2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kolay gelsin ne güzel bu satte ütü yapmak en akıllısı ben deli öğle sıcağında yapıyırum
sobelendimmmm
:126: napıyon şekerim ben pc başında araştırma yapıorum ev araştırması
naber tatlışşş iimisinnnn
gelişecek canım gelişecek hiç üzme kendini bebiş etkilenmesin.. inşallah kucağınada alacaksın.. biraz nazlıı
nasılsın ensucum

kolay gelsin ne güzel bu satte ütü yapmak en akıllısı ben deli öğle sıcağında yapıyırum

nasılsın ensucum

cemrem canım benim sağol iyiyim sen nasılsın hayatım.... haftaya tedaviye başlıyorumya heyecanlıyım biraz.. birazda 2-3 ay ara verdimya sıkılmıştım beklemekten tekrar başlamak iyi gelecek sanırım..tabi bir aksilik olmazsa..
sen nasılsın canım, eşinin değerleri ne durumda yükselme varmı.. nezaman düşünüyorsun tedaviyi..

Merhaba kızlaaaar

Şimdi adetimi bekliyorum tedavi için haftasonu gibi başlayacak. Bir şeyi merak ediyorum aranızda dhea ilacını kullanan var mı? varsa ,iğneler başlayınca bıraktınız mı yoksa opu ya kadar devam ettiniz mi?

Bir de burada doktorlar türkiyedeki gibi coraspirin falan vermiyor ben kendim aldım ama ne zaman başlıyorsunuz kullanmaya ve ne kadar süreyle işte onu bilmiyorum.. Gördüğünüz gibi zaman yaklaştıkça kafamda sorularla sayko bir tipe dönüşmeye adım adım yaklaşıyorum

nasılsın ensucum

Valla kuzum izmirde gündüz utuyu eline alamazsin akşam serinligi iyi oluyor hem ben gece is yapmayı çok severim

amisos tepesine çıkmayanı dövüyolar zaten herkesin bi orda resmi vardır illaki bizimde elbet
kızz Allah seni samsunun teleferiğinden mi korktun
ordununkini görsen demekki
ilkadımda değiliz cnm biz
ama samsunu bende seviyorum küçük izmir gibi
iklimide güzel şehir olarakda güzell daha ne olsunnn
yağmur gelcek gibi sanırım izmirede serinlersiniz biraz

Son düzenleme:

ensu tedavin hayırlı uğurlu olsun şimdiden.. Sanırım aynı zamanlarda başlayacağız seninle tedaviye.. Benım de cuma gibi adet olmam lazım sonra gelsin göbüşe iğneler

nasılsın ensucum

iyiyim canımcım ev bakıyoreee ay sonunda taşıncaz ya
fikir olsun diye evlere bakıyordum sen nasılsın

hayırlı olsun tedavin bu sefer yüzün güler inşlh canım benim...
ii gelmez mi tekrar tekrar olsa da başlamak için bi umudun var o bile güzel ya.
ben ne olsun ders çalışıyorum sınavlarıma az kaldı eşim daha test vermedi aman ne bilim oda sallıyor bakalım bu ayın sonuna doğru vericek ufff sıkıldım hep başlarım deyip kalmasından gidiyoruz sperm var ama morfolojisi bozuk bekleyin diyolar yao zaman kafayı yiyorum ramazan dan beri test vermedi bakalım bu ayın sıonuna neler yaşarım inan ki şu ay başlıcam demeye korkar oldum sanki desem gene kalıcak gibi şubattan beri başlıcam güya olmuyo zamanı gelmemiş demekki:26::26:
neyse olsun sonu bebeğim benimle olsun da ben beklerim 8 senedir bekliyorum zaten varsın bi kaç ay daha bekliyim:26::26::26:
senden güzel haberleri beklicem dua ederek

korktum valla:18rduyada gittim ama teleferige binmedim oh iyi yapmışımbalcovadakine bir kere bindim bidaha kesinlikle önünden bile gecmedimzaten artık kapalı
Kiz bir rüzgar çıktı perdeler uçuyor kopacaklar birazdanyağmur sanırım geliyor

Valla kuzum izmirde gündüz utuyu eline alamazsin akşam serinligi iyi oluyor hem ben gece is yapmayı çok severim
istanbulda da öle cnm ama ben akşam iş yapamıyorum benim eşim izin vermiyo bütün gün evdesin ben gelince boşver gündüz yap diyo bende mecbur yanarım ütümü yaparım diyorum mecburen

iyiyim canımcım ev bakıyoreee ay sonunda taşıncaz ya
fikir olsun diye evlere bakıyordum sen nasılsın
iim cnm sağol güzel bütçenize ve gönlünüze uyan bi ev bulursun umarım ....

balçovadakine binme canım ordan bende korkarım çünkü sağlam değil ondan kapandı zaten benim fikrim:44:

bende kullandım o ilacı ve şuan tedavi öncesi kullanmaya yeniden başladım... fsh ın düşmesi için kullanıyorum.. seninde mi sıkıntın fsh ! senin fshın kaçtı en son? bence ilacı hocaya söyle ona göre kullan,,, doktor şöyle diyebilir adetliyken kan verdiğinde doktor artık kullanma artık diyebilir... coraspirini doktor kendi öneriyor tabi biz kendimiz tedbir almak için kullanmak istiyoruz o ayrı.. bende senin gibi kullandım gerçi ben bebe asprini kullandım ... hayırlı olur inş tedavin yurt dışında mı başlayacaksın?

herkese iyi geceler ben çıkıyorummmmmmm

amin cnım inşallah buluruz
bunaldım bu evden daha feraha çıkmam lazım

ensu tedavin hayırlı uğurlu olsun şimdiden.. Sanırım aynı zamanlarda başlayacağız seninle tedaviye.. Benım de cuma gibi adet olmam lazım sonra gelsin göbüşe iğneler

canımm sen nerelerdesin bi kayboldun yoksun uzun zamandır..:))
ayy ne güzel peş peşe inşallah bu defa iyi haberler alırız.. pazar günü 3 gün baskılama tedavim var sonrada iki gün içinde adet olup tedaviye başlıyorum cnm:)) bu defa doğru zaman inşallah hepimiz için..

canım iğnelere başlayınca dheayı bırakman gerekli..

Teşekkürler tatlım.. İnşallah hepimizin bu son denemeleri olur bebeklerimize kavuşuruz. Bizim sorunumuz erkek infertilitesi, azosperm. Ama sperm bulup tedaviye başlayana kadar benim yaş 38 i buldu. Bu ikinci denemem olacak. ilkinde 4 yumurta toplandı. fsh dan değil de doktor yumurta sayısı ve kalitesine etki eder diye dhea ya başlattı. ama işte emin olamadım ne zamana kadar kullanmak gerek diye.. Olmadı dediğin gibi soracağım, zaten adetim başlayınca aramam lazım. Yurdışında evet burda yaşıyoruz, ama burada tüp bebek işi zor, türkiyedeki gibi çok ilgili değil doktorlar.

bizdede eşimin değerleri dipte cnm.. proxeed i zorla içiriyorum hep içmemek için bi bahane arıyor.. yok çok erken saat yok çok geç saat.. geçen haftalarda dayanamadım tartıştım biraz seni takip etmekten yoruldum diye.. çok ağladım biraz düzeldi gibi..:))
ben bu tedaviyi öyle çok merak ediyorumki cemre.. tüpün biri gitti biliyorsun belkide yumurta rezervimide azalttı.. rezervde zaten 0.09 du daha nekadar azalacaksa.. 3 aydırda arı sütü kullandı eşim bakalım fayda edecekmi..
hiç umutlu değilim ama deneyeceğim yinede..
sen ne sınavına gireceksin cnm ya unutmuşum( benimde bu hafta güm. müşv. kursum başlıyor tedaviyle aynı anda.. bakalım ne olacak..

herkese iyi geceler ben çıkıyorummmmmmm
İyi geceler cemrem

canım iğnelere başlayınca dheayı bırakman gerekli..

Merhaba kuzum:) Geçenlerde geldimdi yine egunal güzelce fırçaladı beni kaçak halimden dolayı Tedaviden önce başka şeylerle oyalandım hep aklımı bu konudan uzak tutmak için. Yoksa çok fena takıyorum :))

İşte ben h.sonu başlıyorum iğnelere sen de hemen bir kaç gün sonra demek.. İnşallah bu sefer yüzümüz gülsün ensu

Ve tamamdır iğnelere başlayınca bırakıyorum demektir ilacı, sağol cevap için. Coraspirin kullandın mı sen daha önce?

:)) iyi yapmışsın ozaman cnm takmamak gerek yoksa kafayı yeriz..
coraspirini her tedavimde kullandım cnm ama iğneleri vurulurken kullanmıyorsun.. transferden iki üç gün sonra başlanıyor cnm..
kah pıhtılaşması varmı baktılarmı sende cnm... progestan, estrofem ve crinone jel veriyorlarmı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…