2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

aynen :))

Hımm.. tamam o zaman bende öyle başlarım.. Valla ensu neye baktılar neye bakmadılar bilmiyorum ki, bi halt açıklamıyor burda doktorlar, hoş belki bazı anlattıklarını da belki ben anlamıyorumdur malum fince zor bir dil hele tıbbi terimler girince içine böyle bir kuyuya bakan deli moduna giriyorum doktor konuştukça Ama haziranda genel anesteziyle histeroskopiye girdim. Zaten tedavim de o yüzden ağustosa sarktı. sonuç temiz çıktı şükür. Geçen tedavimde progesteron fitil kulandım günde üç kez. donmuş tedavimde embriyo çözülmediği için zaten tedavi yarım kaldı. Bakalım bu sefer farklı ilaçlar verir mi bilmiyorum henüz. Sadece iğnelerimi ve dozlarını değiştirdi bu sefer

Kızlarrr önümüzdeki haftaya kadar kullanmak üzere günde 2 kez progestan hap verdi doktor...Ay uykudan ölüyorum içince...Tövbe yarabbi..crinone jel'i beğenmezdim meğer beterin beteri varmış neyseki son 1 hafta :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm ben yarin gecmis tedavi cizelgelerimden bakarim tam kac gun sonra baslaniyormus sana yazarim.. insallah bu sefer ikimizdede tutacak cnm.. cok biktim hayatimi ertelemekten...

Kizlarr yine benn takipciniz
Bir soruyla daha geldim
Bugun biri bana TSH hormonunun yuksek olmasinin gebeligi engelledigini ve hatta normal en yuksek deger 5.6 iken hamile kalmaya calisanlarda bu degerin 2 civari olmasi gerektigini soyledi
Ben de simdiye kadar yapilan tahlillerimin hepsine baktim genelde 3-4 arasi cikmis :26:
Mesela gecen ay yapilan testte 2.55 iken 1 hafta somrasimda 3.55 cikmis

Adetimin ikinci gunu kontrole gidicez ozaman sanirim yine hormonlara bakilacak bunu sorayimmi doktora cunku kulupte de okudugum kadariyla tup bebek tedavisi oncesi bu hormon degerini dusuk duzeyde tutmaya calisiyorlarmis
Aranizda bilgisi olan var mi bu konuda??

Evet canım tsh ın 2.5 altı olması gerekiyor bana öyle söylediler. Yüksek tiroid gebeliğe engel olabiliyor ayrıca hamilelikte 4-6 aylar arasında düşük ihtimalini 4 kat arttırıyormuş. Ben 12 yıldır hipotiroid hastasıyım. 12 yıldır her sabah tefor ilacımı daha yüzümü yıkamadan içiyorum. Artık normal seviyelerde ama 2.5 üstüne çıktığı da oluyor zaman zaman. Benim tedavim başlayamadı bazı sorunlardan ama eylülde olacak kısmetse. Ben sağlık ocağında yaptıracağım öncelikle doz ayarlaması gerekirse endokrine gideceğim. Sen de muhakkkak sor söylemzsen atlıyorlar nedense. Çok problem yapma yüksek tsh ile normal yoldan hamile kalanlarda var. Endokrin uzmanına git tsh yüksekse hamile iken de tsh artabiliyor bu nedenle yine doz ayarlaması gerekebilir.

Cep telefonumdan gönderildi.

Guna ydnnn naslsniz kizlarr

KIZLARRRRRRRRRR cevaplarınıza anca döndüm k.bakmayın..
ıyı olmaya çalışıyorum işte.işlerim çok.aksi gibi de hiçbir şey yapasım yok bu sıralar. Eve gidiyorum erkenden uyuyorum işe geliyorum bunalıyorum. Anlayacağınız sanırım ufak çapta depresyon yaşıyorum

sende uyu annecik.uyu da bebişte büyüsün..

aynen tatlım ya hep korku aman olmayacak diye diye insan kendini yiyor
benim eşim sağ olsun hiçbişeyi atlamaz ne ilaç iğne hepsini, yapar dikkat eder ama işte gene olmuyor bak kısmet zaman deyip geçiyorum yoksa üzüntüsü hiç geçmiyor içimden bu sefer inşlh güzel olacak senin için bu zamanda dek uygulanan tedaviler işe yarayacak tüpün alınması devamında bebeğini getirsin rezerve takılma ya inşlh olacak olacakkkkkkkkk inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
cnm ben acıktan imam hatip okuyorum sene de 3 sınavım oluyor yüz yüze eğitim dışında ona çalışıyorum anlıcan liseli bi kadınım bu yaşta:))ağustosun son haftası tabi seçimler 2.ci yarıya kalırsa sınav tarihimiz değişecekmiş ufff umarım seçim 2.ci yarıya kalmaz ....
cnm tedavin hayırlı olsun şekerim inşlh bu sefer bebeğin seninle olacak inşlhhh

günaydın tatlım aman depresyonsuz hatun mu var burda zaten hayatı öle böle götürüyoruz işte

Son düzenleme:
KIZLAR DÜN KIZ KARDEŞİMİN BEBEĞİNİ GÖRMEYE GİTTİM (kontrolü vardı) AMAN ALLAHIMMMM O NE MUHTEŞEM BİR ŞEYYYY HER ŞEYİ VAR KIPIR KIPIR BİR SIPAAAALLAHIM HEPİMİZE KENDİ EVLATLARIMIZI NASİP ETSİNNN BEBEK BEKLEYEN TÜM DOSTLARIMIN YOLU BEBEKLERİYLE EN KISA ZAMANDA KESİŞSİN

Son düzenleme:

Ama inan bişey yapasım yok canım ya.
bişey diyeyim mi eşimle konuşmak bile istemiyorum bu sıralar.
aramız da bişey de yok ama ne bıleyım işte
doktora gıdıcem ya karar verdım.tedavi öncesi kendime gelmem gerek

günaydınlarrrrrrrrrrrrr

günaydın tatlım..
demek dün bebişi görmeye gittiniz rabbim nazarlardan korusu darısı başımıza

hepinize günaydınlaaaarrrrr kızlaaaarrrrrr

tatlım merhaba;
dhea da coaspirinde kullanıyorum :) biosteronu iğnelere başlamadan önce 3 ay belki biraz daha fazla kullandım iğneler başlayınca kestik.....

iğneler ilaçlar derken OPU oldum hemen o gün coraspin ile birlikte birkaç ilaç, crinone jel ve hibor diye bi iğneye başladım.... gebelik testine kadar devam edecekmişim. sonuç pozitif olduğunda değerlendirilecekmiş.....

yetercimmm, Rabbim kardeşinin bebişini sağlıkla kucağına almayı ve her birimize de bu duyguları yaşamayı nasip etsin inşallahhhh

uçan anneeeeeee..... ay şekerim ben sabah acıkmış uyanıyorum, yiyorum uykum geliyo, yatıyorum azcık sonra midem kazınıyo şekilde daha 2-3 saat geçmiş bi şekilde uyanıyorum.... jelden mi hakkatten yaaaa..... hatta ben haplardan kaynaklandığını düşünmüştüm.. 21:30 da hapları yutuyorum en geç 22:30 da uyumuş oluyorum... gerçi gün boyu içtiğim sudan ötürü geceleri 2-3 saatte bi çiş için uyanıyorum ve aç olarak ama tabi tüm gece her uyandığımda yemiyorum.... düşün yani, henüz bebişlerimi alalı 2 güncük oldu ve yiyip yatıyorum nolcak benim sonummmm

günaydın canım

sonuç ne zaman belli olacak...

benim de iğnelere başlamamın 7.günü ama yumurtalar yavaş büyüyormuş.tedavi devam edip etmeyeceği yarın belli olacak.Neden anlamadım yaaaa.ilk tüp bebek denemem her gittiğimde olumsuz bişey duymaktayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…