Canim iste baslamisken devamini getirmelisin.Yine arada birakabiliyormussun.Bende okadarcik irade bile yokkBen 2 yıl once bıraktığım o lanet seye tekrar başladım 4 ay önce hamile oldugumu ogrenince bıraktım ama hamileligim malesef sonlandigi gun yine başladım bi birak bi ic yani benim durum 5 gundur yine icmiyorum kirmizilari bekliyorum hayirlisiyla bi gelse tedaviye baslamayi dusunuyorum da kismet
aynen hatta bunu yazarken bile içiyodumbide benim dr.takıntılı sigara duysa tedavi etmez beni o derece yani neyse söylemiycem ama eşim yumurtlar hemen
Canim eksik yazmisim 4 ay once ikiz hamileydim 9 haftalikti mono yani yapisik gebelik yuzunden sonlandirmak zorunda kaldik
Canim iste baslamisken devamini getirmelisin.Yine arada birakabiliyormussun.Bende okadarcik irade bile yokk
Aynen benim dr da kesinlikle sigara icenlere cok tepkili yani cok kiziyo tedavi gorup sigara icilmesine
Benim esim de bu gune kadar gittigimiz her doktora once sigarayi soyledi herzaman
Ama cok yazik ediyoruz kendimize gercekten cok sacma.onca eziyeti cek cek;sana en cok zarar veren illeti birak denilince yookkk
Ben de iki embriyo olayina takmis durumdayim yasaklanmis diye biliyorum ama yine de yapiliyor.Acaba arastirma hastamesinde de yaparlar mi :26:
Ben de 28 yasinda sayilirim
Alemsin ya benim suan boy 1.52 kilo 64 sen yine cok iyisin ustelik ben kizimda 16 kilo aldim banada 2 tane tranfer edilecek bunda kimbilir kac kilo alırım
inan çok üzüldüm onlar da mı tüp bebekti hay Allahım yarabbim bide o var dimi tuttu sevinemiyosun yani
bilmiyorum canım özeller yaşa göre yapıyo aslında benim ki kiloya göre yapmamalı90 kiloya ikiz kafama huni takar gezerim artık benim koca içmiyo bide ondan yumurtluyo yani dr.lara özelde yapıyolar ama araştırmada bilemiycem canım
kızlar çok sevdim sizi zaten formun eskisiyim burda kafa birlieri bulunca muhabbeti çok şeker oluyo biliyorum daha sizinle çoooooooook sohbet edicem hissedebiliyorumşimdilik ben çıktım yarın yine giricem bakalım daha tüp bebeğe başlıycaz bebek haberleri alıcaz dimi ama çok sohbet ederiz ben yatıyorum yarın mesaim var malesef ben önümüzdeki hafta başlıyorum bu arada tedavime dua edin bana da öptüm hepinizi
kızlar beni korkutuyorlar ya uyuyamıyorum bi türlü çok korkuyorum çoook
Ayy oyle deme
Psikolojiktir oyle dusun.Kendi beynin yaratiyo o korkuyu
Ama seni rahatlatir biliyorsan felak nas ve ayetel kursi oku.Bunlar korunma ayetleri zaten.Sana hicbirsey zarar veremez
Ona ragmen korkuyorsan da kesinlikle kendi yarattigin bi korku
Ben de oyleydim deliriyordum.hala da ara ara olur Allah korusun oyle de dusunme
kuzum başıma gelmedi hiç böyle şey öyle korkan bi tip de değilim ama
eşim gece vardiyasında yalnızım ki 5 yıldır bu böyle ilk defa yalnız kalmıyorum ki
biliyorum tabi o duaları okuya okuya uykuya dalayım diyorum ama bi türlü olmuyo işte tam uykuya dalarken korkutuluyorum
hiçbişey zarar veremez elbet Allah a sıgınıyorum ama yinede engel olamıyorum :18: kalkıp geldim yatak odasından yine oturma odasına
uyursam burda uyurum dünde aynısı oldu çünkü olmadı hocaya muska gibi bişey yaptırayım diyorum :26:
ayy hadi hayırlısı canım inşallah yüzün güler bu sefer
Rabbim yardımcın olsun su gibi akıp geçsin tedavin
sonunda bebişinin müjdesini al inşallah sağlıkla gelsin inşallah
ne güzel seninde tedavi öncesi tatil çok iyi denk gelmiş
erdeğe yıllar önce gitmiştim hatırladıgım tek kare varki oda bi tekne gibi bişeye binmiştik etrafta balık yiyen bi sürü martı vardı iskele gibi bi yerde kasa kasa balık vardı martıları besliyorlardı korkmuştum sanırım ondan unutmadım :)))))
soldaki başı sağdaki poposu :)
Ayy hadi hayırlısıyla sımsıkı tutunsun bebisler canim benim:)
Kan tahlili yaptırdık canim bugün sadece o da çok şükür temiz çıktı cuma tomografi haftaya pers de ultrason çekilcek canim
Tahmin ettim aslında ya nasıl bir mucize birşey bu, birde birşey sorucam hani hamilelik takviminde resim var ya şimdi onun kadar mı bebeğin
öncelikle maşalalh diyelimama belirti arama bence annen öle oldu diye sende aynı olacaksın diye bişey yok ki.. hem ben neler gördüm hiçççç kusmayan normal yaşayıpda çocuk doğuranlar gördüm o yüzden alalh korusun bişey olsa bence bi sorun olduğunu anlarsın ...bence en büyük göstergesi gögüslerinde ki kararmalar sevin kız ne güzel yaşa bu güzel günleri doya doyaaa
Cnm kendinede bebeginede bu eziyeti yapma as ermek mide bulantisi sorunsuz hamilelik velirtisi degildir bunyeden bunyeye kisiden kisiye degisir bunu kendine ve melegine yyapma hersey yolundadir onlarinda zsmani gelsin onlarda olur
Kizzxxx ballam senin betahcglerin kacti bana soleseneeeeee benim ikiz mi kiii heycan yaptimm senin tek mi bebesin
kizlarrr hepinize cok tesekkur ederim..en sikintili animizda birlik olabiliyoruz..bende artik takilmiycam belirtilere...yarin randevum..dilerim Rabbim o mucizeyi gormeyi bize de nasip eder...Himmm valla benim arkadasimindavhiiiccccc bulanmadi turp gibi gezdi kizi vat simdi hem mide bulantisi iyi bisimi ki yiyemoyon icemiyon bebisinde ac kaliyor keske bulanmasada rahatca gecirsek hamislogi
canım ya takma böyle şeyleri kafana böyle şeyleri genellememek lazım bünyeyle alakalı bence ona bakarsan kızım da 5 aylık ken bir kere midem bulandı o kadar, doğuma kadar bi kere bile kusmadım ama çok şükür sağlıcakla aldım kucağıma, ama ikizlerime hamile kaldığımda bulantısız saniyem geçmiyodu günde 3 kere kusuyodum ama olmadı ikizlerim gelemedi. annenin teorisine tam olarak ters bir durum benim ki o zaman
Kötü düşünme cnm herkesin bulantısı olcak diye birşey yokki daha çok sevin bence bulantısı olanlar çok dertli çünkü.benimde çok bulantım olmadı
Canım hiç endişelenme herkeste olacak diye bi kural yok biz şanslı gruptanız :))) bulantı çeken arkadaşlar çok zor günler geçiriyorlar. Benim annemde teyzelerimde kuzenlerimde bulantı hiç olmamış ama adet dönemlerimiz felaket oluyordu hastanelik oluyoruz o yüzden bu rahat hamilelik rabbimin hediyesi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hicc endiselenme bendede bulanti kusma olmadi oyle.bazen hamile olduguma inanamıyorum.19 haftaya geldim.kalp atısınıda duymadım sadece ekranda gördümm(( benim doktor despot birazz yaaaa
soldaki başı sağdaki poposu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?