2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bebeğim çok şükür geçti bomba gibiyim maşallahgeçmişi okudum gece yine korkmussun korkma bebeğim bol bol dua et
Seni çok seviyorum ki
bombastikkkk hatunnn
korkumdan bahsetmeyelim kuzummm artık rahatsız olan arkadşlar var ben düşüncesizlik ettim sanırım bahsedip
bugün bende iyiyim çok şükür yorgunlugum gitti

Rutin kontrolleri eşimin işte canim kan tahlili temiz çıktı cuma tomografi var haftaya pers de ultrason insallah onlar da temiz cikar sonra bebis insallah hayırlısıyla
ü

inşallah Allah ın izniyle hepsi temiz çıkıcak canım endişelenme
sonra gelsinnnn bebişşşşşşşşşş

Ballım ilk değerin 373 demi .. Ikinci kaç çıktı yaptırdın mı daha sonradan ... Benim 313 çıkmıştı ilk .. 17.gün 1623 çıktı ..

Sekercimmmm gittin dr a kese ve kalp atislarini gordunmu..benim randevu yarin cnm..umarim duyarim:18:

Yaw ben bu insanları anlamıyorum az önce geçmişi okudum ne yazacağımızı onlarmı karar verecek illa gel benimle kavga et diyorlar
kızcağız bi sıkıntısını bizlerle paylaşıyor biri çıkmış yazmayın diyor hey allahımmmm
başka bi topiktede biri canımlı cicimli yazmayın diyor
artık ne yazacağımızı düşünerekmi yazıcaz ben anlamadım arkadaş
şimdi gülden bunları okuyunca belki üzülecek ama ne yapabilirim bizlerdede sabır bi yere kadar

boşver tatlım sen sıkma canını
illaki yazılanlar herkesin hoşuna gitmiyor

hersey güzel olacak bitanem

Insallah canim çok saol

Insallah tatlm ya hayırlısıyla olsun insallah

Doğru ama insanlar tepkilerini biraz daha kibar biraz daha anlayışlı yazsarsa daha iyi olur
Neyse ben fazla uzatmasam iyi olur yoksa gülden hatun sarı kart çıkarta bilir

canım benimm seviom kıs seni sarı kart falan olmasın mazallah zaten yeni kavuştuk

:86::86::86::86: hoşgeldin daatlummmm

canooommmmm önceki sayfalara göz atıverdim nolmuş diye, kayda değer bişi göremedim 15. gün adet oldum cağızım, şaşırıp da ümitlendirmedi beni sağolsun hızlı geçti bnm, yoruldum geldim tatilden senin nasıldı

Amiiiin canım inşallah inşallahhhhh

:)) hoşgeldin sefalar getirdin kuzumm
benimde güzel geçti tatil amma velakin şimdi kendi evimde misafircilik oynayamadıgımdan her iş beni bekler
uyuşuk gibiyim bişey yapasım gelmiyo ztn taşıncam diyede iyice saldım çayıra mevlam kayıra
sağlık olsun fıstıgım sen iyi olda takrar denersin inşallah gerek kalmaz ama

Canım sıcaklarla boğuşuyoruz, bende çok bunaldım tatili dört gözle bekliyorum. Sen dönmüşsün evine haberim var yani

Allah bilir cnm sen kritik günlerdesin kanımca gözüm üstünde

Canım sıcaklarla boğuşuyoruz, bende çok bunaldım tatili dört gözle bekliyorum. Sen dönmüşsün evine haberim var yani

ne zaman çıkıcaksın tatile bakim sen :))
döndüm tabi şekerim sen nasılsın ananen nasıl oldu ?

Allah bilir cnm sen kritik günlerdesin kanımca gözüm üstünde

ben reglimi bekliyorum geçen ay 8 inde gelmişti tam anlamıyla kritik günler dediğin ovu değl dimi DDD

Hayirlisi olsun hepimize dua ediyorum Allahim isteyen herkeese nasip etsin saglikli sihatli hayirli evlatlar.

ne zaman çıkıcaksın tatile bakim sen :))
döndüm tabi şekerim sen nasılsın ananen nasıl oldu ?

ben reglimi bekliyorum geçen ay 8 inde gelmişti tam anlamıyla kritik günler dediğin ovu değl dimi DDD

evet phala ananne nasıl cnm?
BAT diyorum cnm tamam çevirdim lafı belirtileri alalım

Pazartesi çıkacağım canım
Ananemde ne yapsın evde zor yürüyor çok terliyor, gerçi bu sıcaklarda bizim bile halimiz yok yürümeye o nasıl yürüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…