2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

evet o durum benimde tuhafıma gitti okumazsın olur biter

evet phala ananne nasıl cnm?
BAT diyorum cnm tamam çevirdim lafı belirtileri alalım

kız ne belirtisi alla sen
ovu günüm ne zmandı hiç bilmiyom bile o günleri değerlendirdim mi değerlendirmedim mi
hiçbi belirtim yok yani ,
bu arada izmirde çok yedima zcık diyete giricem reglim gelince başlıcam

Pazartesi çıkacağım canım
Ananemde ne yapsın evde zor yürüyor çok terliyor, gerçi bu sıcaklarda bizim bile halimiz yok yürümeye o nasıl yürüsün

çok çok geçmiş olsun tekrar canım

Boşver sen milleti anlat bize derdini biz burda dert ortagiyiz yada sen benim dediğimi yap öyle daha rahat ederiz anladın sen onu

evet phala ananne nasıl cnm?
BAT diyorum cnm tamam çevirdim lafı belirtileri alalım

Ananiş napsın canım evde, çok çıkamıyor hava da çok sıcak. Aşırıda terliyor, evde yemek programlarını izliyor

Kürlere başladın mı canım?

Kuzum Ağustos reglisiyle start veriyorumbende senin gelmeni bekliyordum yazmak için bugün cidere üye oldum onlar benim için randevu alacaklarmis nasipse eylülde doktorumuzu görmeye gidiyore
Bir sorum var benim bir ara prolaktin sinirdaydi incir kuru ya yukseltirse:18::18:ben bal tarçın çörek otu karışımı yapayım birtek en iyisi o olacak birde bal arisutu polen karışımı siparis verdim yarın elimde olur onuda kullanicam

Kokulu opücüklerini aldık ve benim miniktende kokulu öpücük gelsinn..:))

Dualarım seninle.. :))
Allah dualarını kabul etsin inşallahhhh
Ayy hadi hayırlısıyla sımsıkı tutunsun bebisler canim benim:)

Kan tahlili yaptırdık canim bugün sadece o da çok şükür temiz çıktı cuma tomografi haftaya pers de ultrason çekilcek canim
sağol tatlım benim, inşallah senin eşinin de tüm tahlil ve tomografi vs. herşeyi tertemiz çıkar....

canimmm transferin hayirli olsunn.. kocamann opuyorumm.. bebislerimize sikicaa sarill annesi..guzel haberlerin gelsin hep..
teşekkür ederim canım benim.... bebişlereeee sarılıyooooom
evettttttttttt geldimmmmmmmmm
bende özledim bendeeeeeeee
kızz yagmur yagdı bugün buraya :)) izmir sıcagından sonra klimalı gibi geldi valla evim :)
eeee ne var ne yok bakalımmmmmmmmm
ay kuzum hoşgeldinnnn... ben de özledim kiiiii seniiiii

yeloyelo; benim özeldeki tüp bebek doktorumdan miyom ameliyatının hemen ertesi ayında çağırmış ve hemen yeni tedaviye başlamak istemişti; ancak benim kafamda öyle diyince soru işaretleri oluştu görüştüğüm bir kaç merkez en az 4-5 ay ama en güzeli 6 ay beklememi söylemişlerdi; bi de sigarayı bırakarak tedaviye başlamamı.... bilmem anlatabildim mi

ben sonrasında üniversite hastanesine gidip rapor çıkarıp orda tedavi oldum, zaten o işlemler gerçekleşinceye kadar süre de 8 ayı buldu..... şimdi dün bebişlerimi aldım birlikte teyzelerinin iyi dileklerini okuyo, kitap okuyo, badem ceviz fındık yiyo, bol bol su içiyo, güldür güldür gibi komedi şeyler seyrediyo, eğleniyoruz

en güzeli de kocamın yarım kaldığı için bıraktığı sigara paketlerine yan gözle bile bakmıyoruz artık.... iyi düşün hangisini istediğine karar ver... sonrasında da aklına sigara gelince git dişlerini fırçala, kuru yemiş atıştır yada örgü gibi elini meşgul edecek bi şeyler bul.... ben en son 171 i aramıştım. ama benim sigara kullanma durumum günde yarım paketi geçmemişti, ancak ilk sigaramı ortaokul zamanında içtim, ve üni dönemlerinden beri sürekli içiciyim. 33 yaşındayım bu arada.....4-5 yıl öncesine kadar her yıl bikaç ay içmem böylece kendimi bağımlı olmadığım konusunda kandırırdım....

ilk denemem de doktorum sigara içmenin tüp bebeği olumsuz etkilediğine dair KESİN bir verinin olmadığını ve içebileceğimi; hatta tüp bebek döneminde stres çok önemli olduğundan sigarayı bırakmamamı söyledi, bende gayet relaks oldum içtim.... keşke dememek adına kendinize bir kaç ay zaman verin ve önce sigarayı bırakın bence....
aminnnn tatlım inşallahhhh

Oyyyyyy ben senin kuzularını yerim yerrrrrrrrrrrrrrrrr
Yavruların ömür boyu seninle olur inşallahhhhh güzeller güzeli annecik
yeme kızzzz yazık onlaraaaa küçücükler ki daha meleklerim benim :) bi doğsunlar sonrasında istediğin gibi ısır evir çevir kuzu çevirme bilem yapabilirsin o zamannn ama şimdiden yemek diyip korkutmayalım yavrularıııı....

kuzumm nasılsın bebişler nasıl :)))
bence rahatları yerinde olmalı.....

Slm kizlar nasilsiniz bakem :)) of kizlar ya bende heyacan, stres, korku var reglimi bekliyorum tedaviye basliycam cok korkuyorum yaa ( bu donemde nelere dikkat etmem lazim? Nasil beslenmem lazim? Kur felan denemem lazimmi? Butun hormon sonuclarim gayet normal cikmis..

selam tatlım heycan yapman çok ama çok normal yani
bebeğine adım adım yaklaşıyorsun bende öyleydim tedavi öncesi
kahveden koladan falan uzak dur bence
sağlıklı beslenmeye çalış folik asit zaten kulanıyorsundur onuda ihmal etme
kür kullanma hormonlarında sorun yoksa benimde yoktu bende kullanmadım
kızlarda yardımcı olur benim bildiklerim bu kadar :)
sen türkiyeye ne zmn geliyorsun peki

hep böyle olur zati. haberim yok farkında bile değilim, hangi gündü hatırlayamıyorum, ben kimim nerdeyim yeme bizi şükrüüü
başlarsın cnm diyete tamam yaw he he

Ananiş napsın canım evde, çok çıkamıyor hava da çok sıcak. Aşırıda terliyor, evde yemek programlarını izliyor

Allah sağlık sıhhat versin cnm şükür...

Canim folik asit neki? Suan hicbirsey kullanmiyorum.turkiyeye adetimden bir hafta once gelmen lazimmis adetim duzensiz oldugu icin tam olarak bilemiycem zamanini tahminime gore eylulun basi olur herhalde..cok korkuyorum dualariniza ihtiyacim var..

Kizlarrr 6 tane minigim var benim de..ilk gunleri daha 3. Yada 5. Gun dondurulacaklar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim folik asit neki? Suan hicbirsey kullanmiyorum.turkiyeye adetimden bir hafta once gelmen lazimmis adetim duzensiz oldugu icin tam olarak bilemiycem zamanini tahminime gore eylulun basi olur herhalde..cok korkuyorum dualariniza ihtiyacim var..

canım folik asit vitamin hamilelik de çok önemli
hemen al başla tamam mı ihmal etme herhangi bi zararı yok. ben 4 yıldır içiyorum ara ara bıraktım sadece
her ay ya bu ay hamile kalırsam ya şu ay kalırsam diye diye bi bırakamadım DD
az kalmış canımmmm hadi hayırlısı bakalım dualarımızı tabiki eksik etmeyiz sen merak etme

hep böyle olur zati. haberim yok farkında bile değilim, hangi gündü hatırlayamıyorum, ben kimim nerdeyim yeme bizi şükrüüü
başlarsın cnm diyete tamam yaw he he

dimi dimi bide istemeden oldu dersem tam olcak ayy korunuyorduk biz süpriz yaptııı
nası oldu anlamadık bilee
kızımm inanmıyorsun ama cidden sanmıyorum bu ay hiiiiiç umudum yok

Kizlarrr 6 tane minigim var benim de..ilk gunleri daha 3. Yada 5. Gun dondurulacaklar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rabbim onlara can versin göbüşünde inşallah 9 ay sonrasında ömür boyu seninle kalsınlar

Hmm eczaneye sorayim o zaman tatlim tesekkur ederim.sen tedavine ne zaman basliyosun? Bu arada trkiyedeki drum esimin sperm sonucuna cok kotu dedi sayisi cok azmis bide hareketleri cok yavasmis cok uzuldum (( bazen stresten esime patliyorum ( cok zor allah yardimcimiz olsun..

İyiydi canm herzamanki bayram seremonisi neolsn yaa ayni bn diyet ve spor yapiyork tedaviye kadar kasm gibi dusunuyorm bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…