Kuzucum iyiyim sen nasılsın? Hoşgelmişsin :) Dün arkadaşımın düğününe gittim hiç gelemedim buraya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah sürer de çifter çifter alırsın kucağına diycem ama belli dir heralde dimi?kaç aylık bebişin ya da bebişlerin
kızma kendine tatlım ben hap da kullanmadım Allah ellerine düşürmesin ben doğum evinde çalıştım doktorun yanında hemde beni muayene de ettiler herşey normal dediler sadece pko varmış o da çoğu kadında olurmuş demediler ki eşinde bi tahlil versin o da doğum evinde çalışıyodu hemde yani herşey bahane için yanmasın ben 24 yşımda evlendim 27 yaşından beri çocuk istiyoruz tam 4 yıldır bekliyoruz yani yaş 31 benimde eşimde hem morfolji hem sperm de düşük hareket sorunu varmış 3 yıl önce öğrendik paramız yoktu ozamanlar istanbulda 7,5 milyar istediler yaptıramadık tüp bebek ,anca paralandık kayseri acıbadem 5,5 istiyor şimdi uygun geldi başlıycam orda hem memleketim
Slm kizlar nasilsiniz bakem :)) of kizlar ya bende heyacan, stres, korku var reglimi bekliyorum tedaviye basliycam cok korkuyorum yaa( bu donemde nelere dikkat etmem lazim? Nasil beslenmem lazim? Kur felan denemem lazimmi? Butun hormon sonuclarim gayet normal cikmis..
uçan annenasılsınnn
tamam canım mutlaka al ama ihmal etmedoktorun sölemesi lazımdı ama unuttu sanırım
canım zaten tüp bebek yaptırcaksın önemli olan sağlıklı spermi seçebilmesi embriyologun
iş ona kalıyor yani inşallah herşey yolunda gider canım seninde gebelik haberini alırız
kasıma kadar benimde iddamozamana kdr hedefime ulaşmam lazım 5 kilo vericem bakalım iddaya girdik görümcemle :))
teyzesi ona bol bol dua edicek annesine sıkı sıkı tutunsun dyeeeeeeeeeeeeeeeeeEveeettttt... Aldim geldim ki bebislerimiiiiieve gidince 24 saat wc ve yemek disinda kalkma dedi hemsirem.... Bende cok soz dinlefigimden ayagimin altinda yastik, sirt ustu uzandik bebislerimleeee kokulu opucuklerini gonderiyo yavrucuklarim veeeee butun teyzelerinden dualarinda olmayi istiyolaaarrrrr
slm cnm almanya neresindesin denedinmi burda hic tup bebek
Berlindenim canim evet iki asilama ve bir tupbebek denedim sonuc alamadim.sendemi almanyadasin?
evet cnm bende almanyadayim sututgarta benim ilk denememde pozitif oldu sonra negatife donustu bu ikinci denemem ulm de transferim oldu cnm sututgartta iyi bir profosor bulduk butun tedavimle o ilgilendi sonra transferim icin ulm gittik
Tedavin hayirli olur insallah bu defa sonuc alirsin.canim sizdeki sorun neydi?
yumurtalar cok yavas calisiyordu cnm sendeki???
Kizlar soncadetime gore 6+ 3 gunluk hamileyim ama bugun kese gorundu 5.2 mm yaziyo ultrason kagidinda kucuk dahacdedi doktor ama icinde bebek goremedi haftaya gel sedi umutsuz konustu benim zaten degerim az ilerliyodu daha yeni 2800 civari bu konuda bilgili olan varmi kesede bebk gorunmeyince uzuldum kese cok buyuk degil ama daha gelisirmi
benimde bilgim yak ama inşlh bebeğin gelişir belki minik olduğu için öyle gözükmüştürKizlar soncadetime gore 6+ 3 gunluk hamileyim ama bugun kese gorundu 5.2 mm yaziyo ultrason kagidinda kucuk dahacdedi doktor ama icinde bebek goremedi haftaya gel sedi umutsuz konustu benim zaten degerim az ilerliyodu daha yeni 2800 civari bu konuda bilgili olan varmi kesede bebk gorunmeyince uzuldum kese cok buyuk degil ama daha gelisirmi
sobelendimmmm
:126: napıyon şekerim ben pc başında araştırma yapıorum ev araştırması
Kizlar soncadetime gore 6+ 3 gunluk hamileyim ama bugun kese gorundu 5.2 mm yaziyo ultrason kagidinda kucuk dahacdedi doktor ama icinde bebek goremedi haftaya gel sedi umutsuz konustu benim zaten degerim az ilerliyodu daha yeni 2800 civari bu konuda bilgili olan varmi kesede bebk gorunmeyince uzuldum kese cok buyuk degil ama daha gelisirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?