2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canim iste baslamisken devamini getirmelisin.Yine arada birakabiliyormussun.Bende okadarcik irade bile yokk

aynen hatta bunu yazarken bile içiyodum bide benim dr.takıntılı sigara duysa tedavi etmez beni o derece yani neyse söylemiycem ama eşim yumurtlar hemen

Aynen benim dr da kesinlikle sigara icenlere cok tepkili yani cok kiziyo tedavi gorup sigara icilmesine
Benim esim de bu gune kadar gittigimiz her doktora once sigarayi soyledi herzaman
Ama cok yazik ediyoruz kendimize gercekten cok sacma.onca eziyeti cek cek;sana en cok zarar veren illeti birak denilince yookkk

Ben de iki embriyo olayina takmis durumdayim yasaklanmis diye biliyorum ama yine de yapiliyor.Acaba arastirma hastamesinde de yaparlar mi :26:
Ben de 28 yasinda sayilirim

bilmiyorum canım özeller yaşa göre yapıyo aslında benim ki kiloya göre yapmamalı 90 kiloya ikiz kafama huni takar gezerim artık benim koca içmiyo bide ondan yumurtluyo yani dr.lara özelde yapıyolar ama araştırmada bilemiycem canım

kızlar çok sevdim sizi zaten formun eskisiyim burda kafa birlieri bulunca muhabbeti çok şeker oluyo biliyorum daha sizinle çoooooooook sohbet edicem hissedebiliyorum şimdilik ben çıktım yarın yine giricem bakalım daha tüp bebeğe başlıycaz bebek haberleri alıcaz dimi ama çok sohbet ederiz ben yatıyorum yarın mesaim var malesef ben önümüzdeki hafta başlıyorum bu arada tedavime dua edin bana da öptüm hepinizi

kızlar beni korkutuyorlar ya uyuyamıyorum bi türlü çok korkuyorum çoook

Oyle dusunme valla ikiz hamilelikler cok zor geciyor genelde kilo verdiklerini okuyorum

İnsallah guzel baslar ve guzel mujdeler alarak biter tedavin canim.Allahim emeklerini bosa cikarmasin kimsenin
Senin de tedavin pozitif sonuclansin insallahh

Ayy oyle deme
Psikolojiktir oyle dusun.Kendi beynin yaratiyo o korkuyu
Ama seni rahatlatir biliyorsan felak nas ve ayetel kursi oku.Bunlar korunma ayetleri zaten.Sana hicbirsey zarar veremez
Ona ragmen korkuyorsan da kesinlikle kendi yarattigin bi korku
Ben de oyleydim deliriyordum.hala da ara ara olur Allah korusun oyle de dusunme

kuzum başıma gelmedi hiç böyle şey öyle korkan bi tip de değilim ama
eşim gece vardiyasında yalnızım ki 5 yıldır bu böyle ilk defa yalnız kalmıyorum ki
biliyorum tabi o duaları okuya okuya uykuya dalayım diyorum ama bi türlü olmuyo işte tam uykuya dalarken korkutuluyorum
hiçbişey zarar veremez elbet Allah a sıgınıyorum ama yinede engel olamıyorum :18: kalkıp geldim yatak odasından yine oturma odasına
uyursam burda uyurum dünde aynısı oldu çünkü olmadı hocaya muska gibi bişey yaptırayım diyorum :26:

O duyguyu cok iyi bilirim uyku gozunden akar ama her dalışında korkarak uyanirsin
Aslinda korkmuyosun sadece belki kafan cok dolu belki beynin cok mesgul vucudun uyuyor ama beynin uyanik oyuzden irkiliyosun
Emin ol psikolojik bi durum
Oyle dusundukce daha cok korkarsin boyle dusun

:))) korku filmi gibiii
sagol canim benim guzel dileklerin icin hep beraber diyelim..
cok oprtum...

günaydın kzlar saglıklı huzrlu mutlu bir gün olsun inş GÜLDEN sultan nerdesin ses ver turkuaz doğrdumu sağlıkı olsun inş 31 inde diye yazmış ama en son ayın ikisinde girmiş bişi yazmamış iyidir inş bebeşide kendide

Ayy hadi hayırlısıyla sımsıkı tutunsun bebisler canim benim:)

Kan tahlili yaptırdık canim bugün sadece o da çok şükür temiz çıktı cuma tomografi haftaya pers de ultrason çekilcek canim

İnşallah onlarda temiz çıkacak canım, bundan sonra rahat bir nefes alacaksın. Zaten birşey olmuş olsa çıkardı bunca yaptırdığınız şeylerde hiiiç kafana takma o yüzden

Tahmin ettim aslında ya nasıl bir mucize birşey bu, birde birşey sorucam hani hamilelik takviminde resim var ya şimdi onun kadar mı bebeğin

canım inanki bende bilmiyorum resimdekinden küçük ama ben öyle tahmin ediyorum çünkü göbeğim falan şişmedi daha

benide hamile kalmadan önce korkutuyorlardı hamilelikle birlikte gitti hepsi eşim dua okudu baktı olmuyo evi değiştirdik biz taşındık hamdolsun bitti.ama dün gece bişey oldu :26: eşim dükkan açmak üzere sabah namazına kadarda dükkanda tadilatta çalışıyor.bende artk korkmuyorum ya hani tek yatıp kalkıyorum alıştım.dün gece eşimi aradım yatıyorum dedim yattım bu arada kapıyı çalmasın diye anahtarı takmıyorum arkaya.. uyudum yarım saat geçti baktım kapı açıldı ama bildiğin anahtar çevrildi içeriye eşya taşındı sonra kapı kapandı.bende eşim gelip beni öpecek diye bekliyorum..allah allah 10 dakika geçti gelmedi.eşime seslendim cevap yok.tabi endişelendim ama nasıl bi cesaretse hemen mutfağa gittim en keskin bıçağı aldım tüm odaları dolandım tık yok hemen eşimi aradım ben dükkandayım hemen kapıyı kapat odaya git yat dedi.gece saat geç olduğu için çıkamadım bıçağı elime aldım yattım ama sabahlar olmadı :26: korkuyorum devam etmesini istemiyorum napcaz biz ya :26:

Cnm kendinede bebeginede bu eziyeti yapma as ermek mide bulantisi sorunsuz hamilelik velirtisi degildir bunyeden bunyeye kisiden kisiye degisir bunu kendine ve melegine yyapma hersey yolundadir onlarinda zsmani gelsin onlarda olur

Kizzxxx ballam senin betahcglerin kacti bana soleseneeeeee benim ikiz mi kiii heycan yaptimm senin tek mi bebesin

Himmm valla benim arkadasimindavhiiiccccc bulanmadi turp gibi gezdi kizi vat simdi hem mide bulantisi iyi bisimi ki yiyemoyon icemiyon bebisinde ac kaliyor keske bulanmasada rahatca gecirsek hamislogi
kizlarrr hepinize cok tesekkur ederim..en sikintili animizda birlik olabiliyoruz..bende artik takilmiycam belirtilere...yarin randevum..dilerim Rabbim o mucizeyi gormeyi bize de nasip eder...

Kötü düşünme cnm herkesin bulantısı olcak diye birşey yokki daha çok sevin bence bulantısı olanlar çok dertli çünkü.benimde çok bulantım olmadı

Hicc endiselenme bendede bulanti kusma olmadi oyle.bazen hamile olduguma inanamıyorum.19 haftaya geldim.kalp atısınıda duymadım sadece ekranda gördümm(( benim doktor despot birazz yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…