2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Merhaba arkadaşlar bende bugün donma çözme transferimi yaptırdım.mart ayinda gebe kalmistim ama mayista malesef kürtajla sonuclandi o sürecten beri girmedim foruma. transferi olanlara olacaklara hepimize hayirli olsun inşallah

Hayirli olsun canim miniklerin neden donduracaklarki?
Doktorum dondurmaktan yana canim..rahmin biraz dinlenmesi vucudun kendine gelmesi icin bir adet doneminin gecmesinden yana..dedigine gore gebelik sansi biraz daha yuksek oluyormus dondurulmuslarla..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rabbim onlara can versin göbüşünde inşallah 9 ay sonrasında ömür boyu seninle kalsınlar[/QUOTE]

Amin canim benim insallah..cok heyecanlandim transfer gunumu dusunemiyorum bile :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Misal ben Sayfaları üçer beşer atladım şekerler

uçan anne nasılsınnn

tamam canım mutlaka al ama ihmal etme doktorun sölemesi lazımdı ama unuttu sanırım
canım zaten tüp bebek yaptırcaksın önemli olan sağlıklı spermi seçebilmesi embriyologun
iş ona kalıyor yani inşallah herşey yolunda gider canım seninde gebelik haberini alırız

İyiydi canm herzamanki bayram seremonisi neolsn yaa ayni bn diyet ve spor yapiyork tedaviye kadar kasm gibi dusunuyorm bakalm

kasıma kadar benimde iddam ozamana kdr hedefime ulaşmam lazım 5 kilo vericem bakalım iddaya girdik görümcemle :))

Sekercimmmm gittin dr a kese ve kalp atislarini gordunmu..benim randevu yarin cnm..umarim duyarim:18:

Pazartesi gittim canım kesemiz göründü sadece kalp atışı dedim şuanda belli olmuyor ama bişiler var gibi için rahat olsun dedi doktor benim hesabıma göre 6+1 dim o zaman ultrasonda 6+3 çıktı ... Gs1,36cm yazıyor görüntü resminde :) doktor haftaya gelirsin ylerin bakarız dedi ama ilaç yazdırmam gerek cuma yine gidecem bakalım bakacak mı doktor ... Öyle canım sen nasılsın benim şükür bulantım vs yok iyim sende var mı ?

Tatlim hemencecik eczaneye gittim ve folik asitimi aldim bugun itibariyle kullanmaya basliycam artikin cok tesekkur ederim canim benim opuyorum seni..baska onerebileceginiz biseyler varmi kizlar tedavi oncesi neler yapmaliyim??

kız sen şu artistik diyetle 5 günde 5 kilo vermemiş miydin zaten

:105:tam 5 kilo değil ama vermiştim lakin geri aldım tatildeee:125::125::125::125:
şimdi yeniden giricem diyetceğizime ama uzun vadede öle 5 günde 5 kiilo değil ozaman geri çabuk geliyo

Tatlim hemencecik eczaneye gittim ve folik asitimi aldim bugun itibariyle kullanmaya basliycam artikin cok tesekkur ederim canim benim opuyorum seni..baska onerebileceginiz biseyler varmi kizlar tedavi oncesi neler yapmaliyim??

ohh iyi yapmışsın benim başka bilgim yok canım
bende kola ve kahveyi kesmiştim
dikkat etmiştim sağlıklı beslenmiştim ama nasip değilmiş olmadı
başka neler var bilmiyorum :26:

Canim bi sorum daha olacak bu hapi yemeklerden oncemi sonrami, sabah mi aksam mi aliyosun?

Kuzucum iyiyim sen nasılsın? Hoşgelmişsin :) Dün arkadaşımın düğününe gittim hiç gelemedim buraya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet cnm tup bebis yapildi tuttu ama devam eder mi bakocez benim dogalda olmustu ama 3 ay olmadan kaybettim bakalim bu surecek mi

inşallah sürer de çifter çifter alırsın kucağına diycem ama belli dir heralde dimi?kaç aylık bebişin ya da bebişlerin

inşallah canım benim bursayı bilmiyorum kayseri deki dr.u tanıyorum dr.turgut aydın dünyalar iyisi tatlısı bir doktordur diğerlerinin başarı şansı nedir bilmiyorum ama 10 kadından 6 sı hamile kalıyor kesin gidenler çok memnun yinede biraz daha düşün derim

arkadaşım hepimiz hassas dönemler yaşıyoruz ve hepimizin korkuları kaygıları aslında aynı sadece etkileri farklı. aklımda olmayan bişeyi aklıma sokarak huzursuz oldum mesele sadece bu bir öneriydi. tabiki istediğinizi yazabilirsiniz buna ben karar veremem ama benim ne yazacağımada siz karar veremezsiniz. "illa gel benimle kavga et diyorlar" hoş bir tabir olmamış. merak etmeyin bu topiğe artık abone değilim. allah hepimizin yanında olsun kucaklarımızı hayırlı evlatlarımızla doldursun.

Bilgi için çok teşekkür ederim kuzum uzaklık bizi çok dusundurdu eşimede sıkıntı olacaktıallah korusun buda olmazsa ozaman Kayseri'ye gelicem sen hangi aşamaya geldin :26:

Kuzucum iyiyim sen nasılsın? Hoşgelmişsin :) Dün arkadaşımın düğününe gittim hiç gelemedim buraya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sorma zaten boş geçen bi hafta sonu yoktu izmirdeyken herhafta düğün sünnet kına nişan merasimleri :123::124:
hoşbuldum canimcımmm sizi gördüm daha iyi oldummmm valla bide taşınırsam ay sonuna ohhh değmeyin keyfime

Evet hoş bi tabir olmamış olabilir ben onun için özü diliyorum ama biraz mantıklı düşün kız günlerce rahatsız olduğun konudan bahsedecek hali yok o anda korkmuş eşide evde olmayınca burdaki kızlardan yardım istemiş belki biri dua yazar diye ...
ayrıcada ufak bi yanlış anlaşılma var diye niye gidiyorsun eğer gidersen çooook üzülürüm gitme lütfennnnnnnnnn

Haklısın yesemde bişi anlamam:26: en iyisi 1 yaşına gelsinler o zaman yiyeyim özelikle poposunu ısırıcam yanaklarını göbişini yicem vs vs kısacası bebişlerin yandıııııııııııı

arkadşlar böyle bi konuya sizi ben dahil etmiş bulundum istemeden de olsa
dygarslan arkadaşım elbette sende haklısın sonuçta tüp bebek topiğindeyiz ama yeri geliyor bizler burda hiç alakasız şeylerden de bahsediyoruz yani burdaki arkadaşlarım her konuda seve seve yardımcı oluyorlar o an konuşmaya bir bilgiye ihtiyacım vardı o yüzden yazmıştım tekrar yazmam zaten rahatsızlıgını dile getirdiğin için konuda kapansın lütfen

cupkake kuzumm tamda üzerine basmışsın niyetim kimseyi korkutmak entrika yaratmak değildi elbet
tamda dediğin gibi yani bi bilen yardımcı olan olur dedim ki nitekim bi kaç arkadaşım yazıp telkin olmamı sağladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…