Bebeğim gelmişseni çok özledim
Canlarım misafirlerim olduğundan gelemiyorum bilginiz olsun...
Hepinizi özledim..
Selam kızlar çok moralim bozuk...Eşim babasının vefatından beri bana herşey için bağırıp çağırmaya başladı dün boşanma lafı bile geçti...Size tek tek anlatmayayım ama pireler hep deve oldu bu 1 hafta boyunca...Durup durup hamilelik döneminde patlaması da bi manidar geldi bana...Sizler şahitsiniz 5 gün boyunca ishalle uğraştığımı...O da farkında ama sen bana 1 haftadır yemek yapmıyosun diyo ki koca bir YALAN...2 gün dışarı çıktık diye yemek yapmadım oldu...Gözlerim şiş kocaman oldu...Dün arkadaşlarımızın yanında da konuyu açtı en yakın arkadaşı saçmalama oğlum diye çok konuşmaya çalıştı ya o kadar salak nedenler ki bir duysanız kesin hayatında biri var seni boşamaya yer arıyo dersiniz yeminle!...Yani anlayacağınız bir anda ben boşanıyorum yazabilirim buraya...
evettttttttttt geldimmmmmmmmm
bende özledim bendeeeeeeee
kızz yagmur yagdı bugün buraya :)) izmir sıcagından sonra klimalı gibi geldi valla evim :)
eeee ne var ne yok bakalımmmmmmmmm
cicisssss bizdee senii cok ozledikk... hosgeldinnn..
hoşbuldumm tatlım bende sana yazıcaktım tam
naptın sen başladın mı tedaviye ? herşey yolundadır inşallah
canlar merhaba,ağustos ayında ilk tüp bebek denememi yapıyorum deneyimli arkadaşlardan yardım ve dua bekliyorum formun eskisi tüp bebeğin yenisi olarak destek bekliyorum sizlerden acemi bacı olarak
kısacık anlatayım hikayemi pko luymuşum ben ama hormonlar filan normal adet normal tüpler açık ama olmadı işte eşimde ise morfoloji ve ileri hızlı sperm düşüklüğü var 7 yıllık evliyiz bir kez yalap şap bir aşılama yapıldı tabiki de tutmadı şimdi de kayseri de acıbadem hastanesi turgut aydın da tüp bebek yaptırıcam 2 emriyo transfer edilecek pazartesi adet olucam sanırım ya salı ya çarşamba tedaviye başlıyoruz ne halt edicem bilmiyorum aslında çok sitresli değildim ama zaman yaklaştıkça kalbim çarpıyor
kuzular var mı benim gibi dertleri olup da ilk denemede tutturanlar,tedavi 5500 tutucakmış ilaçlarla,her ne kadar parası zorlasada istanbul ve ankaraya göre ucuz ama tutmazsa 2.deneme için nisana kadar bekliycem süreci bana kısaca anlatın nolur güzeller:26::26::26::26::26:
:)) bende 1 aydir erdekteydim yeni dondum ist canim.. yatagimi bile ozledimm:))
cumartesi baskilama tedavim basliyor onumuzdeki haftada tup tedavim canimm.. heyecan doruktaa.. hayirlisii artikkkk..
Kizlar mrb
Ben daimi takipcinizyakinda tup bebek yapanlar kervanina katilicam daha once yazmistim buraya ve sizden bilgi almistim anlatmisti arkadaslar sagolsunlar
Ben hidrosalpinks sebebiyle 8 temmuzda açık ameliyat gecirdim tupler yumurtaliklara yapisik oldugu icin almadilar sadece kapattilar
Simdi adetimin 2. Gunu kontrole gidicem iki uc gune kadar olurum ve bu ameliyattam sonraki ilk adet olucak
Hormon tahlillerim yapilacak fakat size sormak istedigim eger hormonal olarak hersey yolundaysa hemen ameliyattan sonra tedaviye baslamak mantikli mi sizce?Esim cok istiyor ama ben biraz daha zaman gecsin istiyorum hem cok kasık agrilarim var vucudum biraz dinlensin hem de acikcasi erteleyesim geliyor korktugum icin
Aranizda ameliyat olup tup bebek tedavisi goren varsa nekadar zaman sonra basladiniz bilgi verebilir misinizz
Bebeğim gelmişseni çok özledim
evettttttttttt geldimmmmmmmmm
bende özledim bendeeeeeeee
kızz yagmur yagdı bugün buraya :)) izmir sıcagından sonra klimalı gibi geldi valla evim :)
eeee ne var ne yok bakalımmmmmmmmm
öncelikle çok geçmiş olsun canım
benim bilgim yok malesef sorun hakkında ama ameliyat oldugun yer ile tüp bebek tedavinin olacagı yerler farklı mı ?
doktorunla görüştüysen ve başlayalım diyorsa sorun olmaz sanırım ama son karar senin tabiki
eee hani nerdesin ozamannn
Yoooo bebeklerle ohss nin alaksi yok yani sole var hamileyysen dahada artiyor ohss ilaclardan yumurtaliklar fazla uyarilinca karinda su birikiyor yumurtaliklarda griden gelen ve toplamada gorulemeyen yumuryalar buyumeye basliyor kist olusuyor.pkolularda zaten yumurtlama fazla oluyor bide ilacla artinca ohss riski olusuyor gerci bende pko yoktu ama cok yumurta olusmus ondan mis .dr dikkat eder zaten ama oluyor iste bazen genede bebege zararo yokmus ama gebelikte olusyrsa anneyi zorluyor karnin su dolup sisiyor ama herrr hezde olmuyorrr sen sadece dikkat et toplamadan sonra konrtolunu ol ole transfer yaptir
Hayırlı olsun. İnşaiiah ikinci denemeye gerek kalmaz. ben de bugün iğneye başladım. ilk tüp bebek tedavim olcak allah kısmet ederse. inşallah allahım isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder.
Hoşgeldininş ilk ve son tedavin olsun bir ara sizin topikte gezindim
Kız izmir hala sıcakben bıraktığın gibiyim kuzum ekimi bekliyorum ama zaman geçmiyor
Kuzum migren tuttu sürekli ekrana bakmıyorum
Ama bana kusme
inşallah sağolasın hangi topik dediğin aşılamayla ilgili olan mı?
Allah hayırlısını versin sağol canım inşallah senin bebekler de tutar ilk denemende sen nerde yaptırıyosun inşallah?sorun neydi ve ne kadarlık evlisin acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?