2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

cnm ikinizde hassas donemlerden geciyorsunuz aglama bebisin zarar gormesin hem esinde zor gunler gecirmis gerildi demekki..kendini uzme, hickimseyi dusunme karnindakini dusun sadece.. yemek yapmak zorundada degilsin okadar tedavi yorgunluk yipranma is hayati tup tedavileri derken yemekte eksik kalsin yada kendi yapsin sende ye olmadi ewe bi kadin tutun haftada iki uc gun gelsin utunu temizligini yemegini yapsin sende uzerindeki yukleri biraz atmis olursun.. hamisligin keyfini cikart..

evettttttttttt geldimmmmmmmmm
bende özledim bendeeeeeeee
kızz yagmur yagdı bugün buraya :)) izmir sıcagından sonra klimalı gibi geldi valla evim :)
eeee ne var ne yok bakalımmmmmmmmm

cicisssss bizdee senii cok ozledikk... hosgeldinnn..

hoşbuldumm tatlım bende sana yazıcaktım tam
naptın sen başladın mı tedaviye ? herşey yolundadır inşallah

:)) bende 1 aydir erdekteydim yeni dondum ist canim.. yatagimi bile ozledimm:))
cumartesi baskilama tedavim basliyor onumuzdeki haftada tup tedavim canimm.. heyecan doruktaa.. hayirlisii artikkkk..

Hayırlı olsun. İnşaiiah ikinci denemeye gerek kalmaz. ben de bugün iğneye başladım. ilk tüp bebek tedavim olcak allah kısmet ederse. inşallah allahım isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder.

:)) bende 1 aydir erdekteydim yeni dondum ist canim.. yatagimi bile ozledimm:))
cumartesi baskilama tedavim basliyor onumuzdeki haftada tup tedavim canimm.. heyecan doruktaa.. hayirlisii artikkkk..

ayy hadi hayırlısı canım inşallah yüzün güler bu sefer
Rabbim yardımcın olsun su gibi akıp geçsin tedavin
sonunda bebişinin müjdesini al inşallah sağlıkla gelsin inşallah
ne güzel seninde tedavi öncesi tatil çok iyi denk gelmiş
erdeğe yıllar önce gitmiştim hatırladıgım tek kare varki oda bi tekne gibi bişeye binmiştik etrafta balık yiyen bi sürü martı vardı iskele gibi bi yerde kasa kasa balık vardı martıları besliyorlardı korkmuştum sanırım ondan unutmadım :)))))

Kizlar mrb
Ben daimi takipciniz yakinda tup bebek yapanlar kervanina katilicam daha once yazmistim buraya ve sizden bilgi almistim anlatmisti arkadaslar sagolsunlar
Ben hidrosalpinks sebebiyle 8 temmuzda açık ameliyat gecirdim tupler yumurtaliklara yapisik oldugu icin almadilar sadece kapattilar
Simdi adetimin 2. Gunu kontrole gidicem iki uc gune kadar olurum ve bu ameliyattam sonraki ilk adet olucak
Hormon tahlillerim yapilacak fakat size sormak istedigim eger hormonal olarak hersey yolundaysa hemen ameliyattan sonra tedaviye baslamak mantikli mi sizce?Esim cok istiyor ama ben biraz daha zaman gecsin istiyorum hem cok kasık agrilarim var vucudum biraz dinlensin hem de acikcasi erteleyesim geliyor korktugum icin

Aranizda ameliyat olup tup bebek tedavisi goren varsa nekadar zaman sonra basladiniz bilgi verebilir misinizz

öncelikle çok geçmiş olsun canım
benim bilgim yok malesef sorun hakkında ama ameliyat oldugun yer ile tüp bebek tedavinin olacagı yerler farklı mı ?
doktorunla görüştüysen ve başlayalım diyorsa sorun olmaz sanırım ama son karar senin tabiki

Son düzenleme:
evettttttttttt geldimmmmmmmmm
bende özledim bendeeeeeeee
kızz yagmur yagdı bugün buraya :)) izmir sıcagından sonra klimalı gibi geldi valla evim :)
eeee ne var ne yok bakalımmmmmmmmm

Kız izmir hala sıcakben bıraktığın gibiyim kuzum ekimi bekliyorum ama zaman geçmiyor

Evet canm
Ameliyatimi yapan dr ayni zamanda tup bebek doktoru
Bana ameliyattan sonra duruma gore 1 yada 2 ay sonra baslariz dedi
İcimden bi ses de baslayalim diyecek diyor ama hani sebepsiz de olsa ici rahat olmaz ya insanin benim tek dayanagim o erteleme konusunda yani simdi pat diye ignelere baslayip bianda kendimi tedavinin icinde bulmaya korkuyorum
Bir de mesela rapor isi olucak.E tedaviye de adetin 2. Gunu baslaniyor sonucta once rapor cikip da ilaclari almamiz gerekiyor dimi?ikisi ayni anda olmaz yani
Merkez bize uzak iki saatlik yol gidicez tahlil yapip hemen hadi basliyoruz git ilaclari al bugun basla demezler herhalde :26:
Bukadar basit mi yoksa

çok ama çooooooooook teşekkürler detaylıca anlatmışsın canım benim inşallah o dediğinden olmam bünyem sağlamdır bakma pko lu olduğuma adet düzensizliği yok hormonlar iyi adet sancım var zaten o da olmasa pko olduğumu öğrenemeyecektim umarım olmaz o ohss denen zıkkım neden olmadı anlamadım her pko lunun çocuğu olmuyor mu acaba?

son olarak sen yaptırdın mı tüp bebiş?oldu mu olacak mı?

Allah hayırlısını versin sağol canım inşallah senin bebekler de tutar ilk denemende sen nerde yaptırıyosun inşallah?sorun neydi ve ne kadarlık evlisin acep?

Allah hayırlısını versin sağol canım inşallah senin bebekler de tutar ilk denemende sen nerde yaptırıyosun inşallah?sorun neydi ve ne kadarlık evlisin acep?

amin. çok soru olmuş:)) ben zeynep kamil diye niyetlenmiştim ama sonu gelmeyen tahliller, enerjimi tüketen sekreter ve hemşireler ve bir türlü görünmeyen doktorlar sayesinde (yani ekim 2013 te başladım hala biri çıkıp da karşıma "kardeşim senin sorunun şu" demedi.) maslak acıbademde soluğu aldım. orda yaptırcam inşallah. acıbademe pazartesi gittim ilk ve orda yumurta rezervimimn azalmaya başladığını söyledi doktor. çok üzüldüm. eşimde de hareketsizlik vardı. 3 yıllık evliyim bu arada . allah hayırlısını nasip etsin inşallah. sen nerde yaptırıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…