2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Neden canm tatilin yokmu hic tatile cikn bir esnle beraberasktazeleyn

Amn canm insallah tum isteyen herkeze

Merhabalar

Aranıza yeni katıldım :) 1 haftadır yazıları okuyorum hepsini okuyup birleştirmek imkansız hale gelince yazmaya karar verdim. İlk defa tüp bebek denemek için hastaneye gideceğim. İlk görüşme olacak daha. Benden bir sürü test istediler. İstemeleri normal mi?
(Kadin:Tsh,T4,Prolaktin,Tam kan sayimi,Anti hbs,Rubella igg, AMHErkek ve Kadin: Kan grubu,Hbsag,Anti hcv,Anti hiv . Ayrica, varsa Rahim Filminizi (HSG) de getiriniz)

Yardımlarınızı rica ediyorum.

Tedavine nasıl olsa daha var, incir kürünü yap adetinle git hormon testi yap değeri yükseltmemişse devam et gerçi diğer yaptığın karışımlarda sana yeter

Teşekkür ederim canım

amin canım hepimize sağlıklı uzun ömürlü bebişler versin ya rabbimmmmmmmm :)

kız melindammmmmmmmmmmm demek sende eylül gibi baslıcan tedaviye.
hadi hayırlısı tatlımmmmmmmmm

Tedavine nasıl olsa daha var, incir kürünü yap adetinle git hormon testi yap değeri yükseltmemişse devam et gerçi diğer yaptığın karışımlarda sana yeter

Kuzum Ben bu karışımları kullanayim En iyisi birde prolaktin çıkmasın başımazaman geçsin artık tedaviye başlayalım

Kuzum Ben bu karışımları kullanayim En iyisi birde prolaktin çıkmasın başımazaman geçsin artık tedaviye başlayalım

Aynen öyle
Kız benimkisi boluda ev bulamamaş, 1+1 Lojman ayarlamaya çalışıyor, eğer ayarlarsak taşınmayacağız o 3 gün kalacak orada. Dersi olmadığı zaman gelecek buraya. E ben işten ayrılacağım dedim taşınmıyoruz neden işten çıkayım. Offf ya kafam karma karışık oldu. İşten çıkıp ekimde kafam rahat olur tedavimi olurum demiştim. E o zamana kadar çalışırsam tedavi için gene izin almam gerekecek. Pazartesi tatile çıkacağım e işten çıkmayacağım için 2 hafta izin almamda mümkün değil işten çıkacağım diye 2 hafta tatile göz yummuşladı. Şimdi onu nasıl anlatacağım. Ben daha çıkmıyorum ama genede 2 hafta izin kullanayım diyemem. Bu durumda tatili biraz erteleyeceğim. Bunu anneme nasıl diyeceğim kızzz kafam çok karıştııııı. 1+1 lojman ayarlayamazsak ne olacak, tavuk mu yumurtadan çıktı yumurtamı tavuktan çıktı

Offf ben daha okurken kafam karıştı e 1+1 olsa bile sen niye gitmiyosun?

iyiyim canımcım ya ne olsun tekme yumruk ne varsa yuvarlanıp gidiyoruz işte

yavrum yaaa büyüdü tabi annesi artık seni zorlar sıpacık
kendıne dikkat et bitanem..

anammmmmmmmmmmm kafam karıştı kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…