Yaw ben bu insanları anlamıyorum az önce geçmişi okudum ne yazacağımızı onlarmı karar verecek illa gel benimle kavga et diyorlar
kızcağız bi sıkıntısını bizlerle paylaşıyor biri çıkmış yazmayın diyor hey allahımmmm
başka bi topiktede biri canımlı cicimli yazmayın diyor
artık ne yazacağımızı düşünerekmi yazıcaz ben anlamadım arkadaş
şimdi gülden bunları okuyunca belki üzülecek ama ne yapabilirim bizlerdede sabır bi yere kadar
evet phala ananne nasıl cnm?
BAT diyorum cnm tamam çevirdim lafıbelirtileri alalım
Pazartesi çıkacağım canım
Ananemde ne yapsın evde zor yürüyor çok terliyor, gerçi bu sıcaklarda bizim bile halimiz yok yürümeye o nasıl yürüsün
Bebeğimçok şükür geçti bomba gibiyim maşallah geçmişi okudum gece yine korkmussun korkma bebeğim bol bol dua et
Seni çok seviyorum ki
Boşver sen milleti anlat bize derdini biz burda dert ortagiyiz yada sen benim dediğimi yap öyle daha rahat ederiz anladın sen onubombastikkkk hatunnn
korkumdan bahsetmeyelim kuzummm artık rahatsız olan arkadşlar var ben düşüncesizlik ettim sanırım bahsedip
bugün bende iyiyim çok şükür yorgunlugum gitti
ü
inşallah Allah ın izniyle hepsi temiz çıkıcak canım endişelenme
sonra gelsinnnn bebişşşşşşşşşş
evet phala ananne nasıl cnm?
BAT diyorum cnm tamam çevirdim lafıbelirtileri alalım
Boşver sen milleti anlat bize derdini biz burda dert ortagiyiz yada sen benim dediğimi yap öyle daha rahat ederiz anladın sen onu
amin canım amin
ohss ne durumda bugün karnından su almadılar dimi senin ?
Kürlere başladın mı canım?
Allah dualarını kabul etsin inşallahhhhKokulu opücüklerini aldık ve benim miniktende kokulu öpücük gelsinn..:))
Dualarım seninle.. :))
sağol tatlım benim, inşallah senin eşinin de tüm tahlil ve tomografi vs. herşeyi tertemiz çıkar....Ayy hadi hayırlısıyla sımsıkı tutunsun bebisler canim benim:)
Kan tahlili yaptırdık canim bugün sadece o da çok şükür temiz çıktı cuma tomografi haftaya pers de ultrason çekilcek canim
teşekkür ederim canım benim.... bebişlereeee sarılıyooooomcanimmm transferin hayirli olsunn.. kocamann opuyorumm.. bebislerimize sikicaa sarill annesi..guzel haberlerin gelsin hep..
ay kuzum hoşgeldinnnn... ben de özledim kiiiii seniiiiievettttttttttt geldimmmmmmmmm
bende özledim bendeeeeeeee
kızz yagmur yagdı bugün buraya :)) izmir sıcagından sonra klimalı gibi geldi valla evim :)
eeee ne var ne yok bakalımmmmmmmmm
Kizlar mrb
Ben daimi takipcinizyakinda tup bebek yapanlar kervanina katilicam daha once yazmistim buraya ve sizden bilgi almistim anlatmisti arkadaslar sagolsunlar
Ben hidrosalpinks sebebiyle 8 temmuzda açık ameliyat gecirdim tupler yumurtaliklara yapisik oldugu icin almadilar sadece kapattilar
Simdi adetimin 2. Gunu kontrole gidicem iki uc gune kadar olurum ve bu ameliyattam sonraki ilk adet olucak
Hormon tahlillerim yapilacak fakat size sormak istedigim eger hormonal olarak hersey yolundaysa hemen ameliyattan sonra tedaviye baslamak mantikli mi sizce?Esim cok istiyor ama ben biraz daha zaman gecsin istiyorum hem cok kasık agrilarim var vucudum biraz dinlensin hem de acikcasi erteleyesim geliyor korktugum icin
Aranizda ameliyat olup tup bebek tedavisi goren varsa nekadar zaman sonra basladiniz bilgi verebilir misinizz
yeloyelo; benim özeldeki tüp bebek doktorumdan miyom ameliyatının hemen ertesi ayında çağırmış ve hemen yeni tedaviye başlamak istemişti; ancak benim kafamda öyle diyince soru işaretleri oluştu görüştüğüm bir kaç merkez en az 4-5 ay ama en güzeli 6 ay beklememi söylemişlerdi; bi de sigarayı bırakarak tedaviye başlamamı.... bilmem anlatabildim mibide kızlar kızlar ne diyim size ben şişkoyum üstüne de sigara içiyorum benim tüp bebek tutmaz gibime geliyor ama hadi hayırlısı yaptırmadım demiyim ya tutarsa ama dimi?belki de azar işitiyim diye yazdım bunu ben ne biliyim hakkaten niye ele verdim ki kendimi şimdi?belki de aaaaaaa bende şişkoydum ama benim ki tuttu ya da bende sigara içiyodum ama tuttu bıraktım filan diyesiniz diye
haleti ruhiyem fena fena
aminnnn tatlım inşallahhhhceydamm dua et yarin randevumuz..pit pitlar icinnnn:18:
kuzucummmmm senin bebislerinin opucunu yirim bennn....simsiki yapissinlar sanaaaa...once hamis sonra anne sonra kaynana yapsinlar seniiiiiiiii emiiiiii
Insaallah seherim canim benim dualarini eksik etme kuzucumm
Oyyyyyy ben senin kuzularını yerim yerrrrrrrrrrrrrrrrr
Yavruların ömür boyu seninle olur inşallahhhhh güzeller güzeli annecik
bence rahatları yerinde olmalı.....kuzumm nasılsın bebişler nasıl:)))
Slm kizlar nasilsiniz bakem :)) of kizlar ya bende heyacan, stres, korku var reglimi bekliyorum tedaviye basliycam cok korkuyorum yaa( bu donemde nelere dikkat etmem lazim? Nasil beslenmem lazim? Kur felan denemem lazimmi? Butun hormon sonuclarim gayet normal cikmis..
kız ne belirtisi alla sen
ovu günüm ne zmandı hiç bilmiyom bile o günleri değerlendirdim mi değerlendirmedim mi
hiçbi belirtim yok yani,
bu arada izmirde çok yedima zcık diyete giricem reglim gelince başlıcam
çok çok geçmiş olsun tekrar canım
Ananiş napsın canım evde, çok çıkamıyor hava da çok sıcak. Aşırıda terliyor, evde yemek programlarını izliyor
selam tatlım heycan yapman çok ama çok normal yani
bebeğine adım adım yaklaşıyorsun bende öyleydim tedavi öncesi
kahveden koladan falan uzak dur bence
sağlıklı beslenmeye çalış folik asit zaten kulanıyorsundur onuda ihmal etme
kür kullanma hormonlarında sorun yoksa benimde yoktu bende kullanmadım
kızlarda yardımcı olur benim bildiklerim bu kadar :)
sen türkiyeye ne zmn geliyorsun peki
Kizlarrr 6 tane minigim var benim de..ilk gunleri daha 3. Yada 5. Gun dondurulacaklar..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim folik asit neki? Suan hicbirsey kullanmiyorum.turkiyeye adetimden bir hafta once gelmen lazimmis adetim duzensiz oldugu icin tam olarak bilemiycem zamanini tahminime gore eylulun basi olur herhalde..cok korkuyorum dualariniza ihtiyacim var..
hep böyle olur zati. haberim yok farkında bile değilim, hangi gündü hatırlayamıyorum, ben kimim nerdeyimyeme bizi şükrüüü
başlarsın cnm diyete tamam yaw he he
Kizlarrr 6 tane minigim var benim de..ilk gunleri daha 3. Yada 5. Gun dondurulacaklar..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet o durum benimde tuhafıma gittiokumazsın olur biter
canım benim rabbim o güzel gönlüne yakışır harika bir çocuk verecek sana ben çok inanıyorum sende inan rabbime sığın meryem ana otu taşı tedaviye kadar hatta tedavidede tak.rabbim sonucunu güzel eylesin inşallah[/QUOT
Kiz bende o ottan var ama hic tasimadm birsuru hatta suyunumu neiceckmssn suyun icine atp galiba neblm hatice suan istemiyorm oyle aeyler dusunmek
canım folik asit vitamin hamilelik de çok önemli
hemen al başla tamam mı ihmal etme herhangi bi zararı yok. ben 4 yıldır içiyorum ara ara bıraktım sadece
her ay ya bu ay hamile kalırsam ya şu ay kalırsam diye diye bi bırakamadımDD
az kalmış canımmmm hadi hayırlısı bakalım dualarımızı tabiki eksik etmeyiz sen merak etme
dimi dimi bide istemeden oldu dersem tam olcak ayy korunuyorduk biz süpriz yaptııı
nası oldu anlamadık bilee
kızımm inanmıyorsun ama cidden sanmıyorum bu ay hiiiiiç umudum yok
Rabbim onlara can versin göbüşünde inşallah 9 ay sonrasında ömür boyu seninle kalsınlar
seherim canımmm çok şükür iyiyim canım
güüzellll bi tatil yaptım geldim evime
şimdi taşıncam ay sonunda kalan eşyalarımı toparlayacagım yavaş yavaş
sen nasılsın neler yaptın bayramda nasıl geçti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?