2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
dr. cinsiyet tahmini yaptımı ? zaman ne kadar çabuk geçiyor....

aaaaaaaaaaaa sende hamilesin oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cinsiyeti baya bekledik ama dönmedi maalesef haftaya bidah gtcem bu sefer tok gitcem ve bol çikolata yicem

Canııım duaların için çok teşekkür ederim. inşallah inşallah bebeğini salıklı bir şekilde kucağına alırsın.
ceydamm dua et yarin randevumuz..pit pitlar icinnnn:18:

kuzucummmmm senin bebislerinin opucunu yirim bennn....simsiki yapissinlar sanaaaa...once hamis sonra anne sonra kaynana yapsinlar seniiiiiiiii emiiiiii

Yoktur annesi korkma odaha mercimek kadar sonra sana yapacak elinden geleni korkmaa

Insaallah seherim canim benim dualarini eksik etme kuzucumm

aaaaaaaaaaaa sende hamilesin oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cinsiyeti baya bekledik ama dönmedi maalesef haftaya bidah gtcem bu sefer tok gitcem ve bol çikolata yicem

bu sefer döner inşallah bebişin kimi bebek öyle oluyor ya dönmüyorlar benim arkadaşın oğlu 30 haftalık yüzünü göstermiyormuş bi türlü

evet cnm bende donmuşlarla kavuştum bebişime allah kucağımıza almayıda nasip etsin .inşallah burdaki arkadaşların hepsinede hamilelik takvimi yapmayı nasip etsin

Canım başka resmi yok mu ? azıcık yan dönmüş olsaydı cinsiyetine bakardık kuzucuğun

kız yok 14.haftada bu resim vardı haftaya bi daha gitcem bakalım belli olcakmı ama göbeğimden hissediyorum artık pıt pıtları biliyomusun

ay canım ya inşallah sonuna kadar sağlıcakla devam ederiz kendine dikkat et bol dua et dinlen yorma.bebeğini rabbime emanet et yeter

Cnm ayni sey bendede var dun gece geldi başima bagirarak hamile kaldigimdan beri de sanki çoğaldı.bazende eşim uyandırıyor o anda dua okuyorum hemenn.

canım lutfen ya bu konulardan ciddi anlamda korkanlar olabilir ben gibi mesela konuşmayın böyle şeyleri burda. yazdıklarınızı okumasam diyorum mailime geliyo. dün gece uyumadım bu gecede tamam artık uyku yok. bide hamile kalırsam tamam artık dahada korkarım yapmayın yazmayın lütfeeeeeeennnnnnn

slmmm kızlar nasılsınız öğle yemeği için 12 kişiye yaprak sardık çok yoruldummm ama çok güzel olduuu

Evet cnm tup bebis yapildi tuttu ama devam eder mi bakocez benim dogalda olmustu ama 3 ay olmadan kaybettim bakalim bu surecek mi

kız yok 14.haftada bu resim vardı haftaya bi daha gitcem bakalım belli olcakmı ama göbeğimden hissediyorum artık pıt pıtları biliyomusun

kız maşallah ne çabuk ben ilk gebeliğimde 19+6 da hissettim ilk hareketleri ama 2. de 14-15 de hissettim. sakın o pıtpıtlar gaz olmasın

yapma ya üzüldüm sorun neydi sizde 4 kez valla çok üzüldüm ne kadar yıprandın kimbilir?nerde denedin 4 kere

Canim ben izmirde yaşıyorum 3 denemede burda oldu 4.deneme için izmir dışını düşünüyorum Kayseri'de akrabam çok kalacak yer sıkıntısı hiç yok oyüzden Kayseri Acıbadem ve Bursa Acıbadem arasında kalmıştık ama kararımız bursa oldu nasipse ekimde gidicem bursa izmire daha yakın Kayseri olsa mecburen uçakla dönmek zorunda kalicam oda herkes zararlı diyor bende ne varsa kendi arabanda var dedim bursa bizim için daha iyi olacak inşallah bi sefer tutar

Oyyyyyy ben senin kuzularını yerim yerrrrrrrrrrrrrrrrr
Yavruların ömür boyu seninle olur inşallahhhhh güzeller güzeli annecik

Neeeeee açmı yaşıyon benim gibi ben bu hafta yemeye başladım bu haftaya kadar aldığım kilo ise sadece 3 düşün 30 haftalık 3 kilo aldım kızların gebeliği çok zor oluyor

ayyy kızmı diyosun oleyyyyyyyyy hadi inşallah bende 5 kilo verdim bakalım ne zaman alcam yiyemiyorum ya sorma ne zaman düzelcek bilmiyorum.bulantı bitti ama iştah sıfır ya

kızlar beni korkutuyorlar ya uyuyamıyorum bi türlü çok korkuyorum çoook

Tmm cnm haklısın.

ayyy kızmı diyosun oleyyyyyyyyy hadi inşallah bende 5 kilo verdim bakalım ne zaman alcam yiyemiyorum ya sorma ne zaman düzelcek bilmiyorum.bulantı bitti ama iştah sıfır ya

benim sabah bulantılarım hala devam ediyor her sabah banyoyla haşır neşir oluyoruz oğlumda çok güzel yerdim bulantılarım 3. ayımda bitmişti 12 kilo almıştım oğluşda ama bunda bakalım kaç olacak:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…