canım inanki bende bilmiyorum resimdekinden küçük ama ben öyle tahmin ediyorumçünkü göbeğim falan şişmedi daha
ceydamm dua et yarin randevumuz..pit pitlar icinnnn:18:
kuzucummmmm senin bebislerinin opucunu yirim bennn....simsiki yapissinlar sanaaaa...once hamis sonra anne sonra kaynana yapsinlar seniiiiiiiii emiiiiii
Insaallah seherim canim benim dualarini eksik etme kuzucumm
slmmm kızlar nasılsınız öğle yemeği için 12 kişiye yaprak sardık çok yoruldummm ama çok güzel olduuu
slmmm kızlar nasılsınız öğle yemeği için 12 kişiye yaprak sardık çok yoruldummm ama çok güzel olduuu
ayyy kızmı diyosun oleyyyyyyyyy hadi inşallahbende 5 kilo verdim bakalım ne zaman alcam yiyemiyorum ya sorma ne zaman düzelcek bilmiyorum.bulantı bitti ama iştah sıfır ya
günaydın kzlar saglıklı huzrlu mutlu bir gün olsun inşGÜLDEN sultan nerdesin ses ver turkuaz doğrdumu sağlıkı olsun inş 31 inde diye yazmış ama en son ayın ikisinde girmiş bişi yazmamış iyidir inş bebeşide kendide
Günaydınnnnnnnnnnnn
benim sabah bulantılarım hala devam ediyor her sabah banyoyla haşır neşir oluyoruz oğlumda çok güzel yerdim bulantılarım 3. ayımda bitmişti 12 kilo almıştım oğluşda ama bunda bakalım kaç olacak:26:
4 ay dan sonra çıkar göbeğin zaten, ay ne güzel birşey Allah banada nasip eder inşallah
Günaydınnnnnnnnnnnn
günaydın kzlar saglıklı huzrlu mutlu bir gün olsun inşGÜLDEN sultan nerdesin ses ver turkuaz doğrdumu sağlıkı olsun inş 31 inde diye yazmış ama en son ayın ikisinde girmiş bişi yazmamış iyidir inş bebeşide kendide
Tahmin ettim aslında ya nasıl bir mucize birşey bu, birde birşey sorucam hani hamilelik takviminde resim var ya şimdi onun kadar mı bebeğin
canım yazma böyle şeyler buraya bak bende okuduktan sonra korktum uyuyamadım sabaha kadar karışık rüyalar gördüm. uykusuz işteyim şimdi zaten hepimiz hassas bir dönemdeyiz
Hatice neyapiyon cank kiz yemegni ue yigenimi besle baslarm nazina haayazk yigenime
Canimmm tesekkurler senin icinde yurekten diliyorum senin de olsun ikimizin beraber olsa keske yetis arkamdan . Eee tabi dogana kadar oldu demiceksin oda gercek daha cok yeni ben daha oncede 3 ay dolmadan kaybetim insallah bu devam eder korkuyorum tabi.ohss hafif hatta orta bence oldum ama o bile yetti agirini hayal edemedim cok kotu bisi . Sen ne zaman tedavoye baslican baslican mi yani yada senin dyrumlar nedir diyim sevgiler
Günaydınnnnnnnnnnnn
bitanem yaaaaaaaaaaa çok özlemişimnasılsın neler yapıyorsun yeni tedavi ne zaman ? bu sefer tüm testleri yaptırmadan başlama nolur ya..bende yemeye çalışcam söz
Canmm naslsn hayatmmAllah razı olsun dualarından canım çok tşkler inşallah bizlerde bu duyguyu yaşarız tez zamanda
umarım bu sefer seninde sağlıklı sıhhatli geçer 9 ay boyunca hiç sıkıntı yaşamazsın sonrasında da mis kokulularını alırsın kucagına
hep güzel haberlerini alalım inşallah içini ferah tut bol bol dua et canım
ben şimdilik ekimi bekliyorum ama ekimde başlıcakmıyım başlamıcakmıyım ondan bile emin değilim:26:
şimdilik akışına bıraktım canım hayırlısı bakalım
Suan tedaviye yonelk birsey yok bende seji ozlemismboyle vurmanii spora basladm diyet yapiyorm kafa dagitiyorm tatlm senn beba nasp maasallah az jaldi yolu yarilamana allah kucagna almayi nasp etsn bana dua et tamammi bebsnnle yemegnide ye ultrasona giderknde ye cikolata gorrsn mutlaka b u gittfnde
Canmm naslsn hayatmm
hoşbuldukkk kuzummmmmmm
çok özledim sizleriiii benn
hayırdır bugün ne kontrol var canım umarım herşy yolundadır
tamam canım çok sağol dün gece uyuyamadıgım içn bugün tüm gün uyudum
şimdi beklicem artık gelsin uykummmm diyeuyumaya korkuyorum ama dediğin gibi dualar yeter Allah a sıgınıyorum
kızlar beni korkutuyorlar ya uyuyamıyorum bi türlü çok korkuyorum çoook
İnşallah onlarda temiz çıkacak canım, bundan sonra rahat bir nefes alacaksın. Zaten birşey olmuş olsa çıkardı bunca yaptırdığınız şeylerde hiiiç kafana takma o yüzden
kuzucummmm nasılsın bugün
Rutin kontrolleri eşimin işte canim kan tahlili temiz çıktı cuma tomografi var haftaya pers de ultrason insallah onlar da temiz cikar sonra bebis insallah hayırlısıyla
Canim onlar senin beyninin yaptığı şeyler içini ferah tut aklına kötü şeyler getirme kötü düşündükçe daha kötü olur iyi düşün hep
Insallah canim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?