Doktorum dondurmaktan yana canim..rahmin biraz dinlenmesi vucudun kendine gelmesi icin bir adet doneminin gecmesinden yana..dedigine gore gebelik sansi biraz daha yuksek oluyormus dondurulmuslarla..Hayirli olsun canim miniklerin neden donduracaklarki?
Misal benSayfaları üçer beşer atladım şekerler
Hmm eczaneye sorayim o zaman tatlim tesekkur ederim.sen tedavine ne zaman basliyosun? Bu arada trkiyedeki drum esimin sperm sonucuna cok kotu dedi sayisi cok azmis bide hareketleri cok yavasmis cok uzuldum(( bazen stresten esime patliyorum ( cok zor allah yardimcimiz olsun..
İyiydi canm herzamanki bayram seremonisi neolsn yaa ayni bn diyet ve spor yapiyork tedaviye kadar kasm gibi dusunuyorm bakalm
Sekercimmmm gittin dr a kese ve kalp atislarini gordunmu..benim randevu yarin cnm..umarim duyarim:18:
kasıma kadar benimde iddamozamana kdr hedefime ulaşmam lazım 5 kilo vericem bakalım iddaya girdik görümcemle :))
uçan annenasılsınnn
tamam canım mutlaka al ama ihmal etmedoktorun sölemesi lazımdı ama unuttu sanırım
canım zaten tüp bebek yaptırcaksın önemli olan sağlıklı spermi seçebilmesi embriyologun
iş ona kalıyor yani inşallah herşey yolunda gider canım seninde gebelik haberini alırız
kasıma kadar benimde iddamozamana kdr hedefime ulaşmam lazım 5 kilo vericem bakalım iddaya girdik görümcemle :))
kız sen şu artistik diyetle 5 günde 5 kilo vermemiş miydin zaten
Tatlim hemencecik eczaneye gittim ve folik asitimi aldim bugun itibariyle kullanmaya basliycam artikin cok tesekkur ederim canim benim opuyorum seni..baska onerebileceginiz biseyler varmi kizlar tedavi oncesi neler yapmaliyim??
:105:tam 5 kilo değil ama vermiştim lakin geri aldım tatildeee:125::125::125::125:
şimdi yeniden giricem diyetceğizimeama uzun vadede öle 5 günde 5 kiilo değil ozaman geri çabuk geliyo
ohh iyi yapmışsınbenim başka bilgim yok canım
bende kola ve kahveyi kesmiştim
dikkat etmiştim sağlıklı beslenmiştim ama nasip değilmiş olmadı
başka neler var bilmiyorum :26:
Canim bi sorum daha olacak bu hapi yemeklerden oncemi sonrami, sabah mi aksam mi aliyosun?
uçan annenasılsınnn
tamam canım mutlaka al ama ihmal etmedoktorun sölemesi lazımdı ama unuttu sanırım
canım zaten tüp bebek yaptırcaksın önemli olan sağlıklı spermi seçebilmesi embriyologun
iş ona kalıyor yani inşallah herşey yolunda gider canım seninde gebelik haberini alırız
Evet cnm tup bebis yapildi tuttu ama devam eder mi bakocez benim dogalda olmustu ama 3 ay olmadan kaybettim bakalim bu surecek mi
Canim ben izmirde yaşıyorum 3 denemede burda oldu 4.deneme için izmir dışını düşünüyorum Kayseri'de akrabam çok kalacak yer sıkıntısı hiç yok oyüzden Kayseri Acıbadem ve Bursa Acıbadem arasında kalmıştık ama kararımız bursa oldu nasipse ekimde gidicem bursa izmire daha yakın Kayseri olsa mecburen uçakla dönmek zorunda kalicam oda herkes zararlı diyor bende ne varsa kendi arabanda var dedim bursa bizim için daha iyi olacak inşallah bi sefer tutar
Yaw ben bu insanları anlamıyorum az önce geçmişi okudum ne yazacağımızı onlarmı karar verecek illa gel benimle kavga et diyorlar
kızcağız bi sıkıntısını bizlerle paylaşıyor biri çıkmış yazmayın diyor hey allahımmmm
başka bi topiktede biri canımlı cicimli yazmayın diyor
artık ne yazacağımızı düşünerekmi yazıcaz ben anlamadım arkadaş
şimdi gülden bunları okuyunca belki üzülecek ama ne yapabilirim bizlerdede sabır bi yere kadar
inşallah canım benim bursayı bilmiyorum kayseri deki dr.u tanıyorum dr.turgut aydın dünyalar iyisi tatlısı bir doktordur diğerlerinin başarı şansı nedir bilmiyorum ama 10 kadından 6 sı hamile kalıyor kesin gidenler çok memnun yinede biraz daha düşün derim
Kuzucum iyiyim sen nasılsın? Hoşgelmişsin :) Dün arkadaşımın düğününe gittim hiç gelemedim buraya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşım hepimiz hassas dönemler yaşıyoruz ve hepimizin korkuları kaygıları aslında aynı sadece etkileri farklı. aklımda olmayan bişeyi aklıma sokarak huzursuz oldum mesele sadece bu bir öneriydi. tabiki istediğinizi yazabilirsiniz buna ben karar veremem ama benim ne yazacağımada siz karar veremezsiniz. "illa gel benimle kavga et diyorlar" hoş bir tabir olmamış. merak etmeyin bu topiğe artık abone değilim. allah hepimizin yanında olsun kucaklarımızı hayırlı evlatlarımızla doldursun.
Allah dualarını kabul etsin inşallahhhh
sağol tatlım benim, inşallah senin eşinin de tüm tahlil ve tomografi vs. herşeyi tertemiz çıkar....
teşekkür ederim canım benim.... bebişlereeee sarılıyooooom
ay kuzum hoşgeldinnnn... ben de özledim kiiiii seniiiii
yeloyelo; benim özeldeki tüp bebek doktorumdan miyom ameliyatının hemen ertesi ayında çağırmış ve hemen yeni tedaviye başlamak istemişti; ancak benim kafamda öyle diyince soru işaretleri oluştu görüştüğüm bir kaç merkez en az 4-5 ay ama en güzeli 6 ay beklememi söylemişlerdi; bi de sigarayı bırakarak tedaviye başlamamı.... bilmem anlatabildim mi
ben sonrasında üniversite hastanesine gidip rapor çıkarıp orda tedavi oldum, zaten o işlemler gerçekleşinceye kadar süre de 8 ayı buldu..... şimdi dün bebişlerimi aldım birlikte teyzelerinin iyi dileklerini okuyo, kitap okuyo, badem ceviz fındık yiyo, bol bol su içiyo, güldür güldür gibi komedi şeyler seyrediyo, eğleniyoruz
en güzeli de kocamın yarım kaldığı için bıraktığı sigara paketlerine yan gözle bile bakmıyoruz artık.... iyi düşün hangisini istediğine karar ver... sonrasında da aklına sigara gelince git dişlerini fırçala, kuru yemiş atıştır yada örgü gibi elini meşgul edecek bi şeyler bul.... ben en son 171 i aramıştım. ama benim sigara kullanma durumum günde yarım paketi geçmemişti, ancak ilk sigaramı ortaokul zamanında içtim, ve üni dönemlerinden beri sürekli içiciyim. 33 yaşındayım bu arada.....4-5 yıl öncesine kadar her yıl bikaç ay içmem böylece kendimi bağımlı olmadığım konusunda kandırırdım....
ilk denemem de doktorum sigara içmenin tüp bebeği olumsuz etkilediğine dair KESİN bir verinin olmadığını ve içebileceğimi; hatta tüp bebek döneminde stres çok önemli olduğundan sigarayı bırakmamamı söyledi, bende gayet relaks oldum içtim.... keşke dememek adına kendinize bir kaç ay zaman verin ve önce sigarayı bırakın bence....
aminnnn tatlım inşallahhhh
yeme kızzzz yazık onlaraaaa küçücükler ki daha meleklerim benim :) bi doğsunlar sonrasında istediğin gibi ısır evir çevir kuzu çevirme bilem yapabilirsin o zamannn ama şimdiden yemek diyip korkutmayalım yavrularıııı....
bence rahatları yerinde olmalı.....
arkadaşım hepimiz hassas dönemler yaşıyoruz ve hepimizin korkuları kaygıları aslında aynı sadece etkileri farklı. aklımda olmayan bişeyi aklıma sokarak huzursuz oldum mesele sadece bu bir öneriydi. tabiki istediğinizi yazabilirsiniz buna ben karar veremem ama benim ne yazacağımada siz karar veremezsiniz. "illa gel benimle kavga et diyorlar" hoş bir tabir olmamış. merak etmeyin bu topiğe artık abone değilim. allah hepimizin yanında olsun kucaklarımızı hayırlı evlatlarımızla doldursun.
Evet hoş bi tabir olmamış olabilir ben onun için özü diliyorum ama biraz mantıklı düşün kız günlerce rahatsız olduğun konudan bahsedecek hali yok o anda korkmuş eşide evde olmayınca burdaki kızlardan yardım istemiş belki biri dua yazar diye ...
ayrıcada ufak bi yanlış anlaşılma var diye niye gidiyorsun eğer gidersen çooook üzülürüm gitme lütfennnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?