2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kuzucum iyiyim sen nasılsın? Hoşgelmişsin :) Dün arkadaşımın düğününe gittim hiç gelemedim buraya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet çok tatlı olmus uçan annemiz düğünde:))

hayırlı olsun tedavin inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir rabbim. bizim elimizde değil tabi ne yapsak boş. allah ne zaman nasip ederse o zaman. bunu biliyoruz ama işte insan yine de kendinde bi sebep arıyo. kayseri acıbadem 5,5 demişsin çok şaşırdım. ben maslak acıbademde yaptırıyorum 7-7,5 dediler. bugün ikinci iğnemi vurundum. allahım hayırlısını nasip etsin inşallah.

kizlar burda deneyimli arkadaslar vardir eminim cvpta bulunursaniz cok mutlu olacagim arkadaslar bugun transferimin 5. gunu ilk gunler bel agrim oldu oda hep yatmaktan oldu diye dusunuyorum goguslerimde agri var ama cok degil buyuyolar birde sert degil aksine yumusak..belirtim fazla yok ilacta aliyorum duzenli sekilde cok tembellige vurdum biraz bana bilgi verirmisiniz

slm cnm almanya neresindesin denedinmi burda hic tup bebek

Bn 15 verecemm canmm bnm is zor

teyzesi ona bol bol dua edicek annesine sıkı sıkı tutunsun dyeeeeeeeeeeeeeeeee

Berlindenim canim evet iki asilama ve bir tupbebek denedim sonuc alamadim.sendemi almanyadasin?

evet cnm bende almanyadayim sututgarta benim ilk denememde pozitif oldu sonra negatife donustu bu ikinci denemem ulm de transferim oldu cnm sututgartta iyi bir profosor bulduk butun tedavimle o ilgilendi sonra transferim icin ulm gittik

evet cnm bende almanyadayim sututgarta benim ilk denememde pozitif oldu sonra negatife donustu bu ikinci denemem ulm de transferim oldu cnm sututgartta iyi bir profosor bulduk butun tedavimle o ilgilendi sonra transferim icin ulm gittik

Tedavin hayirli olur insallah bu defa sonuc alirsin.canim sizdeki sorun neydi?

Kizlar soncadetime gore 6+ 3 gunluk hamileyim ama bugun kese gorundu 5.2 mm yaziyo ultrason kagidinda kucuk dahacdedi doktor ama icinde bebek goremedi haftaya gel sedi umutsuz konustu benim zaten degerim az ilerliyodu daha yeni 2800 civari bu konuda bilgili olan varmi kesede bebk gorunmeyince uzuldum kese cok buyuk degil ama daha gelisirmi

Canim insallah korktugun basina gelmez uzgunum bu konuyla ilgili hic bir bilgim yok malesef.rabbim bebisini sana bagislar insallah..

benimde bilgim yak ama inşlh bebeğin gelişir belki minik olduğu için öyle gözükmüştür
inşlh bebeğini haftaya görürssün....

sobelendimmmm
:126: napıyon şekerim ben pc başında araştırma yapıorum ev araştırması

Evi daha bulmadin mi:26: bende birazdan ütü yapıcam hava biraz serinledi ilk adım sana yakinmi ben oraya gelmiştim arkadaşım orda oturuyor bizim Göztepe köprüsüne benzer bir köprü varya ordaki evlerde samsunu çok sevdim aynı izmirteleferikle tepeye çıktık çok korktum:18::18:ama manzara güzeldi

gelişecek canım gelişecek hiç üzme kendini bebiş etkilenmesin.. inşallah kucağınada alacaksın.. biraz nazlıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…