2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

valla burda rapor için ugraşanlar öle hemencik çıkaramadılar ki raporlarını zaman alıyor bildiğim
zorla yaptırcak değilsin ya hazır hissetmiyorsan 1 ay erteleyebilirsin sonuçta tedaviyi sen olucaksın
bana kalsa hemen yarın gel başlıyoruz dese koşa koşa giderdim de ekimi bekliyoruz bizde

Ekranın ışığını kistimkız seni çok özlemişim
Buarada özeline bi bak

iyi yapmışsın da ağrısına nasıl dayancaksın ki :26:
bende özledim canım pek giremedim internete şimdi rahatım artıkkk ohh miss kendi evin gibisi yok
yokta kız bende bi saf gibiyim evim yabancı gibi geldi ne yapcagımı şaşırdım
yemek yapasım yok temizlik yapasım yok hiç bişi yapasım gelmiyo yabancı gibi yaşıyorum evde
yada alıştım izmirde ekmek elden su gölden zor geliyo yapmak

kıyamam ya Allah dermansız dert vermesin napalım buna da şükür evet çok soru sormuşum farkettim kusura bakma canım ya kaç yaşındasın ki yumurtalık rezervin azalmış bende acıbadem kayseri canım turgut aydın da yaptırıcam önce istabul düşündüm ama turgut hocayı tanıyorum çok şeker bir dr.onda karar kıldım ben 7 yıllık evliyim ama ilk 3 yıl korunduk benim eş de de var hareket azlığı ama bende pkoluymuşum heralde iki sorunlu bulmuşuz birbirimizi bi de korunmuşuz utanmadan

bide kızlar kızlar ne diyim size ben şişkoyum üstüne de sigara içiyorum benim tüp bebek tutmaz gibime geliyor ama hadi hayırlısı yaptırmadım demiyim ya tutarsa ama dimi?belki de azar işitiyim diye yazdım bunu ben ne biliyim hakkaten niye ele verdim ki kendimi şimdi?belki de aaaaaaa bende şişkoydum ama benim ki tuttu ya da bende sigara içiyodum ama tuttu bıraktım filan diyesiniz diye

haleti ruhiyem fena fena

32 yaşındayım. ben de öyle diyorum kendime. zaten 29 yaşında evlenmişin. daha neyine korunuyosun diye. yeni evlenen herkese onu diyorum. önce doktor kontolü. belki kolay geçecek bi problem var, biz haplarla onu daha da içinden çıkılmaz hale sokuyoruz. ama hep bu aile hekimleri. biz nasıl korunalım diye gittik. hemen dayadılar doğum kontrol haplarını.. bi de reklamını yapıyolar zararı yok diye. belki hapın zararı olmadı ama gel de bana sor. nasıl içim içimi yiyo niye kullandım diye. bi tahlil yaptırmak çok mu zordu:) ben de çok dolmuşum kuzum yaff :)))

:) :) bende siskoyum bende tedaviye başlayacağım gune kadar sigara ictim ama yinede tuttu hemde ilk denemede simdi kızım 4 yaşında tabi bunlar iyi seyler mi hayııır. Napiyoruz kesinlikle once sigarayi birakiyoruz azicikta kilo veriyoruz (nasil olacaksa)

Eee anacigin hazir getirdi sen yedin alışkanlık olmuştaşınacaksin ya ondan evine alışamadın :27kuzum ben yatıyorum iyi geceler

Valla canim Benim tuplerimi dr kendisi kapattigindan ve ayni zamanda tup bebek bolumu baskani oldugundan rapor kolay cikar diye dusunuyorum sonucta tup olmayinca oyle uzun uzadiya tetkikler yapilmaz herhalde.
Bide erkek infertilitesi ve tupler kapaliysa o rapor şartlari aranmiyor bildigim kadariyla
Senin de tedavin tez zamanda gelsin ve hayirla sonuclansin insallahh
Bu tedaviyle ilgili merak ettigim daha cok sey var ama bi icine girelim de ozaman paylasirim sizle

Benim de en buyuk sorunum sigara laneti
Ameliyat oldugumda 1 hafta icmemistim (istekle degil mecburiyetten )
Sonra devam etmesem etmezdim ama direni cikardiklari zaman ilk yaptigim disari cikip sigara icmek oldu
Az uz da degil epey fazla iciyorum nekadar tezat olusturuyoruz hem onca cile cekiyoruz cocuk sahibi olmak icin;hem de one surulen ilk şarti ezip geciyoruz..
Tedavi zaten stres bide o donemde birakip iyice stres olmaktansa erkenden birakmak daha iyi ama tabi klavyeyle yazdigim kadar cabayi bunun icim sarfetmiyorum

kızma kendine tatlım ben hap da kullanmadım Allah ellerine düşürmesin ben doğum evinde çalıştım doktorun yanında hemde beni muayene de ettiler herşey normal dediler sadece pko varmış o da çoğu kadında olurmuş demediler ki eşinde bi tahlil versin o da doğum evinde çalışıyodu hemde yani herşey bahane için yanmasın ben 24 yşımda evlendim 27 yaşından beri çocuk istiyoruz tam 4 yıldır bekliyoruz yani yaş 31 benimde eşimde hem morfolji hem sperm de düşük hareket sorunu varmış 3 yıl önce öğrendik paramız yoktu ozamanlar istanbulda 7,5 milyar istediler yaptıramadık tüp bebek ,anca paralandık kayseri acıbadem 5,5 istiyor şimdi uygun geldi başlıycam orda hem memleketim

güzelllllllllll moral oldun anacım bana peki sonra başladın mı tekrar?bende iğnelere başlıycam gün bırakayım diyorum inşallah benim de tutar ama kilo o çok zor işte

Ben 2 yıl once bıraktığım o lanet seye tekrar başladım 4 ay önce hamile oldugumu ogrenince bıraktım ama hamileligim malesef sonlandigi gun yine başladım bi birak bi ic yani benim durum 5 gundur yine icmiyorum kirmizilari bekliyorum hayirlisiyla bi gelse tedaviye baslamayi dusunuyorum da kismet

aynen hatta bunu yazarken bile içiyodum bide benim dr.takıntılı sigara duysa tedavi etmez beni o derece yani neyse söylemiycem ama eşim yumurtlar hemen

niye sonladıki hamileliğin hemde 4.ayda hay Allah ya bişe diycem kızlar bu sigara yüzündenmi olmadı acaba bizim çocuğumuz bak aynı topiğe yazıyoruz

güzelllllllllll moral oldun anacım bana peki sonra başladın mı tekrar?bende iğnelere başlıycam gün bırakayım diyorum inşallah benim de tutar ama kilo o çok zor işte

Insallah bebislerin tutunur saglikla canim ya. Basladim biraktim yine basladim 5 gundur yine biraktim. Ilk dogumdan sonra diyetisyene gittim 8 kilo verdim ikinciyi yapicam diye ama araya zaman girince yine kilo aldim

Insallah bebislerin tutunur saglikla canim ya. Basladim biraktim yine basladim 5 gundur yine biraktim. Ilk dogumdan sonra diyetisyene gittim 8 kilo verdim ikinciyi yapicam diye ama araya zaman girince yine kilo aldim

beni boy 170 kilo 90 nasıl ama bide iki emriyo tranfer edeceklermiş düşünsene ikiz olduğunu ve tuttuğunu şaptım şeker oldum diye gezerim artık ortalarda ben bi bıraksam başlamıycam tekrar zıkkıma ama maşallah çok istikrarlıyım 12 yıldır aralıksız içiyorum kel tiryaki yani

Alemsin ya benim suan boy 1.52 kilo 64 sen yine cok iyisin ustelik ben kizimda 16 kilo aldim banada 2 tane tranfer edilecek bunda kimbilir kac kilo alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…