- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
anam kıyamam kız sana ben tamam ozaman canım sen dinlen bugün
baş ağrısı çok fena oluyor küsermiyim hiç kuzummm
Evet canm
Ameliyatimi yapan dr ayni zamanda tup bebek doktoru
Bana ameliyattan sonra duruma gore 1 yada 2 ay sonra baslariz dedi
İcimden bi ses de baslayalim diyecek diyor ama hani sebepsiz de olsa ici rahat olmaz ya insanin benim tek dayanagim o erteleme konusundayani simdi pat diye ignelere baslayip bianda kendimi tedavinin icinde bulmaya korkuyorum
Bir de mesela rapor isi olucak.E tedaviye de adetin 2. Gunu baslaniyor sonucta once rapor cikip da ilaclari almamiz gerekiyor dimi?ikisi ayni anda olmaz yani
Merkez bize uzak iki saatlik yol gidicez tahlil yapip hemen hadi basliyoruz git ilaclari al bugun basla demezler herhalde :26:
Bukadar basit mi yoksa
Acıbadem Kayseri topigi canım ah ah asilamsyi geceli 5 sene oldu 4.deneme tüp bebek olacak
Ekranın ışığını kistimkız seni çok özlemişim
Buarada özeline bi bak
amin. çok soru olmuş:)) ben zeynep kamil diye niyetlenmiştim ama sonu gelmeyen tahliller, enerjimi tüketen sekreter ve hemşireler ve bir türlü görünmeyen doktorlar sayesinde (yani ekim 2013 te başladım hala biri çıkıp da karşıma "kardeşim senin sorunun şu" demedi.) maslak acıbademde soluğu aldım. orda yaptırcam inşallah. acıbademe pazartesi gittim ilk ve orda yumurta rezervimimn azalmaya başladığını söyledi doktor. çok üzüldüm. eşimde de hareketsizlik vardı. 3 yıllık evliyim bu arada . allah hayırlısını nasip etsin inşallah. sen nerde yaptırıyosun?
kıyamam ya Allah dermansız dert vermesin napalım buna da şükür evet çok soru sormuşum farkettim kusura bakma canım yakaç yaşındasın ki yumurtalık rezervin azalmış bende acıbadem kayseri canım turgut aydın da yaptırıcam önce istabul düşündüm ama turgut hocayı tanıyorum çok şeker bir dr.onda karar kıldım ben 7 yıllık evliyim ama ilk 3 yıl korunduk benim eş de de var hareket azlığı ama bende pkoluymuşum heralde iki sorunlu bulmuşuz birbirimizi bi de korunmuşuz utanmadan
bide kızlar kızlar ne diyim size ben şişkoyum üstüne de sigara içiyorum benim tüp bebek tutmaz gibime geliyor ama hadi hayırlısı yaptırmadım demiyim ya tutarsa ama dimi?belki de azar işitiyim diye yazdım bunu ben ne biliyim hakkaten niye ele verdim ki kendimi şimdi?belki de aaaaaaa bende şişkoydum ama benim ki tuttu ya da bende sigara içiyodum ama tuttu bıraktım filan diyesiniz diye
haleti ruhiyem fena fena
iyi yapmışsın da ağrısına nasıl dayancaksın ki :26:
bende özledim canım pek giremedim internete şimdi rahatım artıkkk ohh miss kendi evin gibisi yok
yokta kız bende bi saf gibiyim evim yabancı gibi geldi ne yapcagımı şaşırdım
yemek yapasım yok temizlik yapasım yok hiç bişi yapasım gelmiyo yabancı gibi yaşıyorum evde
yada alıştım izmirde ekmek elden su göldenzor geliyo yapmak
valla burda rapor için ugraşanlar öle hemencik çıkaramadılar ki raporlarını zaman alıyor bildiğim
zorla yaptırcak değilsin ya hazır hissetmiyorsan 1 ay erteleyebilirsin sonuçta tedaviyi sen olucaksın
bana kalsa hemen yarın gel başlıyoruz dese koşa koşa giderdim de ekimi bekliyoruz bizde
:) :) bende siskoyum bende tedaviye başlayacağım gune kadar sigara ictimama yinede tuttu hemde ilk denemede simdi kızım 4 yaşında tabi bunlar iyi seyler mi hayııır. Napiyoruz kesinlikle once sigarayi birakiyoruz azicikta kilo veriyoruz (nasil olacaksa)
32 yaşındayım. ben de öyle diyorum kendime. zaten 29 yaşında evlenmişin. daha neyine korunuyosun diye. yeni evlenen herkese onu diyorum. önce doktor kontolü. belki kolay geçecek bi problem var, biz haplarla onu daha da içinden çıkılmaz hale sokuyoruz. ama hep bu aile hekimleri. biz nasıl korunalım diye gittik. hemen dayadılar doğum kontrol haplarını.. bi de reklamını yapıyolar zararı yok diye. belki hapın zararı olmadı ama gel de bana sor. nasıl içim içimi yiyo niye kullandım diye. bi tahlil yaptırmak çok mu zordu:) ben de çok dolmuşum kuzum yaff :)))
:) :) bende siskoyum bende tedaviye başlayacağım gune kadar sigara ictimama yinede tuttu hemde ilk denemede simdi kızım 4 yaşında tabi bunlar iyi seyler mi hayııır. Napiyoruz kesinlikle once sigarayi birakiyoruz azicikta kilo veriyoruz (nasil olacaksa)
Benim de en buyuk sorunum sigara laneti
Ameliyat oldugumda 1 hafta icmemistim (istekle degil mecburiyetten)
Sonra devam etmesem etmezdim ama direni cikardiklari zaman ilk yaptigim disari cikip sigara icmek oldu
Az uz da degil epey fazla iciyorum nekadar tezat olusturuyoruz hem onca cile cekiyoruz cocuk sahibi olmak icin;hem de one surulen ilk şarti ezip geciyoruz..
Tedavi zaten stres bide o donemde birakip iyice stres olmaktansa erkenden birakmak daha iyi ama tabi klavyeyle yazdigim kadar cabayi bunun icim sarfetmiyorum
Benim de en buyuk sorunum sigara laneti
Ameliyat oldugumda 1 hafta icmemistim (istekle degil mecburiyetten)
Sonra devam etmesem etmezdim ama direni cikardiklari zaman ilk yaptigim disari cikip sigara icmek oldu
Az uz da degil epey fazla iciyorum nekadar tezat olusturuyoruz hem onca cile cekiyoruz cocuk sahibi olmak icin;hem de one surulen ilk şarti ezip geciyoruz..
Tedavi zaten stres bide o donemde birakip iyice stres olmaktansa erkenden birakmak daha iyi ama tabi klavyeyle yazdigim kadar cabayi bunun icim sarfetmiyorum
Ben 2 yıl once bıraktığım o lanet seye tekrar başladım 4 ay önce hamile oldugumu ogrenince bıraktım ama hamileligim malesef sonlandigi gun yine başladım bi birak bi ic yani benim durum 5 gundur yine icmiyorum kirmizilari bekliyorum hayirlisiyla bi gelse tedaviye baslamayi dusunuyorum da kismet
güzelllllllllll moral oldun anacım bana peki sonra başladın mı tekrar?bende iğnelere başlıycam gün bırakayım diyorum inşallah benim de tutar ama kilo o çok zor işte
Insallah bebislerin tutunur saglikla canim ya. Basladim biraktim yine basladim 5 gundur yine biraktim. Ilk dogumdan sonra diyetisyene gittim 8 kilo verdim ikinciyi yapicam diye ama araya zaman girince yine kilo aldim
niye sonladıki hamileliğin hemde 4.ayda hay Allah ya bişe diycem kızlar bu sigara yüzündenmi olmadı acaba bizim çocuğumuz bak aynı topiğe yazıyoruz
beni boy 170 kilo 90 nasıl ama bide iki emriyo tranfer edeceklermiş düşünsene ikiz olduğunu ve tuttuğunu şaptım şeker oldum diye gezerim artık ortalarda ben bi bıraksam başlamıycam tekrar zıkkıma ama maşallah çok istikrarlıyım 12 yıldır aralıksız içiyorum kel tiryaki yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?