KIZLARRRRRRRRRR cevaplarınıza anca döndüm k.bakmayın..
ıyı olmaya çalışıyorum işte.işlerim çok.aksi gibi de hiçbir şey yapasım yok bu sıralar. Eve gidiyorum erkenden uyuyorum işe geliyorum bunalıyorum. Anlayacağınız sanırım ufak çapta depresyon yaşıyorum
KIZLAR DÜN KIZ KARDEŞİMİN BEBEĞİNİ GÖRMEYE GİTTİM (kontrolü vardı) AMAN ALLAHIMMMM O NE MUHTEŞEM BİR ŞEYYYYHER ŞEYİ VAR KIPIR KIPIR BİR SIPAAA ALLAHIM HEPİMİZE KENDİ EVLATLARIMIZI NASİP ETSİNNN BEBEK BEKLEYEN TÜM DOSTLARIMIN YOLU BEBEKLERİYLE EN KISA ZAMANDA KESİŞSİN
Kuzum Ağustos reglisiyle start veriyorumbende senin gelmeni bekliyordum yazmak için bugün cidere üye oldum onlar benim için randevu alacaklarmis nasipse eylülde doktorumuzu görmeye gidiyore
Bir sorum var benim bir ara prolaktin sinirdaydi incir kuru ya yukseltirse:18::18:ben bal tarçın çörek otu karışımı yapayım birtek en iyisi o olacak birde bal arisutu polen karışımı siparis verdim yarın elimde olur onuda kullanicam
hep böyle olur zati. haberim yok farkında bile değilim, hangi gündü hatırlayamıyorum, ben kimim nerdeyimyeme bizi şükrüüü
başlarsın cnm diyete tamam yaw he he
Allah sağlık sıhhat versin cnm şükür...
Neden canm tatilin yokmu hic tatile cikn bir esnle beraberasktazeleyn
KIZLAR DÜN KIZ KARDEŞİMİN BEBEĞİNİ GÖRMEYE GİTTİM (kontrolü vardı) AMAN ALLAHIMMMM O NE MUHTEŞEM BİR ŞEYYYYHER ŞEYİ VAR KIPIR KIPIR BİR SIPAAA ALLAHIM HEPİMİZE KENDİ EVLATLARIMIZI NASİP ETSİNNN BEBEK BEKLEYEN TÜM DOSTLARIMIN YOLU BEBEKLERİYLE EN KISA ZAMANDA KESİŞSİN
Tedavine nasıl olsa daha var, incir kürünü yap adetinle git hormon testi yap değeri yükseltmemişse devam et gerçi diğer yaptığın karışımlarda sana yeter
annecikkkkkkkkkkkkkkkkkkk nasıslın
Kuzum Ben bu karışımları kullanayim En iyisibirde prolaktin çıkmasın başıma zaman geçsin artık tedaviye başlayalım
şşttttttttttttttttttt nasılsınızzz hu hu
Aynen öyle
Kız benimkisi boluda ev bulamamaş, 1+1 Lojman ayarlamaya çalışıyor, eğer ayarlarsak taşınmayacağız o 3 gün kalacak orada. Dersi olmadığı zaman gelecek buraya. E ben işten ayrılacağım dedim taşınmıyoruz neden işten çıkayım. Offf ya kafam karma karışık oldu. İşten çıkıp ekimde kafam rahat olur tedavimi olurum demiştim. E o zamana kadar çalışırsam tedavi için gene izin almam gerekecek. Pazartesi tatile çıkacağım e işten çıkmayacağım için 2 hafta izin almamda mümkün değil işten çıkacağım diye 2 hafta tatile göz yummuşladı. Şimdi onu nasıl anlatacağım. Ben daha çıkmıyorum ama genede 2 hafta izin kullanayım diyemem. Bu durumda tatili biraz erteleyeceğim. Bunu anneme nasıl diyeceğim kızzz kafam çok karıştııııı. 1+1 lojman ayarlayamazsak ne olacak, tavuk mu yumurtadan çıktı yumurtamı tavuktan çıktı
iyiyim canımcım ya ne olsun tekme yumruk ne varsa yuvarlanıp gidiyoruz işte
Aynen öyle
Kız benimkisi boluda ev bulamamaş, 1+1 Lojman ayarlamaya çalışıyor, eğer ayarlarsak taşınmayacağız o 3 gün kalacak orada. Dersi olmadığı zaman gelecek buraya. E ben işten ayrılacağım dedim taşınmıyoruz neden işten çıkayım. Offf ya kafam karma karışık oldu. İşten çıkıp ekimde kafam rahat olur tedavimi olurum demiştim. E o zamana kadar çalışırsam tedavi için gene izin almam gerekecek. Pazartesi tatile çıkacağım e işten çıkmayacağım için 2 hafta izin almamda mümkün değil işten çıkacağım diye 2 hafta tatile göz yummuşladı. Şimdi onu nasıl anlatacağım. Ben daha çıkmıyorum ama genede 2 hafta izin kullanayım diyemem. Bu durumda tatili biraz erteleyeceğim. Bunu anneme nasıl diyeceğim kızzz kafam çok karıştııııı. 1+1 lojman ayarlayamazsak ne olacak, tavuk mu yumurtadan çıktı yumurtamı tavuktan çıktı
ben karışığım melindama yazdığımı okusana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?