Eveeettttt... Aldim geldim ki bebislerimiiiiieve gidince 24 saat wc ve yemek disinda kalkma dedi hemsirem.... Bende cok soz dinlefigimden ayagimin altinda yastik, sirt ustu uzandik bebislerimleeee kokulu opucuklerini gonderiyo yavrucuklarim veeeee butun teyzelerinden dualarinda olmayi istiyolaaarrrrr
miniğe maşalahhhhhhhh
ahh cnm ya hiç deme biz şu veletleri kucağa alana dek neler yaşıcazz neler yaşıcazz kimbilir:26::26:
ne yapalım kaderde varsa yaşarız inşlh sağlığımızla evladımızı kucaklarımıza alalım...
hayırlı olsun sonuna kadar gitrsin hamişliğin...
hayırlı olsun tatlım ya kusura bakam ananen nasıl oldu geçmişe tam bakamadım da....
elam inşlhh işlerin kolaylaşırrr
Eveeettttt... Aldim geldim ki bebislerimiiiiieve gidince 24 saat wc ve yemek disinda kalkma dedi hemsirem.... Bende cok soz dinlefigimden ayagimin altinda yastik, sirt ustu uzandik bebislerimleeee kokulu opucuklerini gonderiyo yavrucuklarim veeeee butun teyzelerinden dualarinda olmayi istiyolaaarrrrr
Canım sorduğun için çok teşekkür ederim ne yapsın evde oturuyor çok fazla yürüyemiyor. İdare ediyor işte.
Selam kızlar çok moralim bozuk...Eşim babasının vefatından beri bana herşey için bağırıp çağırmaya başladı dün boşanma lafı bile geçti...Size tek tek anlatmayayım ama pireler hep deve oldu bu 1 hafta boyunca...Durup durup hamilelik döneminde patlaması da bi manidar geldi bana...Sizler şahitsiniz 5 gün boyunca ishalle uğraştığımı...O da farkında ama sen bana 1 haftadır yemek yapmıyosun diyo ki koca bir YALAN...2 gün dışarı çıktık diye yemek yapmadım oldu...Gözlerim şiş kocaman oldu...Dün arkadaşlarımızın yanında da konuyu açtı en yakın arkadaşı saçmalama oğlum diye çok konuşmaya çalıştı ya o kadar salak nedenler ki bir duysanız kesin hayatında biri var seni boşamaya yer arıyo dersiniz yeminle!...Yani anlayacağınız bir anda ben boşanıyorum yazabilirim buraya...
rabbim şifa versin
Kızlar çıktık yola gidiyoruz hastaneye eşimin kontrolüne insallah güzel gider herşey dualarınızı eksik etmeyin
Hoşgeldin canim
Yaaaaa en guzel zamanlara gelmissin duyarsin içini ferah tut lütfen ayyy bende dün gittim bakarmisin tipine aglicam valla heyecandan yüzüstü yatmis poposunu goruyo musun.sende gorcen herkeste gorcek inşallah
Eki Görüntüle 1207086
Kız popusu hangisi sol taraftaki mi sağ taraftaki mi?
Canım dualarım sizinle, nasıl geçti kontrolünüz umarım her şey yolundadır.
Kızlar çıktık yola gidiyoruz hastaneye eşimin kontrolüne insallah güzel gider herşey dualarınızı eksik etmeyin
Hoşgeldin canim
tatlım aslında böyle korkutulan zamanalrda felak nas süresi ve yedi ayetel kürsi oku ayetel kürsi 7 tane okurken her birini bi, tarafına oku sağına soluna aşağı yukarı önüne arkana ve en sonuncusunu da fatiha ile içine çek rahat rahat uyursun aklında bulunsun çokk faydalıdır böyle yapınca denenmiştir...
hadi inşlh bi sorun çıkmazzz kontroller su gibi çabuk kolay ve temiz çıksınnnnnnnn
selammm kızlar iyigeceler.ben geldimmmm
artık evimdeyim
Canlarım misafirlerim olduğundan gelemiyorum bilginiz olsun...
Hepinizi özledim..
😄 caniiiimmmmm nerelerdesin yahuuuuu valla sorularimi kaciriyosunnnnnn . :))) evetttt hamisss oldum ama ohss de oldum karnimnnn davulll gibi sistiiiiii sceba ikizmi bilmiyom ki bu degerle ikiz gibi duruyo demiiiii soruyom ikiz annelerine bide 230 degilmis 250 mis 12. Gunde 770 cikti kiz ikizmi ki ya var mi bilgin optum. Tesekkur ederim iyi dileklerin icin Allah sonunuda gordursun herkese nasip etsin sevgiler
Tesekkurler kizlar Allah razi olsun, insallah guzel haberler verebilirimmmmm
kızlar transferimin 10 günü .dün kan değeri 48 çıktı. ağdaya gitmem lazım artık annem tutturdu yaptırma kasılırsın bişey olur diye yardım edin ne yapayım gideyim mi gitmeyeyim mi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?