin once sıki sıkı tutunur sonrada inşallah saglikla gelir kucağına

Kokulu opücüklerini aldık ve benim miniktende kokulu öpücük gelsinn..:))

Dualarım seninle.. :))

Ayy hadi hayırlısıyla sımsıkı tutunsun bebisler canim benim:)

Canım dualarım sizinle, nasıl geçti kontrolünüz umarım her şey yolundadır.

Kan tahlili yaptırdık canim bugün sadece o da çok şükür temiz çıktı cuma tomografi haftaya pers de ultrason çekilcek canim

Kızlar çıktık yola gidiyoruz hastaneye eşimin kontrolüne insallah güzel gider herşey dualarınızı eksik etmeyin

Hoşgeldin canim

hoşbuldukkk kuzummmmmmm
çok özledim sizleriiii benn
hayırdır bugün ne kontrol var canım umarım herşy yolundadır

tamam canım çok sağol dün gece uyuyamadıgım içn bugün tüm gün uyudum
şimdi beklicem artık gelsin uykummmm diye uyumaya korkuyorum ama dediğin gibi dualar yeter Allah a sıgınıyorum

canimmm transferin hayirli olsunn.. kocamann opuyorumm.. bebislerimize sikicaa sarill annesi..guzel haberlerin gelsin hep..

kaçırdım valla kuzum yaaaa artık gebelere sorarsın sorularını benim hiç deneyimim yok gebelikle ilgili çünkü:))
sora sora buldun bebeğini (yada bebeklerini :) ayy inşallah ikizdir canım değerin öyle duruyor
dondurulmuş olmadıgına göre umarım ikizdir diyorum
Çok sevindimmmm senin adına inan
ohss olmuşsun çok geçmiş olsunnn karnından su mu aldılar yoksa hafif derecede mi ohss şimdi ne durumdasın?

Tesekkurler kizlar Allah razi olsun, insallah guzel haberler verebilirimmmmm

canımm nasıl geçti transferin ?
Allah ım hiç bırakmasınlar seni inşallah minnakların

kızlar transferimin 10 günü .dün kan değeri 48 çıktı. ağdaya gitmem lazım artık annem tutturdu yaptırma kasılırsın bişey olur diye yardım edin ne yapayım gideyim mi gitmeyeyim mi????

canim sonuc belli olmadan hic tavsiye etmem.. zaten degerin riskli bir deger.. embriyo tutunmaya calisiyor.. kese ve kalp atisi gorulsun bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…