dr. cinsiyet tahmini yaptımı ? zaman ne kadar çabuk geçiyor....
ceydamm dua et yarin randevumuz..pit pitlar icinnnn:18:Canııım duaların için çok teşekkür ederim.inşallah inşallah bebeğini salıklı bir şekilde kucağına alırsın.
kuzucummmmm senin bebislerinin opucunu yirim bennn....simsiki yapissinlar sanaaaa...once hamis sonra anne sonra kaynana yapsinlar seniiiiiiiii emiiiiiiEveeettttt... Aldim geldim ki bebislerimiiiiieve gidince 24 saat wc ve yemek disinda kalkma dedi hemsirem.... Bende cok soz dinlefigimden ayagimin altinda yastik, sirt ustu uzandik bebislerimleeee kokulu opucuklerini gonderiyo yavrucuklarim veeeee butun teyzelerinden dualarinda olmayi istiyolaaarrrrr
Yoktur annesi korkma odaha mercimek kadarsonra sana yapacak elinden geleni korkmaa
soldaki başı sağdaki poposu :)
aaaaaaaaaaaa sende hamilesin oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyycinsiyeti baya bekledik ama dönmedi maalesef haftaya bidah gtcem bu sefer tok gitcem ve bol çikolata yicem
Canım başka resmi yok mu ? azıcık yan dönmüş olsaydı cinsiyetine bakardık kuzucuğun
Canım başka resmi yok mu ? azıcık yan dönmüş olsaydı cinsiyetine bakardık kuzucuğun
bu sefer döner inşallah bebişin kimi bebek öyle oluyor ya dönmüyorlar benim arkadaşın oğlu 30 haftalık yüzünü göstermiyormuş bi türlü
evet cnm bende donmuşlarla kavuştum bebişime allah kucağımıza almayıda nasip etsin .inşallah burdaki arkadaşların hepsinede hamilelik takvimi yapmayı nasip etsin
kızlar beni korkutuyorlar ya uyuyamıyorum bi türlü çok korkuyorum çoook
Cnm ayni sey bendede var dun gece geldi başima bagirarak hamile kaldigimdan beri de sanki çoğaldı.bazende eşim uyandırıyor o anda dua okuyorum hemenn.
kaçırdım valla kuzum yaaaa artık gebelere sorarsın sorularını benim hiç deneyimim yok gebelikle ilgili çünkü:))
sora sora buldun bebeğini (yada bebeklerini :) ayy inşallah ikizdir canım değerin öyle duruyor
dondurulmuş olmadıgına göre umarım ikizdir diyorum
Çok sevindimmmm senin adına inan
ohss olmuşsun çok geçmiş olsunnn karnından su mu aldılar yoksa hafif derecede mi ohss şimdi ne durumdasın?
Canimmm tesekkurler senin icinde yurekten diliyorum senin de olsun ikimizin beraber olsa keske yetis arkamdan . Eee tabi dogana kadar oldu demiceksin oda gercek daha cok yeni ben daha oncede 3 ay dolmadan kaybetim insallah bu devam eder korkuyorum tabi.ohss hafif hatta orta bence oldum ama o bile yetti agirini hayal edemedim cok kotu bisi . Sen ne zaman tedavoye baslican baslican mi yani yada senin dyrumlar nedir diyim sevgiler
çok ama çooooooooook teşekkürler detaylıca anlatmışsın canım benim inşallah o dediğinden olmam bünyem sağlamdır bakma pko lu olduğuma adet düzensizliği yok hormonlar iyi adet sancım var zaten o da olmasa pko olduğumu öğrenemeyecektim umarım olmaz o ohss denen zıkkım neden olmadı anlamadım her pko lunun çocuğu olmuyor mu acaba?
son olarak sen yaptırdın mı tüp bebiş?oldu mu olacak mı?
kız yok 14.haftada bu resim vardı haftaya bi daha gitcem bakalım belli olcakmı ama göbeğimden hissediyorum artık pıt pıtları biliyomusun
yapma ya üzüldüm sorun neydi sizde 4 kez valla çok üzüldüm ne kadar yıprandın kimbilir?nerde denedin 4 kere
Eveeettttt... Aldim geldim ki bebislerimiiiiieve gidince 24 saat wc ve yemek disinda kalkma dedi hemsirem.... Bende cok soz dinlefigimden ayagimin altinda yastik, sirt ustu uzandik bebislerimleeee kokulu opucuklerini gonderiyo yavrucuklarim veeeee butun teyzelerinden dualarinda olmayi istiyolaaarrrrr
kız maşallah ne çabuk ben ilk gebeliğimde 19+6 da hissettim ilk hareketleri ama 2. de 14-15 de hissettim. sakın o pıtpıtlar gaz olmasın
bişey yemiyorumki gaz olsun :26:
Neeeeee açmı yaşıyon benim gibi ben bu hafta yemeye başladım bu haftaya kadar aldığım kilo ise sadece 3 düşün 30 haftalık 3 kilo aldım kızların gebeliği çok zor oluyor
kızlar beni korkutuyorlar ya uyuyamıyorum bi türlü çok korkuyorum çoook
canım lutfen ya bu konulardan ciddi anlamda korkanlar olabilir ben gibi mesela konuşmayın böyle şeyleri burda. yazdıklarınızı okumasam diyorum mailime geliyo. dün gece uyumadım bu gecede tamam artık uyku yok. bide hamile kalırsam tamam artık dahada korkarım yapmayın yazmayın lütfeeeeeeennnnnnn
ayyy kızmı diyosun oleyyyyyyyyy hadi inşallahbende 5 kilo verdim bakalım ne zaman alcam yiyemiyorum ya sorma ne zaman düzelcek bilmiyorum.bulantı bitti ama iştah sıfır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?