2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım inanki bende bilmiyorum resimdekinden küçük ama ben öyle tahmin ediyorum çünkü göbeğim falan şişmedi daha

4 ay dan sonra çıkar göbeğin zaten, ay ne güzel birşey Allah banada nasip eder inşallah

O pıtpıtlar buraya gelecek merak etmeee, dualarım seninle

ay yapma ya.ben hiç kusamıyorum belki kussam rahatlicam ya :26: yemek yemeyince çok rahatım uçasım geliyo ama yeyince patlayacak bomba gibiyim

4 ay dan sonra çıkar göbeğin zaten, ay ne güzel birşey Allah banada nasip eder inşallah

6 yıllık evli bi yeğenimin eşi var olmadı hiç çocukları tüp falanda tutmadı en son nasıl olduysa normal gebe kaldı bi kızı oldu.ama o kadar seviyorki gösterişi hiç hoşlanmıyorum bende gösterişten.hamilelikte göbek göstermeyide sevmiyorum çocuğumu millet sevsin diye kendimi yırtmakta istemiyorum.o yüzden ben herkese dua ediyorum rabbim tez zamanda seninde göbüşünü şişirsin aminnnnnnnnnnnnn

Günaydınnnnnnnnnnnn

günaydın kuzucuk naber :)

canım nasılsın? güldenin misafirleri varmış o yüzden yokmuş özledik valla hatunu dimi
Tahmin ettim aslında ya nasıl bir mucize birşey bu, birde birşey sorucam hani hamilelik takviminde resim var ya şimdi onun kadar mı bebeğin

canım nasılsın görüşmeyeli :))

canım yazma böyle şeyler buraya bak bende okuduktan sonra korktum uyuyamadım sabaha kadar karışık rüyalar gördüm. uykusuz işteyim şimdi zaten hepimiz hassas bir dönemdeyiz

hımm anladım canım haklısın kusura bakma hata ettim:26:
belki bi dua bişey yazan yardımcı olan arkadaş çıkar diye yazmıştım ama düşünemedim

Hatice neyapiyon cank kiz yemegni ue yigenimi besle baslarm nazina haa yazk yigenime

bitanem yaaaaaaaaaaa çok özlemişim nasılsın neler yapıyorsun yeni tedavi ne zaman ? bu sefer tüm testleri yaptırmadan başlama nolur ya..bende yemeye çalışcam söz

Allah razı olsun dualarından canım çok tşkler inşallah bizlerde bu duyguyu yaşarız tez zamanda
umarım bu sefer seninde sağlıklı sıhhatli geçer 9 ay boyunca hiç sıkıntı yaşamazsın sonrasında da mis kokulularını alırsın kucagına
hep güzel haberlerini alalım inşallah içini ferah tut bol bol dua et canım

ben şimdilik ekimi bekliyorum ama ekimde başlıcakmıyım başlamıcakmıyım ondan bile emin değilim:26:
şimdilik akışına bıraktım canım hayırlısı bakalım

Günaydınnnnnnnnnnnn

bitanem yaaaaaaaaaaa çok özlemişim nasılsın neler yapıyorsun yeni tedavi ne zaman ? bu sefer tüm testleri yaptırmadan başlama nolur ya..bende yemeye çalışcam söz

Suan tedaviye yonelk birsey yok bende seji ozlemismboyle vurmanii spora basladm diyet yapiyorm kafa dagitiyorm tatlm senn beba nasp maasallah az jaldi yolu yarilamana allah kucagna almayi nasp etsn bana dua et tamammi bebsnnle yemegnide ye ultrasona giderknde ye cikolata gorrsn mutlaka b u gittfnde

Canmm naslsn hayatmm

canım benim rabbim o güzel gönlüne yakışır harika bir çocuk verecek sana ben çok inanıyorum sende inan rabbime sığın meryem ana otu taşı tedaviye kadar hatta tedavidede tak.rabbim sonucunu güzel eylesin inşallah

Canmm naslsn hayatmm

seherim canımmm çok şükür iyiyim canım
güüzellll bi tatil yaptım geldim evime
şimdi taşıncam ay sonunda kalan eşyalarımı toparlayacagım yavaş yavaş
sen nasılsın neler yaptın bayramda nasıl geçti ?

Rutin kontrolleri eşimin işte canim kan tahlili temiz çıktı cuma tomografi var haftaya pers de ultrason insallah onlar da temiz cikar sonra bebis insallah hayırlısıyla

kızlar beni korkutuyorlar ya uyuyamıyorum bi türlü çok korkuyorum çoook

Canim onlar senin beyninin yaptığı şeyler içini ferah tut aklına kötü şeyler getirme kötü düşündükçe daha kötü olur iyi düşün hep

İnşallah onlarda temiz çıkacak canım, bundan sonra rahat bir nefes alacaksın. Zaten birşey olmuş olsa çıkardı bunca yaptırdığınız şeylerde hiiiç kafana takma o yüzden

Insallah canim insallah

hersey güzel olacak bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…